Keresés

Részletes keresés

DcsabaS_ Creative Commons License 1999.12.06 0 0 5
Hát szerintem is rosszabb ez a Bond film, mint az előző kettő, mégpedig elsősorban a forgatókönyv és a rendezés hibájából. Viszont tetszett Denise Richards kissé Lara Croftos szerelésében, Maria Grazia Cucinotta meg úgy általában (:-))). Itt van róluk néhány kép is.
disp_ Creative Commons License 1999.12.03 0 0 4
Képzeld van olyan akinek tetszett..haverommal végigröhögcsétük az egész filmet.
Ha neked nincs humorérzéked ne nézz meg a régiek közül egyet se.
Előzmény: Atti (1)
VadalmaX Creative Commons License 1999.12.02 0 0 3
tegnap láttam, még friss az élmény, csak néhány apróságot, ha szabad muddy:
mióta Brosnan Bond, a sorozat tényleg maximum paródiaként élvezhető, a frissből úgy tűnik, erre a gyártók is kezdenek rájönni (azért a nyelvi gegek néha már fárasztóak, arról nem is beszélve, hogy nem túl eredetiek. emlékszik valaki, legutóbb hol sütötték el a "plutonic love" poént, nekem istennek sem jut eszembe)
nekem egy valami NAGYON tetszett, és az a Robbie Carlyle figurája, de egy az egyben. nem emlékszem ilyen szimpatikus gonosztevőre a Blade Runner replikánsai óta, de mondom még friss az élmény.kár, hogy nem használták ki.
azt viszont sajnálom, hogy GOLDIE (Aranyfog) ilyen halovány szerepet kapott, a Bowie-film alapján kiváló főbérgyilkost lehetett volna csinálni belőle (lásd Jaws a Moonrakerből)
egyébként meg irigyellek Atti, hogy ilyen erős felháborodást tud kiváltani belőled egy ilyen egyestés tucatfilm, bárcsak jól megmondtad volna a közönségnek, ha ott ülök, még meg is tapsollak. ez most komoly.
Ghanima Creative Commons License 1999.12.01 0 0 2
Hiába, na! Az örök igazság továbbra is él: de gustibus non est disputandum.
Én korábban talán két Bond filmet, ha láttam, azokat is tévén. Most meg ezt már kétszer! A sajtóbemutatón már az elején vinnyogtam a röhögéstől, amikor Moneypennyvel eljátsszák a szivaros esetet. Örülök, hogy nem szinkronizálták, jó angol dumákat lehetett hallani és ezúttal a magyar szöveg gyártója is ötletes volt.
A lényeg szerintem is az, hogy nagyon sok a parodisztikus vonás legalább is ebben a filmben. A korábbiakról nem nyilatkozom, ld. fönnebb okok miatt.
Azok a kis dumák, amit a volt KGB-s, most 'nagyvállalkozó' orosz kaszinótulajdonos mond pl. arról, hogy őneki milyen szörnyű a szabadkapitalista világ nyűgje, szerintem igazán kaján kis megnyilvánulások.
No, ennyit hirtelenjében és sok humorérzéket kívánok!
üdv,
Ghanima
Atti Creative Commons License 1999.11.30 0 0 1
Ja, amúgy ki látta?

Volt olyan, akinek tetszett? Melyik része? Talán az egész?

A szereplők? Még a Brosman is gyenge volt. A Sophie pedig gyakorlatilag elveszett, abszolút nem volt meggyőző az alakítása.

Szerintetek nem lehetne mondjuk visszakövetelni egy ilyen esetben a mozijegy árát?

mud Creative Commons License 1999.11.30 0 0 0
Hat igen, annak 0 ertelme lett volna...
Meg biztos lepiszokkomcsiztak volna. Ami azt illeti, a Bond filmekhez jo humorerzek kell, meraz bizony parodia...
Előzmény: Atti (-)
Atti Creative Commons License 1999.11.30 0 0 topiknyitó
Mert nem bírtam tovább. Amikor Bond kiúszott a tengeralattjáróról, a túlnyomásos vízbe, felálltunk és el.

Pedig reméltem, hogy legalább nézhető színvonalú lesz a film. A többi James Bond alkotások sem hihetetlen művészeti értékű filmek, de azokat legalább 1x meg lehet nézni. S helyenként még élvezni is.

Ahogy néztük a különböző, banálisnál banálisabb jeleneteket, a mesterséges indítékokat, a kusza és naív cselekményt, arra gondoltunk, hogy hogy nem sül le a bőr a James Bond sorozat jelenlegi alkotóinak az arcáról, egy ilyen színvonalon aluli résszel kiállni. A cím elé ki kellet volnsa tenni egy előjelet, mondjuk így: -007.

Persze nem biztos, hogy ez a többséget befolyásolta volna abban, hogy végignézzék a filmet, végül is mi is csak az utolsó negyed óráról távoztunk, pedig már az elején kellett volna. Ahogy jöttünk le a lépcsőn, visszanéztem a közönségre és kedvem lett volna odaállni eléjük és megkérdezni:

– Miért nézitek ezt az imperialista szarságot?

De olyan abszurd volt a gondolat, hogy végül nem tettem.

Vajon mennyire tudják még meghülyíteni a népet, hogy tágra nyílt szemekkel és kikapcsolt aggyal bámulják a sületlenséget, és még tetszen is nekik? Tudunk-e nemet mondani? Miért nem merték, csak burkolva megírni a filmkritikusok, hogy ez egy szar?

Félek, hogy egyre többen csak a csordában állnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!