Keresés

Részletes keresés

platina Creative Commons License 1999.11.25 0 0 5
FDRJNS:
Szerintem ez egy jó kis topic lesz, ha mud-ot és getom-ot túléli. Csak az a baj, hogy én is véletlenül tévedtem ide, mert a kunyhók rögtön beugranak, de a név csak így, hogy írod.
getom Creative Commons License 1999.11.25 0 0 4
Ezt kódold nekem, légyszi, nincsen most errefele szótár.
mud Creative Commons License 1999.11.25 0 0 3
Triggerhappy, huhhh??
Előzmény: getom (2)
getom Creative Commons License 1999.11.25 0 0 2
Láttam, már reggel is nekiálltam lenullázni, azt' abbahagytam, aztán meg mégis csak... Hadd örüljön, a János; valaki hozzászóljon legalább.

Ez a Fodor János az a Fodor János?, a kopasz nagy bajszú?

Előzmény: mud (1)
mud Creative Commons License 1999.11.25 0 0 1
getom, erre mar nem is illett volna 0000. Latod a kozben eltelt orak szamat?
Előzmény: getom (0)
getom Creative Commons License 1999.11.25 0 0 0
Apró 0 alakú fecnikre szaggatni. Széjjel.
FDRJNS Creative Commons License 1999.11.24 0 0 topiknyitó
téma: mire használnád az óriásplakátot
merthogy
nekem nagyon tetszett annak idején (úgy három éve??)ez a kissé öncélú, kizökkentő dolog, csak mostmár kezd másként érdekessé válni, ahogy gyanúsodik, ki is ez a Kozák Attila és minek köszönheti, hogy egyszem grafikája rendületlenül fel-feltűnik az ország leglehetetlenebb pontjain, múlnak az évek, foszlik a papír az esőben, és csak nem jön más (jó, van még valami kaszanovás rajz is, szintén a kezdetektől), csak a jósda környéke tűnik föl bugyireklámok helyén váratlanul, életünk részévé válva, kis tér, ahova beláthatunk metróból, utcából, építkezések fölött,már meg sem nézzük, csak tudjuk, hogy ott vannak a kunyhók mozdulatlanul, ott kell lenniük, stb. Ha ezt így akarták, akkor egészen eredeti akció, szerintetek életünk végéig tart? Mit lehetne még csinálni az óriásplakáttal?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!