Ja, ez lenne a megoldás, de én nem tudok szkennelni, nincs is olyanom, aztán még el is kéne küldeni. Figyuzz, getom, ha elfaxolom neked, be tudod szkennelni? Az emilemre írj, ha tudsz faxszámot mondani
Egyébként nagyon szomorú vagyok hogy legkedvesebb lelkisérült társaságunk így szétesett, most mi lesz, getomka
Azt azért lehetne, hogy te is elmondanád, mi van a képen, aztán lehetne nevetni, mert azt az újságot én úgyse nagyon veszem a kezembe, így meg szóval azért valamennyire mégis lehetne tudni, mi is van.
A mai számban Marabu karikatúra képregénye bűbájos, hogyan kell elkerülni azt, hogy személyiségi jogokat sértsen. Megnéztem a neten a Hócipő weblapját, közli is a számokat a legutóbbi talán májusban jelent meg. Egyébként sem tudok linkelni. Na, ha nem érdekel senkit, süllyedjen el
Tulajdonképpen semmire, pontatlan a fogalmazás, ez olyan, mint mikor valaki a kedvenc zenekaráról ír, azt vagy van más rajongó, vagy nincs. Belátom, kedvenc lapommal kapcsolatban nehéz mellőzni a politikát.
Egyszerűen észrevettem, hogy most már a karikatúrákat élvezem itt a legjobban.
Getom, légy üdvözölve!
nori
Kezdettől fogva egyik kedvencem a lap, mostanában Marabu karikatúráíval kezdem, zseniálisak. Egy pici kérésem lenne, ha valaki méltat arra, hogy válaszoljon, próbálja meg a dolog politikai vonatkozását minimalizálni, nem való az a Kultúrába