Sziasztok! Megalakult a Hungarian Tarkan Fanclub!
Mindenkit szeretettel várunk sorainkba!
Amit kínálunk: naprakész infó, hírek, legújabb képek, videók, egyszóval MINDEN mi szem-szájnak ingere!!! Honlapunk:
http://www.geocities.com/HunTarkanFanclub
Fórumunk angolul és magyarul:
http://forumer.com/tarkanhun itt mindig a legeselegfrisebb hírekkel szolgálunk, török médiából, angolra és magyarra lefordítva.
Amit kérünk: egy név és egy emailcím, semmi több! Ha bombahír van (pl egy budapesti tarkan-koncert), tőlünk tudhatod meg először. Az interneten nekünk van a LEGNAGYOBB, több mint 1000 képből álló képgyűjteményünk, minden, ami a neten megtalálható és még annál is több. + a csomó jó barátra is szert tehetsz (pl helyes török pasikra .... hehe :)))
Csatlakozzatok! :) Mert ugye Macaristan Tarkan'i cok seviyor :) (Nálunk még törökül is tanulhatsz, ha akarsz ;) )
Azert persze megsem birom ki hogy ne irjak valamicsket:-))))))))
Itt van nehany Tarkanos link,amik epp a kezem ugyebe kerultek,alabb pedig mas torok pop(es egyeb)zenek(Tarkannal egyutt)linkjei talalhatoak:
En mar ezen a fronton feladtam a nehol megnyilvanulo alacsony tarsalgasi szinvonal miatt.Kulonben a fenenagy amerikaban vagyok most,es sajnos a sok munkam miatt nincs is nagyon erom es idom irni(majd legkozelebb jobban osszeszedem magam:-) Udv Katherina
Ne haraguggy, de muszáj itten megnyilatkoznom.
Szerintem Tarkan nem szép, hanem baromi férfias és borzadályosan szexis.
Talán a szeme szép.
De az orra akkora, mint a bazilika kilincse. (Ezér is szexis többek között.) A szája meg oktaéder alaku és csücsöri. Összességében egy varjúra hasonlitana, ha nem lenne akkora szempillája, mint egy hintalónak.
Szóval nem szép az ipse.
Csak kurvára vonzó - és ez sokkal több.
De viszont: mi bajuk van a csajoknak a szép pasasokkal? Szerintem csak a ronda csajok kerülik őket, eccerű félésből kifolyólag. Egy jó nő egy szép pasi mellett is jó nő tud maradni, és még a pasi a hunyó közbe.
A többibe igazad van, csak azt tudnám, ki a fene az a Hortobágyi Laci?
De azért azt nem irom alá, hogy ez a Tarkan egy nagy genyó, mert szegény, ha összehasonlitod Aradszki Lacival, meg azzal a másik fekete szőrös pasival, nem jut eszembe a neve, na szóval azokhoz képest ő egy istn.
Kissé megkésve, de hátha még elérlek.
Szóval tényleg buzi ez az Aladdin? Honnan tudod? Remélem, tévedsz! Amúgy a neten találtam egy francia anyagot, amiben fotográfia is van Tarkanról meg a csajáról. Egy alacsony kis fekete csaj, nem rossz. (Lehet, hogy egy sima, egy forditottban adja elő?) Csak nem?
A török nyelv meg azér hasonlit a magyarrra, merhogy rokony. Rengeteg közös szó van az ótörök és a magyar nyelvben. (Akkorm ég nem volt török hódoltság...)
Mit tudsz még róla? Meddig bakáskodik?
Meg csinált valami új lemezt, és koncertkörútra is készül, ha jól láttam. De mikor és hova? Ide nem gyün?
Lehet, hogy szarul csinálja a zenét - én speciel élvezem azt is -, mindenképpen felkeltette az érdeklődést ez kultúra iránt, én pl. azóta igen sokat olvastam a törökökről, a történelmükről, sőt, a magyarök türk eredetéről. És ez ha meggondolod, nem semmi ahhoz képest, hány énekes késztet ilyesmire több tucat évnyi nyervogással. Egy se.
Szóval üditő volt először hallanom, mert akármennyire is nem autentikus, mégis más, mint aszintetizátoros szarok, amiket épeszű ember egy percig el nem visel, vagy akár a rockzene- amit egyébként kedvelek.
Semmiképp sem ártana kedves nektek, ha ti is utánanéznétek egy s másnak a fentiekkel kapcsolatban.
Ja, hát ezzel az erővel a Modern Talking is hallgatható, meg kellemes, ha viszonyítjuk valami mai gányhoz. Arra próbáltam meg utalni, hogy a Deep Forest -véleményem szerint- nem kezeli kellő "tisztelettel" azokat a népzenéket, amiket felhasznál.
A véleményemet már elmondtam egy párszor, de nem tudom megállni, hogy ne írjak...;-))
Szóval, jó látni, hogy vannak még értelmes emberek, mint Katherina.
Amúgy én úgy tudom, hogy 176 cm magas; bár nem mintha bármit is számítana ez. Másrészt nem kell mindent elhinni, amit a média hallat Róla...mint tudjuk...;-))
Szerintem ez izés dolga.
(Bár én is szeretem a Deep Forestet)
De hagyjuk már ezt a népzenével való összehasonlítgatást,mert a Tarkannak az ég világon semmi köze nincs hozzá!
bagojj:
A Deep Forest nem nepzene, nem is ezt mondtam.
De ha hallottal mar Hexinat, vagy Tarkan-t, akkor rajohetsz, hogy ezekkel ellentetben a Deep Forest egesz kellemes es hallgathato.