Én örülök, hogy az elejétől vetítik. Őszintén szólva elég unalmas volt a vége felé, mikor arról szólt, hogy ki szívja jobban fel magát, és milyen sugárral tud lecsapni.
Az eleje kifejezetten poénos, élvezetes volt.
Amikor meglattam, hogy az elso resztol vetitik, hat dobtam egy hatast...
Ez a sorozat ilyen formaban borzalmas - ebben a 20 percekre vagdalt reszes formaban elvezhetetlen. Napersze, jo igy is :) De a "nagyfilm"-ek jobbak - bar, amiota 3-4 oran keresztul csak DBZ nagyfilmeket neztem, meguntam egy eletre.
Szoval, kell meg varni 120 reszt, hogy ujra ott legyunk, ahol ORTT abbahagyatta.
Mondjuk, szerintem a sima dragonball sokkal jobb volt - tele volt poenokkal - a perverz zsenialis teknos, meg a segghulye kicsi songokou, stb...
Ezek a szuperhoskarakterek mar nem az igaziak - persze, jok igy is - csak masok
Én nem vagyok egy fanatikus DBZ mániás, de szerintem többet ártanak azok a rajzfilmek/sorozatok amik helyette mennek, olyan bárgyú, idétlen, lapos agymosó rajzfilmeket adnak, hogy az csak na, meg nemtudom látott-e már valaki is részt az Első csók c. borzalomból? Felér egy pszihotrillerrel! :-)
Szerintem abszolút nincs semmi értelme annak, hogy éjfélre tették a DBZ-t, mivel amelyik gyerek meg akarja nézni, felveteti a szüleivel videóra, csak az rtl-klub nyer 20 percnyi műsorhelyet az óvodás rajfilmeknek... Az már jobban zavar, hogy újra kezdik az egészet az első résztől.
Viszont szerintem ez talan rosszabb mindtha nem lenne, mert a gyerekek (kicsik is pl) majd meg akarjak nezni, es nemely anyuka IMHO nem rajnog ha a gyereke ejfeltol dragonballt akar nezni, masnap meg suli :)
Mikor?? Hol?? Mikor?? Nem látom a műsorújságban! Ja, most veszem eszre, nincs is műsorújságom.. De az rtlklub honlapján levő műsorban sem látom. Akkor??