Most pedig azt mondom, pufók barátunk a kitiltás mártíromságára áhítozik. Akkor aztán gyárthatja az elméleteit a hites-katolikus-ateista világösszeesküvésről, amely az ő Egy Igazságának elfojtására irányul.
Egyébként Vigor, azt állítottad, visszatértedkor kerülni fogod a gyalázkodást... kinek is a haját akartad felgyújtani? (ált. isk. 2. oszt. vágyálom)
hö-hö-hö!
Szeretek kegyelemdöfést adni! Kér valaki? Van még kókuszos is.
1. Vissza fogsz jönni.
2. Az átlagos Vigorhoz képest finom voltam.
3. Ha visszajössz, hozz nekem a Sith-től olyan lézerkardot, aminek két pengéje van! Ja, és gyöngyöt is. Röff!
Lassan egy évet vagyok jelen a Vallás-Filozófia Fórumon. Sok tapasztalatot szereztem itt, sokaknak a lelkébe gázoltam, sok-sok hülyeséget és bölcsességet öklendeztem fel gyomrom mélyéről. Úgy érzem, befejeztem a feladatomat. A kegyelemdöfést Brumimackó adta meg a "Szerelm, szex, kereszténység" topikban az esti maci inkarnációjával. Ebből jöttem rá, hogy hasztalan, ha gyöngyöt vetek a disznók elé.
Abbahagyom. Nem jövök fel többet a Fórumra, nem írok és nem olvasok. Ha valaki mégis kapcsolatba akar lépni velem, az megteheti a vigor@extra.hu címen.
Ha a könyv elkészül, nagyon nagy örömmel fogom a kezembe venni.
Kiadása előtt ne felejts el tájékoztatni! Már csak a beígért tiszteletpéldány miatt is.
Nem esszé lesz, hanem könyv. Ha akarod, adok Neked a szerzői példányokból. Egyébként meg nézz körül a fórumon, tőlem találsz már rövidebb lélegzetű összefoglalókat.
Psiychologia Christiana. (9)-es hozzászólás.
vigor wrote;
"Megosztok veled egy titkot: most van születőben a negyedik Tradíció, a negyedik út. Ezt onnan tudom, hogy én ezt az utat követem (sokáig azt hittem, hogy ez a Tao). Ez megint másképp éli át az útját, másképp jut el a célba."
Ezt nem hiszem el. Én már elköteleztem magam a Shit Gyülekezetnek és a kenetnek. TevTanitó az egyetlen igaz valós próféta... Vigor csak hamis próféta lehet és csak hamis vallást ismerhet... mert a Szellem nálunk van, nem Nála áámen.
Kellő áhitattal közelitsd a Mestert. Valamelyik topicban azt írta magáról, hogy része van a legújabb, legtitkosabb, legkirályibb, legmodernebb beavatásban. De erről nekünk nem beszélhet. Az idő még nem érett meg rá.
Sajnos a topic nevét elfelejtettem. De így volt.
Jaj, máris magyarázkodom...!
Szerintem tök jó fej. Tennap mellette ültem a vali-fili fórumos találkozón, és megállapítottam, hogy igenis tök jó fej. Már teljesen kiábrándult az általa kereszténységnek tartott pravoszláv típusú ortodoxián, és most saját maga akar valami vallást kreálni.
Amint kiderült hisz a reinkarnációban, amely hitét egy "szent" (akinek a kilétéről nem volt hajlandó beszámolni) bizonysága hozta létre. A "szent" egyébként megmondta neki, hogy mi volt előző életében...
Egyébként a krónikus fejfájásból, amit a speciális "szellemi attitűdje", valamint az általa néhány óra alatt elszívott kb. 1 doboz cigaretta okozott, másnap reggelre már egészen sikerült megszabadulnom... :-)))))
Zombikutató? Talán inkább egy frusztrált, bizonyítási kényszertől szenvedő törpe vagy, aki mindenképpen igazolni akarja hitesgyűlöletét. Nem baj. Bolond lukból bolond szél fúj. Fúj.
Édes Vigorom ! :)))) Én erről nem nyitok most vitát... én tapasztalt zombikutató vagyok és sokat foglalkozstam öözombikkal... főként itt a fórumon (Ááámennn). Áldázsos tevékenyzség és azs Úr velünk van (Shit gyülisekkel). Brek. Azé fogadd mekk tanácsom. Ááámenn ;))
Tudod, néha érdemes kinyitni az ajtót és megtapasztalna a sáját bőrünkön, milyen is zombinak lenni. Nem mintha nem számítottam valami ilyesmire, amikor idabiggyesztettem a nevemet a hozzászólás végére. Megmondom Neked őszintén: még élveztem is. Volt már ilyen eset, amikor szándékosan megnyiltam a tisztátalan erők előtt. Ez nagyon szórakoztató tud lenni.
Yooo tanács. Zárd be az ajtót és szegeld be deszkákkal. De ha elég gyors Vagy, akkor csak fuss el a zombik mellett (a hitesek mind agyilag, mind mozgás szempontjából elég lassúak :)).
Nézz be a Fesz van, a Hit Gyülekezet másik arca topicba, ott további módszereket is találsz a Fesz van c. filmben (ott sajnos csak egy filmajánló van, de valamennyire segít :))))