Keresés

Részletes keresés

károlyjanos Creative Commons License 2010.03.12 0 0 87

Szerencsések  vagytok    hogy  sikerült  egy  izig  vérig     jó  baszo  anyost  találni

Előzmény: abdhulbin (79)
stefano26 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 85
van itt valaki?
Intensa Creative Commons License 2002.07.28 0 0 84
Ügyesen kopizol.

http://widerx.freeweb.hu/ero/00tort/story/anyos.html

no és

http://www.bizarr.szex.hu/old/free/story/story4.shtml

Előzmény: abdhulbin (79)


Törölt nick Creative Commons License 2002.07.28 0 0 83
Olyan olaszos...
Előzmény: abdhulbin (79)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.27 0 0 82
Felhívjuk figyelmedet, hogy ugyanazon hozzászólás bemásolása több topikba: szándékos floodolásnak számít, így ezeket töröltük (kiváltképp melyek teljesen offtopikok voltak). Kérjük, hogy a jövőben figyelj erre, mert a floodolás az MM 1.3 pontjával ütközik, s letiltás jár érte.

Megértésedet köszönjük!

huszmoderátor

Előzmény: abdhulbin (81)
abdhulbin Creative Commons License 2002.07.27 0 0 81
Fel kell dobni egy kicsit a topicot
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.27 0 0 80
Jók a történetek, abdhulbin! De ugye csak fantáziák? Mert az anyósos topikban az anyósod elvált, kis melle van, és ő csábított el téged:-)
Előzmény: abdhulbin (79)
abdhulbin Creative Commons License 2002.07.27 0 0 79

Akkor talán kezdjük ott, hogy megházasodtam. De szerencse a szerencsétlenségben, hogy igen kedves, szép lányt sikerült választanom. Formás alakja, szép mellei és gömbölyu feneke van, egyszóval pont az esetem. Az esküvo után hozzájuk költöztünk mivel o és az anyja egy hatalmas házban éltek ketten. Az apja már régen meghalt. Az új anyósomról azért érdemes annyit megjegyezni, hogy bár felette járt a negyedik x-en , de ahhoz képest piszkosul jól nézett ki. Nem tudom mi a titka , hogyan tudta magát így "karbantartani" , de nem volt rajta egy kifogásolható dolog sem. Hosszú fekete haja mely a feneke közepéig ért, méretei pedig talán önmagukért beszélnek : 100-60-90. Ha egyszer-kétszer maszturbáltam is mindig körülötte forogtak a gondolataim.
Történt egyszer, hogy mint a feleségem munkája kívánta megint elutazott a hétvégére. Ekkor gondoltam egy nagyot és elhatároztam , hogy megfektetem az anyósomat. Az alkalom ugye adott volt már csak rá kellett vennem a dologra. Leírom hogyan is csináltam hátha jó ötletet adok valakinek. Szombat reggel korán felkeltem megvalósításához. Mivel csak egy fürdoszoba volt a házban az is a földszinten ahol anyósom lakott ezért tehát semmi furcsa nem volt abban ha megborotválkozok. A mama - magunk között csak így hívtam- általában percre pontosan 7.45 kor ébredt fel és utána egybol a fürdobe szokott menni tisztálkodás céljából. Ezt az idopontot
választottam és az ajtót résnyire kb. 10 centire nyitva meztelenül nekiálltam borotválkozni. Olyan volt a fürdoszobaszekrény ami három felé osztott , és úgy nyitottam ki a jobb oldali részt , hogy rálássak az ajtóra. Nem is kellett sokáig várnom pár perc elteltével meg is jelent anyósom az ajtóban , eloször be is akart jönni, de amikor meglátta engem meztelenül visszahokölt , visszacsukta az ajtót amennyire nyitva volt , és elment. Ekkor azt hittem kudarcot vallottam , de pár másodperc elteltével újra megjelent az ajtóban ,és engem kezdett nézni hátulról. Rögtön eszembe ötlött a gondolat , hogy most már egyenesben vagyok. Tovább folytattam a borotválkozást , de persze közben fél szemmel az ajtót figyeltem , közben persze rá is játszottam a dologra dúdorászva elkezdtem riszálni a fenekem , úgy csináltam mintha táncolnék. A hatás leírhatatlan volt anyósomnak elkerekedett a szeme , és egyre jobban elpirult az arca , jelezve nekem , hogy kezd felizgulni. Egy ido után mikor már befejeztem a
borotválkozást lemostam a maradék habot az arcomról , és még mindig táncolva hátrálni kezdtem az ajtó felé. De közben folyamatosan szemmel tartottam ot a tükörbol. Egész közel járhattam az ajtóhoz mikor azt színlelve mintha zajt halottam volna hirtelen megfordultam , és rámeredtem ijedten anyósomra. Meglepodhetett egy kicsit mert rögtön abbahagyta melleinek simogatását és zavartan a fejét forgatva állt elottem , elmozdulni szerintem azért nem tudott , mivel hirtelen érhette , hogy egy teljesen meztelen férfit láthat .Szeme rögtön rátapadt férfiasságomra .Köszöntem neki illedelmesem.:
- Jó reggelt ! Erre o csak valamit zavartam motyogott miközben végig a farkamat nézte.
Elég régen lehetett férfival , és elszokhatott a farkak látványától mert úgy állt ott elottem mint egy kamasz aki eloszo lát életében faszt. Közelebb léptem hozzá , ekkor tudatosulhatott benne a helyzet mert el akart menekülni. Elég könnyen megtörtem próbálkozását mert gyorsan megfogtam a kezét és visszahúztam. Zavartan állt elottem , szemét pedig lesütötte. Mivel még mindig fogtam a kezét ellenállást nem turoen rátettem a farkamra. Eloször el akarta húzni , de nem engedtem. Ekkor a szemembe nézett , és talán ebben a pillanatban megértette mit is akarok tole. Lassan elkezdte simogatni a kezével és közelebb húzódott. Elég hamar felágaskodtam mivel élt bennem a tudat , hogy mióta megláttam mindig is erre vágytam. Megfogta másik kezével is , és kissé megszorítva kezdte húzogatni a bort a makkomon. Nagyon jó érzés volt.
Már verhette egy-két perce mikor megfogtam a kis pólót amiben aludni szokott és egy határozott mozdulattal felhúztam , kezét megfogva kibújtattam belole. Kezét visszahelyezve megkértem , hogy kezdjen el szopni. Erre a száját húzogatva azt válaszolta , hogy:
- Nem lehet , undorodom tole . Gondoltam így is jó , leültettem a kád szélére farkamat a mellei közé raktam mondtam neki , hogy szorítsa össze oket . Mikor ezt megtette elkezdtem baszni a melleit mit mondjak fantasztikus érzés volt . Hát még az mikor egy ido után amikor farkam kibukkant mellei között nyelvével végigsimította a makkom. Kihúztam farkam a mellei közül és egyenesen a szájába nyomtam el akarta húzni a fejét de megfogtam két kézzel és elkezdtem szopatni magam . Határozottan kezdett egyre jobban belejönni a szopásba mivel már a fejét se kellett fognom , és ösztönösen a kezét is belevetette a játékba , és farkam tövét és a golyóimat kezdte masszírozni . Nem is bírtam sokáig hamar elélveztem egyenesen a szájába , igencsak meglepodhetett mert mikor élveztem kihúzta szájából farkam és csodálkozva de még mindig
verve meredt rá. Táram egész tartalma az arcára került , onnan pedig az álláról lecsöppenve a melleire folyt. Mikor abbahagyta farkam ingerlését , figyelme mellei felé irányult és a spermámat szétkenve kezdte el simogatni mellbimbóját. Ezek közben rámnézett és azt mondta hogy o nem is tudta azt , hogy ilyen jó íze van a gecinek . És hogy ezt bizonyítsa nyelvével körülnyalta a száját és miközben bal kezével melleit simogatta , jobb kezével melleirol a spermámat jutatta vissza a szájába . És ezek közben kéjesen nyögdécselt . Így ot elnézve nem is kellett sok nekem , hogy újra felizguljak. Látva lelkesedésemet újra megfogta kezével a faszom és újra elkezdte szopni. Hagytam egy kicsit , hagy tisztogassa le majd kezét megfogva húzni kezdtem a szobája felé kétséget sem adva , hogy mit is tervezek. Akkor onnan folytatom , hogy kézen fogtam anyósomat és húzni kezdtem a szobája felé.
Úgy viselkedett mint egy tinédzser a másik kezével hol szép nagy melleit takargatta hol pedig midon ráébredt , hogy teljesen meztelen, tenyerével szeméremdombját takarta el tekintetem elol . Ahogy a szobájához értünk behajtottam az ajtót és teljes mértékben átvettem az irányítást , nem mintha eddig bármilyen dologba engedtem volna beleszólást. Leültettem az ágyra és a hosszú sétától lankadó farkamat a szájába nyomtam és hangosan rászóltam , hogy szopja. A fürdoben ráérezve az ízére és belejove a gyakorlatba , ez már nem is tanúsított nagy ellenállást , kezével is segítve fantasztikus érzést nyújtott nekem . Lenéztem rá és gyönyörködtem benne ahogy most már megkeményedett farkamat szopja. Az ötlött az eszembe , hogy olyan jól csinálja mint egy kurva , aki ezzel keresi a 'kenyerét' . Egy-két perc elteltével mikor már ismét telesen fel voltam izgulva , miközben a farkam végig a szájába volt kezemmel lefektettem az ágyra és vállai mellé térdeltem a fejét mindkét kezével tartottam és szopattam magam.
Egyre jobban belejött a dologba , mert kezével elengedte a farkam és golyóimat kezdte dörzsölgetni , és hogy ki ne csússzon a szájából a rudam kis vákuumot csinált a szájával és így szopott tovább. Nagyon jó érzés volt a lánya sem csinálja jobban , én hülye ez meg is mondtam neki , ekkor ráébredvén helyzetére abbahagyta a szopást és megpróbált elhúzódni tolem.
- Nem akarom folytatni , hagyjál te a vom vagy és mégsem feküdhetek le veled.
- Most már késo Márta. - most szólítottam eloször a keresztnevén .
- Nem késo nem akarom. - próbált menekülni
- Jól van abbahagyom , ha bebizonyítod hogy nem akarod.
- Hogyan bizonyítsam be ? - kérdezte
- Megnézem , hogy fel vagy-e izgulva . Ha nem vagy nedves akkor elhiszem , hogy nem akarod . - mondtam kijelenton és már el is kezdtem lecsúszni róla .
- Ez így nincs rendb..... AAAH. - ebben a pillanatban értem ujjammal a szemérem ajkaihoz.
Nagyon is nedves volt. És ami még közre is játszott , hogy folytassam a puncija simogatását , a teste megremegett és erosen nekinyomta magát a kezemnek. Most már nem lehetett engem leállítani. Ujjaimmal széthúztam szeméremajkait és hüvelynyílásától kezdve egészen fel a csiklójáig egy hatalmas nyalással közelítettem meg a rég hon áhított pinát.
Nagyon élvezhette a dolgot mert hangosan felnyögött , és követelozoen pináját teljesen nekinyomta számnak , ezzel is tudatva , hogy az elozo kísérlet egy elvetélt vállalkozása volt. Tovább folytattam tehát a pinája nyalását Nem is kellett hosszú ido , hogy elélvezzen. Abból vettem észre , hogy teste egyre jobban remegett , hangosan kiáltozni kezdett a hüvelye, amiben ekkor már három ujjam volt összeszukült.
- MÉG NYALJAD ! OOOOH , OOOOH , MINDJÁRT ÉLVEZE .....
Itt csuklott el a hangja , többet nem is szólt percekig csak átengedte magát a teljes élvezeteknek. Melléültem és teste remegését figyeltem , mikor alábbhagyott remegése , a válla alá nyúltam teljesen felhúztam az ágyra és megfordítottam. Ugyanis az jutott az eszembe , hogy végre ki fogom próbálni milyen is ha valakit a seggén kefélek meg. Még sohasem csináltam ezek elott ugyanis a lánya nem engedte meg. Tehát hasra fektettem , szétnyitottam a lábait és közéjük térdeltem. Masszírozni kezdtem a seggét azon belül is a segglyukát. Gondolom tájékozott lehetett a dologban egybol rájött , hogy mi a célom . Fejét rázva ellenkezve próbált lebeszélni tervemrol.
- Én még sohasem engedtem senkinek , hogy bármit is csináljon a fenekemmel , és most se teszek kivételt.
- Nyugodj meg Márta vigyázni fogok.
- De nem fogysz vigyá....oooh - megelégelve a beszédet egyik ujjamat lecsúsztattam csiklójára és azt is elkezdtem dörzsölni az elobb kitapasztaltam , hogy ezzel le lehet szerelni a beszélojét. Megpróbáltam egyik ujjamat beleeroltetni a seggébe , de nem nagyom ment eléggé száraz volt . Körbenéztem és a kis éjjeli szekrényén megláttam egy krémes flakont , valamilyen nappali regeneráló krém volt benne. A krémbol nyomtam egy kicsit az ujjamra másik kezemmel elsimítottam rajta majd még egy kicsit nyomtam , de ezt már a segglyukához kentem.
- Látod nem fog menni . - próbált megint szabadulni a seggbekúrás elol
- Dehogynem fog , mindjárt meglátod. - válaszoltam gúnyosan.
- Figyelj szerintem hagyjuk az egé... , hé te mit csinálsz ott hátul ? - megérezte a hideg krémet a seggén.
- Kicsit megkönnyítem a dolgom. - súgtam a fülébe , és ismét megpróbáltam ujjamat belenyomni a segglyukába.
Hatalmas meglepetésemre elsore becsúszott , hála a krémnek . Szinte ellenállásba sem ütköztem Márta részérol sem.
- OH , OH . - nyögött
Élvezhette a dolgot mert mikor ujjazni kezdtem seggét o is felvette a ritmusomat és emelgetni kezdte a fenekét mintegy ráhúzva magát az ujjamra. Teljesen el volt lazulva , gondoltam egy merészet és még egy ujjamat becsúsztattam a seggébe , ezen kicsit meglepodhetett egy kicsit meg is ijedhetett mert összeszukült a segglyuka
de nem kellet talán két másodperc sem , hogy ujjra mozogni kezdjen . Az iramot és a tempót o diktálta én csak tartottam a kezemet , o húzgálta rá magát az ujjaimra.
- Na milyen ? - kérdeztem megelégedve
- Fantasztikus , nagyon jó . - válaszolta teljesen beletörodve helyzetébe.
Tovább mozgott miközben egyik kezét becsúsztatta a hasa alá és ujjaival a csiklóját kezdte masszírozni.
- Rakd belém még egy ujjadat. - mondta követelozve
- Jobbat tudok. - mondtam , kihúztam az ujjaimat a seggébol , krémet kentem a farkamra és megpróbáltam rudamat belenyomni a bejáratott lyukba. Ez volt az elso seggbekúrásom ,tapasztalatlan voltam ezért amikor bele akartam nyomni a seggébe farkam túl gyors voltam. Persze farkam célt tévesztett és a hatalmas lökésnek köszönhetoen teljes egészében becsúszott pinájába.
- ÁÁÁÁ , te állat nem errol volt szó . - kiáltott fel miközben menekülni próbált és sikerült is lecsúsznia a farkamról.
- Nem arról a lyukról volt szó. - követelozött miután miközben dörzsölgette sajgó punciját. Hát rám ne legyen panasz gondoltam , és most már körültekintobben közelítettem meg hátsóját. Óvatosan a lyukához illesztettem farkamat és lassan elkezdtem nyomni befelé. Nagyokat sóhajtott és látni illetve hallani lehetett , hogy élvezi a dolgot. Hála a krémnek és az elozetes tágításnak ellenállás nélkül csúszott be farkam a seggébe.
- Mélyen nyomd belém. - mondta követelozve . Nem akartam csalódást okozni és egy nagy lökéssel a még kintlévo kb. 8 centit egyszerre benyomtam. Még jó hogy fogtam a derekát mert el akart menekülni , gondolom fájhatott neki a hirtelen mozdulat. Hangot nem adott gondolom nem tudott megszólalni. Egy ideig így küzdöttünk egymással o megpróbálta magát eloretolni hogy lecsússzon farkamról , én pedig derekánál fogva húztam vissza . Egy két perc elteltével azon vettem észre Mártát , hogy már nem kell visszafelé húzni , hanem azt a mozdulatot is o csinálta . Húzgálta magát rá a farkamra. Fantasztikus látvány volt ahogy letekintettem láttam egy csodálatos meztelen testet amint éppen az én farkamon csúszkál , mégpedig úgy hogy a farkam a seggében van. Annyira izgató volt a látvány , hogy nem is bírtam sokáig és a mozgás tempóját átvéve hatalmas lökésekkel keféltem anyósom seggét. El is élveztem hamarosan , heréim teljes tartalmát seggébe ürítettem . Annyira fantasztikus volt belepumpálni összes gecimet a seggébe , hogy ki se akartam húzni a seggébol a farkam. De ez a pillanat sem tarthatott örökké , Márta lecsúszott a farkamról megfordult és szájába vette kissé lankadó farkamat , és óvatos mozdulatokkal szopni kezdtem.
- Letisztítom jó ? - kérdezte , de én nem válaszoltam hanem rá hagytam a kezdeményezo szerepét.
Miután úgy gondolta , hogy most már megfeleloen tiszta vagyok felegyenesedett , és így szólt hozzám
- Van egy barátnom , néha mi is szoktunk együtt lenni . Mit szólnál hozzá ha ot is beavatnád a seggbekúrás gyönyöreibe ?
- Ha ez ellen neki nincs kifogása akkor miért ne . - válaszoltam
- Jól van akkor letisztázok egy idopontot . De most még egyszer akarom érezni gecidet a számban.
És céltudatos mozdulatokkal lefektetett az ágyba , farkamat újra a szájába vette és nyelvével addig játszadozott vele
míg újra bele nem élveztem a szájába.
- Nagyon szeretem az ízét. - mondta cseppet sem szégyenlosen
- Azt látom . - válaszoltam kuncogva.
Magamhoz húztam , megsimogattam az arcát és egy forró hatalmas csókot nyomtam a szájára. Hát ez van...

Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.12.06 0 0 78
Tudatosult bennem. Tíz éve. Próbálok eltérni. Pontosabban el is fogok. De hiányzik és a párom családjában igyekszem keresni és találni. Nem sikerül.
Előzmény: eLEk (77)
eLEk Creative Commons License 1999.12.06 0 0 77
sinn!

A leany, de a fiu gyermek is, ha csaladban no fel, akkor mivel leginkabb a sajat csaladjat latja, ezert azt amit ott lat jobban elfogadja; mondhatni bele kondicionalodik egy sor dolog, cselekves tipus, szokas forma. Ezert, ha o kerul hasonlo helyzetbe, -meg ha meg is van gyozodve arrol, hogy a szulei rosszul csinaltak,- akkor is igen eros ontudattal, akaraterovel kell, rendelkezzen, hogy a bele (vele) nott "szerepek" mintak ne gyozzek le, es ne azok szerint cselekedjen. De meg ekkor is ha mint alternativa, folmerul benne a "szulei peldaja", akkor ez elfogadhatobb lesz a szamara, mintha nem ebbe nott volna bele. Csak akkor van eselye elterni a "peldatol", ha tudatosodik benne, hogy ez a szulei alternativaja, es hogy ettol akar! elterni.
Bocs, ha zavaros, ugylatszik ez nem az en napom.
eLEk

Előzmény: sinn (73)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.12.06 0 0 76
air drágaságom, feltetted a tíz forintos kérdést. ezen rágódok évek óta...
Előzmény: air (75)
air Creative Commons License 1999.12.06 0 0 75
Dear Old Great Dr.W.GY.!
A dolog ott bukhatott, meg, hogy nem elég valamit csak nem akarni, ha nincs meg az a más amit akarunk helyette.
Amúgy tényleg kár lenne ezért a fejezetért, csak hát én sem akartam olyankor beledumálni amikor nincs rám szükség.
Kedvesed családja abból a szempontból is tanulmányozásra méltó, hogy ha van bennük valami amit esetleg nem nagyon szeretsz, valamelyik gyermeked biztosan rendelkezni fog azzal a tulajdonsággal. :)))
Tehát jól teszed, ha elnéző mosollyal szemléled saját, vagy választottad családjának, számodra némiképp ellenszenves vonásait.
(Persze csak bizonyos határig, azon túl célszerű menekülni.)
Mielőtt megkérdeznétek hol van ez a határ, én kérdezem meg: Ti meddíg, tartjátok tolerálhatónak a kedves családjának marhaságait anélkül, hogy az rossz hatással lenne a ti kapcsolatotokra?
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.12.03 0 0 74
Hogy a kedvesnek milyen a kapcsolata a saját családjával, az egyik legfontosabb. Ez is beletartozik.
Vannak akik azt mondják: engem nem érdekel senki, csak a partner, ha ő van, akkor a többi nem számít, őt kell szeretnem nem az anyját/rokonait/barátait és fordítva se várom el, legfeljebb nem megyek oda. Ez nálam nem jön be - én elvárom, és igénylem a jó csalái hátterte a másik részéről. A befogadást, az elfogadást, talán még szeretet is.

sinn,
nálunk a nűvérem dettó azt csinálta, mint anyu. pedi mondogatta, hogy nem így lesz, mégis így lett :-(

Előzmény: eLEk (72)
sinn Creative Commons License 1999.12.03 0 0 73
Vigyázni kell ezzel a nézd meg az anyját...-dologgal. Most nagyon leegyszerusítem, de azt gondolom, hogy a leánygyermek, szülei példáját látva, két, alapvetoen eltéro út elott áll: követi azt, mert jónak tartja, vagy minden erejével azon lesz, hogy másképp csinálja. Az utóbbi esetben is elofordulhat, hogy - már felnottként - egyszer csak azon kapja magát: Jézusom, az anyám ugyanígy csinálta...
Előzmény: eLEk (72)
eLEk Creative Commons License 1999.12.03 0 0 72
Dr.W.Gy.!
Hát persze, hogy számít. Mint ahogy az is, hogy a kedvesnek milyen a kapcsolata a saját családjával. De szerintem ez jobban szamit, mert ha ezt az allapotot el tudja fogadni (ugy, hogy még csak nem is próbálkozik megváltoztatni), akkor elfogadható lehet a saját családjában is, ez viszont nem biztos, hogy szerencsés. A néz meg az anyját... -SZVSZ- így is érvényes.

eLEk

Előzmény: Dr.W.Gy. (71)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.12.03 0 0 71
Egy hete kissé elült a topic, tekintve hgoy meghitt beszélgetésbe egyedtem e hölggyel, és ma felhívta rá a figyelmem, hogy kér a topicért.

Ezért akinek újdonság, nézze meg a (0)-ik hozzászólást, és várok további véelményeket: csak én vagyoka hülye, hogy tényleg számít az anyós, após, sógorok véleménye, szeretete, elfogadása és fordítva? (A barátok véleményét is ide vehetjük)

Előzmény: Dr.W.Gy. (70)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.25 0 0 70
Hát örüljél, ha örülni akarsz.
A gond csak akkor van, mikor a hölgy a kitekingetés végén, visszatér a régiehez, elég szar érzés volt nekem.
Az Alkotmánz kérdést elnapoljuk. Még udvarolnod kell érte :-)
Előzmény: sinn (69)
sinn Creative Commons License 1999.11.25 0 0 69
Örülhetek? : )

Igen, abszolút helyesen látod - a no kacérkodik, kitekintget, próbálgatja önmaga és a kapcsolat határait, megerosítést keres vagy cáfolatot.

Kérem azt az Alkotmányt privátban! Ígérem, megfelelo diszkrécióval és fontosságának kijáró gondossággal fogom kezelni, visszaélés nélkül. : )

Előzmény: Dr.W.Gy. (68)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.25 0 0 68
Hm.
Most akkor te örülsz nekem? :-)
Látom, te is az a típus vagy, akinek mindig igaza van...ti. nekem is. visoznt hamar szoktam engedni, tudod, jobb, ha ráhagyja az ember...pláne egy szőke nőre... :-D
Hát igen, ez a legnehezebb fázis. Az ember az első hetekben/hónapokban izginek tartja a másikat minden szempontból, aztán a feltétlen bizolommal jön a szerelem helyett a szeretet. Ezt aztán már elég nehéz kivülről szétszakítani. Vagy nem? Én így taapstzalom. van egy vékony határ, ami alatt még a nő kacérkodik, mert hiányzik neki valami, atzán ha mégsem teszi meg, egy idő után már lehetetlen elszakítani.
Az Alkotmány nem publikus (tessék nagy A-val írni), legalábbis nem ideírandó. A tárgyalásig csak az ügyvédem jelenlétében nyilatkozom, mert minden amit mondok felhasználható ellenem...
Előzmény: sinn (67)
sinn Creative Commons License 1999.11.25 0 0 67
Villantom a konyhalatint: similis simile gaudet. Hasonló a hasonlónak örül.

Hatalmi vita akkor kerekedik, ha mindketten meg akarjuk gyozni a másikat a magunk igazáról. Olyannyira, hogy már rég nem az eredeti kérdésrol vitázunk, hanem az a tét, hogy ki enged elobb : )

Tényleg nem tudom, mi hiányzik - az elso idok izgalma, a várakozás, az ismerkedés öröme? Talán törvényszeru, hogy ezek a dolgok elmúlnak, és marad a feltétlen bizalom és az összeszokottság.

És mi szerepel a Dr.W.Gy-féle alkotmányban (a hosszú szoke hajon kívül)? : )

Előzmény: Dr.W.Gy. (66)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.25 0 0 66
Azta! Hát nekem ilyen értékek együtt még nem jelenteztek senkiben. Valamelyik (ha nem több) mindig hiányzott. Bár az állandó hatalmi vitákról lemondok (mit értesz ezen?). kiegyensúlyozott és mozgalmas együttélés...akkor mi hiányzik?
Erre a szédülés kérdésre még visszatérünk... :-)

Ha visoznt visszagondolva nem voltál szerelmes, akkor valójában nem is - szerintem. Az meg természetes, hogy ami nincs, az intezívebb. Az ember már csak ilyen, ha tíz dologból kilenc meg van, nem annak örül, hanem tízszeresen hiányolja azt az egyet. Most mi hiányzik?

A követelményrendszer soseme gységes. Olyan mint egy jó alkotmány: az alpavető dolgokat rögzíti, de a törvényeknek is enged szabadteret, egyéniséget, szín bevitelt, életet, sót. Az egyéniség és a kellés az Alkotmány része.
Szerelmes még sosem voltam, ezt tudhatod, olvastad biztos azt a topicot. valami mindig hiányzott...és nem a törvényhozás szintjén, emrt ott lehet bűbészkedni, enegdni, váltzotatni, hanem súlyos alkotmányi kérdésekben.

Előzmény: sinn (65)
sinn Creative Commons License 1999.11.25 0 0 65
Válaszoltam.
Azt hiszem, mindenkinél más hiányzik. Ami most megvan: értelmes és mélyérzésu, öntudatos, ugyanakkor naiv, hasonló alapértékek és célok, állandó hatalmi viták, közös programok és barátok. Kiegyensúlyozott, mozgalmas együttélés - mindezek ellenére azt hiszem, meg tudnék szédülni.

Szerelmes, igazán - ott és akkor mindig, visszagondolva már nem vagyok biztos. A beteljesületlen érzelmek mindig intenzívebbek voltak.

Nincs egységes követelményrendszer - legyen egyénisége és kelljek neki.

Nálad mi a helyzet?

Előzmény: Dr.W.Gy. (64)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.25 0 0 64
Mondtam.
Ami hiányzik, az úgy általában, vagy csak ettől a személytől? Ez két különböző dolog. Lehet, hogy azért nem tudom, emrt még sosem volt az a valami? Úgy értem, szerelmes igazán voltál-e? kiváncsi lennék a "követelményrendszeredre" a férfiakkal szemben. EGy-két dolgot már tudok.
Előzmény: sinn (63)
sinn Creative Commons License 1999.11.25 0 0 63
De mondjál! (lehet privátban is, aztán majd tisztázzuk).
Megtaláltam-e? Nem tudom - minden nagyon szép és jó, de néha valami hiányzik. Amíg nem tudom, mi is az, esélyem sincs megtalálni.
Előzmény: Dr.W.Gy. (62)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.25 0 0 62
Hogyhogy hol? Had ne mondjak neveket! :-)
Ha dacból sose, az jó, és nyilván mindig az Igazit keresve, de úgyis értetted, mire gondolok.
Ellenben megtaláltad-e? Úgy érzem, sok minden van ebben a mondtban, amit ideírtál. Vagy rosszul olvasok a sorok között?
Előzmény: sinn (61)
sinn Creative Commons License 1999.11.25 0 0 61
Udvarlók? Hol??? : )
A mostani választás - mint az elozoek. Soha nem dacból - mindig az Igazit keresve.
Előzmény: Dr.W.Gy. (60)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.25 0 0 60
Hát, ahogy elnézem, van udvarlód is bőven (akinek csak levélben válaszoltál...). Meg IRL is biztosan. Nem értetted a kérdésemet kedd este? hogy a mostani helyzeted az a "dacból és csakaértis lázadó"-választás volt, vagy a nagy Ő? De biztos zavarba hozott volna a váalsz :-)
Na se baj, ha már nem bírom tovább a plátóiságot, csörgök a nagyinak, hogy vesse be szokásos módszereit, és segíccsen má...
Előzmény: sinn (59)
sinn Creative Commons License 1999.11.25 0 0 59
Gyorsan meg kell néznem a többi topicban, mi is ilyenkor a helyes taktika. Olvadni, vagy bekeményíteni? : )
Előzmény: Dr.W.Gy. (58)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.24 0 0 58
starpálom hát, nem veszed észre? Az egész topic szinte kettőnké. Pedig nem is ez volt a célom, hogy téged ide behálózzalak, de ha már így alakult...
Előzmény: sinn (57)
sinn Creative Commons License 1999.11.24 -1 0 57
Ja, hogy ilyen az, amikor strapálod magad???? :))
Előzmény: Dr.W.Gy. (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!