Egy sztori, hogy átérezzétek H. Klári önmagától való eldurranását:
A tegnapi Z+ partyn kollégám odament Klárihoz - akivel már évek óta ismerik egymást - kölcsönös hello, majd átadta neki az új céges névjegykártyánkat (zenei cég). Ajakbiggyesztés, majd az "udvarias" köszönetnyilvánítás: "Mit csináljak vele?". Azt hiszem ennél nagyobb taplóságot előre kitervelve sem lehetne megereszteni egy névjegyátadás után :((( Klárinak sikerült. Vagy tényleg ekkora sztárok lettünk? Lehet, hogy az - egyelőre csak álmaiban legelésző - Arany Zsiráfot is ezekkel a szavakal fogja majd megköszönni? Egyébként én majdnem megmondtam neki, mit is csináljon vele...
Net-függő gyermekeim!
A fent említett énekesnő le sem szarja írásaitokat, és be ne vegyétek mr a felsorolt e-mail címeket. Gondoljátok, hogy majd megadja valakinek, vagy hogy a vezetékneve a név a freemailen?
Irány a nagyvilág és hódítsatok igazi, elérhető csajokat.
Sziasztok szerintem gyönyörű a Klári szeretnék vele egyszer személyesen találkozni vagy legalább egy jót beszélgetni.
Aki ezt meg tudná valósítani az hívjon:06/30-240-88-26
Na es kit erdekel, hogy a sok himringyo sztarocska, Eloddel kezdve, honaljcirkalo Levy-T -ig bezarolag kire hajt ? :)
Ezek a Baby Sisters angyalkak is csak agyonkurt zeroIQ-ju penzhajhasz kis ribancok. Mert semmikepp sem enekesnok, plane nem zeneszek. :)
A Jo Csavonak raktak szet a labukat a megfelelo idoben. :). Az ilyen lanybandakba a valogatast szerintem akar pinamustranak is lehet nevezni, fiukak eseteben pedig analis tovabbkepzesnek.
Csodalatos ez a kép csak a "melltartójárol" hianyzik a nincs agyam de azé' kurjál meg felirat :)
A kalucsni álltal emlitett nöi tipushoz meg annyit remélem kihalnak gyorsan :)) Ok persze kell egy bizonyos egzisztencia de akinek ez a legfontosabb az dögöljön meg :)
Hát nekem őszintén szólva nem tetszik. Sem első, sem második ránézésre... Nem nagyon értem, hogy egy kép alapján, vagy egy dal alapján mitől tud beindulni valaki.
Még nem láttam a Hölgyet személyesen - bár a Lurdy-s műsornál már próbálkoztam, hogy mégis tudjam mire vállalkozok. Csak később kezdődött a fellépés, mint ahogyan én előzetesen tudtam, nekem meg sürgős Tarzankodhatnékom volt a Farsangon...
Tehát a véleményemre várnod kell kicsit.