Észosztás jön!: Levelem első felét a hurkatöltő Alonso Mosleynak szeretném szentelni! Ide figyejjjj aranyhal, a csahszlovák szöszmöszmackó már akkor létezett amikor a Fábry még beszélni sem tudott, és ha ilyen kurva tájékozott vagy akkor szerintem azt is tudod, hogy a Fábry a köznépi kifejezést építette be a műsorába, tehát ez a elnevezés nem az Ő találmánya! Ebből következően nekem sem feltétlenül Tőle kellet, hogy átvegyem. Arra viszont ráhibáztál, hogy birom a csókát, amit viszont Rólad nem biztos, hogy el tudok képzelni, mert szerintem nem érted a humorát!
Továbbá szólni kívánok még Angel barátunkhoz is (ez is szól még Mosleynek is). Fölvetitek a kérdést minek ilyen témának oldalt nyitni?? Attól függetlenül amióta megnyilt, ezen keresztül baszogatjátok(juk) egymást. Ebbe én is benne vagyok, csak nem írtam meg a FatMo-nak,hogy minek nyit oldalt! Ha nem érdekel benneteket, akkor mi a fasznak szóltok hozzá? Inkább bújatok bele egy olyan cuccba ami "kényelmes és jól áll" és menjetek műmayereket fikázni a bevásárló központokba!!!
Ha lehet csak feketét hordok. Sajna most éppen kék van. Csak Levis, bár teljesen igaz, hogy az utóbbi időben időben romlott a minőségük. De szerintem az olaszok még rosszabbak + drágábbak.
Erről /póló/ az jut eszembe, mikor egyszer régebben a Blahán láttam egész helyes kis csajokat, mindegyiken nagy, hülye feliratos pólókkal, az egyiken egy ilyesmivel: "Cum'on f...me!"
Odamentem, és vigyorogva mondtam neki: mehetünk!!! Nem értette. Elmagyaráztam...
Anno a házunkban lakó érettségiző csajt úgy sikerült leszoktatnom a hangos "csókolom" köszönésről, hogy egyszer, mikor így átüvöltött nekem az utca túloldalára, odamentem, és szép csendesen csak ennyit mondtam: "Nosza!!!" :-)))) Az osztálytársai meg befordultak az árokba a röhögéstől...
A Levi's-ek minősége meg tényleg egyre sz@rabb... Van még egy nagyon régi, több mint 10 éves !!! darab (igaz, az utóbbi 2 évben nem hordtam, de az anyaga is tök más...)
Az olajzöldet /from U.S.A/ kb. négy évig hordtam, mire kikopott a két szára között, felül, belül.
Ugyanezt egy mostani fekete előadja pár hónap alatt... :-((( És nem a lábamban van a hiba... :-)))))
Ha azok a dolgok tényleg igazak, amiket magadról írsz, akkor pozitívan csalódtam benned :o)
De így meg pláne nem értem, hogy hogyan jutott eszedbe ez a kérdés. Mit számít a többség véleménye? Fog befolyásolni valamiben? Ahogy magadat jellemezted, úgy azt gondolom, hogy semmiben. Miért kell egy topikot nyitni annak, ami tökmindegy? Vagy ha nyitsz, akkor számolj az olyan hozzászólásokkal, amiket kifogásoltál.
"Egyébként ahhot képest, hogy kritizálsz, elég sokat szólsz a topichoz." - Ezt nem igazán tudom értelmezni, bocs de hülye vagyok. Aki kritizál az csak egyszer szólhat hozzá?
Miért minősítek? - Miért, minősítek?
Hali!
Kár, hogy így összeugrottunk, rosszul ítéltelek meg, bár a kérdésed egy kissé bizarr volt, ezért írtam amiket írtam. Jarmusch-t én is igen komálom és Nick Cave-et is, úgyhogy ezen a téren kellemes a csalódásom. Ám amiket rólam írsz azok sem fedik az igazságod bár azt eltaláltad, hogy az egyik kedvenc ételem a körömpöri ám nem kerül át a kezemről a ruháimra, és a Matrixot is szeretem bár nem a kedvenc filmem a kedvencem a Nagymenők meg az összes Niro-s film meg Scorsese-s film. Akihez pedig hasonlítottál azokat a figurákat pedig ugyanúgy utálom mint az izompólós oldalzsebes szoláriummajmokat.
Azonban kicsit azért még mindig vannak fenntartásaim a feltett kérdéseddel szemben, nem is tudom ,hogyan pattanhatott ki ez a kérdés pont a te fejedből?
csá
Angel Úr!
Nem kérlek, nem szeretem a plázákat. Nincs izompolóm, ugyanis izmom sincs! Kimondottan hájas vagyok. Kedvenc írom Milan Kunder. kedvelem Pilinszky verseit. Kedvenc rendezőm Jarmusch. Általában Nick Cave-et hallgatok, de nem vetem meg Philip Glass-t sem. Előfizetője vagyok a Népszabadságnak. Oldalzsebes nadrágom nincs. (A Mr.XL-ben nem lehet kapni.) Viszont, ha már ilyen kedves vagy, én is eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehetsz: Pattanásos arc, zsíros hosszú haj. Flanelinged rálóg márványkoptatott farmeredre, mely lágyan verdesi kínai tornacipődet. (Ünnepnapokon makkoscipőt hordasz, melyből kikandikál hófehér frottírzoknid, melynek alja azért koszos.)Személyes holmidat oldaladon lógó szimatszatyrodban hordod. Kedvenc ételed a körömpörkölt, mely elfogyasztása után koszoskörmű, zsíros kezedet nadrágodba törlöd. Nőd Grand Express feliratú dzsekit visel. Kedvenc csatornád az MSat volt, most kénytelen vagy beérni a Budapest TV-vel.
Sértegesd a hímtagomat!
Alonso Mosley:
Egyszerűen kiváncsi voltam a többség véleményére. Nem ez a legjobb hely arra, hogy megtudjam? Egyébként ahhot képest, hogy kritizálsz, elég sokat szólsz a topichoz. Miért minősítesz?
Hitman!
Nem, tökmindegy, hogy mit mondd a többség, pusztán érdekel. Nem azt fogom hordani, amit mindenki mondd! Nekem egyébként nem igazán tetszik! Hétvégére kiránduláshot jó, de amúgy...
Nekem elment a kedvem a kék farmertól. Igaz, a márkások úgy állnak rajtam mint a tehénen a farmer, úgyhogy a legjobb a 6 éve a Ciánkáliban vett Mustangom. Csakhát kissé rongyos. És minél többet mosom annál koszosabbnak néz ki. Ígyhát átpártóltam a feketékre. És angyon nehezen találok testre szabottat. És örökké azt hallgatom, hogy milyen jó nekem, hogy ilyen vékony vagyok, biztos könnyen találok.
A topic cimen kicsit mulattam, hat nekem aztan mondhatja barki, hogy miert jarok zold dzsekiben. Csak, mert teszik, es kesz. Egyebkent van vilagoskek farmerem, kiraly Levis. Sot szeretem, mert kenyelmes. Igaz lassan szetkopik.
Namost mirol van szo: Levis nadragok korabban sokkal jobbak voltak - tovabb tartottak, ugyanannyi penzert. Marketingesek kitalaltak, hogy kopottan kell arulni - hamarabb veszel masikat. Szoval ez atveres. Tarthatatlan, hogy egy 501-es csak egy evet bir ki. En mar regota mas trendet kovetek: jo minosegu, nekem tetszo dolgokat veszek. A divatmajmolok meg viritsanak az ultrakenyelmetlen Catepillar cipoben, beizzado nylokdzsekiben (nagyonmenokiralycsavo), bugyuta angol feliratokkal tarkitott poloban.
En nagy farmerbarat vagyok, de ettol a mostani koptatott, eloremosott divattol hanyingerem van.
Biztos nagy uzlet, mert a gyengitett nem tart olyan sokaig. Regebben kizarolag csak sotetkek, mosatlan volt. Szerintem azok a legszebbek, es abbol is az eredeti 501-es, amely kek helyett hatarozottan szurkeskek szinu. Azt hiszem, most meg Kiskunhalason gyartjak is, de a boltok nem nagyon rendelnek belole, mert draga, es nem keresik a vevok. Ez a legszebb az egeszben: az a legdragabb, ami a legnepszerutlen. Hogy egyem az uzleti filozofiajukat! Tudtok lelohelyeket, ahol van ilyen, _szigoruan koptatas, es mosas nelkuli_ kek gatyo? A Lewis-en belul mas tipus is erdekelne, nem csak az 501-es.
Látom, a pöttöm agyad nem képes felfogni a leírtakat.
Amiben jól érzem magam: kényelmes és úgy gondolom, hogy jól áll. A csehszlovák szöszmöszmackóról nem gondolom, hogy baromi jól állna nekem, még ha oly kényelmes is.
Egyébként ez a 'csehszlovák szöszmöszmackó' nagyon ismerős nekem. Van neked egyáltalán önálló gondolatod, vagy csak az Esti Showderből tucc idézgetni?!
Megdorgállak, te FÉLMŰVELT!
A farmert hajdanában munkások hordták. Aztán kitalálta valamilyen hülye, hogy legyen divat. Nyomták a reklámot (fiatalság, szabadság), aztán divat is lett. De ettől a farmer még nem lett sokkal kényelmesebb. És nem a csehszlovák szöszmöszmackóval kell összevetni. Miért kell örökké végletekben gondolkodni?
Eneklo Csutortok! Ez tecccettt. Mackoalso kixxx asss, foleg ha nyeles fesu figyel a farzsebben, meg necccces atleta feszul a szoros sorhason. Azt nehez uberelni, persze papucs, esetleg kicsatolt oldscool szandal az meg vele jar.
Egyebkent a khaki szinu farmer a meno, ha jol erzekelem az esemenyeket, de nem is farmer, hanem inkabb kord v. vaszon.
Nem hiszem, hogy Te kimész az utcára egy csehszlovák szöszmöszmackóban még ha az olyan kurva kényelmes is!!! Szerintem Te is ugyanolyan divatmajom vagy, mint akárki más!
Nem azt mondtam, hogy legyünk divatellenesek, mert az a frankó, hanem azt, hogy hordjuk azt, amiben jól érezzük magunkat. Ha ez éppen divatos, akkor olyat, ha nem divatos, akkor meg olyat.
Ne bosszancs föl!!!!!! :o)
Azért azt vegyük észre a divat igen is számít valamit! Én nem azt mondom, hogy 70 rongyot adok verszaccse puloverért, mert az verszaccse, de nem is fogok szörcsuhát és lodenkabátot ölteni senki kedvéért, csak azért, hogy divatellenes legyek.
És akiket még kurvára utálok a mű szakadt hippiket! Szerintem ha valaki hippi akor este 10-kor ne menjen haza egy belvárosi garzonba, és ne rugja le magáról a jelmezt miközbe megy zuhanyozni egy rózsan fürdőszobába, hogy utána egy mikróba megmelegített banán-brokkoli turmixot igyon a Friderikusz műsora elött!
Ha valaki válal valamit azt csinálja végig! Ha mű mayer akkor legyen az, ha rokker legyen az stb ... Nekem ez a véleményem.
Ha bárki csak divatból hord egy ruhadarabot és nem azért mert jól érzi magát benne, akkor ugyanolyan szánalmas figura, mint a patáslányok a maximegakólával és a hamburgerrel.
FatMo, te is jó gyerek lehetsz, ha itten akarod megtudni, hogy ciki-e valami. Nem láttad CKM-ben a menő dolgok között és elbizonytalanodtál?
Ne haragudj a megjegyzésért, de ha itt a topicban a többség azt mondja, hogy ciki, akkor nem hordasz, ha azt mondja, frankó, akkor hordasz kék farmert? Neked egyébként tetszik? A végkövetkeztetés leginkább ennek függvénye, nem?
H
Az osszes nadragom Levi's (kiveve ami a zakohoz van), de nem mind farmer, az egyik kordbarsony. Nekem bejon :)
Horusz: en fiatalnak erzem magam. Legalabbis tobbek allitasa szerint...
Imádom a farmert!!!
Kedvenceim mostanában egy 501-es és (asszem) 212-es (kicsit trapézos végződésű) indigókék Levi's. De szivesen hordom a koromfekete 501-esemet is. Most is éppen az van rajtam. :-)))
A farmerben az a jó, hogy hordhatod laza szerelésként is - farmeringgel, flanelinggel -, de viselhető elegáns-sportos öltözetként is, ha a kiegészítőket jól választod meg. Szerintem egyáltalán nem készül kivonulni a divatból. A farmer "agóniájáról" már gyerekkoromban hallottam jóslatokat, annak pedig már igen csak....hmhm....20 éve.
vadi