Keresés

Részletes keresés

wombatka Creative Commons License 2007.08.30 0 0 31

helló valaki!

Nem tud valaki súgni egy olyat, hogy mikor lesznek ÚJ akciós készülékek a vodánál? Sajnos a kutyám megette az eddigit félig, és most csak egy ugyanolyat tudnék akcióban venni, de ez már olyan régóta van, hogy gondoltam érdemesebb volna várni egy kicsit, hátha bedobnak valami szebbet? Bár erről soha nem hajlandó nyilatkozni senki, gondolom azért, hogy hagy fogyjanak a jelenlegi telók.

zsambozsa Creative Commons License 2007.07.17 0 0 30

Hello.

Valaki tud segíteni hogy ,hogy lehet megcsinálni ,hogy mobilon keresztül mennyen a net a gépen?

Laci Creative Commons License 1999.11.30 0 0 29
Bocs, még egy utolsó: szóval hülyeséget mondtam. Nem kell hozzá extra készülék, ismeri a 900-ast is, tehát mehet akár a te 6110-esedről is. Bocs.

-Topic End-

Előzmény: Hayloft Ezekiel (26)
Laci Creative Commons License 1999.11.30 0 0 28
Egyrészt így nem lesz túl sok előfizetője.

A hálózatához meg 1800-ast ismerő készülék kell (N6150; N7110, stb). Persze az adatforgalom egy része még 900-as hálón fog menni.

De zárjuk le e topicot!

vonuljuk át ide: A vodafone MONNYON LE!

Taki Creative Commons License 1999.11.30 0 0 27
Hát a 6110-esedet elvileg nem tudod használni, hisz a Vodafone 1800-on megy, míg a 6110-es 900-on.
A N6150-es az bírja az 1800-t.
Szóval új telefon.
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 1999.11.30 0 0 26
20-as vagyok és sokat vártam volna a vodától, de tulképpen (ahogy lejjebb írtam is) hinni nem hittem benne.
Abszolút nincs rálátásom a témára, csak a józan parasztival tudok gondolkodni ami itt lötyög benn.
Nekem aszongya a másfél kiló véres maszat a fejemben, hogy ha én vagyok a voda és felébe kerülök, mint a jelenlegi legolcsóbb, akkor elszivornyázom perc alatt az előfizetőket és enyém a kasza.
De én nem értek a mobilszolgáltatókat befolyásoló körülményekhez, biztos oka van, csak kicsit csalódott vagyok. Engem az ár érdekel, mert most már kisfelhasználó vagyok, csak megtartottam a mobilom, mert kényelmes.

András!
A voda rendszerét milyen készülékekkel lehet használni? Mert a 6110-em is megtalálja a h70-t?

ttime Creative Commons License 1999.11.30 0 0 25
Laci!

Szaladj le a kukához, és kotord elő a Westel900 Aranykártyádat! :-)

Ttime

Előzmény: Laci (21)
Laci Creative Commons License 1999.11.30 0 0 24
Ezt a topicot most zárjuk le!

Új topicot nyitok a vodafone-nak csalódottságomnak hangot adván.

Laci Creative Commons License 1999.11.30 0 0 23
Az IP alapú telefonnal egyelőre az a baj, hogy a készülékek iszonyú drágák (~500.000 Ft).
Egyébként a minőségüknek jobbnak kéne lennie, mint a normál telefonnak.

Na várjuk ki a távközlési piac szabaddá tételét (Pantel Rulez!)

Előzmény: én5 (20)
egg Creative Commons License 1999.11.30 0 0 22
thx
Előzmény: Laci (15)
Laci Creative Commons License 1999.11.30 0 0 21
Hát erről ennyit. :((( A Vodafone meg monnyon le! Ezért nem fogok hálózatot váltani.
én5 Creative Commons License 1999.11.30 0 0 20
nakérem, azért nem kell összetörni, egyértelmű, hogy valahol nem lehetett most 3,60-as kenyeret várni a messiástól....a vodafone se hüje, itt komoly érdekek, Westel/Pannon/Matáv - állmbácsi egyeztetések illetve engedélyeztetési procedúrák függvényében alakultak ki a vodafone induló árai, tehát, ha valaki be akar törni a piacra, az még azzal nincs elintézve, hogy megnyeri a tendert, a még jelen levő kutyákkal is egyezkednie kell, és ha a Westel/Matávon keresztül pl. az állam bácsi is stratégiai szinten nagyon közvetve jelen van a mobilpiaci árakban, akkor persze, hogy a vodafone se fog semmiforintért szolgáltatni....a keresleti árrugalmasság elbír ilyesmit....az IP alapú telefon már izgibb - ezt egyébként mint tuggyuk szándékosan kell lerontani, hogy a szolgáltatás minősége a normálnál szarabb legyen, egyébként a faszom se használná a Matáv hálózatot...

mongyuk ha még lenne 19 db mobil szolgáltató, akkor már komoly árverszenyre számíthatnánk

de előbb utóbb lesz itten haddelhadd...pl. távközlési piac liberalizálás megminden....... CATV is the future

Kistel Creative Commons License 1999.11.30 0 0 19
Pedig mindkettő műx. Emil ment.

Kistel

Előzmény: GoldenEye (18)
GoldenEye Creative Commons License 1999.11.30 0 0 18
Hát én nem tudom, nekem ezen a hix oldalon nem jönnek le az árak meg az extra oldala sem...:(
Kistel Creative Commons License 1999.11.30 0 0 17
Gyerekek, ez lehangoló. Ahhoz képest, hogy milyen szép ígéretek voltak, a jelenlegi árak alig jobbak a többinél, sőt kb. azonoskategóriájú előfizetésnél van, ahol rosszabbak... csalódtam.

Helló Magyarország, nem lesz itt árverseny.

Kistel

nohab Creative Commons License 1999.11.30 0 0 16
Hááát, mit nem mondjak, nem vagyok elájulva a Voda áraitól. Ebbő' nem lesz Voda-kártya, bár az az egy előnye megvan, hogygondolom mindenhol az országban az "erősebb" hálózatra ül rá, vagyis tuti, hogy úgy tudsz beszélni, mintha a Pannon és a Westel kártyád közül az adott helyen jobban működőt használnád. És bizony ma is vannak olyan helyek, ahol az egyik megy, a másik meg nem (Északi kh., Börzsöny...)

Szóval, max. egy pre-paid kártyára ruháznék be.

üdv,Ákos

Előzmény: Kjr (12)
Laci Creative Commons License 1999.11.30 0 0 15
475-1500 -ügyfélszolgálat
Előzmény: egg (14)
egg Creative Commons License 1999.11.30 0 0 14
aggyatok má egy telszámot a vodafonéhoz...
thx
fudge Creative Commons License 1999.11.30 0 0 13
Lehet valamit tudni az akciókról, illetve a készülékárakról?
Előzmény: Kjr (12)
Kjr Creative Commons License 1999.11.30 0 0 12
Ahogyan ígértem, a mobil.hix.com oldalon ma reggel megjelentek a Vodafone árak. Sajnos nem hoz akkora robbanást, mint vártuk, de a holnapi Pannon lépés még hozhat fejleményeket.

Kolesár András
mobil.hix.com

Kjr Creative Commons License 1999.11.29 0 0 11
Egy sörbe fogadok Ezekiellel, hogy holnap (kedden) délelőtt kijönnek a Vodafone árak (lásd mobil.hix.com), majd szerdán kijön a Pannon azzal, hogy 14400 bps a data sebessége, internet-percdíj a padlón, a beszéd-percdíjak pedig majdnem forintra a Vodafonéi lesznek, ha nem vezet be új díjcsomagokat is. A Westel meg közli, hogy a minőség odaát van.

Egyébként melyiknél vagy, Ezekiel? 20/30?

Kolesár András

Charlie Drop Creative Commons License 1999.11.29 0 0 10
Kedves Ezekiel!

Igen, lehetsz pesszimista, de a benzin rossz példa. Az olaj fogyóeszköz!
Az is előfordulhat, hogy nem sokkal lesz olcsóbb a Vodafone, de akkor a kutya sem menne hozzájuk!

Ch

Előzmény: Hayloft Ezekiel (8)
Toms Creative Commons License 1999.11.29 0 0 9
Hayloft Ezekiel !
Igazad van csökkenni nem fog, de valószínűleg nem fog annyira drágulni a tarifa (W900, Pannon), mintha a Vodafone nem lépett volna be a színre. Egyébként kisebb lesz a költsége a Vodafone-nak, mint annak idején induláskor a Westelnek, vagy a Pannonnak, gondolj csak arra, hogy pl. nem kell új átjátszó(adó)tornyokat építenie, mert már a meglévőkre fogja telepíteni a kütyüjét, vagy pl. ma már a mobiltelefon egy elfogadott tény nem kell a bevezetésével küzdenie a cégnek. '93-ban mikor megjelent a Westel, igencsak egy ismeretlen valamit kellett bevezetnie a magyar piacra.
Előzmény: Hayloft Ezekiel (8)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 1999.11.29 0 0 8
Charlie D!

Ezt én belátom, meg asszem ez lenne a normális, de tényleg azt hiszed, hogy ez megvalósul? Gondolod, hogy minden p/w előfizető kap egy levélkét, hogy az ön percdíjai (ex has) 20 forinttal/25%-al csökkennek jan 1-től? Vagy valami olyasmi lesz, hogy 2000-ben nem emelek árat, aztán felzárkózik a voda is...

gondolj a benzinre! Pesszimista vagyok!

Előzmény: Charlie Drop (6)
Laci Creative Commons License 1999.11.29 0 0 7
1. lefedettség: amíg kiépül a vodafone hálózat addig a vodafonosoknak lesz a legjobb a lefedettségük, mivel használhjatja mind a pannon, mind a westel hálózatát, és azt fogja használni, amelyik a jobb.

2. mitől lesz olcsóbb?: Vodafone jön: akar magának előfizetőket. hog érheti ezt el? -Alacsonyabb árak. A mobilszolgáltatók így is többszáz százalékos haszonkulccsal dolgoznak, most egy picit lejjebb kell vinnük -olcsóbb percdíjak. Egyébként ha nem csökkentenek ők is, akkor a jelenlegi előfizetőik szépen átcsurognak a Vodafone-hoz. Röviden ennyi.
Még talán annyi, hogy egy szabadversenyes piacon mindig alacsonyabbak az árak, mint egy monopolista/duoplolista piacon. Mo. most átlép az oligopólista piac kategóriába a Vodafone megjelenésével. remélem a Vodafone nagy tőkeereje, és olcsó árai lenyomják az egész piac árait.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (5)
Charlie Drop Creative Commons License 1999.11.29 0 0 6
Kedves Ezékiel!

Azért lesz olcsóbb az előfizu/percdíj, mert másképp nem tudna a Vodafone betörni a piacra (a magyarok kispénzűek, akkor olcsóbbnak kell lenni, mert oda a kereslet, s nulla lesz a bevétel).
Ezért a Pannonnak és a Westelnek is lejebb kell vinni az árait, mert átpártolnak a másik szolgáltatóhoz. A könnyű átpártolást az akciós telcsikkel és a 2 évre szóló hűségszerződéssel próbálják csökkenteni....

Üdv.:Ch.

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 1999.11.29 0 0 5
ti tényleg azt hiszitek, hogy olcsóbb lesz a wesztel meg a pannonn attól, hogy megjelenik a vodkafón??
Szeretném, ha igazatok lenne, de sajna itthon ez nem jellemző.
Másrészt műszakilag nem vagyok tisztában az 1800-al, asszem sokkal több cella lesz ugyi? És ha igen akkor mikorra lesz országos lefedettég, ha lesz egyáltalán?

De visszatérve a lényegi kérdésre, mitől lesz olcsóbb a jelenlegi előfizetésem/percdíjam ???
Valaki magyarázza meg!

Kjr Creative Commons License 1999.11.29 0 0 4
Felrázza a piacot, és ez a lényeg. Nem az 1800 Mhz technológia, nem az induló percdíjak, nem is a jobbnál jobb készülékakciók az izgalmasak, hanem az, hogy a Westel 900 már nem csak a Pannon szorításában érzi majd magát, és kicsit fordítva is: a Pannon sem elégedhet meg annyival, hogy kicsit olcsóbb és kicsit többet nyújt, mint a W900.

Az új árakról egyébként a mobil.hix.com oldal fog leggyorsabban összehasonlítást adni a többi szolgáltatóéval, sot az is lehet, hogy magukat az árakat is itt lehet majd megtalálni eloször online, mivel a www.vodafone.hu-t a cég sem ígéri az indulás napjára.

A piac reagálásáról, az elso technikai tapasztalatokról is lesz tudósítás boven, erre HIX.MOBIL levelezolista közösségének támogatása a garancia.

Kolesár András

Toms Creative Commons License 1999.11.29 0 0 3
Lehet hogy olcsóbb tarifákkal fog indulni, de előbb-utóbb hozzáigazodnak a már meglévő szolgáltatók. Kiegyenlítődik a piac, másképp nem lehet. Előnye mindenképp lesz, mivel csökkeni fognak a mobil tarifák. (legalább is remélem...) Arrol fogalmam sincs milyen új szolgáltatásokkal akar előrukkolni.
KofiAnnan Creative Commons License 1999.11.29 0 0 2

"A Te hangod"

Biztos jobb lesz mint az eddigiek meg olcsobb!!
Én már készítem a pénzem biztos baromi olcsó készülékek meg előfizetés vár ránk
A reklám amúgy nagyon jó volt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!