Keresés

Részletes keresés

egg Creative Commons License 1999.11.30 0 0 10
én csak most kerülgetem...
mennyi az esély? 1:500? vagy?
regekav Creative Commons License 1999.11.28 0 0 9
Igen. Meg lehet találni. Megtaláltam és eszméletlenül boldog vagyok.

regekav

Előzmény: csinnnKA (7)
Chava Creative Commons License 1999.11.28 0 0 8
Semmi különös. A net egyik fórumáról már ismertem a nickjét és a szövegét, aztán találkoztunk néhányszor. Főleg társaságban. Nagyon vonzott és éreztem, hogy vonzom. De nem történt semmi. Sokat beszélgettünk. Aztán egy beszélgetés alkalmával kiszabadult a szellem a palackból. Azóta tudom, hogy milyen az igazi, mély, érett szerelem.
Csupán a netes személyisége alapján nem hiszem, hogy beleszerettem volna, élőben fogott meg. De nagyon.
csinnnKA Creative Commons License 1999.11.25 0 0 7
Csatlakozva Nyuszikához, én is megismétlem: egy internetes chaten ismertem meg a férjemet. Nagyon sokat köszönhetek a technikának: egy csodálatos embert.
S azért merem bátran állítani, hogy a technikának köszönhetem, mert ha nincs az internet, akkor
1. vagy soha nem találkozunk,
2. ha találkozunk, akkor TUTIRA soha nem kezdtem volna vele járni.

Minden korábbi barátom magas, viszonylag jóképű, de mindenképpen megnyerő külsejű pasi volt. Nem, mintha a külsőségek túl sokat számítottak volna, de így alakult. A húgom egyszer azt mondta, hogy annyira finnyás vagyok és válogatós, hogy tutira majd valami hót ronda, alacsony pasi lesz a férjem, mert hogy ez már csak így szokott lenni. Kiröhögtem. Kár volt. :-)

A férjem olyan tulajdonságokkal és olyan személyiséggel rendelkezik, amiről mindig is álmodtam... viszont nem lett volna módja ezeket "megmutatni", ha nem neten ismerkedünk meg. Az első élő randinkon ugyanis majdnem sarkonfordultam, amikor megláttam. De tekintve, hogy nem vagyok egy bunkó típus, odamentem, bemutatkoztam, s hajlandó voltam elmenni vele vacsorázni, ahogy megbeszéltük. Közben pedig azon tipródtam, hogy hogyan "meneküljek el". És lássatok csodát!!! A vacsora végére beleszerettem! Nem vicc! Néhány óra alatt. De ehhez persze szükség volt azokra az "előzményekre", amik chat-en indultak, napi többszöri mail-váltásban folytatódtak, s végül türelmetlen telefonokban végződtek. Mert mire találkoztunk élőben, addigra már nagyjából ismertem. És nagyon hamar eljutottam oda, hogy nem számít a külseje... az számít, ami megfogott benne, amivel megbabonázott. S csakis így kapta meg azt a lehetőséget, hogy egyre többet megismertessen magából, amivel végképp levett a lábamról. Halálosan szerelmes vagyok bele még mindig, imádom minden porcikámmal, egy megálmodott, tökéletes házasságban élünk, bár azt mindvégig tudta és tudja, hogy nem a szépségéért mentem hozzá feleségül! :-)

Szóval ilyen is van! A nagy "Ő"-t is meg lehet találni a net-en. De azért csak óvatosan, mert sok aberrált-agyú szaladgál köztünk. A férjem előtt pl. volt egy-két nagyobb pofára-esésem nekem is, úgyhogy addigra én már rutinos voltam. Egy barátnőm pedig egy hót elmebeteg pasiba akadt, aki éjszakánként hívogatja, nem hajlandó tudomásul venni, hogy a barátnőm nem akar kapcsolatot vele stb.stb.

Csak óvatosan (de azért nyitott szemmel és szívvel)! ;-)

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.11.25 0 0 6
Igen, több ilyen topic is volt már és mindegyikben elmondtam- így itt sem hagyom ki -, hogy mi a férjemmel végülis a neten ismerkedtünk meg.
egg Creative Commons License 1999.11.25 0 0 5
több ilyen topic is volt már asszem..
szvsz a csajok attól őrültek meg, hogy vki emberszámba vette őket és ráadásul úgy néz ki ahogyan ők elképzelik, egy tökéletes ffi..
Előzmény: neten (-)
alexandrosz Creative Commons License 1999.11.25 0 0 4
Az alábbi linket követve a Net-es ismerkedésről megtudhatsz egyet, s mást, sajnos nem a pozitív oldalát tárja eléd, de nagyon hasznos olvasmány lehet...

http://internetto.hu/forum/forum.cgi?a=t&t=9003991&uq=207&tp=01x

Előzmény: neten (-)
neten Creative Commons License 1999.11.25 0 0 3
chava: ilyesmire. Nincs kedved megosztani tapasztalataidat?.
eMM Creative Commons License 1999.11.24 0 0 2
bagyon = nagyon, szépen jól magyarul :-)
Előzmény: eMM (0)
Chava Creative Commons License 1999.11.24 0 0 1
A net segítségével ismertem meg Őt, de a találkozásainkon szerettem bele.
Ilyesmire gondoltál, neten?
eMM Creative Commons License 1999.11.24 0 0 0
Én eddig nulla hercegnőt találtam a neten.
Az igaz hogy nem is bagyon kerestem :-)
neten Creative Commons License 1999.11.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Az érdekelne engem, hogy milyenek a tapasztalataitok a neten való ismerkedésben, és chatpartnereitek neten való viselkedésében. Minden érdekel. Van e olyan aki neten találta meg álmai hercegét vagy hercegnőjét, vagy hogy mint mondotok chatelés közben, mennyire vagytok őszinték, másképp viselkedtek e, mint élő beszégetésben és még sok minden. Ezentúl pedig mindig közölni fogok folyamatosan, amennyire időm engedi, történeteket, melyek velem vagy ismerősökkel estek meg természetesen itt az interneten, s melyek esetleg humorosak vagy megdöbbentőek, vagy csak érdekesek, de a lényeg az hogy kérdésesek számomra és ezért is szeretném ha elmondanátok róluk véleményetek és velük kapcsolatos tapasztalataitok.
Az első dolog az lenne ami manapság az egyik haverom aktuális problémája másfelől szerencséje. Ő egyre csak azt hajtja mennyi olyan egyébként rendes lánnyal találkozott már, akikkel csak 1-szer chatelt. Nem is tud lemászni a hálóról.:-) De most nemrég 2 lány is valósággal rászállt, az egyik éjjel-nappal hívogatja, a másik naponta több emilt ír neki.És mindenáron találkozni akar. Az előző elöl multkor el kellett bújnia a fürdőszobában mert annyira röhögött, hogy attól félt meghallja a lány a telefonban
Na ehhez szóljatok hozzá lányok fiúk!. Mit gondoltok mitől őrülnek meg? Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban? És mi a véleménytek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!