Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2022.01.01 0 0 19

Buék.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

GAIB Creative Commons License 2001.12.03 0 0 18
a
A.kárki Creative Commons License 1999.12.30 0 0 17
Már megilyedtem, hogy indulatból akarsz vitatkozni. A boxos topiccal 1etértek, bár nem tudom mennyire lenne népszerű, úgy láttam itt annyira nem menők ezek a témák. (mármint sport)
A Hameddel is egyet értünk, a Kokó technikában szerintem akárkivel felveszi a versenyt, de ez kevés. A profik már rendeseket ütnek, és ami nem mellékes kapnak is rendeseket és bírják. A németeknél tényleg van pénz és tényleg a pénzhiány a gond, de ott volt pl. a Maske, a nagyveretlen bajnok. Ki nem mozdult Németországból. Aztán csak elkapták - így volt reális. A Tigrisről ugyanez a véleményem. Legközelebb leírom (ha nyitsz egy boxos topicot akkor ott), hogy mi a bajom még a németekkel, most megyek alunni, mert már nem bírom. Pá
Előzmény: Egyorru (16)
Egyorru Creative Commons License 1999.12.30 0 0 16
Én sem vitatkozni akarok, csak kiváncsi vagyok, hogy miért van ilyen lesújtó véleményed az európai boxról (Anglia nem tartozik eléggé hozzá IMHO). Szerintem az az egy baja, hogy nincs benne elég pénz (talán a németeknél van valamennyi egyedül ).
Szerintem kéne valami jó kis magyar boxos topic ahol ezeket ki lehetne beszélni.
Amit a Klitcskókról mondtál, azzal nagyjából egyetértek, de Hamed szerintem majdnem ugyanebbe a kategóriába tartozik.

Üdv

Előzmény: A.kárki (15)
A.kárki Creative Commons License 1999.12.30 0 0 15
Juj hát igen, nem akarok belemenni egy meddő vitába, elfogadom a véleményedet. Én láttam sokat boxolni mind2-t, szerintem a Jones jobb. Ha jól tudom az összes többi (de legalábbis egy csomó másik) szervezetnél a Jones a király. A Nagy Fehér Reménységben meg nem hiszek, őserő, nagyot tud ütni, technikája meg semmi. A két tesónak összesen nem volt egy komoly ellenfele (kivéve persze Erős Lajost), az egyik mégis kikapott...
A Lewis meg angol ők is tönkre teszik a boxot? De nelegyünk ennyire offo, ez a topic Kokóról, + Gálfiról szól, s sajnos most érezhetjük a bőrünkön, hogy a profibox a marketingen múlik...
Egyorru Creative Commons License 1999.12.30 0 0 14
Kedves A.kárki !

Tudtommal Roy Jones az aki nem hajlandó kiállni évek óta Michalczewskivel. Többször megpróbálta már kihívni és nemrég egy nyílt levelet is intézett hozzá. Ime:

Open Letter from Dariusz Michalczewski to Roy Jones

Dear Roy Jones,

I have followed your career since your performance at the Seoul Olympics. While your accomplishments inside the ring are noteworthy, neither myself nor knowledgeable fans have respect for you, since you have avoided me for years, opting to fight weaker competition.
Why are you ducking me? Is it because I beat Virgil Hill immediately after his greatest win, one year before you faced him? Or because I knocked out Montell Griffin in just four rounds, the only man to ever beat you? Is that the reason you are afraid of me?
For five years I'm the undefeated WBO light heavyweight champion. I defended my title 16 times - more than any world champion of our weight class before. The only reason you currently hold the WBA and IBF titles is, because I vacated them two years ago.
You like to pretend that you are the greatest boxer of all time. Prove it!
Two great champions like ourselves, who are ranked number 1 and 2 inside all independent rankings, owe the boxing fans worldwide to take on each other in the ultimate challenge for the world light heavyweight championship. Even in your own country people understood that you avoid me, something that was confirmed by a survey on the internet site "Boxing Wise", where 811 out of 939 boxing experts (86%) demanded that you fight me.
Roy, if you continue to duck me, you will go down in boxing history as a coward.

Yours sincerely
Dariusz Michalczewski

WBO Lightheavyweight World Champion since 1994
WBA & IBF Lightheavyweight World Champion 1997
WBO Cruiserweight World Champion 1994
Record: 41-0 (34 KOs)

Forrás : http://welcome.to/boxing

Úgyhogy nem igazán értem, hogy miért gondolod, hogy a németek tönkreteszik a box-ot. Szerintem pont az amcsik teszik ezt, akik azt hiszik, hogy az USA maga az egész világ.
Vajon miért nem akarnak Vitalij Klitcskóval kiállni a nehézsúlyú nagymenők? Lewis-nak nem adnék 6 menetet se.

Előzmény: A.kárki (13)
A.kárki Creative Commons License 1999.12.30 0 0 13
Hát igen és arra sem vennék mérget, hogy a Kokó a Bogecot elverné... Ment anno a nagy szóváltás, aztán hirtelen csend lett. A németek tönkre teszik a boxot. Nézzük meg az isteni Tigrist! Vajon hogy hogy nem jön össze a meccs Roy Jones-sal? Van egy olyan gyanúm, hogy Őt már nem lehet megvenni...
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.12.26 0 0 12
Annak idejen a Bogec is volt mar kisvilagbajnok, sot O meg Koko sulycsoportjaban es szovetsegen belul boxol is. A kisvilagbajnoki vedese nem sikerult neki azt hiszem.
De legalabb egyszer meg annak idejen megemlitetek a nevet Koko egyik kozvetitesen: az xy szovetsegen belul a sulycsoportjaban Koko mar a 12. helyen van, es erdekes, de van itt egy masik magyar is az 5. helyen....

Nem akarom sem Kokot bantani, sem masokat eltetni, de itt joreszt a managment es a media allt Koko mogott, hogy ennyire (meg jobban)befutott, persze nem lebecsulve az amator es profi karrierjet sem. Ha masok mogott is allnanak hasonlo penzek, tamogatok, es hasonloan sikeres lenne az amator multja... szoval lenne meg egy-ket ismert profi boxolo kishazankban.

A.kárki Creative Commons License 1999.12.25 0 0 11
Na jó! Természetesen drukkolok Kokónak, mert magyar. Elismerem, és büszke vagyok az amatőr eredménylistája. A profiknál viszont egyenlőre nem mutatott fel semmit. Nézzük már meg, hogy milyen tudású ellenfelekkel boxolt eddig! Jó tudom ezek a felvezető meccsek, de engem kiborít, hogy már most azt mondja mindenki, hogy a Kokó, hogy lecsapja a Hamedet. Aztán pedig nem csak Hamed van a világon! Az Eurosporton + a DSF-n felbukkannak olyan nevek, mint Ayala, Tapia, Garza, Ruelas, Dorsey, Morales stb. Ha ezeknek a meccseit nézed, látod, hogy sz@arrá verik egymást a meccs végére (12 menet!) a Kokót a "kemény" ellenfelei + eltaláni is alig bírják. Ja és szilánkosra törik az orrát, de fogalma sincs arról, hogy ki és mikor tehette... hagyjuk ezt! Pedig a Kokót tényleg intelligens, és értelmes sportolónak tartom, aki még nyilatkozni is tud.
Egyorru Creative Commons License 1999.11.30 0 0 10
Azért a WBU-t nem említeném egy napon a WBC-vel.
Az a PNB meg a Bundesliga is hasonló, mégis egy kicsit más :)

Előzmény: Laja1 (-)
Laja1 Creative Commons License 1999.11.30 0 0 9
Tuba : Kosz az infot.

csn : egyetertek. Hamed egy virtuoz, de az eddigi ellenfelei kozul egyik se volt egy eszkiraly (viszont Kokonak van nemi sutnivaloja is a boxtudasa mellett.)

Az a jo a Kokoban, hogy o el is hiszi magarol, hogy le tudja gyozni a Hamedet. sok ellenfele azert veszit Hamed ellen, mert nem gyozni akarnak, henem csak letudni a meccset...Illetve legtobbszor gorcsosen probalkoznak valamivel ahelyett, hogy boxolnanak.
Mindenesetre a Koko vs Hamed meccs Kemeny dio lesz, de ha nem lenne az akkor kit erdekelne ? :)

(Remelem a Robinson nem tesz keresztbe Kokonak :)

Tuba Creative Commons License 1999.11.29 0 0 8
Az RTL leadta a meccs összefoglalóját. Gálfi pontozással nyert.
csn Creative Commons License 1999.11.29 0 0 7
>Hamed leveri szegényt...

Hamed ugy boxol, mint egy oserovel megaldott bozotharcos. Esszel le lehet gyozni.
Kokonak van esze, erosodik meg, igy van eselye a gyozelemre, de egyertelmu hogy kemeny dio lesz.

dr.dent Creative Commons License 1999.11.28 0 0 6
KI AZ A"KOKO"?CSAK NEM A ZSEBTERMINÁTOR?!!!
Laja1 Creative Commons License 1999.11.28 0 0 5
rettegen : Ha mar ugyis megvetted a Nemzeti Sportod elerulhatnad, hogy nyert vagy veszitett penteken a Galfi Andras.

Elore is kosz az infot!
Az, hogy nehanyszor kikapott meg nem jelent semmit. (A utobbi meccseit megnyerte es eleg komoly ellenfelei voltak)

Előzmény: rettegen (4)
rettegen Creative Commons License 1999.11.27 0 0 4
a Gálfi nagyon jó boxoló, ez nem vitás.
Volt már kisvilágbajnok is mint Kokó most.

csak sajna már 7 meccsen kikapott ( nem mindig fair módon) a Koko még egyen sem ( a Hamed leveri szegényt - sajna)

Egyébként a Nemzeti Sportban benne van, volt

frodo Creative Commons License 1999.11.26 0 0 3
A Gálfi az hagyján, de még az LSD is van olyan jó, mint a kokó!!!
Laja1 Creative Commons License 1999.11.26 0 0 2
hat igen... mostanra mar kb veget ert a merkozes...Kivancsi vagyok az eredmeny megjelenik-e valahol majd...(Ha mas nem, akkor a wbu site-jan biztos :)...hajra magyar informacioszolgaltatok !
Ugye milyen jo, hogy ennyi magyar hiroldal van !(kimondottan erdekes hirt nem nagyon olvastam egyiken se, de ez biztos az en hibam...)
Skorpió Creative Commons License 1999.11.26 0 0 1
En sem hallottam rola. Sport + Foci ?
Gabó Creative Commons License 1999.11.26 0 0 0
0 Információm van róla, de hajrá
GAb0000
Laja1 Creative Commons License 1999.11.26 0 0 topiknyitó
Galfi Andras ma Papan (1999. 11. 26.)
A WBU nemzetkozi kozepsulyu cimeert merkozik Viktor Fesschkoval.

Nem ertem, hogy ez itt lesz magyarorszagon, egy magyar boxolo merkozik egy nemzetkozi cimert (ez is van olyan neves mint a Koko WBC ove) es egy angol nyelvu web site-rol kell ertesulnie az embernek ezekrol a dolgokrol...Vajon miert ?
Az index.hu-n egy arva betut se talaltam Galfi Andrasrol...holmi edzocserekrol (ugyan kit erdekelnek) persze volt hir rendesen.
Annyire se meltattak az esemenyt, hogy meg a hirek roviden rovatba se kerult bele.
Csak gratulalni tudok... :(
Persze az internetton es az origon se volt semmi, de ami a legfurabb, hogy meg a Nemzeti Spot on-line-ban se volt egy arva betu se.
Pedig ez a hir, es nem az, hogy megint leoltek X embert Y helyen, vagy a tobbi marhasag amivel roskadasig vannak a hiroldalak.

Akit erdekel az nezze meg itt a reszleteket :
http://www.btinternet.com/~wbuboxing/galfi1123.htm

Hajra Galfi Andras !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!