Keresés

Részletes keresés

Halászkirály Creative Commons License 1999.11.22 0 0 4
Mellesleg miért került politikai perifériára Horvátország? Hm? (Halkan súgom: bizonyos Franjo Tudjman horvát állampolgár miatt...)
Előzmény: Duda (2)
Halászkirály Creative Commons License 1999.11.22 0 0 3
Pedig sajnos így van. Létezik erkölcsi támogatás is. És ez sajnos a bizonyos körökben legendásnak mondott Tudjman-Orbán személyes kapcsolat ismeretében nagyon is súlyosnak tűnik.
Előzmény: Duda (2)
Duda Creative Commons License 1999.11.22 0 0 2
Nagy tamogato???
Hat ahhoz valami suly, vagy jelentosseg is kellett volna. Ma Horvatorszag elegge a politikai periferiara kerult, nem hiszem, hogy az o tamogatasuk donto lenne barmiben is.
Előzmény: Halászkirály (-)
nyman Creative Commons License 1999.11.22 0 0 1
Attol felek, hogy nem soka mi is elnevezhetunk egy utcat rola. :( Felreertes kizarva, normalis politikusnak tartom, bar voltak eszement huzasai.
Előzmény: Halászkirály (-)
cinquecento Creative Commons License 1999.11.22 0 0 0
0 valódi hír róla?
Halászkirály Creative Commons License 1999.11.22 0 0 topiknyitó
Nem tudom, érdekel-e valakit a téma, de azért felvetem.
Franjo Tudjman, mint tudjuk, súlyos beteg, múlt héten már csak gépek tartották életben. Mindenki a biztos haláláról és az azt követő utódlásról beszélt. Tegnapi közlemények szerint viszont már jól van az elnök, egyre gyógyul. (Horvát orvosi csoda?) Ennek ellenére a december 22-i választásokat nem írta alá Tudjman és nem is várható, hogy aláírja. Kínosan késik a dolog. Talán már rég meghalt Tudjman? És csak mesterségesen keltik a látszatát, hogy él? Esetleg diktatórikus hatalomátmentés készül a háttérben?
Mindenesetre számunkra is érdekes lesz, ha meghal, mert Orbán Viktor az egyik nagy támogatóját és példaképét veszítené el Franjo Tudjman képében.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!