Keresés

Részletes keresés

bormester Creative Commons License 2004.05.31 0 0 23
Nos, a rádióban az hangzott el válaszképpen erre (Zuschlag, mint az országgyűlési ifjúsági- és gyermek bizottság mittoménmije), hogy a körlevelet a támogatási pályázati felhívással minden önkormányzat megkapta. Példaként említette, hogy a legnagyobb támogatást a fimaposz irányítású Siófok nyerte el.

Most két eset van. Vagy aki ezt nyilatkozta, hazudik. Kéretik szólni a kedvenc képviselőjének, ez könnyen ellenőrizhető, iktatókönyvek, miegymás. Vagy pedig némely önkormányzatoknál (és itt Juhos polgárnő behatárolásánál megmaradhatunk) jó kurva nagy a kupi, ha egy ilyen lehetőségről a képvislők nem tudnak. Én az Ön helyében, kedves blplan, nem hagynám a dolgot ennyiben (azért képviselő, az áldóját), utánajárnék, és meggyőződnék arról, hogy e két lehetőség közül melyik áll, és annyi haszonnal mindenképpen járni fog a dolog, hogy pontosabban látja majd azt is, hogy hol él.

Előzmény: biplan (20)
zuglo_14 Creative Commons License 2004.05.31 0 0 22
"mennyibe került a 80 billenős kocsi homokszállitása a Kossuth térre? "
Valszeg kevesebbe, mint a "Korona" úsztatása, Budapest-Esztergom-Budapest útvonalon:-)
Előzmény: Becsi cuki tulaj. (16)
Turulmadár Creative Commons License 2004.05.30 0 0 21
Mert nem jómunkásember a polgármesteretek. :)
Debrecenről és Kaposvárról már esett szó, vajon mi a helyzet Hódmezővásárhellyel, Kecskeméttel, Pápával vagy Zalaegerszeggel?
Előzmény: biplan (20)
biplan Creative Commons License 2004.05.30 0 0 20
Már egy másik fórumban megírtam, de itt is elmondom:
Vidéki város (hangsulyozottan semleges polgármester) önkormányzati képviselője vagyok. Nem is hallottunk gyereknapi kormányzuati támogatásról.
geszthi Creative Commons License 2004.05.30 0 0 19
Es ugyan miert kellene Debrecent tamogatni?! Azert mert az onkormanyzat elso dolga az volt a kormanyvaltaskor hogy a kormanynak ala tegyen?

Vagy mert csak ez a nagyvaros maradt a Fidesznek es most is a jon az "orszag igazi fovarosa" duma?

Kapott tobb milliard tamogatast az Orban kormany alatt. Ha semmit nem kap 4 evig akkor sem szolhatnak egy szot sem.

Jol is neznenk ki ha kotelezo lenne adni egyes varosaoknak allandoan mert a polgarok ugy dontottek. Persze amikor ok voltak kormanyon akkor mit ad isten ez valahogy pont ellenkezoleg volt...

Előzmény: Becsi cuki tulaj. (12)
kakukkboy Creative Commons License 2004.05.30 0 0 18
De tény!
Nagyon kemény tény!
Aránytávesztésetek igazságérzetetekkel azonos!

De nem is azt ígérte, hogy a kormánypénzből támogat majd boldog-boldogtalant!

A pályázat megkerülése hamis állítás!

Nem csak a kiírt, meghirdetett pályázatok léteznek, hanem azok is pályázatok, amelyeket különböző alkalmakra nyújtanak be!
Ha a D-i és K-i egyáltalán benyujtott valamit, az sajtpapír szintű lehetett, olyan, mint ez a hamis nyekergés, amit folytattok!

Előzmény: Becsi cuki tulaj. (11)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.30 0 0 17
Fehérvár 2milliárdot kapott 2002-ben a központi költségvetésből,amikor eltűnt az IBM.Azonnal és feltétel nélkül.Nyilván nem egy fideszes városvezetés kapta.
Becsi cuki tulaj. Creative Commons License 2004.05.30 0 0 16
Minek mész már le megint a bányász popója alá, képtelen vagy személyeskedés nélkül irni?
Szerintem csak kunci lehetsz, az a fazon képes csak abnormálisan beszélgetni a másik oldal képviselőivel.
Elolvastam, de nem hiszek a kormányODNAK, ugyan ugy,mint te nem sem hiszel az ellenzéknek.
A gyerekeket meg nem érdekli a pártpolitika, ha már itt vagy akkor mond már meg nekünk: mennyibe került a 80 billenős kocsi homokszállitása a Kossuth térre?
A kormányod szorja megint egy nagy baromságra az adófizetők pénzét, ti meg hurrráztok hozzá.
Előzmény: Printsch (13)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.30 0 0 15
Normálisan beszélj. Ne szólítsál fel, kérjél. Te még soha nem adtál forrást a rengeteg hazugságodhoz.
Alázatosan. Te.
Előzmény: Becsi cuki tulaj. (14)
Becsi cuki tulaj. Creative Commons License 2004.05.30 0 0 14
Melyik önkormányzat?
Halljam.
Előzmény: kakukkboy (10)
Printsch Creative Commons License 2004.05.30 0 0 13
Valami bajod lett? Mit jajgatsz?
Kell a gyereknapba is politikát keverni, ugye?
Templomokban kampányolni (Hende bohóc), iskolákban imádkoztatni a fidesz győzelméért (2002).
Olvasd el a cikkeket és fogd fel. Nehéz feladata, tudom, de kíséreld meg. Sikerülni fog, ne add fel!:PP
És ne jajgass, mert lejáratod magad. Még jobban.
Előzmény: Becsi cuki tulaj. (12)
Becsi cuki tulaj. Creative Commons License 2004.05.30 0 0 12
" A fideszes vezetésű Debrecen mellett a szocialista Nyíregyháza is azzal hárította ezt el, hogy maguk gondoskodnak a gyereknapi rendezvényről - állítja a MeH illetékese"

Na most akkor kinek higyjek, ja MeH irta, akkor már tudom.(:-)
Azért nem fura, hogy még állitólag informácit sem kaptak, tehát senki nem kereste meg a két önkormányzatot...ajajajaj....akkor hogyan hárithatják el a támogatást, egy önkormányzat a pénzt elháritja, na még ilyet még nem hallottam...ajajajaj..

Előzmény: Printsch (9)
Becsi cuki tulaj. Creative Commons License 2004.05.30 0 0 11
Jöttök mindig az alcsúttal, de ugye 2002-ben volt a nagy "rendszerváltás", nem ezt igérte az MSZP, ja az már régen volt...(:-(
Előzmény: kakukkboy (7)
kakukkboy Creative Commons License 2004.05.30 0 0 10
Ezt kizárólag ti hazudozzátok.

Annyi alapja van, hogy az ország 95% bevörösödött -ahogy Vezíretek megjegyezte 2002 őszén, és ez mindenféleképp aránytalanul több cucilista önkormányzatot jelent!
Én tudok olyan Fmszp-s önkormányt aki a mostani kormánytól már eddig is több pályázati pénzt nyert el, mint a megelőző ormány 4 éve alatt!

Előzmény: Becsi cuki tulaj. (6)
Printsch Creative Commons License 2004.05.30 0 0 9
A kancellária munkatársának közlése szerint pályázatot ugyan nem írtak ki, de megkerestek minden nagyobb önkormányzatot, és felajánlották a közreműködésüket. A fideszes vezetésű Debrecen mellett a szocialista Nyíregyháza is azzal hárította ezt el, hogy maguk gondoskodnak a gyereknapi rendezvényről - állítja a MeH illetékese, aki szerint Kaposvár pedig azért maradt ki, mert Somogy megyében egy hagyományos, nevelőotthonban élő gyerekeknek szervezett rendezvényt támogat a kormány.

Előzmény: Becsi cuki tulaj. (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.30 0 0 8
Az MSZP szerint a gyermeknap mindenkié

május 30. 17:13
[Index]

A gyermeknapi programok lebonyolításában minden település részt vállalhatott, ezzel a lehetőséggel a kormánypárti és ellenzéki vezetésű önkormányzatok éltek is - reagált Juhos Katalin kijelentéseire Arató Gergely MSZP-s országgyűlési képviselő. "Szomorúnak találjuk, hogy van Magyarországon olyan párt, amelyet még a gyermeknap is együgyű politikai támadásokra indít" - írta közleményében Arató. A közlemény szerint "Juhos Katalin egy gyermeknapi rendezvényen próbálta megzavarni az emberek örömét, anélkül, hogy gondos tájékozódással meggyőződött volna arról, hogy feltételezésének van-e valami valóságalapja". A fideszes parlamenti képviselő szerint a gyermeknapi támogatásokból csak kormánypárti vezetésű nagyvárosok részesültek.

Előzmény: Becsi cuki tulaj. (6)
kakukkboy Creative Commons License 2004.05.30 0 0 7
Olyan meri kinyitni száját 2-3 millió kormánypénz miatt, aki szót nem szólt az alcsúti 4 milliárdos költségvetési pénzért!

Oszt a képén nem feszül a bűr?

Előzmény: Becsi cuki tulaj. (4)
Becsi cuki tulaj. Creative Commons License 2004.05.30 0 0 6
Ezt érdekes nem cáfolta:
"Mint mondta, érdeklődött azoknál a polgármestereknél és városvezetőknél, akik szintén szerveztek gyermeknapi programokat - például Debrecenben vagy Kaposváron -, ám a kormány részéről nemhogy pénzt nem kaptak, de még információt sem."
MSZP a szokásos pártpropaganda szövegét elmondta.
Mindenki tudja, hogy a ballib. önkormányzatokat kiemelten támogatja a kormányod, de akkor meg minek hazudni?
pl. Pécs Tollerrel.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.30 0 0 5
Cáfolja a Fidesz részéről felmerült vádakat Arató Gergely, melyek szerint csak a kormánypárti települések részesültek állami támogatásban a gyermeknap alkalmából.
2004.05.30 17:25 MSZP sajtóközlemény


Szomorúnak találjuk, hogy van Magyarországon olyan párt, amelyet még a gyereknap is együgyű politikai támadásokra indít. Juhos Katalin képviselő asszony egy gyermeknapi rendezvényen próbálta megzavarni az emberek örömét, anélkül, hogy gondos tájékozódással meggyőződött volna arról, hogy feltételezésének van-e valami valóságalapja.

Ha ezt megtette volna, bizonyára értesül arról, hogy minden település részt vállalhatott a gyermeknapi programok lebonyolításában, és ezzel a lehetőséggel kormánypárti és ellenzéki önkormányzatok egyaránt éltek is.

Felkérjük a Fideszt, hogy a gyermeknapon hagyják örülni a gyerekeket, és az ünnepek után örömmel várjuk a gyermekek érdekét szolgáló megalapozott javaslataikat, már ha van ilyen.

Arató Gergely
az MSZP Gyermek és Ifjúsági munkacsoport vezetője


Előzmény: Becsi cuki tulaj. (4)
Becsi cuki tulaj. Creative Commons License 2004.05.30 0 0 4
Juhos Katalin (Fidesz) a Magyar Rádiónak elmondta: mélységes felháborodással értesült a sajtóból, hogy néhány város pályázat és nyilvános megmérettetés nélkül jutott forráshoz a gyermeknapra a kormányzat részéről. - Kizárólag baloldali, kormánypárti vezetésű városok részesülhettek ebből a forrásból, miközben megítélésünk szerint más települések, más önkormányzatok is szívesen részt vállaltak volna a programokból - fűzte hozzá a politikus. Mint mondta, érdeklődött azoknál a polgármestereknél és városvezetőknél, akik szintén szerveztek gyermeknapi programokat - például Debrecenben vagy Kaposváron -, ám a kormány részéről nemhogy pénzt nem kaptak, de még információt sem.
Priest Creative Commons License 2001.07.09 0 0 3
Igaz:(

Tisztelettel: Priest

Előzmény: Triumphator (2)
Triumphator Creative Commons License 2001.07.08 0 0 2
Dear Priest,

Egy szó maradt ki hozzászólásodból:A MINDENKORI kormánytöbbség pofátlanul lop,csal, hazudik ezeknek semmi SEMMI sem szent.

És akkor így egyetértek veled.

Üdv,

Triumphator

Előzmény: Priest (1)
Priest Creative Commons License 2001.07.08 0 0 1
Most úgy őszintén mire száítottál?
A kormánytöbbség pofátlanul lop,csal, hazudik ezeknek semmi SEMMI sem szent. Miért lepődsz meg hát egy iyen eseten?

Tisztelettel: Priest

Előzmény: dakota (-)
inside1 Creative Commons License 1999.12.03 0 0 0
MINDEN HATALMAT A FIDESZNEK !!!!!!!!
Előzmény: dakota (-)
dakota Creative Commons License 1999.12.03 0 0 topiknyitó
Vannak egyenlőek és még engyenlőbbek. A még egyenlőbbek természetesen a polgári kormány hű fegyverhordozói. Az olyan önkormányzatok, amelyek szoclib irányultságuak kötelezni kell a törvény betartására. A kormánypárti önkormányzatok ez alól fel vannak mentve.

Lobbisiker

A héten a zárszámadási törvény végszavazásánál a parlament
kormányoldala a törvénysértő önkormányzatok mellé állt.
A renitens települések törvénysértését az Állami Számvevőszék állapította
meg. A számvevők szerint 16 önkormányzat a beruházásaikhoz kapott
állami támogatást nem arra költötte, amire kapta, akadt olyan is, amely
jogtalanul igényelte vissza az áfát.
A zárszámadási törvényjavaslat a jogsértő önkormányzatokat a
szabálytalanul felhasznált pénzek visszafizetésére kötelezte. Csakhogy
egyes kormánypárti politikusok módosítóindítványokat nyújtottak be azért,
hogy védenceiknek ne kelljen visszafizetniük az apanázst. A lobbi működött:
öt kiváltságos önkormányzatot nem húztak deresre. A fideszes képviselők
többsége leszavazta az Orbán-kormányt.
Egy MDF-es és egy fideszes honatya azonban sikertelenül lobbizott. Légy
került a levesbe. Egy balatoni település és Szolnok városa első körben nem
úszta meg a visszafizetést. A T. Házban zavar támadt. A skandalum
megszüntetésével több bizottság is bíbelődött. Végül az alkotmányügyi
bizottság találta meg a kormánypártiaknak tetsző megoldást. Eszerint azok
az önkormányzatok, amelyek érdekében lobbiindítványt nyújtottak be a T.
házban, mind mentesüljenek a jogsértő módon felhasznált pénzek
visszafizetésének kötelezettsége alól. A többiek pedig, akiknek annyi eszük
sincs, hogy felismerjék: Magyarországon a T. Ház mentesíthet a jogkövetés
kötelezettsége alól, fizessék vissza a pénzt büntetőkamatostul.
És ezt a javaslatot a parlament többsége megszavazta. A parlament
kormányzó oldala a törvénysértők oldalára állt.
Summa summarum: az Állami Számvevőszéket az Országgyűlés
kormánytöbbsége semmibe veheti. A koalíciópárti önkormányzatok
szankciók nélkül sérthetik meg a törvényt. A zárszámadási törvény
végszavazásánál a honatyák többsége nyilvánvalóvá tette: a jogkövetés a
törvényhozó Országgyűlés és az egyébként jogszabályalkotásra jogosult
önkormányzatok számára hazánkban nem feltétlenül kötelező.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!