Keresés

Részletes keresés

ilus Creative Commons License 2000.03.19 0 0 1
Hasonló tapasztalataim vannak. Eddig minden számlát megreklamáltunk, jogosnak találták a kifogásunkat és fizettek. Legutóbb már nem is válaszoltak, most kíváncsian várom a számlát, fizetnek, vagy nem.
Az eltérés 4000 Ft körüli is volt.
cinquecento Creative Commons License 2000.03.08 0 0 0
Csak nehogy én is túlnullázzam magam...
Előzmény: Micimacsko (-)
Micimacsko Creative Commons License 1999.11.27 0 0 topiknyitó
Azért írom ezt le, hogy kedves sorstársaimat megóvjam.
Aki a digitelnél internetez, az tudja, hogy olyan díjcsomagok vannak, amiben bizonyos mennyiségű ingyenes telefonlás díja is benne foglaltatik.
Az persze rég volt, amikor még hittem a mesékben, ezért részletes telefonszámlát szoktam kérni. Ebből kiderült, hogy természetesen azokat az impulzusokat is kiszámlázzák (ez még "impulzusüzemű" cég)amikre azt állítják, hogy nem fogják. A múlt hónapban megreklamáltam, alig két hét alatt többszöri utánjárás után jött is a válasz, hogy "Az Ön által említett tételek valóban jogosak,
ezeket a következő havi számlán jóváírjuk". Meg is tették, ugyanakkor ismét felszámolták azt amit nem kellett volna. Megint meg fogom reklamálni, nyilván megint jóvá fogják írni, és a következő hónapban gondolom megint kiszámlázzák.
A lényeg: ha nem lenne részletes számlám, FEL SEM TÜNT VOLNA! És gondolom sokan vagytok ti is így, akiknek nincs részletes számlája ezért duplán fizetnek! Nem tudom mennyi internet ügyfele lehet a Digitel2002-nek, de ha csak a felénél megcsinálja (bár ez rendszerproblémának tűnik, és akkor mindenkinél megcsinálják) az jó kis havi plusz bevételt jelenthet!
Ezért javaslom, hogy aki teheti és náluk van accountja, alaposan ellenőrizze a számláját! Kiváncsi lennék, mit fogtok találni...

(Ja, azért is ide írok - amellett hogy Index rulez, ahogy a művelt dakota mondja - mert a Digi megszüntette a fórumát vagy legalábbis jól eldugta... Sok volt a panasz?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!