Keresés

Részletes keresés

Champace Creative Commons License 2001.06.10 0 0 12
Ez tányleg brutális
Előzmény: Újlaki (3)
buta Elizabeth Creative Commons License 2000.03.17 0 0 11
Pedig en csakazertis felhozom, ha mar belebotlottam...
Előzmény: Moriarty (10)
Moriarty Creative Commons License 1999.11.22 0 0 10

ez a topic... ;-))

rolling Creative Commons License 1999.11.22 0 0 9
Az év, az évtized, a huszadik század és a második évezred legnagyobb ökörsége az a most már a vízcsapból is folyó kijelentés (hiedelem), hogy az idei Szilveszter után új évtized, évszázad, évezred kezdődik. Persze, ha valaki csak 9-ig tud számolni, akkor az nem tudja megszámolni mind a tíz ujját... Az emberiség nagy része mindig is gyenge volt matematikából. De ennyire? :-(((
Előzmény: Újlaki (-)
Tam831 Creative Commons License 1999.11.22 0 0 8
Nekem az örök kedvencem a metróban olvasható:

tilos a peronvészkapcsolót indokolatlanul bekapcsolni, vagy arra kellö indok nélkül okot szolgáltatni.

Tehát ha valaki belök a sínre és még maradt egy ép végtagod amivel elvonszolhatod magad, akkor nehogy merj segítségért kiáltani

micu Creative Commons License 1999.11.22 0 0 7
A microsoftos licenszszerződés, ennek is az alja, ahol olyasmit ír, hogy a termékben Java található, ami nem igazán megbízható, ezért nem javasolják használatát atomerőművekben, repülőgépeken, kórházakban és egyéb kritikus helyeken. Azért én félnék egy W98 által vezérelt atomerőmű közelében, és az ilyen repülőre sem igen szállnék fel.

Micu

ShaReRe Creative Commons License 1999.11.22 0 0 6
Nem tudom, mert nagyon gyorsan elhúztam onnan, az ilyen ökörségek roppant mód irritálnak engem is.
ShaReRe, ha kell megszerzem a html-t
Előzmény: Újlaki (5)
Újlaki Creative Commons License 1999.11.22 0 0 5
Nem Ifj. Csontos Vilmos véletlenül a lapgazda?
Előzmény: ShaReRe (4)
ShaReRe Creative Commons License 1999.11.22 0 0 4
Ha már így elkéstem a nullázással, azért én is hozzátennék valamit a témához.
A neten van valahol egy ezoterikus lap, ahol kb. a következőket olvastam; Ifj. Csontos Vilmos Isten harmadik megtestesülése...
ShaReRe, nem hívő
Előzmény: ShaReRe (1)
Újlaki Creative Commons License 1999.11.22 0 0 3
Na, kivártam a kötelező kivárandót...

Nekem a mai ez:

"Pet?fi, 1848-ban írt verseiben még 14 milliónyi magyarról tud, amikor még a Földön él?k összlélekszáma egy milliárd alatt volt. Ma 6,5 milliárd ember lakja e Földet, s emellett 7x14~100 milliónyi magyar helyett, mindössze tízmilliót tesz ki Magyarország lakosságának a száma. Ezért 90 milliónyi magyar ember potenciális hiányáról kell beszélnünk. E potenciális genocidumért felel?sök és utódjaik, mind a mai napig kardcsörtet?, bombariogató politikát folytatnak a világ pénzuralmi karteleit, gazdasági monopóliumait és média trösztjeit alvilági stílusban vezet?knek a karmai között. ... "

És ezt Amszterdamban mondja valaki egy nyilvános összejövetelen: http://www.datanet.hu/ndp/1999_03.htm

organic Creative Commons License 1999.11.22 0 0 2
: )
Előzmény: ShaReRe (1)
ShaReRe Creative Commons License 1999.11.22 0 0 1
null :))
Előzmény: Újlaki (-)
organic Creative Commons License 1999.11.22 0 0 0
A buszon csíptem el egy olvasgató középkorú hölgy messzirol középszeru újságjában, nagy betukkel:

"Idegen gyermek a méhemben"

ez az, sokkoljuk meg oket -röhögtek a barátságos marketingszakemberek a szerkesztoségben

Újlaki Creative Commons License 1999.11.22 0 0 topiknyitó
Nap-mint-nap olvassuk a sületlenségeket az újságban, hallgatjuk az eszement marhaságokat a rádióban, nem is beszélve a tévéről. Azért minden nap van valami, ami az aznapi csúcs, a legnagyobb ökörség, ami aznapra jutott.

Aki ugyanilyen érzékenyen fogja fel az emberi hülyeség, a nyilvános hülyeség megnyilvánulásait, idézze már ide a legnagyobb ökörséget, amit hallott, olvasott. Év végén aztán kivláaszthatnánk és díjazhatnánk az év legnagyobb ökörségét.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!