Keresés

Részletes keresés

puzdra Creative Commons License 1999.12.07 0 0 32
"Csak hát ez a szimpatikus kis politikus nem gondolkodot azon hogy jó pár pontot vesztett a népszerűségéből, csak azért, hogy a FŐDAKOTÁNAK imponáljon."

Ahol te méred a népszerűséget, ott csal a mérce. Nálam szimpatikusabb lett, ez a kis szürke politikus. És a csöndről ítélve, a története igaz lehet.

Tipikus bolsevik akció, az évezred végén.

Előzmény: hakapeszik maki (27)
puzdra Creative Commons License 1999.12.06 0 0 31
Anarchia alatt én azt a zűrzavart értem, ami Aljas, alias PuPu elképzeléseiben él, mint megvalósítandó közállapot. A szervezett semmit. A nihilt. A mindenki más hülye, alkalmatlan és utálnivaló-t. Ahol ők jól érzik magukat, és ami a lételemük. Ahol mindenkit nagy ívben lesz@rnak és ahol ez a normális. Ahol soha nem tudod meg, hogy mit és hogyan, csak azt, hogy ezt ne és főleg nem így.

Magyarul a lelki és szellemi fogyatékosok intézetét.

----------------------
Kevés kormányon lévő párt vezeti a listákat félidőben.

----------------------

Ha Némethet el tudja semlegesíteni Kovács, akkor valóban igazad lehet. Meglátjuk.

----------------------

Itt az ideje, hogy jóslatod egyszer már tévedés is legyen.

puzdra

Előzmény: Derek (19)
Kisgazda Creative Commons License 1999.12.06 0 0 30
Jó látni,hogy nem én vagyok a legnaivabb.
Előzmény: jdr (29)
jdr Creative Commons License 1999.12.05 0 0 29
Hm. Gomperec. Neked van igazad, ha már jogállamról beszélünk és ne jöjjön senki azzal, hogy nincs bizonyítéka, mert azok értékelése az eljáró hatóság, majd végső soron a bíróság feladata. Ha volt ilyen, akkor Demeternek azonnal intézkednie kellett volna, ha nem volt ilyen, akkor pedig különösen vastag bőr kell egy ilyen bejelentéshez.

Pupu: nem hiszem, hogy elkapkodta, vagy improvizált, az a gond, hogy úgy hülyék, hogy még meg is konstruálják.:(((

Ttelettel:
jdr

Előzmény: Törölt nick (28)
hakapeszik maki Creative Commons License 1999.12.05 0 0 27
Tételezzük fel tényleg kért ilyen segítséget.
Azt hiszem a Demeter a lovagiasság szabályai szerint megbeszélhette volna Kovács MSZP-s führerrel a dolgok állását.

Tételezzük fel az ellenkezőjét is.
Kedves Tiborcsik bizony erőssen hajlok a véleményedet elfogadni. Úgyhogy kár ezt ragozni.

Ez a Demeter gyerek úgy gondolta, kicsit megrángatja a Vancsik tö..it a nyilvános tv közvetítésen, amiért pozitívan szállt ki a megfigyelési ügyből Kosztolányival szemben. / naná, hogy minden bugyuta vádat lenyomtak /

Csak hát ez a szimpatikus kis politikus nem gondolkodot azon hogy jó pár pontot vesztett a népszerűségéből, csak azért, hogy a FŐDAKOTÁNAK imponáljon.

Kár volt, Ervin.

PuPu Creative Commons License 1999.12.05 0 0 26
off
Kedves mama jól van?
:O)
Előzmény: speaker (23)
Tiborcsik Creative Commons License 1999.12.05 0 0 25
Tételezzük fel, hogy a dolog megtörtént, de a Demeternek nincs magnófelvétele. Hogyan bizonyítsa, hogyan tudta volna akár akkor, tavaly augusztusban bizonyítanai? Esetleg, attól függetlenül, hogy határozottan nemet mondott, nem illett volna (már csak beosztásából adódóan is) a delikvenst csapdába csalnia? Magyarul addig csűrni csavarni a választ, míg (hivatalosan, bejelentés után, szabályos titkosszolgálati és operatív eszközökkel) magnófelvétellel nem tudja bizonyítani a dolgot. Akkor most nem lenne dupla pácban.
Apropo. Milyen dolog az az „informális úton adott párttájékoztatás”? Azt lehet bizonyítani?
Tiborcsik Creative Commons License 1999.12.05 0 0 24
Szerintem az MSZP-nek mindenképpen követelnie kell valamiféle bizonyítékokat hivatalos szinten (bíróság, bizottság, stb,) a Demeter kijelentéseire. Tudhatjátok, hogy nem rajongom az MSZP-ért, viszont nem szeretek pezsgőt fogadáson elveszíteni. De ettől függetlenül, még ha igaz is, hogy valamelyik MSZP-s megkereste a Demetert azzal, amit ő állít, az MSZP-nek saját jól felfogott érdekében kutya kötelessége bizonyítékot követelnie, és ha az van (ha igaz a dolog, akkor van), akkor fel kell áldoznia az emberét. Ha pedig a Demeter ezt nem tudja bizonyítani, akkor vagy nem igaz a dolog, vagy balek, és akkor ő lesz az áldozat.
Egyszóval, ha nem lesz hivatalos bizonyítás, akkor részemre mindkét oldal egyformán sáros.
És akkor a lovagiasság szabályai szerint jön nekem az MSZP egy üveg pezsgővel (mert én bennük bízva mertem rájuk fogadni).
speaker Creative Commons License 1999.12.05 0 0 23
Összetévesztettél a PuPuval. Ő az aljas.
Előzmény: Törölt nick (21)
PuPu Creative Commons License 1999.12.05 0 0 22
Háááát, - amennyiben az ideggyengeség, a hatalmi mámor, az autokrata világszemlélet , a kompromisszumképtelenség, az antidemokratikus beállítottság, és a diplomáciai érzék teljes hiánya a kritérium, amelyeknek a magyar miniszterelnöknek meg kő felelni, akkor valóban a legalkalmasabbat kaptuk ki...
+ meg még focista is.
Meg az orrunkat is tiszticcsa...
Mi kell még nekünk ezután?
:O)))
Előzmény: puzdra (18)
Tiborcsik Creative Commons License 1999.12.05 0 0 20
Az MSZDP-t csakugyan kicsinálták és ebben nagyobbrészt az MSZP a ludas. Mikor az MSZMP 89 májusában kettévált, pontosabban MSZP-vé vált, eszük ágában sem volt szocdemesedni, csak az volt a fő gondjuk, hogy nekik maradjon a pártvagyon. Aztán le kellett járatni a szocdemeket, de azóta sem tudtak a helyükre lépni. Ha akkor nem a vagyon lett volna a lényeg, az MSZMP simán ketté válhatott volna szocdem és kommunista pártra, vagy egyszerűen kiléptek volna a "reformkommunisták" az MSZMP-ből és csatlakoztak volna a szocdemekhez, de akkor már csak a második vonalba kerültek volna.
Az MSZP "pragmatizmusa" leginkább a pártvagyon minél további megtartásáben és hasznosításaban merült ki. Vagy nem?
Előzmény: Derek (14)
Derek Creative Commons License 1999.12.05 0 0 19
"De egyenlőség jelet tenni, másfél éve és ötven éve kormányzók
közé, ráadásul ezt igazságként terjeszteni, ez az anarchia dicsőítése a demokrácia ellenében. "

Hat nem mennek itt bele annak taglalasaba, hogy mi az anarchia, mert tulsagosan elvinne a temat. Meg nem hallottam, hogy az anarchia a demokraciaval szemben allna, vagy elleneben lenne vele, vagy te valami mast ertesz anarchian, mint en.

"4. Az MSZP nem fog többé kormányozni ebben a felállásában, Sem Németh Miklóssal, sem Kováccsal, aki szerintem
jó középvezető, de ez nem elég. "

Hogy milyen lesz az MSZP felallasa 2002-ben azt en megjosolni nem tudom. Valoszinuleg a partvezetesben gyokeres valtozasok nem lesznek, mert minek. Az MSZP a belso partcsatarozasokat sokkal ugyesebben vezeti le , mint a tobbi part, meg aztan nem hulyek, hogy most vesszenek ossze amikor minden kozvelemenykutatasi eredmeny szerint jol allnak.
Mas lenne a helyzet, ha a Fidesz ugyanolyan folenyesen vezetne, mint a valasztasok utan par honappal. akkor bizonyara kielezodnenek a meglevo belso ellentetek es elkepzelhetonek tartanek egy atstrukturalodast a felso vezetesben, de igy nem , mert semmi kenyszerito dolog nincs erre. Kovacs egyebkent nagyon ugyesen es taktikusan , minden latvanyos akcio nelkul a sajat kepere kezdi formalni az MSZP-t, es lehet, hogy most egy ilyen MSZP kell. En sokkal ugyesebb politikusnak tartom, mint sokan . amolyan lassu viz partot mos, egyszeruen nem tudnak belekotni. Szurkenek tunik , de nem az. Es kezd korulotte kialakulni csapat. Es szerintem nagyon diplomatikusan, ugy , hogy senki nem fogja eszrevenni, de Nemeth Miklost tavol fogja tartani a visszaterestol, meret az nagyon rossz lenne az MSZP-nek.

" de lenti jóslatod, hidd el, csak délibáb.
Hála Istennek. "

Hat eddig a hetvenes evek vege ota minden joslatom bejott, van amelyiknek orultem, volt amelyik bekovetkezesenek nem. Bar ha nem jon be azt sem erzem tragedianak.

Előzmény: puzdra (18)
puzdra Creative Commons License 1999.12.05 0 0 18
1. Végül is, minden párt a hatalomért küzd, ez igaz. De egyenlőség jelet tenni, másfél éve és ötven éve kormányzók közé, ráadásul ezt igazságként terjeszteni, ez az anarchia dicsőítése a demokrácia ellenében.

2. A "manit" ma azok szívják le, akiknek az kell, mi. Már amennyi jut. Ha nem így lenne, már régen tudnád, hogy kik. Pénzügyeink, híreim szerint, rendben vannak.(csak nehogy elő gyere Bokros zsenijével)

3. Talán nem tette saját fiókpártjává az MSZP a Szociáldemokratákat?

4. Az MSZP nem fog többé kormányozni ebben a felállásában, Sem Németh Miklóssal, sem Kováccsal, aki szerintem jó középvezető, de ez nem elég.

Véleményem változatlan: Magyarországon ma az ismert politikusok közül a legalkalmasabb tölti be a miniszterelnöki pozíciót. Elképzelni lehet jobbat nála, ha lesz olyan szívesen el is ismerem, de lenti jóslatod, hidd el, csak délibáb. Hála Istennek.

Előzmény: Derek (17)
Derek Creative Commons License 1999.12.05 0 0 17
"Az MSZP is egy gyűjtőpárt, az utolsó. Törvény szerint szét kell bomlania. "

Ma mar minden nagy part gyujtopart, a Fidesz is az, ez onmagaban nem jelent semmit.
Meg az SZDSZ is az.

" Egyetlen vezérlő eszméjük van, a hatalomba visszakerülés."

A Fidesznek is, csak nem a vissza, hanem a bekerules, ezert aztan az o vezerlo eszmeik is font fustte valtak.

"Azt viszont látom, hogy Orbán Viktor megtalálta
azokat a helyeket, ahol elfolytak a pénzek, és elzárta az eddigi lehetőségek nagy részét"

Semmit nem zart el csak most masok szivjak le a manit.

"Tényleg hiányzik az igazi Szociáldemokrata Párt itthonról, de hát Petrasovics Anna nem volt olyan erős, mit Torgyán
dr."
Na ez meg aztan akkora hulyeseg, hogy inkabb nem is mennek bele.

"Az MSZP átalakulhat elfekvővé, mi meg nyugodtabban alhatunk, majd akkor. "

Ne almodozz, siman nyerni fogjak a kovetkezo valasztasokat, hacsak Orban es Kover nem operaltatja at magat nove vagy Kovacs Laszlova, es senki nem fog onnan kiszakadni, vagy aki kiszakad az megy az elfekvobe.

Előzmény: puzdra (16)
puzdra Creative Commons License 1999.12.05 0 0 16
Az MSZP is egy gyűjtőpárt, az utolsó. Törvény szerint szét kell bomlania. És ez minél később történik meg, számukra annál keservesebb. Egyetlen vezérlő eszméjük van, a hatalomba visszakerülés. De hogy ott mit csinálnának, ugyanúgy most sem tudják, mint 94-ben. Akkor 9 hónapba telt, amíg eldöntötték, hogy akkor most merre. A hatalom számukra csak a nyugtot jelentené, a pénzügyi vizsgálódások elől.

Miért büdös az ember lába, szól a kérdés. Hát nézd meg honnan nőtt ki.

Szerintem ők is a gyökereikbe gabalyodtak bele. A felelősséget gyorsan áttestálták Thürmernek, de a pénzt nem volt szívük visszaadni a nemzetnek. Ha azt, akkor megtették volna, és megkövetnek minket, most talán az ő zászlójukat vinném.

Én a nagy SZDSZ- kiábrándulásom után nem álltam senki mellé. Azt viszont látom, hogy Orbán Viktor megtalálta azokat a helyeket, ahol elfolytak a pénzek, és elzárta az eddigi lehetőségek nagy részét. Az érintettek ezt nyílván központosításnak, állami hatalmi túlkapásnak élik meg. De nekünk őt ebben támogatnunk kell.

Az idei katasztrófákat egyébként nem tudta volna 10 százalékos inflációval megúszni az ország.

Tényleg hiányzik az igazi Szociáldemokrata Párt itthonról, de hát Petrasovics Anna nem volt olyan erős, mit Torgyán dr. Az ő pártját sikerült felszalámizni.

Azt várom, hogy az MSZP-ből kiszakadó(mert nem engedik szóhoz jutni őket)fiatalok, (nem az öregek kreálta BIT) majd újra megalakítják, és naggyá teszik, mint régen.

Az MSZP átalakulhat elfekvővé, mi meg nyugodtabban alhatunk, majd akkor.

Előzmény: Derek (14)
Kovács bácsi Creative Commons License 1999.12.05 0 0 15
Kedves Derek!

Egy ilyen anarchoszindikalista közösségről bővebb infokat szerezhetsz a Gyalog galopp elejéből.

Előzmény: Derek (14)
Derek Creative Commons License 1999.12.05 0 0 14
"(Ezért állok a mai kormánypárt mellett,
ha nem is értek velük mindenben egyet. És ezért csodálkozom, amikor fiatal emberekként, inkább dohos, ordas és
mindannyiszor tévútra vitt eszmék mellett kardoskodtok, ahelyett, hogy a saját erőtökben bíznátok.)"

Azt hiszem itt egy kis tevedesben vagy, Bar en valoban baloldalinak tartom magam , sot eros anarchista beuteseim is vannak, de se tagja se szavazoja nem voltam es valoszinuleg nem is leszek az MSZP-nek.
Az MSZP, hamar eszmekrol van szo eppen az a gond veluk, hogy semmifele eszmejuk nincsen.
Es nem igen vettem eszre, hogy az utobbi tiz evben valami eszmek mellett kulonosebben kardoskodtak volna, vagy ha igen igencsak a verbalitas szintjen, mert gyakorlati politizalasukban, bar el kell ismerni pragmatikus volt nagy vonalakban, es a vegeredmeny szempontjabol hatekony, de egyaltalan nem nevezheto valamifele elvi politizalasnak. Inkabb amolyan iparosmunka volt, de legalabb nem tomtek a fejunket mindenfele ideologiakkal, meg nemzetkep, meg nep-nemzeti, meg kereszteny orszag, meg hasonlo bullshiteles.
Bar ahogy itt olvasom egyket jobboldali csahos irasait, tisztelet a kivetelnek, azok ugyis tudjak, hogy kikrol van szo, mert azokat nem szoktam cikizni, ha rossz a lapjaras. Szoval ahogy olvasok itt speakereket es hasonlokat az MSZP rossz oldalai egyre lenyegtelenebbe valnak szamomra es azt mondom akkor mar megis inkabb ok, Pedig a 4 igennel a fidesz az szdsz a szocdemek es a kisgazdik melle alltam es lelekben ma is veluk vagyok, csak mig en maradtam ugyanolyan anarchoszindikalista szocdem, csak oregebb addig a fidesz bizony igencsak elmaszott az eredeti,indulo ,szamomra a 21. szazad progresszivitasat jelento vonalatol es multidezessel foglalkozik es sodrodik a szelsojobb fele, a kisgazdik meg hat azok sem olyanok lettek mint 44-ben amikor szinten a magyar progresszio egyik partja voltak a polgari radikalisok es a szocialdemokratak mellett. Es eppen ezert faj a fidesz ilyeniranyu atalakulasa mert egyutt voltunk akkor es ott 89-ben es azert faj a kisgazdak elbunkosodasa, mert veluk is egyutt voltam es azert faj az SZDSZ marginalizalodasa, mert veluk voltam es ami a legjobban faj, hogy az MSZDP olyan botranyos veget ert mindjart a kezdetekkor, az egyetlen part aminek tagja voltam.

Előzmény: puzdra (13)
puzdra Creative Commons License 1999.12.05 0 0 13
Kedves Derek!

Kívülről valóban semmit sem lehet csinálni. Ezt a párton belül kell elintézni. Bennem a kibic csak azért szurkol, mert nem jó az olyan ellenfél ellen küzdeni, sem a sportban sem a politikában, amelyik rajtam számon kéri a kötöttfogás szabályait, ő maga meg szabadfogásban birkózik.

Én örülnék, ha az MSZP, mint ebben utolsó, szóhoz hagyná végre jutni a fiatalokat. Mint régi fitymacsattogtató, csak egy új generáció élni és tenni akarásában látom a megoldását gondjainknak. (Ezért állok a mai kormánypárt mellett, ha nem is értek velük mindenben egyet. És ezért csodálkozom, amikor fiatal emberekként, inkább dohos, ordas és mindannyiszor tévútra vitt eszmék mellett kardoskodtok, ahelyett, hogy a saját erőtökben bíznátok.) És ezt a lehetőséget most kell megkapniuk, mert 55-60 évesen már csak az élni akarása marad meg az embernek.

Azzal, hogy ide irigálok, nem csak az időt próbálom múlatni, hanem néhánytokban szeretném azt a hitet felerősíteni, hogy merjétek és tegyétek. Az előző, elfáradt és impotens politikus generáció nem fogja magától átadni a hatalmát, arra talán majd ti lesztek először Magyarországon képesek, ha hasonló korba léptek. Ezek ma idejük legnagyobb részét a megszerzett konc megvédésével, és gyarapításával töltik.

Egy évtizedek óta működő demokráciában ez a dolog természetes és fokozatos, ott a hatvan-hetven éves politikus is használható. Kissinger, Kohl, stb. tanácsait sokan hallgatják és kérik ki ma is. A mi "öregjeink", legfeljebb a síbolásban, a hatalommegtartásban és a mellébeszélésben tudnak tanácsot osztani. (Már aki régebben is "politizált")

Könnyen megismerni őket, ha felállnak, székükön mészport találtok.

puzdra

Előzmény: Derek (9)
PuPu Creative Commons License 1999.12.04 0 0 12
Csak improvizált a szentem, - nem volt ez itten stratégiába ágyazva. Majd kap az Ibolykától...
Előzmény: BITBULL (11)
BITBULL Creative Commons License 1999.12.04 0 0 11
Szerencsére nincs olyan normális ember,aki elhinné az ilyen demeteres marhaságokat.:-)))
Vajon miért jó az MDF-nek,ha csökken a Fidesz népszerűsége?
:-)
pindiy Creative Commons License 1999.12.04 0 0 10
Honnan tudod kedves puzdra az én érdekeimet például és másét.
Hadd már az én érdekeimet képviseld a magadét.
Aztán majd bizd már rám, hogy az enyémet fel tudom-é ismerni.
Amit ippeg írsz azok nagyon jellemzőek az őslényekre.
Általában ottan volt igy leírva, hogy valamennyiünk érdeke......
Amig illet irsz magad is őslénynek számitasz.

Előzmény: puzdra (6)
Derek Creative Commons License 1999.12.04 0 0 9
"Valamennyiünk érdeke, hogy eltünjenek a közéletből azok az őslények,vagy akik úgy akarnak politizálni, mint elődeik,
akiket megtagadtak. "

Rendben van , de azon kivul, hogy itt sirankozol mit teszel azert, hogy ezek el is tunjenek.
Ha az MSZPnek megfelel Kovacs az az o dolguk, te legfeljebb nem szavazol rajuk, mint kivulallo kibic. Ha viszont az MSZP szavazokat nem zavarja, hogy az MSZP olyan amilyen akkor nem tudom mit lehet tenni. Megis a demokratikus valasztasokon torteno levaltasukon kivul milyen otleteid lennenek a kozeletbol valo eltavolitasukra, de olyan ami nem utkozik az alkotmanyos jogszabalyokba. ha loptak csaltak fel kell oket jelenteni es lecsukni oket, de ha csak azert akarod oket eltavolitani a kozeletbol , mert neked szemely szerint nem tetszik a pofajuk akkor csak egyet tehetsz, hogy nem szavazol rajuk es ehhez hiveket gyujtesz magad kore. Ebben kulonbozik a demokracia egy diktaturatol, itt lehetnek legalisan nacik es kommunistak , anarchistak, trockistak, feministak, regi atfestett Kadaristak es minden, es amig
nem tudsz rajuk torvenytelenseget bizonyitani, addig bizony ugyanolyan joguk van a kozeletben valo reszveteltol Csurkatol Thurmerig, mint barki masnak. Viszont nem is kotelezo oket szeretni, se rajuk szavazni. Ki lehet oket futyulni, lehet szidni oket, nagygyuleseiken megdobalhatod oket paradicsommal aztan elfuthatsz, ezekhez mind jogod van.

Előzmény: puzdra (6)
Derek Creative Commons License 1999.12.04 0 0 8
Lehet , hogy mas izgul , de en nem izgulok , mert a legkevesbe sem erdekel a fidesz, ha hulyek bukjanak meg. Keress elo akar egy irasomat ahol en azt irtam volna, hogy a MO-i jobboldal partjainak meg kell ujulniuk. Az mas, hogy nekem nem tetszenek,es nemigen felelnek meg a nyugati jobboldali elvarasoknak,pontosabban kormanyzasuk nehol igencsak a torvenytelenseg es izlestelenseg hataran mozog, de nem erdekelnek, amig megmaradnak az alkotmanyos kereteken belul. Ok ilyenek es kesz, majd meglatjak a kovetkezo valasztasokkor, hogy mire mentek a nagy polgari soderrel es a polgarihoz semmiben sem hasonlito kormanyzasi gyakorlatukkal, de mondom legyen ez az o gondjuk es a hiveike.
Előzmény: speaker (4)
pindiy Creative Commons License 1999.12.04 0 0 7
Ez a Hacsek és Sajó update szereposztása.
Csak tudnám ki ebben a Dénes, talán a pincér?
Előzmény: hakapeszik maki (-)
puzdra Creative Commons License 1999.12.04 0 0 6
Ez nem klubfoci, kedves Derek.

Valamennyiünk érdeke, hogy eltünjenek a közéletből azok az őslények,vagy akik úgy akarnak politizálni, mint elődeik, akiket megtagadtak.

Akik az "ördöggel" is hajlandók cimborálni, személyes ambícióik eléréséhez.

Előzmény: Derek (3)
Korovioff Creative Commons License 1999.12.04 0 0 5
Kedves Hakapeszik makik, és Derekk,
Vancsik úr elég nagy kakikevero. Talán emlékeztek arra az érdekes mozzanatra, amikor a királyi tv bemondta, hogy információi szerint fideszes képviselok is kaptak VIP-hitelt. Az információ független és megbízható forrása Vancsik úr volt. Nyilván csak azért mondta, mert szívén viseli a Fidesz sorsát. :-)))
speaker Creative Commons License 1999.12.04 0 0 4
Ti izgultok itt folyton, hogy a FIDESZ nem tud megújulni, meg, hogy mi lesz vele, ha így folytatja.
Előzmény: Derek (3)
Derek Creative Commons License 1999.12.04 0 0 3
"Vancsikról el tudom képzelni.

Az ilyen alakok miatt nem tud az MSZP megújulni. "

Na es, mit izgat az teged,nem vagy sem MSZP tag sem a szavazojuk. Ha annyira sziveden viseled az MSZP megujulasat akkor miert nem lepsz be es gyujtesz magad kore egy csapatot akik segitsegevel kinyomod a vezetesbol azokat akik szerinted ennek a megujulasnak az akadalyai. Bar ahogy elnezem a kozvelemenykutatasi adatoikat inkabb a Fidesznek kene megujulnia, de ez legyen az o bajuk.

Előzmény: puzdra (2)
puzdra Creative Commons License 1999.12.04 0 0 2
Érdekesen érvelsz ....maki!

Az államtitkáron kéred számon, hogy nem tudja azt, hogy ilyet nem szokás tőle kérni?
Ő a hibás, ha mégis kértek tőle?
Gondold végig.

Vancsikról el tudom képzelni.

Az ilyen alakok miatt nem tud az MSZP megújulni.

A gusztustalanságot pedig a bizottság alelnökén kérd számon.

Előzmény: hakapeszik maki (-)
Rsüni Creative Commons License 1999.12.04 0 0 1

Kivéve a Maszopot.
Ott ugyanis csak hiteltelen képviselő van.
Előzmény: hakapeszik maki (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!