Keresés

Részletes keresés

el_mariachi Creative Commons License 1999.11.26 0 0 14
Erről jut eszembe: annak idején beszélgettünk barátaimmal arról, mennyire más hatása – és végkifejlete – lehet egy kocsmázásnak és az italnak sörözés vagy borozás esetén. Lehet hogy ez rendkívül szubjektív, de a bor – a jó bor – csendesebb ital a sörnél, pláne a szilaj felesezésnél. Valahogy jobban összehozza az embert a másikkal még akkor is, ha ugyanabban a kocsmában, ugyanannál az asztalnál, ugynazokkalaz emberekkel ülsz le, ugyanolyan semleges alkalommal. Gyakran volt ilyen érzésem.

Az echte ungarische boros hagyományokról meg a sörrel kapcsolatos negatív történelmi sztereotípiákról meg ezúttal – ennek apropóján – nem bocsátkozom fejtegetésbe. :-)) Na.

Előzmény: Nyuszog (13)
Nyuszog Creative Commons License 1999.11.26 0 0 13
Nem szeretem az olyan embereket, akik alkoholosan felszabadult állapotban azt bizonygatják, hogy milyen bátrak, és mindent meg mernek tenni, amit csak szeretnének. Aki igazán bátor, az józanul is meg meri tenni.

Polgártárs, nem mindig jó, ha a rejtett zugok megmutatkoznak.

Viszont nagyon szimpatikus tud lenni egy olyan társaság, ahol egy jó sör mellett el tudnak beszélgetni órákig. Ilyenkor sajnálom, hogy a sört sem szeretem. Bár a teás tali sem lehet rosszabb, úgyhogy mégsincs okom az ivásra! :)

X polgártárs Creative Commons License 1999.11.26 0 0 12
Sehonnai Bitang polgártársam,
rossz helyen kopogtatsz...:)
topikhoz: mindent, ami finom, alkalomfüggő és azért mert jólesik. Jó válasz, mi? :)
Kellemesen ellazul tőle az ember, megmutatja énjének rejtettebb zugait...egyszóval más mint általában, és az jó tud lenni.
xpt

ui. weirdo mér' nullázol ?? ;)

Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (11)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.11.26 0 0 11
Lassan mi leszünk többségben ! .-)
(Komolyan mondom, hogy fontolgattam egy "Absztinens" topic nyitását, de látom már helyben vagyok.. :-) )
Előzmény: Nyuszog (10)
Nyuszog Creative Commons License 1999.11.26 0 0 10
Én sem szeretem az ízét (kivéve a forraltbort és a jó bólét, de ezek nem számítanak), ezért nem iszom, csak nagyon ritkán (kb. évente háromszor), és akkor is a hatása miatt: lassítja és eltereli a gondolataimat. De ehhez nekem elég egy-két adag akármi, úgyhogy a szalonképtelenség és a másnaposság ki van zárva. Ünnepkor meg a traubi is úgy néz ki, mint a pezsgő, a megfelelő pohárban.

még egy absztinens

Laci Creative Commons License 1999.11.26 0 0 9
Na jó, az nem igaz, hogy nincsenek finom piák, vagy koktélok. De a többi rossz erősebb, meg a málnaszörp is finom. :)
Előzmény: Laci (8)
Laci Creative Commons License 1999.11.26 0 0 8
Csatlakozom az előttem szóló Sehonnai Bitang Emberhez.
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (7)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.11.26 0 0 7
Itt egy absztinens :
Bár a kérdés nem jó, mert éppen azt kell indokolni ki mit miért CSINÁL, és nem az ellenkezőjét. De ez csak kukacoskodás.

Nem szeretem az ízét.
De ha szeretném, sem innám, mert nem szeretem a hatását.

Ami visszataszító, az az eredménye, a véreres szemek az alkoholgőzös lehellet, meg a másnap. Lányok esetében mindez duplázódik a szememben.
Ez van.

Előzmény: hightower (4)
borka Creative Commons License 1999.11.26 0 0 6
Tegnap este elengedhetetlen volt, hogy lenyomjak egy unikumot. Bejött. Nyilvánosan kezelnem kellett egy rém kínos helyzetet, és enélkül nyilván nem ment volna. De sikerült.
eMM Creative Commons License 1999.11.25 0 0 5
A boroskóla íze, azért közelít a Coca Colához! :-)
Előzmény: hightower (4)
hightower Creative Commons License 1999.11.25 0 0 4
Mert valahogy felszabadultabb az ember, ha egy valamennyi benne van.
Ha erre az érzésre rájön valaki akkor az jó, akkor már nem nagyon foglalkozik azzal, hogy kicsit rossz ízű az alkohol meg ilyesmi (hogy szóval mégsincs CocaCola íze vagy stb.)

Hogy miért iszik az ember?
Egy csomómindem miatt ihat. Akár mer rossz napja volt és kedve van, vagy tényleg felejteni akar (egy időre segít is) vagy mert ünnepelni való van akár pl. születésnap vagy egy sikerült vizsga bármi lehet.

OFF:
Én személy szerint nem is értem azokat, akik azt mondják, hogy nem isznak vagy még nem ittak. Nem értem, hogy mi olyan visszataszító az egészben.

Erre válaszolhatna egy absztinens.

eMM Creative Commons License 1999.11.24 0 0 3
Azért iszom hogy felejtsek.
Mit, hát azt hogy iszom :-)))))))))))))))
(Forrás: Kis Herceg)
el_mariachi Creative Commons License 1999.11.24 0 0 2
Én speciel szintén kedvelem az ivást, sőt, néha kifejezetten vedelni szeretek. Na. De csak azért, mert ez nekem olyankor jó. Semmi mögöttes szándék, semmi okkeresés. Ja, és olykor meg kifejezetten szeretek neminni egy ideig. Jegyzem, ezek rövidebb időszakok. :-))))
Berill Creative Commons License 1999.11.24 0 0 1
Én is azért iszom, mert jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!
És szerintem mindenki más ezért csinálja. :)
Előzmény: weirdo (-)
weirdo Creative Commons License 1999.11.24 0 0 0
Mert tele van oooooooooooooooooooH csoporttal, azér'
w
weirdo Creative Commons License 1999.11.24 0 0 topiknyitó
Hali!
Én arra lennék kiwi, hogy ha isztok, miért isztok és miért jó ez???
ÉN már tom a választ(personal) és majd később válaszolok!!!! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
w

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!