Keresés

Részletes keresés

golaz11 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 13
Ordas Creative Commons License 1999.12.22 0 0 12
Ki a faszt erdekel? Kisfiu, akinek majomfarok nott a seggen, ezert depresszios lett :)
sihuhu Creative Commons License 1999.12.21 0 0 11
Én örülök, hogy az elejétől vetítik. Őszintén szólva elég unalmas volt a vége felé, mikor arról szólt, hogy ki szívja jobban fel magát, és milyen sugárral tud lecsapni.
Az eleje kifejezetten poénos, élvezetes volt.
Főgedra Creative Commons License 1999.12.21 0 0 10
Januartol a sima DB elolrol be fog indulni:
Kepregeny formaban!!!!!!!!
Előzmény: bundee (9)
bundee Creative Commons License 1999.12.15 0 0 9
Udv...

Amikor meglattam, hogy az elso resztol vetitik, hat dobtam egy hatast...

Ez a sorozat ilyen formaban borzalmas - ebben a 20 percekre vagdalt reszes formaban elvezhetetlen. Napersze, jo igy is :) De a "nagyfilm"-ek jobbak - bar, amiota 3-4 oran keresztul csak DBZ nagyfilmeket neztem, meguntam egy eletre.

Szoval, kell meg varni 120 reszt, hogy ujra ott legyunk, ahol ORTT abbahagyatta.

Mondjuk, szerintem a sima dragonball sokkal jobb volt - tele volt poenokkal - a perverz zsenialis teknos, meg a segghulye kicsi songokou, stb...

Ezek a szuperhoskarakterek mar nem az igaziak - persze, jok igy is - csak masok

bundee

ZBB Creative Commons License 1999.12.15 0 0 8
Én nem vagyok egy fanatikus DBZ mániás, de szerintem többet ártanak azok a rajzfilmek/sorozatok amik helyette mennek, olyan bárgyú, idétlen, lapos agymosó rajzfilmeket adnak, hogy az csak na, meg nemtudom látott-e már valaki is részt az Első csók c. borzalomból? Felér egy pszihotrillerrel! :-)
Kinga_ Creative Commons License 1999.12.13 0 0 7
egyszeruen nem ertem, hogyan lehet egy reszt is vegignezni ebbol. nagyon ga'z.

raadasul nagy "lovak" is ott kunFGuznak a teve elott... nagyon rohejes... vagy inkabb elszomorito.

HENTES Creative Commons License 1999.12.11 0 0 6
Szerintem abszolút nincs semmi értelme annak, hogy éjfélre tették a DBZ-t, mivel amelyik gyerek meg akarja nézni, felveteti a szüleivel videóra, csak az rtl-klub nyer 20 percnyi műsorhelyet az óvodás rajfilmeknek... Az már jobban zavar, hogy újra kezdik az egészet az első résztől.
webi Creative Commons License 1999.11.30 0 0 5
Meghogy nem erdekel senkit?! :)
dehogynem :]

Viszont szerintem ez talan rosszabb mindtha nem lenne, mert a gyerekek (kicsik is pl) majd meg akarjak nezni, es nemely anyuka IMHO nem rajnog ha a gyereke ejfeltol dragonballt akar nezni, masnap meg suli :)

[=> use the <=]

bYd Creative Commons License 1999.11.30 0 0 4
Csatlakozom Bitanghoz! Uhhh
_UPi_ Creative Commons License 1999.11.30 0 0 3
Mikor?? Hol?? Mikor?? Nem látom a műsorújságban! Ja, most veszem eszre, nincs is műsorújságom.. De az rtlklub honlapján levő műsorban sem látom. Akkor??

GOKU rulez :)

Duda Creative Commons License 1999.11.30 0 0 2
Melyik resztol vetitik?
ZBB Creative Commons License 1999.11.30 0 0 1
pedig olyan jóó...
:-)))
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.11.30 0 0 0
Azt hiszem 0 részt fogok megnézni - mint eddig.
ZBB Creative Commons License 1999.11.30 0 0 topiknyitó
Hello mindenki, mit szóltok hogy ujra van dragonball, igaz csak éjfél körül.
vagy ez a téma már nem érdekel senkit?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!