Keresés

Részletes keresés

Hivadar Creative Commons License 2019.12.08 0 0 174

Nem léteznek okos nők.

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 170

Im megjöttem mint okos nő! Sőt szőke okos nő! 

esztétika Creative Commons License 2006.05.04 0 0 169
Szerintem ma inkább több az okos nő,mint a jó szerető.
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.03 0 0 168
Szerintem Lévai Halmara viszi el a pálmát. Tuti hogy nő, de mégse értem, miről beszél. Ahogyan definiálja a tudat és a lélek különbségét, hát én magamhoz nyúlok.
skrisz Creative Commons License 2000.02.03 0 0 167
Az okos nok most nyaralnak. Mind a hárman... :)))
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.03 0 0 166
ház én itt vagyok
0128doc Creative Commons License 2000.02.03 0 0 165
Úgy tűnik ez a téma (topic) ezzel zárul.
Mindenesetre az kiderült, hogy az emberek 90-95%-a tök hülye,
csak mi, a maradék 5-10% tartjuk még magunkat valahogy.
A hol (helyhatározó)-ra viszont nem sok válasz jött.
Lehet, hogy egy másik kérdéssel kellene folytatni:
Mit csinálnak az okos nők?
Erre legalább tudjuk a választ.

.doc

Hungary01 Creative Commons License 2000.01.31 0 0 164
okos<>intelligens?
Te hogyan definialnad a ket fogalmat?

Előzmény: Törölt nick (159)
jeep Creative Commons License 2000.01.31 0 0 163
Iszet:

Melyik IQ teszt szerint?

jeep

Előzmény: Iszet (161)
Iszet Creative Commons License 2000.01.21 0 0 161

nekem ez a tesztem 148-154 közötti lett.És szőke hajam van....az a baj hogy sok az előítélet,és senki nem tudja eldönteni,mi is a jó.Ha egy nő okos vagy szép.Aki mindkettő az már kékharisnya számba megy manapság.....pláne ha karriert is akar magának.
Előzmény: Törölt nick (159)
Nick Grabowsky Creative Commons License 2000.01.21 0 0 160
Messer!
>> Ezert allitom amit alitottam, mert nincs megszerezhetetlen no,minegyiket be lehet etetni egy kis erzelgos, jo dumaval....-)))) Ezert primitiv a tobbseguk.

Hát, komám, ezt én nem tudom szó nélkül megállni. Ez a legsajnálnivalóbb hozzászólás, amit valaha olvastam. Ne haragudj, ez az igazság.

Nick

Előzmény: Messer (57)
evica Creative Commons License 1999.12.18 0 0 158
Manapsag azokat a noket tartjak okosnak, aki majdhogynem ugy viselkedik mint egy ferfi.
De amikor mar ferfiasan viselkedik, elkezdenek tole felni, s lefeministazzak.
Ki erti ezt? Ki erti? En nem ...

Mi az alapja egyaltalan az okossagnak? Az IQ ? Az EQ ? Tapasztalatom, hogy magyarszakosok (bolcseszek) nehezebben boldogulnak az IQ-tesztek matematikai, logikai muveleteivel. Akkor most en okosabb vagyok nala?

Ocsem kozepiskolas koraban, erettsegi elott allt. Az osztallyal IQ-tesztet irattak. A 4 ev soran szinte mindig bukasra allt valamibol, megis olyanokat elozott meg, s lett az egyik legmagasabb IQ-ju az osztalyban, akik (mű)egyetemre, foiskolara keszultek. Akkor most ki az okosabb?

Boszka Creative Commons License 1999.12.18 0 0 157
Sir Balamer!
Sajnos tenyleg igaz, hogy altalaban aki baby-sittert fogad az azert van mert tul sokat dolgozik es keves ideje marad a csaldra. En csak akkor fogadnek gyerekfelugyelot, ha el akarnek este menni valahova es vegkepp nem tudnam megoldani csaladon belul! De hat, mindenki maskepp csinalja!!:)
Boszka Creative Commons License 1999.12.18 0 0 156
Hat igen! Vannak akik "terhes gondokat" cipelnek!:)
Előzmény: Desire (155)
Desire Creative Commons License 1999.12.17 0 0 155
Most látom csak, hogy ez egy nagyon "terhes" topic! : )
Sir Balambér Creative Commons License 1999.12.17 0 0 154
Boszka, nem is akartam ennyire kisarkítani a dolgot, de azért van ilyen is...
BI4, Nekem is vannak barátnőim, vagy másképp fogalmazva női barátaim... :)))
Boszka Creative Commons License 1999.12.16 0 0 153
Tudom!:))) De en arrol a "veletlenrol" beszelek amikor megprobaltak tenni ez ellen valamit, de hat ugy nem minden mukodik tokeletesen! Biztos emlekszel, regen a Szeszelyes Evszakokban volt egy rovat, cime: PAF! :) En ezekre a tipusu "veletlenekre" gondoltam! Nem pedig arra, amikor felelotlenul, gondolkodas nelkul cselekednek az emberek, es csak amikor kiderult, hogy eredmenye is lett a dolognak, akkor kezdenek el gondolkodni! De hat mindenki a sajat sorsanak a kovacs! :)))
Boszka Creative Commons License 1999.12.16 0 0 151
Az igaz, hogy a leginteligensebb nok is teherbe eshetnek veletlenul! Bar nem feltetlenul amiatt, mert nem tettek megfelelo lepeseket ez ugyben! Sajat hibajukon kivul is elofordulhat ilyen "baleset"! Okossag ide-vagy oda!
Boszka Creative Commons License 1999.12.16 0 0 149
Bi4!
Hat ne bonyolitsuk! Nem hinnem, hogy konnyu lenne kigobozni ezen kusza kapcsolatokat! Nem ram tartozik!! Az meg valoban igaz, hogy ot sem fogjak tart karokkal varni amikor visszamegy, de azt sem hinnem, hogy elvesztene a munkajat! Bar mar ilyenrol is hallottam! Egyszoval nem olyan konnyu azt eldonteni, hogy hany evesen is volna a legjobb csaladot tervezni!
Előzmény: Törölt nick (148)
Boszka Creative Commons License 1999.12.16 0 0 147
Szia Sir Balamer!
Az valoban igaz, hogyha nem talalod meg a parodat az egyetemi evek alatt, utana ez mar egy kicsit nehezebb. De ott is megismerkedhetsz alakivel akivel egyutt vagy harom-negy evig, utana meg valamiert zatonyra futott a kapcsolat. Tehat megint ott vagy, hogy elszaladt az ido, nem vagy mar "olyan" fiatal. Egyszoval ezt sem lehet igy altalanositani, hogy az iskolai evek alatt "kell" megtalalni a parod! Bar utana valoban nehezebb!!
Egyebkent ahol en vigyazok a gyerekekre, ott nagyon jo a csaladi kotelek. A mama nem karrierista tipus, csak reszmunkaidos, amikor a gyerekek hazajonnek a sulibol o van veluk, de en is besegitek. Meg ha este el akarnak menni valahova akkor en vigyazok rajuk. Bar ez itt egy mas vilag, itt megtehetik, hogy a no nem dolgozik, esetleg csak reszmunkaidoben, es a papa tartja el a csaladot. Tehat itt nincs szo arrol, hogy el lennenek hanyagolva a gyerekek. Sot! Minden szabadidejuket veluk toltik! En a sikeres csaladot is karriernek tartom, felteve, ha a kedves papa keres annyit, hogy el tudja tartani az egesz csaladot! Bar azt hiszem ez egyenlore meg nem igazan kivitelezheto Mo-on! Tehat nem biztos, hogy a nok a karrier miatt dolgoznak kemenyen, hanem, hogy fenn tudjak tartani a csaladot!

Bi4!
Nos a feleseged ugymond elindult a rangletran felfele, szoval o mar megalapozta a karrierjet. Es valoszinuleg ugyanott fogja folytatni azutan is mikor vissza megy a gyes-rol (van meg ilyen!?). A baratnod viszont meg csak most kezdi el kiepiteni az egesz kicsi gyerekek mellet, ami nem lesz konnyu! Tobbszor hianyzik a munkahelyrol a kisebb-nagyobb probremak miatta a csalad korul (beteg a gyerek meg hasonlok), tehat nem bisztos, hogy o lesz az eleinte akit ki fognak nevezni! Mellesleg csak egy kerdes! A baratnodnek mi a fontosabb, a csaladi harmonia vagy a karrier? Mert nem igazan ertem, hogy hogy fog boldog csaladi eletet elni, ha egyenlore nos baratja van! Mi az amit elvarhat ettol a kapcsolattol? Felre ne erts! Nem kritizalni akarlak amiatt, hogy a feleseged mellet baratnod is van! En csak egyszeruen tul onzo vagyok ahhoz, hogy megengedjem magamnak azt, hogy a parom mellettem masik kapcsolatot is fenntartson!

Sir Balambér Creative Commons License 1999.12.16 0 0 146
Ejnye-bejnye "mielőtt" (Bi4) 24 éves Barátnő és 29 éves feleség? :)))))) (Egy barátnőhosszal vezetsz :).
Nekem az az észrevételem támadt, hogy aki nem találja meg az igazit a fősulin egyetemen stb. (ahol ugye már nem vagyunk tinik) később sokkal nehezebben boldogul (boldogtalanodik). A biológiai óra pedig ketyeg... Mellesleg piszkosul sajnálom a nőket emiatt a dilemma miatt. Karrier vagy család? Miért nem lehetne a sikeres családot is egyfajta karrierként felfogni?
Az agyonhajszolt managernő, akinél nörsz vigyáz a gyerekre, bejárónő takarít, a gyerek meg mindent megkap , (lelkiismeret furdalás csökkentésének az okán)csak törődést nem, nem ép a legideálisabb szülő. Ti ismertek ilyet? Mert van. Ha viszont boldog házasságban él állandó gyanakvás tárgya a munkahelyen, hogy mikor megy el gyesre. És miután visszajött, mikor megy el újra...
Vagyis az ideális karrierista nő egyedül él (a munkájának), meglehetősen csinos (ez szintén nem hátrány a karrierhez), gyors felfogású, és valszeg valami lelki defektje van, hogy mindezen pozitív tulajdonságai ellenére magányos. Tudom hogy most kicsit igazságtalan vagyok, mert lehetnek egyéb okok is.. Szóval hölgyeim fogadják együttérzésemet. Nálunk a Sárkány (mert ugye én Sárkányspecialista vagyok) pedagógus. Úgyhogy nagy karrier nincs veszélyben. Viszont házat sem fogunk venni a közeljövőben.. :((((

Előzmény: Törölt nick (144)
Boszka Creative Commons License 1999.12.15 0 0 143
Szerintem ez is hozzakapcsolodik valamilyen szinten az okossaghoz. Hany olyan fiatal lany van akik felelotlenek, nem vigyaznak magukra es hipp-hopp, egyszercsak terhesek tizennyolc-tizenkilenc evesen vagy meg korabban. Nem egy ilyen ismerosom van. Volt egy osztalytarsnom meg altalanos isiben, aki mar akor kozolte, hogy o tizennyolc evesen akar szulni. Hat meg is tette! Utan ket ev mulva el is valt es most ott van egyedul a kislanyaval. Nos az igaz, hogy azt nem banta meg, hogy van egy kislanya, de azt mar hallottam tole, ha ujra kezdhetne, maskepp csinalna! Es meg hanyan mondtak el ugyanezeket a szavakat azok aki eleg fiatalon - legalabbis szerintem - szultek. Egyszoval szerintem egy okos no azt is merlegeli, hogy mikor is szeretne gyereket!
Előzmény: Törölt nick (141)
Sir Balambér Creative Commons License 1999.12.15 0 0 142
Szia Bi4!
Nem veszem, sajnos iszonyúan trehányul helyesírok. Ráadásul vannak olyan hibáim amiket szándékosan vétek... :)))) Hivatalosan hálistennek kijavít a word..
Hogy jön ide? Jó kérdés, itt jutott eszembe...
Sir Balambér Creative Commons License 1999.12.15 0 0 140
Szia Boszka!
Hát igen... Nem is mondtam, hogy könnyű dolog. Csak ugye a természet nem így találta ki a dolgot. 20 évesen (gondolom) könnyebb szülni is. Ráadásul aki 30 felett vállalja az elsőt, mikor lát neki a másodiknak? És a kedvenc példámnál maradva, én még szeretnék elmenni az unokám ballagására. Persze nem téged kritizállak. Sajnos ez a felállás teljesen szükségszerű manapság, csak nekem nem túl szinpatikus.
Sir Balambér, nőszinpatizáns.
Előzmény: Boszka (137)
dys Creative Commons License 1999.12.14 0 0 138
Okos nőket kerestek ???!!!
Itt vagyok.

Boszka Creative Commons License 1999.12.14 0 0 137
Nos az valoban igaz, hogy teljesen mas mas gyerekere vigyazni, mintaha a sajatommal lennek egyutt. De elotte meg kene teremteni magamkorul azt a legkort is ahol fel tudnam vallalni ezt az eleg komoly dontest! Vannak celjaim a amiket eloszor el szeretnek erni, mint peldaul tanulni, hogy talaljak egy jobb allast, elkoltozni otthonrol egy sajat kis "feszekbe" ahol el tudnam kezdeni a sajat kis eletemet, mert ugye nem lehet mindig anyuci kicsi lanyanak sem maradni, meg persze megtalalni "Eletem Parjat" is akivel mind ezt valora is tudnam valtani. De egyenlore en meg szeretnek egy kicsit ugymond "magamban" lenni, jarni a vilagot, megismerkedni mas orszagokkal, mas kulturakkal amit remelhetoleg a jovoben jol fel tudom majd hasznalni, meg nem utolso sorban befejezni a tanulmanyaimat. Ugy hiszem, ebbe az eletritmusba egyenlore meg nem igazan fer bele az, hogy gyereket vallaljak! Eloszor szeretnek megteremteni mindent magam korul ahhoz, hogy minel tobbet tudjak majd megadni a gyerekemnek, a lehetosegek szerint!
Es az sem elhanyagolando dolog, hogy amikor annak idejen otthon el kezdtem allast keresni, nem egy helyen kerdeztek tolem olyanokat, hogy van-e ferje vagy volegenye, gyereke, ha nincs esetleg a kozeljovoben varhato-e ilyen valtozas. Egyszoval, ha gyereked van, vagy szeretnel a kozeljovoben, akkor nem biztos, hogy te vagy a megfelelo ember a cegnek! Ugyhogy nem konnyu dolog ez hidd el!

elozmeny: Sir Balamer, 1999.12.13.

caixa Creative Commons License 1999.12.13 0 0 136
Szerintem a fiatal okos nok epp a vizsgaidoszakra keszulnek, ergo otthon magolnak...:)))
Sir Balambér Creative Commons License 1999.12.13 0 0 135
Tulajdonképpen azért érdekes ez a dolog, mert 15-20 évvel ezelőttig ez nem volt így. Érdekes változás. Mellesleg, nem ismerheted meg a saját érzéseidet úgy, hogy más gyerekeivel vagy. Én 10 perc alatt változtam meg ebben a tekintetben, és azóta is folyamatosan változom..
Előzmény: Boszka (134)
Boszka Creative Commons License 1999.12.10 0 0 134
Sziasztok!

Sir Balamer,
Hogy miert vallal egyre tobb no gyereket 30 korul kerdesre csak azt tudom mondtani, hogy szerintem nem a kor szamit, hanem, hogy eleg "erett"-e a ember hozza. Magambol kiindulva, most hogy gyerekekre vigyazok, rajottem, hogy en meg nem vagyok igazan "erett" erre. Meg nincs meg bennem a megfelelo elhivatottsag ahhoz, hogy sajat gyereket vallaljak annak ellenere, hogy imadom oket. Egyszoval nem csak a karrier epitese miatt donthetnek a nok ugy, hogy csak harminc utan szulnek!

Desire Creative Commons License 1999.12.10 0 0 132
Bi4!
Mindent megtudtam tőled, amire nem voltam kíváncsi, ezért bizonytalan időre felfüggesztem veled a társalgást, és hagyom, hogy kibontakozz a topic eredeti témájában. : )
Előzmény: Törölt nick (131)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!