Keresés

Részletes keresés

vén szamár Creative Commons License 2000.12.03 0 0 39
Ez az egész Miss World választás semmi más, mint jó üzlet egyeseknek. Egyszer volt szerencsém egy olyan helyen előfordulni,, ahol ezeket a lányokat felkészítették. Láttam őket a városban, a tengerparton, és meg kell mondanom, pl. a tengerparton, ahol nem voltak kisminkelve, senki emberfia nem tudta volna megmondani, hogy ezek a lányok a szépségverseny résztvevői.. Állítom, hogy bármelyik város utcáin, bármelyik strandon találhatók náluk szebb lányok.
Üzlet, üzlet, üzlet.
névtelen Creative Commons License 2000.12.03 0 0 38
azóta nem nézem a szépségversenyt, mióta aszonták, hogy az amerikaiaknak be kell kerülni a döntőbe, mert hogy nézne az ki, hogy nincs benne amerikai... azóta nem nézem a szépségversenyt.. pontosabban a döntőt nem nézem.

Az indiai csajt a hiradóban láttam pár mp.-ig. szerintem helyes volt.

Előzmény: I. Blasius (25)
MGperY Creative Commons License 2000.12.02 0 0 37
"Szerintetek előfordulhat-e az, hogy valamikor roma hölgy képviselje Magyarországot egy világszépe versenyen?
(Természetesen miután ő nyerte meg a világszépe versenyre jogosító Miss Hungary versenyt.) "

ha ő nyerné meg, akkor ő képviselné: szerintem ennyire egyszerű.

Előzmény: barco (-)
Jozsef Creative Commons License 2000.12.01 0 0 36
A topic témája egy kedves emléket juttatott eszembe:
Mikor ált. iskolás voltam nagy divat volt a nemzetközi rajzverseny. Ez egyik ilyen versenynek Indiában volt a központja, és mi adj' Isten, Magyarországról egy cigány kislány jutott be a döntőbe, és neki jutott az a szerencse, hogy oda is utazhatott. Ő mesélte, hogy az india gyerekek milyen kedvesek voltak vele, és hogy nem is gondolták volna (mármint az indiaiak), hogy a magyar gyerekek így hasonlítanak az indiaiakra!

Üdv
József

sas1 Creative Commons License 2000.12.01 0 0 35
A tavalyi nekem jobban tetszett…
rettegen Creative Commons License 1999.12.08 0 0 34
azt az elsö mondatot kár volt , most magyarázod a bizonyitványod?:-)
egyébként szvsz hányinger volt az izraeli "szépség" (rendezetlen séró, fius arc, fiús test!)
azért az Osváth Andinak formái vannak - ennek meg nem volt.
Előzmény: I. Blasius (32)
kaloda Creative Commons License 1999.12.08 0 0 33
1. Izrael / Dél-Afrika
3. Észtország
I. Blasius Creative Commons License 1999.12.07 0 0 32

Furcsa, máskor én szoktam a zsidókról elmarasztaló véleménnyel lenni, most viszont védem őket, legalábbis a szépségkirálynőjük jól nézett ki, az amerikai lányban egyet értek veled, nagyon kilógott a mezőnyből.

Azt viszont hiányoltam, hogy egy rövid hajú lány sem volt, nálam bizos, hogy az Osváth Andrea győzött volna, vagy valamilyen hozzá hasonló kinézetű lány, de valamiért úgylátszik, csak a hosszú hajú nők számítanak nőiesenek az országok zsűriei előtt.

Előzmény: rettegen (28)
Duda Creative Commons License 1999.12.07 0 0 31
Hat 1 db ujsagfoton meg akar en is jol neznek ki :)

Szerintem a horvatok nem jartak rosszul ezzel a masik csajjl se. Nekem az osztrakok szimpatikusak voltak, hogy be mertek valasztani ezek koze a balyolgo, deszka libak koze egy igazi bombazot nagy dudakkal...

Előzmény: I. Blasius (27)
Medieval Creative Commons License 1999.12.07 0 0 30
Annyi gyönyörű indiai nőt láttam filmekben, hogy egy már megérdemelte. Az a báj valszeg ott a kulturális örökség része, de a sokukból csak úgy sugárzik. És azok a hosszú fekete hajak! Fúúúúúú!
sas1 Creative Commons License 1999.12.07 0 0 29
"miért egy cigánylány kinézetűre jutott a választás?"
Gondolom ő volt a lexebb! Vasárnap este a 76-os trolin láttam egy lányt aki nagyon hasonlított rá! Nem ismeri valaki?
Az izraeli szőszke is jól nézet ki!
Előzmény: I. Blasius (25)
rettegen Creative Commons License 1999.12.07 0 0 28
Az izraeli botrányos volt, az amerikai botrányos volt, még sajnos a magyar is szarul néz ki ( mondjuk a teste az hibátlan, de Debrecenben sem zörög a haraszt csak úgy...).
Nálam a cseh kisasszony nyerte volna a csatát.
Miért nem csináljuk itthon ezt a választást úgy, hogy a Fásy ( aki szvsz egy undoritó zsarnok ) meg valami csapat (több növel mint fiúval)kiválasztana egy pár bomba csajt az utcáról, mert ott tiz méter alatt többet találsz mint hat terület döntön ezen a szerencsétlen önjelöltek között. Mert Magyaro.-n jó csaj nem indul ilyen f**szságon mert mindig kilóg a lóláb... (szereposztó divány azért itt is müxik)
Szóval egy csajt felturbózni egy év alatt ( szoli, agymosás, tanfolyamok...) és azzal valószinüleg bent lennénk az elsö tizben , de legalábbis valamiféle sztárt lehet faragni belöle amit el lehet adni...

És ugyanezt csinálnám a magyar focival!

I. Blasius,
már nem az Osváth Andi a menö? Tudtad, hogy nyert Look of the Year-t itthon? szvsz megérdemelte, bájos pofi. Akkor nyert amikor a csajom is a döntöben volt ( csak hogy hizzon a májam)

I. Blasius Creative Commons License 1999.12.07 0 0 27

Valóban szép volt a horvát szkirálynő, de a leváltott muzulmán sokkal jobban nézett ki, legalábbis az újságfotón.
Előzmény: Duda (26)
Duda Creative Commons License 1999.12.07 0 0 26
A horvat szepsegkiralynot ne szidd, nalam benne volt a topban. O tenyleg szep volt, nem csak a politika nyomta be.
Előzmény: I. Blasius (25)
I. Blasius Creative Commons License 1999.12.07 0 0 25

Szerintem az izraeli lány nagyon jól nézett ki, megérdemelte, hogy a legjobb tízbe bejutott. A cseh, és a szlovák lányoknak is ott lett volna a helyük, az amerikainak viszont még a legjobb 100 ban sem lett volna helye annyira randa volt.

A legjobb tízből nem tudom miért egy cigánylány kinézetűre jutott a választás, ha már mindenáron olyat akartak aki nem fehér, jobb lett volna, ha egy szép négert választanak, azokból volt jónéhány.

Dehát amióta a horvát szépségkirálynőt kicserélték, mert muzulmán volt, azóta látszik, hogy az is politika, hogy ki kapja a királynői címet.

Krumins Creative Commons License 1999.12.06 0 0 24
Tudtommal szepsegkiralyno valasztason csak gyermektelen hajadon lanyok vehetnek reszt.
Masreszt en is botranyosnak tartom ezeket a vilagszepe valasztasokat. Az amerikainak semmi keresnivaloja nem volt ott, es miert kell mindig izraelit, venezuelait bevalasztani ... ??
Pl az is jo lenne, ha az allitolagos IQ- es egyeb teszteket is nyilvanossagra hoznak, hisz ha a kulsejuk latszik, a belsejuket miert nem lathatjuk?
S talan meg kellene tiltani, hogy plasztikazott nők is indulhassanak.
De nemcsak botranyos, hanem nevetseges is egy ilyen szepsegkiralyno-valasztas. Méghogy ezek a nők allandoan mosolyognak, boldogok es imadjak egymast. Ugyan mar! Annyira mű volt az egesz ... Megvalasztottak az indiai lanyt, mindenki egybol ment hozza gratulalni, fulig ero szajjal olelgettek egymast .. Jó szineszek.

Nalam Molnar Csilla Andrea marad orokre a csucs. Maig emlekszem arra, mikor 85-ben megvalasztottak. Volt neki egy olyan kisugarzasa, ami az egesz rokonsagot es engem is megbabonazott (11 eves voltam). Egyhanguan ra voksoltunk, es lam, meg is nyerte.
A Szepek szepe mondd hova lett? Sajnos meghalt.

Dr.Doolittle Creative Commons License 1999.12.06 0 0 23
Én most fogadtam meg kb ötödször, hogy soha többé nem nézem meg a választást. Szerintem az egész botrányosan sz@r volt: a csajokból szinte semmi nem látszott, az is csak 1 másodpercig, nem tudom, a zsűri is csak ennyit látott belőlük?
És azt árulja el mán valaki, hogy kinek milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy szinte ugyanazon országból származó lányok kerüjenek be évről évre a tízesbe? Egyszerűen nem értem. Szerintem ha USA-ból, Venezuelából, vagy Izraelből egy féllábú-félszemű-féleszű vasorrú bábát küldenének, az akkor is döntős lenne. De miért? Egyszerűen plö a magyar lánynak teljesen felesleges kimennie. Pedig szerintem nagyon szép.
csigus Creative Commons License 1999.12.06 0 0 22
Kedves iudex!
Ma este láttam Matíz Klárikát a tévében. Ünnepelték Bözsikének (lányuk) 1 éves szülinapját.
Sajnos Kláriból már nem nagyon lesz szépség, megviselte az élet.
Egyébként meg szegénynek a pasija is más csajok után fut.
De azért reménykedjünk! Még minden megtörténhet!Akár egy másik baba is. De minek?
Előzmény: iudex (14)
iudex Creative Commons License 1999.12.06 0 0 21
Nem tudom, miota van ez a torvenyi korlatozas, de ha valaki 14 alattival letesit szexualis kapcsolatot, akkor is nemi eroszaknak szamit, ha az illeto beleegyezesevel tortent. Persze, "kisse" cifrabb ez a fiuknal, mert hogy ott nemi eroszak lenne? Hat... Viszont megrontasnak meg minosulhet, szerintem.
Előzmény: rocky (20)
rocky Creative Commons License 1999.12.06 0 0 20
Iudex,

Ez ugyan egy kicsit off topic, de ahhoz kapcsolódik, amit te mondsz. Gimnazista koromban volt egy klubtársam, aki 14 éves korára már apa(!) volt. Tudod, nehéz környékröl jöttem, ott nem volt gyerekszoba. Viszont arra nem emlékszem, hogy bíróság elé citálták volna.

Előzmény: iudex (14)
iudex Creative Commons License 1999.12.06 0 0 19
Valoban az indiai szarmazasrol szol a legelfogadottabb elmelet, de talalkoztam mar az egyiptomi eredeztetessel is. Egyebrol nem tudok. Mar ne is haragudj, de mintha kisse ingerult lennel, csak nem ertem, miert. Nekem soha semmi kifogasom nem volt senkinek se a bore szine, se a szuletesi helye, se az anyanyelve ellen. Baj?
Ugyanakkor fenti jellegzetessegektol ugyancsak fuggetlenul nehezen viselem a bunozest, a koznapi szemetkedeseket, az uresfejuseget etc. Tehat nem a testi adatok szabjak meg valaki "erteket" a szememben, hanem lelki, erkolcsi, szellemi kvalitasai. Ezek pedig fuggetlenek nemcsak a test adottsagaitol, de bizony az iskolazottsagtol is.
Előzmény: sas1 (18)
sas1 Creative Commons License 1999.12.06 0 0 18
"mert az egyik elmelet szerint a ciganyok Indiabol jottek? :)"
Ez a legelfogadodtabb elmélet szerintem. Te még milyen verziókat ismersz? Egyiptomi eredet? Sumir? Finn-ugor? Földönkivüli?
Tényleg nem veszitek észre, hogy a Magyar Köztársaságban államalkotó népcsoport a cigányság? Ez nem szimpátia kérdése.
Előzmény: iudex (2)
Duda Creative Commons License 1999.12.06 0 0 17
Ha az a roma tenyleg szep (es dolgozik nem szoctamon el! :DDDD ) akkor miert ne.

Amugy szerintem az indiai szepsegkiralyno hatarozottan nem szep.
Az en kedvenceim:
osztrak
horvat
delafrikai

Előzmény: barco (-)
iudex Creative Commons License 1999.12.06 0 0 16
Hatranyara csak akkor valtozhat, ha az elet megtori szegenyt. Egyebkent idosebbnek latszik a koranal, no nem azert, mert anya lett, hanem attol fuggetlenul is. Altalaban a deli nepeknel sokkal hamarabb bekovetkezik a lanyok testi erese, mint nalunk. Epp ezert nagyobb veszelyek is leselkednek rajuk, hiszen csak a testuk felnott, a lelkuk, az agyuk meg nem.
Előzmény: barco (15)
barco Creative Commons License 1999.12.06 0 0 15
Az esetre emlékszem, de a lányra nem, és az itélet sem rémlik. 11 évesen még túl fiatal, biztos van valami min. korhatár 16 év körül. Addigra meg sokat változhat előnyére is, hátrányára is.
Előzmény: iudex (14)
iudex Creative Commons License 1999.12.06 0 0 14
Nem tudom, emlekszel-e ra es a tobbiek is. Nemreg volt egy "csunya", valojaban felfujt es eltulzott ugy, midon egy 11 eves ciganyleany gyereket szult, aztan a 17 eves apukat nemi eroszak miatt birosag ele citaltak. (Apropo, nem is tudom, mi lett az itelet, vagy van-e mar.) No az a kislanynak nevezett anyuka, Matiz Klarika, szerintem mar most szepseg, par ev mulva meg allva fognak pisilni utana a fijuk. :))))) Rola azt is el tudom kepzelni, hogy induljon egy ilyen versenyen. Szurkolnek neki.
Előzmény: barco (5)
Lajos bácsi Creative Commons License 1999.12.06 0 0 13
Hát az nehéz lesz.
Előzmény: barco (12)
barco Creative Commons License 1999.12.06 0 0 12
Én most még a magyarral próbálkozom. Majd utána!
Előzmény: Lajos bácsi (9)
iudex Creative Commons License 1999.12.06 0 0 11
Az se rossz, de en nem vagyok windows-parti. :)
Előzmény: Lajos bácsi (6)
barco Creative Commons License 1999.12.06 0 0 10
Medwe kollég addigra már annyiszor ki lesz moderálva, hogy nem mer majd tiltakozni! :-)
Előzmény: Messire (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!