Szamomra az "ev jateka" nem EGY jatek volt, hanem egy harom dimenzios szemuveg, amin keresztul egy csomo jatek ezerszer zsenialisabban jelent meg. A jatekok amiket jatszottam harom dimenzioban: Quake 2, Half-Life, Nascar 3, Unreal, Descent 1-2-3, FIFA, NBA, Rogue Squadron, G-Police, NFS 3 es HS, tobb mas. A kulonbseg 2D es igazi 3D kozott nem elkepzelheto, latni kell.
Ez a topic marha jó.. mindenki felsorol 3 játékot, ami a másiknak biztos nem tetszik.. de nem hiszem, hogy ha xy-nak tetszik valami, attól nekem is fog, figyel itt valaki a másikra? ennyi erővel a vakvilágba is kiordíthatnád..
de azért leírom
-Homeworld
-Heroes III
-ALien vs predator
Kénytelen vagyok überelni saját hozzászólásomat. Az év játéka of artanis: System Shock 2.
Emberek, ennél jobb nincs!!! Látom még senki sem említette meg a topicon. Higgyétek el érdemes kipróbálni. (aki szereti a horrorisztikus sci-fit, az úgysem tud tőle megszabadulni. :) )
FF8? Bocs Shodan, én nem vagyok egy FF-rajongó vagy szakember, de még egy konzolról ilyen ocsmányul konvertált mocskot, mint ez! A C64-en nem voltak ilyen hányás karakterek... kábé az az érzés, mintha egy 1024x768-as képet 100x75-re kicsinyítettek volna... biztos szép. Bocs, még egyszer, nem kötekedni akarok, de az animok után nagyon vártam, és kegyetlen nagyon csalódtam benne. Bocs a többiektől is, off topic voltam.
Helló!
Szerintem az idei év legjobb játéka a Heroes of Might and Magic 3! Bár az Armageddon's Blade-et
még nem próbáltam.....Az NFS High Stakes sem rossz...... Az Aliens vs. Predator pedig hangulatban vezető.
IG2 iszonyú rossz, nem véletlen, hogy nem adták ki még usa-ban, mert tesztelik, a magyaroknak meg jó az a bugos, lefagyós, g400-alnemmenős ig2...:(
Sorry, ha vkit megbántottam (ja és ig2 multiplayer suxxx)
legjobb: ff8 demo, q3, ut (csak az overlord és a facing world pályák), opposing force, mm7, sw ep1.
3. Dungeon Keeper (hangulat állat)
2. Thief (hangulat qrva jó)
1. IG 2 (hangulat is vagyon, de ez STRATÉGIA, nem úgy, mint a vacak RPS-ek.Itt aztán gondolkodni kell, nem csak minél gyorsabban klikkelni.