Keresés

Részletes keresés

inverz Creative Commons License 2013.04.09 0 0 21

a blikk Cipő cikkeinek egyik kommentje:

2013-04-09 08:10:29 #1

mit csodálkpztok... ez a bulvár ujságírás egyik alapszabálya... nincs szent, védett téma... minden alárendelve az eladott példányszám növelésének, illetve itt a neten a klikkelések számának... mindezzel - mint ahogy én most is - minden blikk klikkel erősítjük azokat, akiknek tevékenységét kritizáljuk... ördögi kör ez... egyedül egy bojkott lenne hatásos... nem venni a lapot és nem klikkekni cikkeire, de ez szinte lehetetlen... márcsak azért is mert rengeter embernek tetszik ez az intimpistáskodás... olyan klasszul lehet a jólértesült szerepében tetszelegni... szerintem ez a kommentem nem lesz hosszú életű... :)hát igen...
inverz Creative Commons License 2011.08.09 0 0 20

rettentő

döbbenet

botrány

durva

dráma

inverz Creative Commons License 2011.08.08 0 0 19

http://www.bulvarhir.com/hr/?112494-megszegyenitik_a_valovilag_veronikajat 

 

szerintem ez a csaj nem szerepelt a való világban.. de azért a cím hangzatos... igazi bulvár baromság...

inverz Creative Commons License 2011.08.08 0 0 18

szépség

megdöbbentő

megölte

tragédia

lujo2 Creative Commons License 2011.07.26 0 0 17

Nem gondoltam, h a Heti válasz erre a nívóra süllyyed:

inverz Creative Commons License 2011.07.20 0 0 16

hajmeresztő, megdöbbentő....

inverz Creative Commons License 2011.07.19 0 0 15

felhozom... tombol a bulvár és ez csak fokozódik... szörnyű, fantasztikus, borzasztó, hihetetlen.. na ki tud még klaszz bulvársajtós cikkekben gyakran megjelenő jelzőt?

inverz Creative Commons License 2009.10.23 0 0 13

egy mai gyöngyszem a blikkből fábry poenkodásáról:

 

"...még a közönség soraiban ülő nézök is meglepődtek..."

 

én meg azon lepődök meg, hogy a cikkiró szerint ki a rák ült volna a közönség soraiban, ha nem a nézők..

inverz Creative Commons License 2009.01.09 0 0 12

A rendőrség szerint fegyver nélkül ment vadászni az a férfi, akinek súlyos sérüléseket okozott egy vaddisznó Tolna megyében.

 

forrás mti

inverz Creative Commons License 2008.12.30 0 0 11

Igy ünnepek tájékán meg kölönösen tombol a bulvár idiótizmus...

inverz Creative Commons License 2008.12.07 0 0 10
Gondoltam attól mert régi, még lehet aktuális. Minek mindenről újat nyitni? Mellesleg a téma ma aktuálisabb mint valaha.
Előzmény: originalqszi (9)
originalqszi Creative Commons License 2008.12.07 0 0 9

Jó kis régi topic:))))))) És már 0-ázva volt, mert november elején vezettem be!!!!!!!!:)))))))

Egyébként a bulvár nem más mint a szegények kaleidoszkópja!!!!!:((((((((

inverz Creative Commons License 2008.12.07 0 0 8

Elgondolkodtató, a bulvárhoz kötödő gondolatok:

 

A kultúra nem vonz tömegeket: az m2-n sok értékes, elgondolkodtató film megy, senki nem nézni.

 

- Mert leszoktatták róla az embereket. Az én értelmiségi barátaim is szinte csak külföldi tévéket néznek. Én bekapcsolom a magyar csatornákat is, de öt perc alatt bármit el tudok unni. Én, aki érdeklődő vagyok, akiben szenvedélyesen ott a tévé szeretete. Nem lehet, hogy egy híradó untasson! Úgy látom, hogy a magyar televíziózásban dolgozók java részének az intellektuális készlete nem több, mint az átlegembereké. Rudi Zoltán, volt tévéelnökkel nem azért nem tudtunk együttműködni, mert utáltuk egymást, ez harmadrendű szempont volt. Egyszerűen nem értette, amit mondtunk, hogy 2005-ben miképp lehetne felrázni egy országot. Már az is eredmény lett volna, ha csak a két nagy kereskedelmit nem engedjük lemenni kutyába. Sajnos, amilyen az ország, olyan a tévéje, ezek hatnak egymásra.

 

 

 

 

Injection Creative Commons License 2008.11.20 0 0 7

szerintem nincs egzakt meghatározás a bulvárra. még. csak körbejárja mindenki, de sokszor mást értenek alatta.

 

 

prokontrán bulvár+pornó öszefonódás

 

 

blikkes bulvár, de a kommentek érdekesek
inverz Creative Commons License 2008.11.15 0 0 6

A bulvársajtó gyűjtőfogalom, a populáris, felszínes, egyszerűsített gondolati tartalmakat közvetítő, esetleg szenzációhajhász médiatermék jelzője, amely sajátos eszközeivel az azt közvetítő médiaközeg (pl. újság, TV-, rádióműsor, előadás, elektronikus média) fogyasztását (példányszámszám, nézettség) hivatott növelni. A köznyelvben az egyes sajtótermékeket is újabban egyszerűen bulvárnak nevezik

 

hogy miröl is beszélünk (szeretném ha beszélnénk...) egy definició a wikipediából...

inverz Creative Commons License 2008.11.15 0 0 5

gondoltam, felhozom ezta jó pár éve alvó topicot... régóta tünődöm azon, hogy a bulvár (tv,rádio,sajtó...) miért oly népszerű... milyen  tudatformáló hatása van... magam a témában elfogult vagyok, mert szvsz ez a sokszor felületes, primitív, szenzációhajhász stílus, számomra undorító, ezért utálom, de szinte lehetetlen hatása alol kivonni magam... mindenhol szembe jön velem... ime egy mai szösszenet... ( kiemelések tőlem):

 

"SIÓFOK — Babát vár Marsi Anikó (33)! A Blikk megtudta, az RTL Klub műsorvezetőnője áldott állapotban van, három hónapos terhes, így jövő májusban valóra válhat az újabb nagy álma: testvére lesz kisfiának, Vilmosnak (2). – Az elmúlt hetekben többször is láttam Anikót és a férjét, Palik Lászlót a SOTE II. Számú Gyermekklinikáján. Teljesen egyértelmű volt számomra, hogy miért keresték fel az intézményt. Sugároztak a boldogságtól, tehát biztos vagyok benne, hogy újra babát várnak! – árulta el lapunknak egy neveelhallgatását kérő informátorunk. Bár a műsorvezetőnő és a pilóta is megpróbálta titokban tartani az örömteli hírt, amikor felhívtuk telefonon Palik Lászlót (46), megerősítette lapunk értesülését, és értelemszerűen nagyon boldognak tűnt. – A hír igaz, a második gyermekünket hordja a szíve alatt a feleségem, de ennél többet egyelőre nem szeretnék mondani – válaszolta érdeklődésünkre a versenyző, aki 2005ben vette feleségül Marsi Anikót, s 2006. július ötödikén született meg szerelmük gyümölcse, Vilmos. Bár Marsi Anikót tegnap nem tudtuk elérni, de a Fókusz arca már többször nyilatkozta, hogy nagy családot szeretne. – Maga a csoda anyának lenni. Fantasztikus érzés, leírhatatlan boldogság. Örülnék, ha minél előbb már a testvérével játszhatna a fiam, sőt azt is elképzelhetőnek tartom, hogy idővel akár négy gyermekem legyen. Amint Vilmos betölti a második életévét, realitássá válhat az újabb gyermekvállalás – beszélt terveiről a közelmúltban Anikó. Azt még nem lehet tudni, hogy fiú avagy lány lesz a következő Palik csemete, így a „pocaklakó” neve is kérdéses, de közel két és fél esztendővel ezelőtt a szülők csak az utolsó pillanatokban döntöttek a Mátyás és a Vilmos között. – Teljesen mindegy, hogyhúga vagy öccse lesz majd a fiamnak, az egészség a legfontosabb. Minden más csak másodlagos – szögezte le korábban a boldog apuka, akinek az előző házasságából már született egy lánya, Júlia (18)."

 

remélem a topic nem alszik be ujra...


Törölt nick Creative Commons License 1999.11.24 0 0 4
Bulvár -ugyebár- nem csak az írott sajtóban létezik. Nekem két TV-s baromság jut eszembe. "Véletlenül" mindkettő ertéelklubos.
Erős Antónia. Épp árvízről beszél, a szokásos húdebaromikomoly arcával: Elképzelehtő, hogy le kell zárni mindkét alsó rakpartot... (hatásszünet) ...ez megbéníthatja egész Budapest közlekedését! /Na, mintha nem lett volna már olyan/

Batiz András. Fókuszban a megégett srác, akit kórházról kórházra vittek, míg valahol befogadták, hogy meghalhasson. A szerencsétlen gyerek gyakorlatilag 100% bőrfelületén megégett. Erre ez a dilettáns bájgúnár mit mond: Ha fogadták volna (mármint az első kórházban), talán még ma is élne (hatásszünet). /Hát persze. Általánosban tanultuk már, hogy kétharmadosnál nagyobb felületen megégett embernek gyakorlatilag nincs esélye a túlélésre./

Előzmény: el_mariachi (-)
el_mariachi Creative Commons License 1999.11.24 0 0 3
A sok n0lla a jó n0lla :-)
evad Creative Commons License 1999.11.24 0 0 2
Ezek az újságok arra se jók, hogy a 00 feliratú helyiségben használd őket.
Előzmény: el_mariachi (-)
lab Creative Commons License 1999.11.24 0 0 1
A mai lap0kban 0 db bar0mságöt találtam
kaviat Creative Commons License 1999.11.24 0 0 0
b0lvár ?

.kav]4t

Előzmény: el_mariachi (-)
el_mariachi Creative Commons License 1999.11.24 0 0 topiknyitó
Tisztelt T.asztaltársak!

Ide várom a bulvármédia – sajtó-tévé-rádió – egetverő baromságait. Mai szüret: a Blikk módszeresen Klárikázza Tribuszernét már vagy öt napja. A Margitot. és nem tűnik fel nekik, vagy csak már nem nagyon akarnak változtatni? A hasonlók érdekelnének. Az igazán tarajos sajtóbaromságok. Hát gyűjtögessünk :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!