Keresés

Részletes keresés

Hivadar Creative Commons License 2019.12.01 0 0 8058

Manapság miért nincsen jó zombis filmek. :(

Camo_BDU Creative Commons License 2018.01.19 0 0 8057

Közben kijött egy új Holtak Napja is, a Bloodline.

Megnéztem, teljesen elfogadható, színészek rendben eljátsszák a szerepeket, nincs benne túl sok logikai bukfenc, a karakterek is jók a történet is oké. Kis költségvetés, de a filmben nincs semmi kirívóan rossz, viszont elgondolkodtatott néhány jelenete, ami pozitív dolog.

Erre meg lehúzták egy csomóan, hogy 1 / 10 -es és borzasztó és nem tetszik és így meg úgy. Szánalmas. A film valójában egy erős közepes, akár többször megnézős.

Hogy a sok lehúzó miatt 3.4-en áll IMDB-n, az szégyen. Tipikus példája annak mikor egy filmet divat gyűlölni.

Szerintem nézzétek meg és ne dőljetek be a negatív értékeléseknek. A film nem rossz.

http://www.imdb.com/title/tt3053228/ 

Camo_BDU Creative Commons License 2017.09.24 0 0 8056

A holtak napja-t miért utálják annyian? Szerintem teljesen elfogadható film.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Holtak_napja_(film,_2008)

Camo_BDU Creative Commons License 2017.08.28 0 0 8055

Nekem az összes Hellraiser bejött, kivéve a legutolsót, ahol néhány hülyegyerek házibulizik. Az összes többiben van valami ami miatt tetszik, a kedvencem a második része. :) 

Előzmény: Luppapa (8019)
Bateman Creative Commons License 2017.07.17 0 0 8054

RIP George A. Romero

Borosi Creative Commons License 2015.08.04 0 0 8053

Jóskabátsi Creative Commons License 2015.04.03 0 0 8052

Ha még valaki figyeli a topicot: wyrmwood

ivanhoesch Creative Commons License 2014.03.21 0 0 8051

Sziasztok,

Keresek egy filmet, ami három részből áll. A címét persze nem tudom.

1980-85 közötti VHS film scifi, horror kategória.

Az első rész, talán a harmadik világháború után játszódik, amiben "szkafanderes" emberek lángszóróval ölik a jó népet, és történetesen van egy scrác motorral, akinek jól megölik a szüleit, és elkezdi irtani a szkafanderes embereket.

a másokik részében a föld alatt élnek egy néma férfi, és egy kisgyerek, akik bombákat gyártanak, és ölik ezeket az a szkafanderes embereket.

A harmadik része a legjobb. Egy csapat fiatal, egy elhagyatott városba mennek bulizni vmi., ott kábszereznek, meg piálnak. Van köztük egy pár, akik félre vonul, és egy hálózsákban szeretkeznek, a srác vissza megy a bandához, a csaj elalszik. Közben egy patkány bemászik a hálózsákba, és a nő nemiszervén keresztül kimászik a száján. De van benne egy olyan jelenet is, hogy egy hapsi áll egy pultnál, lassan kezd fordulni, majd szétrobban az oldala, és egy csomó patkány mászik ki belőle.

A végén fehér szkafanderbe öltözött emberek jönnek, és elkezdik irtani a patkányokat, majd amikor odaérnek a megmaradtak hoz, (akik egy nő és ffi.) leveszi az egyik a gázálarcát, aki egy óriás patkány igazából.

a valaki emlékszik, vagy látta ezt a filmet kérem írjon nekem.

kisjanoskis@freemail.hu

Prof.William Creative Commons License 2011.06.05 0 0 8050

Éppen mostantól lehet vásárolni a libriben a World War Z-t!

Akit érdekel ki ne hagyja mert alapmű!

http://www.libri.hu/konyv/zombihaboru-world-war-z.html

Prof.William Creative Commons License 2011.04.23 0 0 8049

Végre egy jó hír az eggyik általam legjobban várt zombifilmról.

http://www.sotetjovo.aneten.net/mizu/film/mar-nyaron-indulhat-a-world-war-z-forgatasa/

Reméllem kellően monumentális lessz.

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2011.04.04 0 0 8048

Király. Még zombikönyvet nem olvastam :)

Előzmény: Prof.William (8047)
Prof.William Creative Commons License 2011.04.04 0 0 8047

A World war Z-t angolul olvastam félig és meg kell mondanom hogy nem az a "Bemegyünk egy plázába és onnantól ott vagyunk" film hanem igazi szélesvásznú zombieposz. Az orosz sztyeppéktől ázsián, európán át ( Még Magyarországot is említik! ) az USA-ig több helyszinnel ét öbbféle túlélő visszaemlékezésén keresztük mutatja be a zombi apokalipszist az első jelektől a (majdnem)világvégéig.visszaemlékezései, katonai hadmozdulatokban részt vevő veteránok stb...

Az alapanyag nagyon jó szóval reméllem kellően nagyszabású lessz a film is.

Mellesleg nyáron a könyv kijön MO-n is.

http://www.libri.hu/talalati_lista/?text=world+war+z&x=0&y=0

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2011.04.04 0 0 8046

Zombifilmek árasztják el Hollywoodot

Divatba jöttek a véres jelmezben csoszogó statiszták és a túlélésért folytatott harc. Tovább »

forrás: Index.hu

Ebbpl nekem ez a world war z tűnik jónak, meg persze ha jó szereposztás lesz a zombiland 2-ben. A többi elég nagy hülyeségnek hangzik.

Annak viszont örülök, hogy ha a walking dead folytatódik, ez jó kis sorozat volt (pláne HD-ben nézve). Már rohadtul unom hogy mindenki nyálasképú takonypóc vámpírfiúkra maszturbál.

Kabal 87 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8045

Megváltoztattam a nevem bassoon-ról az egyik kedvenc karakteremére.

bassoon Creative Commons License 2011.01.03 0 0 8044

Zseniális film! És Rupert Everett is!

Előzmény: basic_channel (8043)
basic_channel Creative Commons License 2011.01.03 0 0 8043

dellamorte dellamore (cemetery man) nagyon jó!

bassoon Creative Commons License 2010.12.04 0 0 8042

Időközben én is nekiálltam a sorozatnak, tegnap este néztem meg a 8.-at. Igen, az 1. után az 5. a legjobb, ez tényleg jó, félelmetes film. Nekem a 4. is tetszett, ez a 3. legjobb rész. Csak szegény Pinhead mond olyan ökörségeket... A 3. szerintem is szórakoztató, nem vették komolyan az alkotók sem, és helyenként vicces is (CD-kenobita :) ), szóval ez is jó. A többi felejtős, főleg a 7. és 8. A 2. és 6. kb. ugyanazon a szinten van. Ha érdekel, a Carpenter-topikban részletesebben kifejtettem a mondandómat :) .

Előzmény: Luppapa (8035)
MartonkaFull Creative Commons License 2010.11.15 0 0 8041

Jaah a Zombie Stipprs az valami hatalmas :D

De az poénra megy azért azt ne hasonlítsuk össze a többi klasszikus zombis filmmel nem sok köze van hozzá!

Ez egy paródia lenne sokkal inkább :) Én mindenesetre sokat nevettem rajta olyan groteszk volt a sztori meg az egész az a Mexikói takarító meg a legjobb arc :)

Előzmény: peterfizora (8040)
peterfizora Creative Commons License 2010.11.10 0 0 8040

Hehe ! A zombifilmek most élik a reneszánszukat, de egy-két jó filmet elvétve (28 nappal később, holtak hajnala, földje, stb.) Az összes többi sajnos egy kaptafára megy, nemrég láttam egy spanyol-szerb-amerikai koprodukciót és hát be kell, hogy valljam, eléggé sablonosra sikeredett a történet és a szereplők színészi alakítása is hagyott kívánnivalót maga után. Nem mindig azt kéne a produceknek szem előtt tartani, hogy minden zombifilm rajongó a vérre megy és arra, hogy írtsák a zombikat, hanem inkább arra, hogy valami tényleg félelmeteset alkossanak, necsak az legyen a fontos, hogy egy jó véres slashert dobjanak piacra, hanem megformált karaktereket  dolgozzanak ki és legyenek jó színészei a filmeknek... :)

Tegnap nézegettem egy ilyen zombis filmet: Nagymellű zombik, kiderült, hogy kapaszkodjatok meg, három japán sztriptíztáncosnőről szól akik véletlenül megtalálják a holtak könyvét és ugyancsak véletlenül az egyikük a könyv szakavatott értője, úgyhogy megidézik az apokalipszist ! xD

Amint elolvastam már néztem is ! XDDDD

Bateman Creative Commons License 2010.11.10 0 0 8039

itt már folyik a kitárgyalása:)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9205371

Előzmény: Dr.W.Gy. (8038)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2010.11.10 0 0 8038

na senki nem kommenteli a dolgot, hogy elindult az első zombis sorozat? A The walking dead most debütált (a képregény alapján), két epizód is lekapható már a netről én szigorúan HDTV-ben nézem :-) Még nem volt rá időm, de alig várom hogy majd a cégnél bent a nagy plazmatévén nyomjam :)

Előzmény: BDK1997 (8037)
BDK1997 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 8037
A Creepshow 3 le lesz szinkronizálva????!!!!!!!
Luppapa Creative Commons License 2010.09.27 0 0 8036
Black Christmas (az eredeti) szerintem is zseniális!
Az Amityille horror is OK.
Hivatlanok szerintem nagyon gyenge, végig sem néztem úgy emlékszem annyira nem tetszett.
Re-animator jó, de kissé túlértékelt szerintem, legalábbis mai szemmel.
A harmadik része (Beyond Re-animator) még jobb lett, mint az első. A Bride of Re-animatort valamiért nem szeretem, kissé Frankestein menyasszonya klón.
Megnéztem a moziban futó Hibridet is, egyszer nézhető, jó a mutáns is, csak a film utolsó 15 perce olyan, mint egy összecsapott gagyi horror, lehetett volna jobb is a befejezés.
Előzmény: bassoon (8015)
Luppapa Creative Commons License 2010.09.27 0 0 8035
Megnéztem a Hellraiser: Hellword -öt azaz a 8-adik Hellraiser-t.
A végét már meg sem néztem, és a második felétől tekertem a filmet.
Zagyva történet, egy-két jó jelenettől eltekintve - az is akkor van amikor Pinhead megjelenik - unalmas és idétlen film...
Még minding az első, a harmadik és az ötödik Hellraiserek a kedvenceim.
BDK1997 Creative Commons License 2010.09.24 0 0 8034
XD nagy lehetett! :D
Előzmény: randell11 (8033)
randell11 Creative Commons License 2010.09.24 0 0 8033
Nemrég néztem meg az eredeti Holtak hajnalát amit a 70-es években csináltak. Az a film zseniális :D Annyira szar néha,hogy már befostam a röhögéstől:D
De a lényeg a kettősségben van! Annak ellenére,hogy annyira nem jól kivitelezett film mégis elkapta azt a poszt-apokaliptikus hangulatot. Sajnos a zombik akkor még nem kaptak nagy maszkírozást nem is beszélve a technikáról...szóval mindenkinél csak egy vastag fehér púder réteg jelezte a vírust. Ami inkább olyan volt,mint egy halálán lévő beteg. Ráadásul mellé még bamba fejeket vágtak. Szóval nagyon hatalmas a film! Mikor már azt gondolnád,hogy a blődségekben nem tud újat adni akkor jön az a rész mikor szétszednek egy embert és olyan csontokat rágcsálnak amiket még soha az életben nem láttam emberben :D
BDK1997 Creative Commons License 2010.09.23 0 0 8032
Szerintem a Creepshow-nak van a legjobb zenéje! :D
Az engem annyira megfogott,hogy az valami hihetetlen!!!! :D
BDK1997 Creative Commons License 2010.09.22 0 0 8031
Te láttad a Hullajót??!!
Az nekem is megvan! Az állati jóóóóóóóó! IMÁDOM AZT A FILMET!!! Tetszik az elborultsága,pont,mint a Terrorbolygó-é! A Terrorbolygó eredetibe van meg,az erdő szellemének meg az 1. része van meg eredetibe. A 2-t még videókazin láttam,mikor 12 éves lehettem,nagyon tetszett! Amúgy a Vérbordély sokkal jobb,mint a Démonlovag!
Amúgy ha horrorfilmről van szó,akkor nálam egyből a Démonok 1-2 a nyertes!!!!!
Na azok igazi horrorfilmek! De például ott van még a "Rémálom az Elm utcában". Annka az összes része megvan,egyedül az egy az ami igazán jó! A többi már gyenge. A Grindhouse-tól van még egy filmem eredetiben,ami kb. 3 hónapja megvan,és még most sem néztem végig! Szerintem az szörnyű! "Halálbiztos" a címe!
Előzmény: Luppapa (8030)
Luppapa Creative Commons License 2010.09.22 0 0 8030
A Vérbordély az eszméletlen gyenge szerintem.
A másik filmet nem láttam.
Amikor azt mondtam, hogy tetszett, csak a sorozatra gondoltam.
Abból egyik legnagyobb kedvencem a hasbeszélős ikerpáros (azt hiszem a második évadban volt). De van több jó is, persze abból is vannak gyengébbek mint mindenből.
A vicces horrorok közül még mindig magasan a Hullajó, Gonosz halottak 2., a Feast 1. és a Terrorbolygó viszik a prímet nálam.
Előzmény: BDK1997 (8029)
BDK1997 Creative Commons License 2010.09.22 0 0 8029
A kettő egyébként nekem is megvan,eredetibe,de szerintem az elég gyengécske!
Az "Autóstoppos" rész,valami király,a többi meg nem annyira tetszik!
De attól,hogy nekem nem tetszenek,még lehetnek jók!
A három pedig nincs is leszinkronizálva!
Előzmény: Luppapa (8027)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!