Keresés

Részletes keresés

zsoltikj Creative Commons License 2010.07.10 0 0 1
X64 windows driver hiányában eladnám!

fca 20224 bit / 96 kHz-es FireWire interfész, melyhez mellékelik a Behringer Edition Ableton Live Lite 4 programot, amit kedvezményes áron fel lehet bővíteni a teljes értékű változatra. Ezen kívül Windows és Mac operációs rendszerek alá feltelepíthető ultra-alacsony késleltetésű drivereket és egyéb szekvenszer programokat mellékelnek a csomagban. Az eszközzel notebookok tudását lehet igen jó minőségben felbővíteni. Kis méretű, ám robosztus fém háza ideálissá teszi az örökké úton levő DJ-k kiszolgálására. 6,3-as Jack be- és kimenetei, 2 darab 6-tűs FireWire portja, hangerőállítható fejhallgató kimenete és Kensington Lock csatlakoztatására szolgáló foglalata van.


Esetlegesen csere is érdekel.
Érdeklődni itt:
cuccos (kukac) lajt (pont) hu

Esetleg itt:
(LXX) CCCLXX-LXV-LXX
bracs Creative Commons License 1999.12.22 0 0 0
Nekem van egy behringer zajcsökkentőm (denoiser snr 2000 azt hiszem a neve), de semmi baj sincs vele, több mint egy éves. zerintem kérjél véleményt a Fonó budai zeneháztól Sztregova utca, ott müködik egy behringer keverő, hogy mi a tapasztalatuk. Szerintem segítenek.
dejavu Creative Commons License 1999.11.23 0 0 topiknyitó
Hello Fiuk (Lányok)!

Segitsetek !
A Behringer számomra egy nagyon szimpi cég.Főleg mikor megnéztem a katalógusukat.
Itt kitűnő minőségű alkatrészek felhasználásáról irnak, amit ugye Kinában raknak össze.
Mivel többek között keverőt is akarok venni, nagyon megtetszett az MX2004 ,de néhány hangszerboltos lebeszélne róla, mert hogy - csak 2 évig jó utánna zörög a potija, kinai alkatrészek -szóval nem tartóssak...
Vásárlás előtt állok úgy hogy fontos lenne mások tapasztalata ezzel kapcsolatban.
dejavu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!