Én _sem_ vagyok zsidó, mint ahogy te _sem_ vagy zsidó. Vagy ha netán mégis, akkor én meg dakota vagyok. Tudod, az az észak-amerikai kisebbségi, azokkal az elmés közmondásokkal. Mint pl. hogy hazug embernek híg a leve.
Meg kellene fontolni az országos napilapok névváltoztatását (természetesen csak azután, mikor már sikerült mindet megzaboláznia a sztárnak):
Napi M.: Napi Orbán Viktror
Magyar N.: Magyar Polgár v. Orbán Nemzete
Népszava: Orbán Szava
Népszabadság: Polgárszabadság
Magyar Hírlap: Minden Nap Orbán-nap
Nem ertem miert gond ez termeszetes, hogy a fopolgar utan ezutan a polgarmestereket orbanmestereknek. a polgarmesteri hivatalt orbanmesteri, sot a fovarosit foorbanmesterinek kell ezutan hivni. Mivel a polgar az Orban es Orban a polgar.
A felcsúti libalegelőt, emígyen:
Orbán Viktorról Elnevezett Nagy(méretű) Népi Labdarúgó Stadion,Ahol Bölcs Vezérünk Is Focizni Tanult
Rossz nyelvek hozzá fogják tenni: - Hiába..
Üdv tuutu
Nem értem miért bántjátok I. Blasiust. Én zsidó vagyok, és hálás vagyok, mert megmenekült az egyik nagyapám a Kz-től, mert Horthy Miklós Admirális leállítatta a deportálásokat. Minden zsidónak így kéne éreznie, nemcsak nekem, hiszen nem lennénk itt, ha ő elvitette volna a pesti zsidóságot is, ráadásul ennél jobban akkor sem szídták volna. Tehát ne mossuk össze Horthyt a hungarizmussal és a nácikkal.
T Blasius!
A fiamnak vannak használaton kivüli (kis)vasuti hídjai, igaz elég roggyantak, de ha szépen megkéred, egyet biztos ad neked!
Na azt felszentelhetnéd otthon, meleg családi körben a konyha asztalon!
Javaslom, hogy a megfelelő helyen szagolgass, - sőt még nyalogathatod is.
Ami a szád szélére kerül, külömb lesz, mint ami a fejedben van, bunkókám...
:o))))