Keresés

Részletes keresés

clisHe Creative Commons License 2008.01.24 0 0 26
vivijúú Creative Commons License 1999.11.22 0 0 25
Homályosítsatok fel egy kicsikét, mer csak fél füllel (a szalagfűrész ugye... :-) ) hallottam ezt a sztorit: reggel, amikor a melósok megtalálták a tulajt, járt a fűrész, vagy a halott tulaj a munkavédelmi előírásoknak megfelelően az öngyilok után megnyomta a piros gombot?

Vagy van valami ótómata, ami vágás után leállítja a szerkezetet? (Merhogy láma vagyok az ilyen fűrészekhez)

Nyuszog Creative Commons License 1999.11.22 0 0 24
Na jó, akkor legyen félóra, de nem kevesebb! Keresztre feszítve meg egy-két napig is eltarthat a folyamat, ha nem gyorsítják egy kis lábtöréssel. Jó, abbahagytam. Ez itt úgyis off, mivel nem öngyilok. Bocsi!
Előzmény: Duda (23)
Duda Creative Commons License 1999.11.22 0 0 23
Boaaaa egyre jobb a topic. Vajon miert van, hogy az embert erdekli a morbiditas. Pl a kutyaviadalokat mindenki eliteli, de a teveben ugy nezzuk, mintha odaszegeznenek (meg a zsiraf vadaszatot)..

Nyuszog!
Kosz a szakertest es is valami ilyesmire gondoltam. Azert az a nehany ora fulladozas nem tulzas egy kicsit? Regen a szokasos II.vh-s dokumentum filmekben mutattak akasztott embereket. Nagyon csunyak voltak.

Ja, amugy ugy hallottam, hogy az igazan elszantak hosszaban vagjak fel az ereiket, hogy biztosan ne lehessen megmenteni oket. (nahat, micsoda kulturaja van az ongyilkossagnak ...)

GPF!
"Két nap alatt vérzett el. A bőrén át."
Hogy? Ezt nem nagyon ertem? Azert elegge utalhatja magat az aki ilyesmivel probalkozik.

GPF Creative Commons License 1999.11.22 0 0 22
A permetlé kissé maró hatású. Egy volt iskolatársam kipróbálta. Két nap alatt vérzett el. A bőrén át.

A szalagfűrészbe is bele lehet dőlni. Nem gatter volt.

vomit Creative Commons License 1999.11.22 0 0 21
jelentem 10telettel, a tíví pontsan mutatta a végeredményt.
faszi nem a komplett fejét vágta le igényesen a szalagfűrésszel, hanem a fejtetőből egy olyan 6-8 centi vastag szeletet. szépen mutatták, ahogy ott figyelgetett műanyag zacsiban az egyik rendőr kezében.

egyébként szerintem is nehezen volt kivitelezhető enkezűleg az esemény. lehet valaki hatékonyan rábeszélte...

Előzmény: clisHe (8)
6Boci Creative Commons License 1999.11.22 0 0 20
Hali!
Vegigolvastam a topicot, es hat elment az etvagyam:).Pedig 3perce meg ehes voltam.
A legjobban a kadban erfelvagas vette el az etvagyam.Mondjuk a centrifuga sem volt kutya.Nekem is van egy hasonlo sztorim.A repteren tortent.Az egyik suritett levegos pisztolyt poenbol fedugtak az egyik szerelonek es meghuztak.Hat a belei meg nem birtak a nyomasr es szepen szetrobbantak.
Azt a zuhano pasit, meg hat hiszem ha latom.Na meg az ilyen hulyesegek miatt nem olvasok Ferfimagazinokat, amit szerintem csak a sznobb iq-vitezek:) (100alatt) elveznek.
Nehany halal elotti beszolas:
Jozsi dobd mar azt a teglat!, Biztos nem fog jonni a vonat? Ugye nincs benne aram?Na, kitisztitom a turbinat.Akkor most elvagom a pirosat.
Fogadjunk, hogy kibirom az ipari centrifugat:)
Nyuszog Creative Commons License 1999.11.22 0 0 19
Duda, az akasztás többféle képpen éri el a célját: régebben "csak" felakasztották, kirugták a széket, nem esett nagyot, csak lógott az elítélt és fulladozott. Volt, hogy néhány órát. A másik: nagyobb zutty, hirtelen szorítás, húzás, nyakcsigolya vagy akármi reccs, azonnali halál. No most, ha a földön állva eldől, lehet, hogy elég nagy a lendület ahhoz, hogy törjön, aminek törnie kell.

Egy barátommal beszélgettünk már erről a témáról (még él), és abban állapodtunk meg, hogy melegvízzel telt kádban érfelvágás a legkíméletesebb. Állítólag meleg vízben nem annyira fáj, és könnyű ütánna takarítani :-@.

Előzmény: Duda (15)
Wágner úr Creative Commons License 1999.11.20 0 0 18
Tudok egy használaton kívüli légkalapácsot... Lyó nagy... Egy Pofa Sörér' lejattolom a parálást re vagy micsodát és akkor alá lehet feküszni...
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 1999.11.20 0 0 17
szégyellem magam, hogy ilyet csináltam véletlenül, de belelapoztam a ckm c. lapba.
Hogy a lap milyen azt hagyjuk :(
Viszont volt benne egy cikk mindenféle gyagya halálról, köztük egy olyan, hogy a faszi kiugrott az akarhanyadik emeletről, de semmi baja nem lett volna, mert éppen ki volt feszítve egy védőháló a homlokzattisztítóknak v. ablakpuccereknek a 8.-kon. A pasi zuhant és pont amikor elérte a 9. emeletet, egy faszi rálőtt a 9.-en a feleségére de nem találta el és a golyó megölte a lefelé zuhanó mukit. Hulla volt, mire beleesett a hálóba ami megmentette volna.
Asszem ezt híjják pech-nek...

Nem kell fűrészgép, ha biztosra akarsz menni és mentős előtt sem akarsz szégyenkezni, akkor egyetlen igazán 100%-os megoldás = ÖNTÖDE!
Egy kellemes gyárlátogatás után fejest az olvadt vasba, és nem kell még temetés se.

Duda Creative Commons License 1999.11.20 0 0 16
"Tudom javasolni a márványlap szeletelő gépet."

Esetleg ipari centrifugat. Hallottam egyszer nehany idiota fogadott, hogy o bizony kibirja az ipari centrifugat. Pasi beult, beinditottak, aztan egyszer csak azt vettek eszre, hogy valami piros le folyik ki a centrifugabol. A fasziban egy gramm ver nem maradt.

Egyebkent a huje emberek kifogyhatatlanul termelik a hasonlo sztorikat. Halottatok mar a Darwin dijrol?

Előzmény: Törölt nick (14)
Duda Creative Commons License 1999.11.20 0 0 15
Klassz topic. :)

Ha mar az ongyilkossagnal tartunk: regebben tema volt egy bizonyos falu magyarorszagon (a nevet elfelejtettem) ahol brutalis mennyisegu az ongyilkosok szama, es egy kisse defektes a falu nepe. Ott szokasos problema megoldasi modszer az ongyilkossag (aparol fiura...).

Na ott 2 modszer volt:
1 permetezole ivas
2 akasztas
De ez az akasztas valami egesz brutalis es morbid volt es asszem nem is ertettem teljesen. Ha jol emlekszem nem ugy akasztottak fel magukat (ahogy szokas) hogy logtak egy magasabb fan, hanem egy naluk alacsonyabb faagra kotottek a kotel masik veget es eldoltek (tehat nem logtak :). Allitolag igy sokkal brutalisabb....

Na szoval ezt a dolgot ma sem ertem, lehet, hogy felrehallottam valamit. Ha valaki ertette, akkor homalyositson mar fel...

Törölt nick Creative Commons License 1999.11.19 0 0 14
Tudom javasolni a márványlap szeletelő gépet. Pár centi vastag táblákat gyárt.

A harakirihez pedddig igen kíváló a motorizált megfelelője, a dekopír fűrész.

weirdo Creative Commons License 1999.11.19 0 0 13
Hali!
Nem tom ide tartozik-e, de engem az öngyilkosságtól az tart vissza, hogy valami szerencsétlen mentős fog belepakolni egy zsákba és meglát!!!!
ha lenne egy olyan szisztéma, hogy pl bemegyek egy ajtón és nem leszek, hááát, bemennék, nagyon tele van a tököm!
w
Csokis2 Creative Commons License 1999.11.19 0 0 12
Ha jol gondolom, akkor a hasznalt celgep az u.n. gatter lehetett. Ezzel a szalfakbol lehet deszkat vagni. Namost egy nyoloras muszakban szalfakat tologatni, kicsit faraszto, ezert a gep ugy van megcsinalva, hogy egy munkalapon tovabbitja az anyagot. Gondolom illik, hogy legyen az ilyenen valami biztonsagi kapcsolo is, de hat azt mindig ki lehet kapcsolni. Szoval szep, hogy a pali csak lefejezte magat, amikor hosszaban is elfelezodhetett volna. Ugy meg randabb lett volna osszeszedni. (Pedig helyes lett volna egy 4 m hosszu, es 30 cm szeles koporsoban.)
( turpi ) Creative Commons License 1999.11.19 0 0 11
www.goregallery.com
en itt lattam regen egyet. Az korfuresz volt, faszi egyszeruen beledolt...
semmi extra

mellesleg talan a szalagfureszes faszi ugy csinalta hogy nem halt egybol bele, az izom meg dolgoztak es csak vagta,vagta,vagta

Micimackó Creative Commons License 1999.11.19 0 0 10
Ez szerintem hihetelen. Ezt még egy rendőr sem hiheti el. Ugyanis az a fűrész, amit mutattak egy szalagfűrész volt amivel szerintem lehetetlen ilyet csinálni. Egyébként meg ott volt a kezében a kés (a story szerint), miért lett volna ilyen brutál magával ?? Felvágta volna az ereit és kész. Minek azt annyit cifrázni nem ?
GPF Creative Commons License 1999.11.19 0 0 9
Szalagfűrész volt.

A két déli rendőrt kihívják egy fekete holttesthez, amiben 28 golyó van. Mire az idősebbik:
- Ilyen brutális öngyilkosságot még nem láttam.

Faforgácskészítő géppel is hallottam már, de arról nem mondták, hogy öngyilkosság volt.

clisHe Creative Commons License 1999.11.19 0 0 8
valoszinuleg a fajet vagta le, mert hogy a test-et a foldon talaltak, mig a fejet a fureszasztalon, ize vagy valami ilyesmi, nem vagyok szakember
es ami nekem az erdeklodesemet felkeltette, az az hogy a rendorseg ugy nyilatkozott, hogy a feleseget leszurta, majd ongyilkos lett
hmm

de hogyan is?

air Creative Commons License 1999.11.19 0 0 7
clisHe kedves!
Nem tudom, de én a helyedben öngyilkossághoz tanácsot csak olyantól fogadnék el akinek legalább egyszer már sikerült.
Előzmény: clisHe (-)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.11.19 0 0 6
A tények:

Tegnap egy Siklós környéki fűrésztelepen találtal két holttestet. A halottak éloettársak voltak és gyakran veszekedtek.
A nő több késszúrással és rúgásból, vagy ütésből származó sérülésektől halt meg.
A férfit ott találták a fűrészgépnél (ipari fűrészgép!) és a híradások különbözősége miatt az nem tiszta, hogy a koponyáját vágta félbe, vagy a fejét vágta le.

Ezek a tények. Szerintem innen érdemes továbblépni.

Nyuszog Creative Commons License 1999.11.19 0 0 5
Ami az én képzeletemben fűrészgépként megjelenik, azzal elég nehéz. Nem tudom, hogy az ominózus gép hogyan néz ki. Mindenesetre nagy önuralom kellhetett hozzá, meg egy szerkezet, ami továbbítja az "anyagot", ha az már nem képes haladásra. Mindenesetre elgondolkodtató! Miért gondolják öngyilkosságnak? Hogy ölte meg a feleségét? Nem lehett fordítva?
Előzmény: clisHe (3)
Szulamit Creative Commons License 1999.11.19 0 0 4
Tartsuk be kérem a törvényeket!
Sövénnyíróval a sövényeket
nyírjuk ki és pár arasszal,
ha lejjebb csúszik a fűrész tavasszal,
két legyet fűrészelj egy csapásra,
és lesújthatsz, mint medvecsapásra!

:-)

clisHe Creative Commons License 1999.11.19 0 0 3
mert hogy allitolag tegnap valaki megolte a feleseget, majd a fureszgeppel levagta a sajat fejet
es a rendorseg azt mondta, hogy ongyilkossag volt
kivancsi lennek, hogy hogyan lehetsges
nekem egy kicsit nem stimm
Nyuszog Creative Commons License 1999.11.19 0 0 2
"Ha valaki tud ebben segíteni", akkor könnyű dolgod lesz, majd ő odanyomja a fejed, vagy amit csak szeretnél, csak valahogyan rá kell venni! Bár akkor nem öngyilkosság lesz. Úgy már nem is jó? ;)
Előzmény: clisHe (-)
Poedle B. Creative Commons License 1999.11.19 0 0 1
Baromi 1szeru: fogod a lancfureszt, beinditod, majd mint a szamurajok, belenyomod a hasadba...vagy mint a szamurajnok, ok a nyakukat vagdostak!

Bye

P.B.
U.i.: miert is foglalkoztat eme durva gondolat?

Bütyök Creative Commons License 1999.11.19 0 0 0
Fűrészgéppel vágd fel az ereide, vagy ha körfűrés akkor beindítod és a fejed erőteljesen a fűrészlapnak nyomod.

Brutál egy Topic lesz!

Előzmény: clisHe (-)
clisHe Creative Commons License 1999.11.19 0 0 topiknyitó
a tegnapi nap utan erosen foglalkoztat az a gondolat, hogy hogyan kell furszgeppel ongyilkosnak lenni
szoval ha valaki tud ebben segiteni akkor kivancsi lennek

hmm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!