Te csak ne félts engem tőlük, megvédem magam. Tudod, a zutóbbi dőben nagyon sok minden átértékelődött bennem, azt hsizem tanultam egy-két dolgot. Sokszor csak a szám nagy és a vágyaimat meg az elképzeléseimet mondom ki, de nincs mögötte tapasztalat. Szeretem, mikor igazam van utólag.
Sajnos, ahogy telnek a napok, egyre bizonyosabb vagyok a véleményemben, akár tetszik ez a husoznéveseknek, akár nem, nem érdekel. Aki most 21 évesen nem érti miről beszélek, majd megtudja 10-15 év múlva. Persze akkor majd neki is 2X-es pasi kell, valami álnévvel meg majd levelezik az indexen egyikkel-másikkal :-)
Mire ők érettek lesznek, én már közlebb leszeka negyvenhez, mint a harminchoz, és meg fogok őrülni egy hamvas húszévesért :-)
Ha viszont ilyen elmenős kedvű nő vagy, egyszer majd iszunk együtt valahol valamit.
Te W.Gy.!
Egyszer úgy megfognak rád haragudni ezek a huszonéves lányok, hogy még érett nő korukban sem állnak majd veled szóba.:))))
Nekem jó, ha kicsit kipihened magad, de jelzem nem csak a huszonévesek mennek ma ide-oda.
Én biztos, hogy nem maradok itthon, úgyhogy minden jót Neked!
nalam tuti a pillanatnyi hangulat dontene.
Nem akarlak bantani, de volt mar olyan kapcsolatom, amelyben inkabb a barataimat hanyagoltam, es hat nem igazan jott be. Ugy erezetm a vegere, hogy fel kell adjam magam.
Ha csak parszor talalkozol egy lannyal, akkor nem szamitanak a baratok, de egy hosszabb kapcsolatnal nem elhanyagolhatok. Lehet, hogy kisse rossz a szajizem, de a nok jonnek mennek, a baratok maradnak (bocs, hogy kicsit sarkitottam).
Szoval altalaban baratok, de egy esetben, ki tudja?
Ha almombol felkeltve kerdezned, rogton vagnam ra baratok.
Ha kicsit jobban vegiggondolom is azt mondom baratok.
De a francba is, azert jo az elet mert csinalunk hulye dolgokat.
Doktorom!
Felhívnám szives figyelmét, hogy az érett nő szerint péntek este van, a gép előtt ülni nemegészséges, a nők már sminkelnek.:)))))
Üdvözli: egy jóakarója
Nem könnyü, de ha megvan a 90 %-os döntés?
Megugye ez egy fontos szilveszter, gondolom dúl a szerelem,
az mindenesetre tény, ha már most így áll a helyzet, akkor mi lesz veletek később. Mindig el kell viselnie a barátaidat, akit választunk azt a családjával, a társaságával együtt választjuk.
Ebben a kérdésben nem engednék Neki, vagy jön, vagy marad. Akkor menjen a saját körével, ha azt jobban el tudja viselni. De igérd meg, hogy kevesebbet iszol.
A kovetkezo helyzetben vagyok
A barataimal tervezzuk a szilveszteri bulit, es eddig a kovetkezo felallas van:
5 lany, 10 fiu es 100 liter barackpalinka. Ezen (folleg a fiu lany aranyon) meg megprobalunk valtoztatni de nagy a valoszinusege hogy nem fog sikerulni.
A baratnom (aki meg jozanon sem nagyon szereti a haverokat) a tudtomra adta hogy o jobban szeretne hogyha nem mennenk el, es kettesben toltenenk a szilvesztert. Aszt en is tudom hogy nagyon kicsi az esely hogy o is jol ereze magat a buli es ezen sehogy sem tudok valtoztatni ( a baj itt nem csak a pia, meg a fiu lany arany, hanem vannak mas dolgok is amit most nem reszleteznek )
Ez az egyik fele, a masik felin peddig ott vannak a haverok akik kozott van olyan is akit tobb mint 10 eve ismerek es nagyon jo baratom.
A baratnommel 2 eve jarok.
En mar 90% eldontottem hogy mit fogok csinalni, de azert erdekelne a ti velemenyetek is.