Keresés

Részletes keresés

Schmidt-féle túlhevítő Creative Commons License 2021.12.29 0 0 38

Üdvözletem!

 

Friss, mai tapasztalat a szolnoki étteremről. Új dizájn, érintőképernyős rendelés, tutiság, babaság, stb.. A kiszolgálás azonban egész egyszerűen felháborítóan lassú! (Most már tudok erről indulatok nélkül is írni...) 14.24-kor kifizettük, s ezzel meg is rendeltük a csilli-villi érintőképernyőn, amit enni szándékoztunk. Időközben a kiszolgáló pult fölötti kijelzőket megnéztük párszor, de a rendelésünk száma valahogy nem akaródzott megjelenni, miközben egy negyedórán keresztül gajdoltak egy olyat, ami szintén nem volt rajta…

 

Fél óra elteltével rákérdeztünk, hogy What a hell is going on?! Majd láss csodát hamarosan megkaptuk. Mindent összevetve: a kaja legalább ugyan olyan rossz volt, mint a dizájnváltás előtt, de legalább sokkal tovább tart elkészíteni, ugye.

 

Van tapasztalatom már ezzel a rendszerrel, a világ több országából is. Legutóbb épp Londonban volt szerencsém ehhez a rendszerhez, de valahogy azokban az éttermekben gördülékenyen mentek a dolgok…

Summa summarum, a szolnoki étterembe csak akkor térj be ha időmilliomos vagy… Hogy is mondta Balog Tibi (© Argó)? „Gyorsétterem mi bazdmeg!” :-)

 

  

motyi Creative Commons License 2000.01.15 0 0 37
Szerintem durva dolog a gyerekeket megfogni a Happy Mael-es játékokkal . Az oviba sok gyereknek megvan az éppen aktuális játék és persze, hogy a másiknak is az kell. De el kell ismerni jól kitalálták.
Amikor a gyerekek kicsik voltak nem volt olyan étterem Debrecenben amelyik nem dohányzó, és még gyerekülést is van, amiben a gyerek is elvan. A kaja az olyan amilyen, akinek nem tetszik ne menjen oda. De meg kell említeni, hogy a sok "magyaros" talponálló Debrecenben mind megszünt, Mekiből pedig már 3 is nyílt. Valami oka csak van.
MGperY Creative Commons License 2000.01.15 0 0 36
ez egyébként nem a mekdonálcdról szóld e a kurva életbe ha bemegyek ezt a szemetet enni, akkor elvárom b+, h rendesen szolgáljnak ki. mindenhol. a gundelban is , a mekdonálcba' is.

konkrétan 20 perce történt h nem tudom mijen okból az aprót úgy kúrták oda a a műanyag tálcámra h a földről szedtem össze (Oktogon), hálistennek nem vagyok rászorulva h megszámoljam mind a 17 HUF -ot ,de a ezt nem vártam
a köszönésről mosolygásról most nem is beszélve.
azt hiszik h bármit meg lehet csinálni a kedves vendéggel ? na most jól megírtam , remélem mind a 30 ezer ember elolvssa h okul belőle és jön a pr manager és jól megvonja a bruttó 23 KHUFos prémimumot a suttyóktól: a rabszolgák csak rabszolga munkára képesek.
moderátor úgyis viszakopizon, ha ezt kiveszed :)

egyébként meg szó szerint így történt minden.

Alfred Creative Commons License 1999.12.12 0 0 35
BZoltan:
Egy kicsit túlpörgeted a dolgot. Minden cég, amelyik egy szint fölé növekszik közirigység illetve -utálat tárgya lesz, a hatóságok lelkesen ellenőrzik, vizsgálják, és remek pletykákat írnak róluk az újságok.
Én most éppen EgryJózsef utcai arab "Zorba" büfé függő vagyok, pedig biztos nem használnak semmilyen titkos anyagot.
Amúgy a Meki nem arra való, hogy folyamatosan azt együk, a Meki egy gyorsbüfé-hálózat, ami akkor jó, ha az ember siet, de táplálkoznia kell. Én szeretem, és az állandó minőség, tisztaság, megbízhatóvá teszi.
Ha egy hétig csak grillcsirkét eszik valaki annál is kialakulnak a vázolt tünetek!
Előzmény: BZoltan (30)
Zer Creative Commons License 1999.12.11 0 0 34
Hmm... Ezt ki fogom probalni, es ha tenyleg igaz, akkor soha tobbet be nem teszem oda a labam:)
Majd beszamolok rola itt, hogy mi volt. (bar most nincs folosleges penzem:|)
Előzmény: a Hettita (32)
UnConnected Creative Commons License 1999.12.11 0 0 33
Kedves Mimike!

Az a helyzet, hogy pl. egy sajburgert legalább 3-an fognak meg, miközben készül, viszont mindenkinek KÖTELEZŐ a kézmosás minimum 30 percenként. Ezt onnan tudom, hogy 98. júniustól a cégnél dolgozom. A legfinomabb szendvics eddig a McFu volt, ez a Country kicsit hasonlít rá, de szerintem (is) nagyon sok benne a mustár.

Előzmény: mimike (9)
a Hettita Creative Commons License 1999.11.22 0 0 32
„Ha elkezdesz csak mek kajat enni, akkor egy heten belul, gyomorpanaszok, hasmenes, hanyinger meg ilyemit erezel...”

Ezt én is alátámaszthatom saját tapasztalataimmal...

De a mexikói tényleg jó volt, sajnálom, hogy már nincs, jóllehet minimális a mekk-fogyasztásom.

Előzmény: BZoltan (30)
mimike Creative Commons License 1999.11.22 0 0 31
>kialakitanak egy nagyon gyenge psziches >fuggoseget es tiz perc utan vagy egy teljesen >irrealis szvatossag lejarta utan ezek
>lebomlanak.
Ez nekem nagyon hihetonek hangzik. Mar en is elgondolkodtam a manipulalason, de hatasat -eppen azert, mert nagyon ritkan fogyasztok meki-s kajat- nem tapasztaltam.
Viszont ugyanez a Dunkin Donut's- nal egyertelmu volt. Tuti, hogy a fankokban volt valami. Tudom, hogy ez utobbi megjegyzes kicsit off volt, elnezest erte.
Sziasztok !
Előzmény: BZoltan (30)
BZoltan Creative Commons License 1999.11.21 0 0 30
Teccenek a hozzaszolasok.
Nehanapjan en is kajalok Mekk-ben, de csak azert , mert a munkahelyemhez legkozelebb levo, aranylag sokaig nyitva tarto zabalda az eyg Mc. Neha izlik, neha hasfajast kapok a muanyag kajajuktol. De az teny, hogy volt mar, hogy az eletemet mentette meg egy menu.
Amit en nagyon szeretek az a kovetkezo. Csokis McFreez + kozepes poharba kert kave + nehany tejszin. A fagyibol meg a csokibol pakolsz a kaveba meg belenyomod a tejszint. nekem nagyon bejon. Ezt akkor fejlesztettem ki amikor magam is az o egyenruhajukat hordtam.
Ami viszont negativ:
1. tenyleg baromi sok papirt hasznalnak, meg akkor is, ha van ra magyarazat.
2. Szerintem az ar/tejesitmeny arany nem tul jo
3. Egeszsegtelennek tartom a rendszeres fogyasztasat

Ja es egy plusz dolog amit egyreszt sajat tapasztalaotm masreszt egy vegyesz baratom is alatamaszt: Feltunt mar nektek, hogy a mek kajakat, ha tiz percig nem adjak el, akkor nemes egyszeruseggel kidobjak? Tudjatok, hogy a mekes dolgozok koreben a legjobban buntetendo dolog a nyers huspogacsa eltulajdonistas, ugyanakkor a belso szavatossag lejarta utan nehany helyen minden gond nelkul szetosztjak a dolgozok kozott. Ha elkezdesz csak mek kajat enni, akkor egy heten belul, gyomorpanaszok, hasmenes, hanyinger meg ilyemit erezel... ami persze csak atmeneti... aztan, ha hirtelen abbahagyod, akkor megismetlodik az "emberi" kaja eseteben. Feltunt valakinek, hogy hanyan mondjak, hogy "egy ido utan nagyon hianyzik"? Szakmailag teljesen megalapozatlan sejtesem pedig az, hogy a mek kozpontban evtizedek ota varialnak egy tucat olyan vegyi komponenst a huspogacsaban (figyelve az eladasi statisztikakat), amik nem minosulnek drognak, izuk, szaguk nincs, megis kialakitanak egy nagyon gyenge psziches fuggoseget es tiz perc utan vagy egy teljesen irrealis szvatossag lejarta utan ezek lebomlanak.
Tudom, hogy ez csak sejtes, de nagyon sok jel mutat arra, hogy van benne valami. Szoval nem kerek a flembol :-)
De en azert mindenkit ovatossagra intenek....

udv, zoltan

Gomez Creative Commons License 1999.11.21 0 0 29
Kedves Rettegen von BurgerKing!

A mexikói igen sikeres termék volt, ma is azzal szívnak a Mekisek, hogy elhajtsák azokat, akik ezt keresik és elmesélik nekik, hogy szezonális termék, stb.
Szerintem bár bánják, hogy csak kevés anyagot rendeltek bele, de annyira verik a mellüket, hogy 99 százalékban hazai alapanyagból dolgoznak, ez meg, mivel Amerikából jött, rontotta az arányt.

Előzmény: rettegen (10)
Mike Creative Commons License 1999.11.20 0 0 28
"Én nem tartok senkit vissza, csak elmondtam a véleményem."
Hopp, most rab*sztam! Megkovetlek...

Bocs!
Felejtsd el az egeszet amit irtam!

Udv, Mike

Előzmény: Horusz (19)
Mike Creative Commons License 1999.11.20 0 0 27
"Én nem eszem húst, nem iszom tömény szeszt,"
mar megbocsass, de ez a Te bajod. De, hogy masok etkezesi szokasait zabalasnak nevezed, s a mocskos marketing agymosasnak, szegeny marhak, ez ellen mar szot kell emeljek. Miert gondiolod azt, hogy ha Te megveted a hust, masnak is hasonlokeppen kell tennie?
Ilyen alapon azt is hirdethetned, hogy a colibatus szuper dolog, Te meg egy nore ra sem neztel, s aki ilyet tesz, az elkarhozik (ha nem vagy fiu, akkor most kepzeld azt)

Udv, Mike

Maganvelemeny: igazabol utalom a gyorskajaldakat, az Mc-t kulonosen, csak a krumplijuk jo, a tobbi kajajuk utan kb. 10 percem van a mellekh. megtalalasara. :)

Előzmény: Horusz (19)
AbaTToiR Creative Commons License 1999.11.20 0 0 26
Ti voltatok mar ott, ahova szallitjak a meki szemetet? Nos en egyszer voltam. Naaaaaagyon ki van talalva... Ettermekben szelektiven gyujtik, szelektiven szallitjak, majd egy helyre ontik. Gratula, annak aki kitalalta, mennyire be lehet igy vagodni sok embernel.. Jol hazudnak, annyi biztos.
Előzmény: mimike (7)
dinyus Creative Commons License 1999.11.20 0 0 25
egy haverom ezt a szendvicset hívta "lecsóburgernek". szerintem találó :)

dinyus

Előzmény: eMM (23)
division by zero Creative Commons License 1999.11.20 0 0 24
Lancelot rulez!!!
Előzmény: Moriarty (20)
eMM Creative Commons License 1999.11.19 0 0 23
A szendvicsekért nem voltam oda (a szokásos mászós meki kiszerelés piros lőtyivel súlyosbítva, hogy jól megfogjon mindent)
de a Mexnuggets nagyon el volt találva.
Remekül kiegészítette a mezei nuggetset, hol ilyet ettem, hol olyat.
Előzmény: Moriarty (20)
eMM Creative Commons License 1999.11.19 0 0 22
Milyen szezonális ajánlat az olyan amelyik nem tart 2 hónapig sem,mint a mexikói?
És miért nem lehet ezeket felvenni állandóra, hogy az egyébként szegényes választékot gazdagítsa?
Biztos lehetsz benne hogy a magyar MC Dolnalds is kaszál, a központ is, meg a franchise tulajok is.

Horusz
Mondjuk ezért nem kell rájuk haragudni addig amig szinvonalad szolgáltatást nyújtanak, ebben az országban az összes multi úgyis kaszál ezért jöttek ide.
Persze ez nekem sem texxik de ez van, attól még megeszem a mekit ha izlik.

Előzmény: mAlter (17)
Moriarty Creative Commons License 1999.11.19 0 0 21
Bocsi szűség=szerűség
Moriarty Creative Commons License 1999.11.19 0 0 20
Hali!
A mexikói kaja a mekiben valami iszonyatosan szar volt. Ez persze csak az én véleményem. Ami tényleg király volt és már nincs, az a McDeluxe volt!
A mexikóira visszatérve nektek mi ízlett rajta úgy őszintén? Folyt orrán-száján az a majdnem csípős piros szósz (szűség). Lehet, hogy csak az enyémet csinálták meg nagyon szarul de valami borzasztó volt.
A Wendy's + Burger King ellenben egész jó.
Bár annyira unom már ezeket a sablon kajákat! Bemész bármelyik bevásárlóközpontba és a kajaválaszték kimerül a gyorséttermek meg a gyros (pitában, tányéron, almával, spenóttal) szintjén. Sajnos nagyon ritka a jó kajálda.
Egy kicsit off de ismeritek a Lancelot éttermet? Középkori hangulat, középkori zene jó kaják ( kézzel kell enni!! ) és a felszolgálók is középkori jelmezben vannak! Nagyon rulez!

Moriarty

Horusz Creative Commons License 1999.11.19 0 0 19
Én nem eszem húst, nem iszom tömény szeszt, és jól megvagyok. És nem vagyok vallásos se. De az egyenkaját, egyenembert nem szeretem. A hagyományos magyar kajáknál viszont valamivel egészségesebb, meg sokáig nyitva tart, ok. Én nem tartok senkit vissza, csak elmondtam a véleményem.
Előzmény: mAlter (17)
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.19 0 0 18
Aksi, a meki már csak ilyen. Az egész világon. Megvan a standard, és időről időre odalöknek valami változatosságot. Arra lehet promót csinálni, az megjelenik a TV-ben, és akkor újra boldog gyermekarcok rohamoznak. Ha meg vége, akkor vége. Majd lesz valami más. Mondjuk polinéz, vagy indiai.

A mexikói ehető volt. A kínai sem volt rossz (bár az idejét sem tudom, mikor volt).

A Fehérvári úti kirendeltséget Európa legpocsékabb üzletének vélem a láncon belül.

Ezzel szemben a Vári Királyt nem szeretem, mert worldwide pancserek a kiszolgálás technikáját illetően, és a kaja sem egyenletes.

mAlter Creative Commons License 1999.11.19 0 0 17
Horusz!

"az emberek nem gondolkodnak, csak nézik a reklámokat, zabálnak, egyesek pedig k. nagyot kaszálnak. Ez a hamburger, kóla egy merketinggel teremtett mítosz, nagy hülyeség az egész."
Hát vedd fel a keresztet, szólj a néphez, hogy: - "emberek, nyissátok ki a szemeteket, ne zabáljátok a kapzsi kapitalisták által lemészárolt marhákból készített silány táplálékot! Egyétek a magyar marhák önkéntes felajánlkozásából készült pörköltet, és igyátok a az ôsmagyar nedüt, a pálinkát!"

----

Egyébként nem szeretem a mekis kajákat, nekem túl ízetlenek és fantáziátlanok, de legalábbis a középmezônybe sorolnám, ha a büféket, üzemi konyhákat és kifôzdéket is beszámítjuk, és szerintem a magyar átlagnál egészségesebb kajákat adnak.

A magyarországi McDonald's nem egy olyan cég, amelyik halálra kaszálja magát, ráadásul még alapítványoknak is sokat adnak. (pl. SOS gyermekfalu)

A Mexikói, a McWestern, a McCountry szezonális ajánlatok, de szinte mindig van ilyen, és most is lesz néhány hét múlva.

A Wendy's chilije szerintem sem rossz, de pl. a Duna Plazában pont a Wendy's mellett van egy "autentikusabb" mexikói büfé - érdemes egyszer megkóstolni, hogy ôk hogyan képzelik el a csilit. :)))

(mA)

CYRUS Creative Commons License 1999.11.19 0 0 16
Aksi én esküszöm még sose néztem meg azt aszeplős kis csajt:)) legközelebb megnézem de nem hiszem azért hogy elveszi az étvágyam!!! Hisz a Mexikoi sapkás hülye gyerekek se vették el a Mekiben :))
Előzmény: Aksi (5)
Carina Creative Commons License 1999.11.19 0 0 15
Erdemes kiprobalni a Wendy's-ben a chilit vagy a taco salatat. Valoszinuleg sajat igenytelensegemrol teszek tanubizonysagot, de szerintem egesz jok. A hejaban sult krumplit is szeretem sajttal, ugyanott.

A McDonald's-ot meg nem szidom, jartam olyan orszagban, ahol mast nem mertem megenni. Meg nehanyszor amikor nagy rohanasban voltunk, jol jott a McDrive.

Horusz Creative Commons License 1999.11.19 0 0 14
Azért nem csak papírról van itt szó. Ott van a marhahús is pl., olvastam is valamikor róla, mennyi marhát nevelnek és vágnak le, elborzasztó volt.
Nem a marhák a sajnálom, hanem azt, hogy az emberek nem gondolkodnak, csak nézik a reklámokat, zabálnak, egyesek pedig k. nagyot kaszálnak.
Ez a hamburger, kóla egy merketinggel teremtett mítosz, nagy hülyeség az egész.
misitisi Creative Commons License 1999.11.19 0 0 13
Szerintem tök finom.
Főleg a kertész-saláta kaporöntettel.
Kostólja meg, aki még nem ismeri és salátaevő.
misitisi
mimike Creative Commons License 1999.11.19 0 0 12
Nyuszog !
Mindenre van megoldas, csak akarni kell. Persze, most tovabb boncolhatnank az ugyet, de asszem nincs sok ertelme. Tekintve, hogy nem vagyok/vagyunk a megfelelo helyen es pozocoiban ahhoz, hogy epito jelleggu lenne a tovabbi hozzaszolasom/unk, igy a tovabbiakban a temaval kapcsolatban nem mondok semmit. Ok, ertem en, hogy nem akarsz kotozkodni, nekem sem volt szandekomban. Csak gondolkodtam es leirtam azokat illetve egy oteletemet.
Pa !
Mimi.
Előzmény: Nyuszog (11)
Nyuszog Creative Commons License 1999.11.19 0 0 11
Mimike, nehéz ügy. Nem az adja a kaját, aki készíti, ha mindjárt a tálcára raknák nem lenne megoldható az "előregyártás". Ha szalvétával fognád meg, akkor mindenhez külön szalvéta kellene (bár néha most is sokat adnak), meg még amiben megtörölközöl stb. Nem kötözködni akarok, de tényleg nincs jobb ötletem, mint a mostani szemetes rendszer. Ez a gyorséttermek jellegzetessége: könnyen kezelhető, variálható kis adagok, előre csomagolva a "gyorsabb" kiszolgálás érdekében. Vagy másik láncnál nem így van?

Ha veszel a boltban kaját, ott is sajnos rengeteg a csomagolóanyag. Minden zöldséget külön szatyorba tesznek. Ha kibulizod, hogy ne legyen külön a két szem paprika meg a három szem paradicsom, a pénztáros már nyüszög, hogy milyen nehéz úgy leolvasni a géppel. Ez itt most off volt, bocs!

Amit utálok a Mekiben, az az egyenruha. Némelyik alkalmazotton olyan szerencsétlenül áll, hogy rossz nézni. Vegyék már figyelembe, hogy nem egyformák (alkatra), a színük úgy is elég megkülönböztető. Jó, persze, nagy a fluktuáció...

Előzmény: mimike (9)
rettegen Creative Commons License 1999.11.19 0 0 10
Ezzel a mexikóinak nevezett fossal, bakot lött a meki: nem véletlenül mondják hogy elfogyott, mert nem volt rá kereslet annyira mű ize volt, ennél csak a "kinai" hamburgerük volt szarabb...

Menjetek át a BurgerKingbe fokhagymás sajtburgert enni abba van fantázia - fokhagyma rulezzz!

mimike Creative Commons License 1999.11.19 0 0 9
Kedves Nyuszog !
Talan valamit ki lehetne talalni ! Azt mondod, hogy a koszos kezukkel ne adjak a kezembe a kajat. Figyeljcsak ! Egyszer ugyis megfogjak, amikor keszitik. Mi lenne, ha rogton a keszites helyszinen ratennek a talcara ? En, pedig (ha mar nem mostam meg a kezemet eves elott, azon kivul, hogy magamra vessek) megfogom szalvetaval a szendvicskemet es ugy eszem meg.
Viszont pillanatnyilag nem tehetek mast, nincs jobb otletem a megoldasra mint az, hogy nem eszek a Mekk-ben, vagy mashol eszek. Tehat annyivel tudok hozzajarulni a dolghoz, hogy legalabb utanam nem marad szemet.
Bevallom, hogy mindettol fuggetlenul elofordul velem is, hogy baromira megkivanom a sultkrumplijukat es eszek naluk, de ez egyre ritkabban fordul elo.
Pa !
Mimi.
Előzmény: Nyuszog (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!