Keresés

Részletes keresés

PuPu Creative Commons License 1999.12.04 0 0 110
Pedig elhiheted.
A pénz igen nagy úr...
Előzmény: tokhulye (109)
tokhulye Creative Commons License 1999.12.04 0 0 109

Már féltem, hogy esetleg le kell mondanom a nickemről. De nem :) Én naív h..., de ezt már tudjuk. Az Ullmann Móni körbeugrálásáról szóló topicban láttam a "bemutatkozó" képet, és semmi okom nem volt feltételezni, hogy valaki még a marháskodással is marháskodik. De ezután én bizony egyetlen konzervatívban se fogok bízni - még magamban sem.
Úúúúú, és még a Mea Culpába is nekem kellene vonulnom, ha így állnak a dolgok :( Ideje volna pontosan megnéznem a szakirodalomban, hogy mi a fogadatlan pró(voká)tor jutalma.
De komolyan, Rsüni: mire volt jó a cinkelt kép?

És hogy véletlenül még az eredeti témához is nyögjek valamit: furcsa, hogy amikor Magda Marinkó mondott marhaságokat mindenféle politikai kapcsolatokról, a kutya nem kezdett el az igazságtartalmon töprengeni. Félrefele ne értsetek, a legtöbb közhivatalnokból etikailag ilyesmit is kinéznék, de agyilag azért nem hiszem, hogy meg mernék engedni maguknak, hogy olyan fickóval bratyizzanak le, aki a "tűzvonalban" él.

Előzmény: SirContact (101)
iudex Creative Commons License 1999.12.03 0 0 107
Te kolok! Ha meg a nevemet se birod rendesen leirni, mit lehet varni toled intellektualisan? :)))
P.s.: hol voltal eddig? Reg nem jartal itt.
hajnalpír Creative Commons License 1999.12.03 0 0 105
Sziamiau Nektek!
off
Engem a süni már sokszor megnevettetett, nagyon birom.
Amikor a második képét megláttam, akkor sajnáltam előszőr, hogy nem vagyok leszbikus.:-))))
on
Ami a viszkist illeti: van egy magas rangú rendőrsráchaver-om. Na ő olyanokat mesél évek óta a bent folyó disznóságokról, összefonódásokról, hogy megáll az eszem. Egymást nyírják, ha valaki sikeres, vége. Vagy éppen ott talál valamit, valakit, ahol nem kéne. Sajnos ezek alapján még ezt a belügyi segítséget is elhiszem. Valamint biztos vagyok benne, hogy nekünk tök mindegy, hogy ki a belügyminiszter, mindegyik alatt ez megy. De egy jó pár éve, még hogy leugatták/tuk azokat, akik a politika és bünözés szoros kapcsolatáról beszéltek.....
SirContact Creative Commons License 1999.12.03 0 0 104
OFF

Hahh Hahh
Angard!! Igaz én dobtam a magaslabdát, de voltál aki leütötte. Hogy "szurkál" a kis tüskés. Látom én már, hogy itt családírtás lesz. Akkor majd sünpörköltöt fog enni ez egész fórum. Iszunk rája majd söröt, hogy ne szurkálja a torkunkat, ha már kedves iudex lovagtárs felhívta a figyelmet erre végső támadható felületre. :)

"reszkess sün és add meg magad" Sir innentől lesben áll. :

Tisztelettel
Sir

ON

SirContact Creative Commons License 1999.12.03 0 0 101
Jóhiszemüségemmel való visszaélés miatt sünvadászatot indítok. :)
Akkor a tökhülye vagy nagyon jól konspirált vagy tényleg tökhülye. :))) (legalább annyira mint én)
Tisztelettel
Sir

(reszkess tüskéshátu. Kardom hegyére tűzve foglak parázs fölött forgatni, míg húsod szájízem szerintire sül meg.) :)

George Sand Creative Commons License 1999.12.03 0 0 100
Szent ég! Visszajött a gyerek :)))
SirContact Creative Commons License 1999.12.03 0 0 98
Bizony annak, de most már nem tudom, hogy mit higgyek. Azt hiszem, elvárhatom, hogy megtudjam az igazságot. Szóval? Az arcképcsarnokban lévő kép kamu?

Sir

Skorpió Creative Commons License 1999.12.03 0 0 97
Rsüni lany ? En inkabb olyan lanyos fiunak gondoltam. (:-)))
SirContact Creative Commons License 1999.12.03 0 0 95
OFF

Kedves KisRsüni,

éppen most voltam Mea Culpázni, pont az hiányzik, hogy még az infarktusért is én vigyem a balhét. :) (már remegve klikkelek az "ok" gombra is)

Tisztelettel és megbánással
Sir

ON

SirContact Creative Commons License 1999.12.03 0 0 93
Kedves Tokhulye,

off
köszönöm, hogy nem hagytál meg tévhitemben Rsüni nemét illetően. Furcsa, de fel sem merült bennem, hogy Rsüni nem férfi. A férfisovinizmus vegetatív jelenségének tipikus esete.Ahhhh.
Hogy lehetek ekkora barom ? (költöi volt a kérdés magyarázotokkal kíméljetek :))
Ha nem lenne foglalt, akkor a nickemet "tokhulyere" változtatnám. :)bocs (kösz még egyszer )
Azt hiszem lassan meg kell látogatnom a Mea Culpa topicot is.

Tisztelettel
Sir

on

Előzmény: tokhulye (87)
picskuba Creative Commons License 1999.12.02 0 0 92
Én sajnálom szegény Whiskyst.
Szerintem jófej a csávó, főleg ha ivott.
undoc Creative Commons License 1999.12.02 0 0 91
Na itt a link, az elobb elrontottam:

Birosagi itelet. |

Undoc.

Előzmény: undoc (88)
lujza Creative Commons License 1999.12.02 0 0 90
Tegyuk fel, hogy a viszkis igazat mondott, s valaki, akinek "magas beosztasa van" a belugyben, 14 milla csuszopenzert belso informaciokat adott a bankrablasaihoz.

Ki lehet az vajon ?

En csak egy olyen manust tudok, akinek most magas beosztasa van, s regebben az OTP biztonsagi rendszerere, mint belso embernek, megfelelo infoja lehetett......

Most mar tenyleg csak az a kerdes, hogy szorakozik a viszkis a Pinterrel, vagy nem szorakozik ??

undoc Creative Commons License 1999.12.02 0 0 89
undoc Creative Commons License 1999.12.02 0 0 88
Valamit nem ertek:
A harom smasszer kozul az 1.rendut felmentettek,
a masodrendut probara bocsatottak, a harrmadrendut
8 honap felfuggesztettre iteltek. Nem forditva szokott
ez lenni? Nagyon osszecsapott vadirat lehetett ez.

Undoc.

tokhulye Creative Commons License 1999.12.02 0 0 87
A topicot nagy marhaságnak tartom, a Bizonyos Belügyes konkrét megnevezéséig (aki egyébként is nagy szemét lehetett, ha nem adta le a drótot annyi pénz bezsebelése után) - DE tényleg minden megtörténhet.
Egy valami azonban biztos: Rsüni tényleg nő. Hogy mennyire "rendes csaj" (a téma szempontjából természetesen), majd kiderül.(?)
Előzmény: SirContact (86)
SirContact Creative Commons License 1999.12.02 0 0 86
khmm hmmm khmmm,

ha már a csusztatást, ferdítést emlegeti kedeves Rsüni, hogy is van ez a "Na látod, milyen rendes csaj vagyok?" megjegyzés ?
Csak nem a lovagias értékeket kihasználva szeretne előnyre szert tenni nemének "megváltoztatásával"?

Tisztelettel
Sir

Előzmény: Rsüni (84)
Santoro Creative Commons License 1999.12.02 0 0 85
Rsüni!
Azt mindenki eldöntheti hogy hisz neki vagy nem, sőt azt is eldöntheti hogy ez baj vagy nem, azt hiszem ebben eggyetértünk!

Az hogy valakinek a vérében van a ferdítés, csúsztatás, hazudozás nem kell feltétlenül ifjúkommunistának lenni. Nem telt a rendszerváltás óta annyi év hogy a mostani kormány ill. ellenzék embereinek ne legyen ez a vérében , jobb esetben csak v.melyik felmenője véröröksége. Az pedig hogy a rendszerváltáskor más pártba lép valaki az már automatikus vérátömlesztéssel jár??? Ezt nem tudom:))

Üdv

Előzmény: Rsüni (82)
Rsüni Creative Commons License 1999.12.02 0 0 84

Na látod, milyen rendes csaj vagyok? Itt védem a coclibeket, hogy biztos hazudott a Viszkis, erre csak erőltetik, hogy nem.
:)))
Előzmény: Mercurius (83)
Mercurius Creative Commons License 1999.12.02 0 0 83
Szereld le az ürgét azzal, hogyha igazat mond a whiskis, akkor ez a rabló-főrendőr kapcsolat az MSZP-SZDSZ koaliciós kormányzás idején szökkent szárba :)
Előzmény: Rsüni (82)
Rsüni Creative Commons License 1999.12.02 0 0 82

Nézd!

Vitázhatunk apró részleteken felőlem, de a lényeg az, hogy én nem hiszem a Viszkis egyetlen szavát sem, amig be nem bizonyítja valaki. Ettől persze más hihet neki, az az ő baja.
Ami nekem itt nem tetszik, az a topic cime: "A whiskys-rablót a belügyből segítették!", és az amit sejtet. Ez itt az igazi nagy csúsztatás, mert Dakota kész tényként kezeli egy többszörös bankraboló állításait, és azt olyan színben tünteti fel, mintha igaz lenne. A valósághoz az állna közel, ha ezt az egészet a szerző kérdésként tenné fel, de ő kész tényként kezeli. Erre írom én, hogy nem is vártam mást Dakotától, mivel köztudott, hogy ifjúkommunista, s mint olyan a vérében van a ferdítés, csúsztatás, hazudozás.

Előzmény: Aranyközép (80)
Rsüni Creative Commons License 1999.12.02 0 0 81

Nézd!

Vitázhatunk apró részleteken felőlem, de a lényeg az, hogy én nem hiszem a Viszkis egyetlen szavát sem, amig be nem bizonyítja valaki. Ettől persze más hihet neki, az az ő baja.
Ami nekem itt nem tetszik, az a topic cime: "A whiskys-rablót a belügyből segítették!", és az amit sejtet. Ez itt az igazi nagy csúsztatás, mert Dakota kész tényként kezeli egy többszörös bankraboló állításait, és azt olyan színben tünteti fel, mintha igaz lenne. A valósághoz az állna közel, ha ezt az egészet a szerző kérdésként tenné fel, de ő kész tényként kezeli. Erre írom én, hogy nem is vártam mást Dakotától, mivel köztudott, hogy ifjúkommunista, s mint olyan a vérében van a ferdítés, csúsztatás, hazudozás.

Előzmény: Aranyközép (80)
Aranyközép Creative Commons License 1999.12.02 0 0 80
Kedves Rsüni!

Irod: "elvisz olyan balhékat, amiket nem tudnának rábizonyítani"

Ez bizony csúsztatás megint... Ugyanis nem arról volt szó, hogy nem tudták volna rábizonyítani, hanem arról hogy a rendöröknek fogalmuk sem volt, hogy a whiskis elkövetett még többször annyi bankrablást.
Lehet, hogy Te nem tudsz életszerü dolgokat felismerni, de a többség az élettapasztalata alapján tudja, hogyha valaki karakán akkor, amikor a saját fejére bajt hozhat, akkor nagy valószínüséggel akkor is karakán, amikor egyéb dolgokról beszél.
Tehát egy dolog a bünelkövetés és megint egy dolog a hazudozás. Azt nem kell bizonygatnod, hogy a bünözök többbsége megpróbál mindent letagadni, de most nem erröl van szó.

Előzmény: Rsüni (69)
Skorpió Creative Commons License 1999.12.02 0 0 79
Teljesen mindegy hogy igazat mondott-e vagy sem. A polgari rendörsegünk eg mint a rongy.
Ha igazat mondott - akkor azert.
Ha hazudik - akkor egyreszt meg azert, mert sikerult megszöknie, masreszt mert ott volt az orruk elött es nem tudtak elkapni.

Bukta igy is, ugy is.

Rsüni Creative Commons License 1999.12.02 0 0 78

Rettegen!

A te alpári stílusodról már meggyőződhettünk, ne próbáld ezt másra ráeröltetni.
Dakotáról azért írtam azt, amit írtam, mert ez így van, ő vallotta be egy gyenge pillanatában. Neki nem sértő, ha ifjúkommunistának nevezem. neked miért az?

Előzmény: rettegen (74)
Rsüni Creative Commons License 1999.12.02 0 0 77

Santoro!

1. Ki mondta, hogy nem én írtam, az általad idézett szöveget?! Én írtam azért, hogy rámutassak arra, hogy azért még nem kellene hinni egy többszörös rabolónak, mert az beismerő vallomást tesz, hiszen csak azért őszinte, hogy a bőrét mentse.
2. Az elmebetegségnek vannak fokozatai, lehet, hogy ő azt még el tudja dönteni, hogy neki mi a jó. Abban igazatok van, hogy majd az igazságügyi orvosszakértő eldönti, hogy beszámítható, vagy sem.
3. Nincs igazad, mert minnél több okod van hazudni, annál nagyobb az esély rá, hogy ezt meg is teszed.
4. Azt csinálsz, amit akarsz. Ki mondta, hogy nem?


BEDo Creative Commons License 1999.12.02 0 0 76
akkor lesz igazi hamisvád ha meg is nevezi a BM-est ill.beazonosithatóan jelőli meg és biztosan kiderül,hogy mégsem volt segitsége
Santoro Creative Commons License 1999.12.02 0 0 75
Rsüni
1. "Aki magára vall terhelőt az azért hihetőbb, mint amikor másra teszi ezt"
ezt Te irtad
2."Általában azért tesznek a gyanúsítottak feltáró jellegű beismerő vallomást, mert az enyhítő körülmény, de valszeg nem fog elvinni olyan balhékat, amit nem ő követett el, tehát ez hihető"
Ha elmebeteg miért ne tenné???
3."Annak, hogy valaki másra tegyen terhelő vallomást 1000 oka lehet". Az biztos!
"Nagy rá az esély, hogy valótlant állít."
Vagy igen, vagy nem ez az okok számával nem függ össze szvsz.
4."Higgyé' a Viszkisnek"
Ezt ne te mond meg
Előzmény: Rsüni (67)
rettegen Creative Commons License 1999.12.02 0 0 74
nem azon "háborodtam" fel...
Te vagy az aki itten mindenkit (najónemmindenkit) oktatsz + cimkézel!:-)
Én azt rebegem, hogy megérne egy vizsgálatot - annyi csodát láttunk már!
Előzmény: Rsüni (72)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!