Keresés

Részletes keresés

Olcsoáru Creative Commons License 2018.10.01 0 0 69

2,5 tonna válogatott es 2,5 tonna nem valogatott vegyes nöi,férfi, gyerek , kabátok cipők,játékok eladok 550-450ft/kg érdeklődni a 06-70-949-9301 és a 06-20-336-8818 ! 

deepSmod Creative Commons License 2003.05.13 0 0 68

HTTP://DRESSLAND.UW.HU
A Dressland second-hand kft. kizárólag direkt import útján, a Holland Királyságból behozott, és minőség szerint gondosan válogatott ruhákat forgalmaz

Vissai Creative Commons License 2000.01.27 0 0 67
Hat na szoval. (a jo kezdet mindennek az alapja :)

Akit erdekel (sajna Hirvit nem hiszem): hosszu-hosszu napokig kerestem egy nyomifeju, szep, jo anyagbol levo karcsusitott bluzt mindenfele Kihalt Elefantszerusegekben, meg Varoskozpontokban, de vagy nem volt sehol, vagy "nem tetszett" (16000 HUF/db, ugye).

Aztan rammosolyogtak az istenek, es bevezettek a budaorsi Holmi biztos revebe, ahol nem egeszen ot perc alatt kabe nyolc bluzt nezettek vegig velem, mindegyik tetszett is.

(Budaors, Beke ter - a Moriczrol indulo 40-es buszrol a Beke teren kell leszallni [bazi nagy templom van ott]).

Tudom, ez itt a reklam helye, de aki nem lakik tul messze, annak talan megeri bekukkantani oda, ugyanis meg a markas cuccok is egesz olcsok (nemtom, hogy csinaljak, lopjak, ok maguk gyartjak, vagy mi ?), es mar hosszu evek ota ott veszek meg szinte mindent (most eppen pantallot fogok acheter).(ha van, persze).

OFF

Tudok dolt betuvel irni, es nagyon buszke vagyok magamra !!

ON

Előzmény: hirvike (66)
hirvike Creative Commons License 2000.01.27 0 0 66
Én mostanság csalódtam a Levi's-ben, azóta pláne nem a márkajelzést nézem. (Eddig sem volt jellemző...)

De hát ez már tényleg OFF. Maradjunk a titkárnéni felszerelésnél.

Előzmény: nyman (65)
nyman Creative Commons License 2000.01.26 0 0 65
2xr ment be. De annyira lassu az index, hogy timeouttal lealt az oldal, es nem tudtam megnezni hogy bement vagy nem (nem volt 20 percem ra) es inkabb megnyomtam az OK-t meg1x

Hat ja ezen a markadolgokon L lehet vitatkozni, de ez mar lehet nem ennek a topiknak a temaja. Vegul is te vagy a topikkazda, hogy ez most OFF lesz vagy sem. Mindenesetre akad par jo, nem tul agyonreklamozott marka, amiben meg nem csalodtam. Es soxor megeri a 2x-es 3x-os ar. Mondjuk az ilyen vitak olyanok, mint pl. melyik a jobb kola, vagy gyorsetterem stb.

Előzmény: hirvike (64)
hirvike Creative Commons License 2000.01.26 0 0 64
Maga mindent kétszer mond, kétszer mond? :-)

Fehér köpeny rulez!

Egyébként egyetértek, 14 Ft-ért szinte ingyen val egy gyapjúpulcsi, csak nekem legalább 3 kéne, és ezt a fizetésosztásnál valamiért nem veszik figyelembe.
Márkailag elég régóta fenntartásai vannak ár-minőség viszonylat kérdésében....

Előzmény: nyman (62)
nyman Creative Commons License 2000.01.26 0 0 63
Es akkor most overallban? Ez nem az a tipikus fellalasu ceg, ahol a munkatarsak x-hetente/havonta valtjak a helyeket egy-ket evig, hogy tisztaba legyenek a reszletekkel? Es tok mindegy, hogy kozgazdasz valaki, vagy mernok, ua. eljatsza a raktarost (bocs, logisztikust) es a mindenes betanitott szakit (gyartosor felelost) stb?

Ja 14khuf sok egy gyapjupuloverert? Egy normalis pulcsi - nem vagyok markamanias, de ha lehet Levi´s - is ott van. Es az csak egy egyszeru pamut cucc.

Előzmény: hirvike (61)
nyman Creative Commons License 2000.01.26 0 0 62
Es akkor most overallban? Ez nem az a tipikus fellalasu ceg, ahol a munkatarsak x-hetente/havonta valtjak a helyeket egy-ket evig, hogy tisztaba legyenek a reszletekkel? Es tok mindegy, hogy kozgazdasz valaki, vagy mernok, ua. eljatsza a raktarost (bocs, logisztikust) es a mindenes betanitott szakit (gyartosor felelost) stb?

Ja 14khuf sok egy gyapjupuloverert? Egy normalis pulcsi - nem vagyok markamanias, de ha lehet Levi´s - is ott van. Es az csak egy egyszeru pamut cucc.

Előzmény: hirvike (61)
hirvike Creative Commons License 2000.01.26 0 0 61
Köszönöm szépen az érdemi hozzászólást - különösen a férfiszempontok említését.

A problémafelvetés óta annyiban változozz a helyzetem, hogy leginkább egy huzatos gyárcsarnokban üldögélek a számítógépem mellett, így a nagy nehezen kialakított titkárnéni ruhatár a szekrényben csücsül...

A tanácsokat azért a fülem mellé tűzöm, hogy kéznél legyenek, ha szükségem lesz rájuk. :-)

Előzmény: MegaBoss (60)
MegaBoss Creative Commons License 2000.01.25 0 0 60
hirvike! nagyjából két hónap telt el a problémád felvetése óta. kialakult már azóta a ruhatárad? ha megengedsz néhány ötletet-tanácsot, hadd adjak, a saját környezetemben tapasztaltak alapján:
* gondolom, használsz váltócipőt is, ez nyáron is praktikus és kényelmes megoldás. ne feledkezz meg arról sem, hogy a cipőd mindig tiszta legyen.
* nálunk a hölgyek (két titkárnő segíti a munkánkat) mindig fehér vagy egészen világos blúzban és sötét, kb. térd alatt végződő szoknyában járnak, bár ez nem előírás. visszafogott, elegáns és divatirányzattól független, gyanítom, hogy megfizethetőbb is így.
megkérdeztem a te kedvedért az egyiküket, nagyon szereti a viszkózt. állítólag természetes, könnyen kezelhető anyag, jó viselni. és az ára sem magas az ebből készült holminak.
* nem szeretem az áttetsző blúzt, ami alatt jól kivehető a fehérnemű. sokan járnak így, de ez kihívó, feltűnő és sok helyen nem kívánatos. nem kell zárdaszűznek látszani, de egy nőnek legyen méltósága és ne engedjen a kandi férfiszemeknek túl sokat látniuk.
* ha reggeltől estig ugyanazt a "képet" akarod mutatni, célszerű megfelelő "sminkjavító" felszerelést is tartani a fiókodban. a tartalékharisnyanadrág pedig jól jön apró "balesetek" esetén. van, aki mestere a kiszakításnak...
* a megfelelő modor éppolyan fontos, mint az öltözék. gondolom, ezt nem kell hangsúlyoznom.
* az egyik kolléganőm remekül tud bánni a kiegészítőkkel: sál, kendő, övek, bizsuk. ettől sokszor úgy tűnik, hogy gazdagabb a ruhatára, mint valójában. ötletes és pénztárcakímélő megoldás...
örülök, ha segíthettem. szia.
hirvike Creative Commons License 2000.01.24 0 0 59
Eco: (ha esetleg erre jársz) bocs, hogy anno nem reagáltam, de egyrészt mással voltam elfoglalva, másrészt rájöttem, hogy már így is elég sok pénzt beleöltem a ruhatáramba - teljesen feleslegesen -, így inkább felfüggesztem a további vásárlásokat.

Egyébként mostanában benéztem egy pár üzletbe - a leértékelések örömére - és bár most pulcsikra koncentráltam, ismét üres kézzel távoztam mindenhonnan. (Azaz bocsánat, megint bebizonyosodott, hogy túl jó az ízlésem: egy 14.000 Ft-os gyapjúpulcsival már ki is egyeztem volna...)

Előzmény: Eco (58)
Eco Creative Commons License 1999.12.14 0 0 58
Logisztikai prolémák miatt valszeg megoldhatatlan (Komárom semmilyen irányból nem esik számunkra útba). Neked meg mi nem fogunk útbaesni...
Másrészt nemcsak a Shopping-ba megyünk, hanem be a városba különböző egyedi okokból kifolyólag.
Ilyesmit úgy szoktunk intézni, hogy Sopronban a határállomáson találkozunk (illetve az azt közvetlenül megelőző MOL benzinkútnál) és onnan kisérjük el a "delikvenst(-eket)". Azután ő(k) már hazatalálnak maguktól is.
És így persze a Shoppingon belül odamentek ahová csak szeretnétek, miután az egy többszázhetáros bevásárlóparadicsom, jó 30-40 különálló és "sorházként" egybeépített épülettel, zömében áruházak. Valahogy úgy képzeld el, mintha egy 10-15 km hosszú autópálya szakasz mindkét oldalán csak hatalmas áruházak lennének.
Ha azt mondom, hogy hatalmas területről van szó akkor semmit nem mondtam. Közép-Európában nincs ehhez fogható... Ha még nem voltál látnod kell!!! Óriási területen, milliónyi dolog. Egy kisebb város Vösendorf mellett.

(Már alig várom, pedig mint pasas rohadtul utálok vásárolni... De ez a hely kivétel.)

Üdvözlettel Eco

gicus Creative Commons License 1999.12.14 0 0 57
Hirvikém!
Ha még előferdülsz Pestországban, feltétlenül keresd fel a Green Go üzletet (Szemere utca - Szent István körút sarka), a Nyugatinál. 18.000 forintból tetőtől talpig felöltöztem! (de most halál komolyan: bugyitól kalapig!) Gatya kb. 3000Ft, és van csomó póló á kb. 1000Ft, blúz és blézer is dögivel. Nagyker valójában, de "kiskerek" is vásárolhatnak. Ha rámszakad az OTP, mehetünk együtt!
Előzmény: hirvike (56)
hirvike Creative Commons License 1999.12.14 0 0 56
Komáromban fel tudtok szedni?
Előzmény: Eco (55)
Eco Creative Commons License 1999.12.14 0 0 55
Hali!

Nos ha valóban akartok valamit és olcsón - már bocs a nagyképűségért - akkor itthon ne is próbálkozzatok.
Irány a Shopping City Süd (Wien Vösendorf, Soprontól 35 perc az autópályán), évek óta odajárunk. Újra és újra elképedek, hogy mennyivel jobb mint itthon Dunaplazmák Westendcitycenterek és hasonló szarságok. (Elnézést a sértésekért.)
Heness & Mauritz, Orsay, New Yorker stb, butikok óriási választékkal, minden árkategóriában.
Ott például van egy kétszintes áruház (igaz ez már nem a kimondott Shopping City Süd-ön) ahol KIZÁRÓLAG tikárnéniknek (idősebb és fiatalabb korosztályoknak) árulnak ruhát. (Tátott szájjal jártuk körbe...)

Hirvike ha érdekel a dolog szívesen segítek közelebbről is. (Most vasárnap megyünk ki a barátnőmmel karácsonyra való tekintettel) mert hát ruhát szertene a lelkem a cég év végi bulijára...

Eco

Ramon Creative Commons License 1999.12.14 0 0 54
Sziasztok!
Érdeklődve figyeltem a fejleményeket, ki mit tart praktikusnak, aztán eszembe jutott egy s más.
Ugye amilyen a titkárnő, olyan a főnök?
Ha ez így van, akkor annak a hülye főnöknek is be kéne szállnia a ruhapénzbe, amivel alakítja a róla alkotott képet. Nemde? :-)))
hirvike Creative Commons License 1999.12.14 0 0 53
Most aztán itt ülök jól bejáratott farmeromban, és majd megvesz az Isten hidege... Holnap már hozok egy gyapjútakarót is, és bebugyolálom magam. Nagyon alkalmi lesz. :-)

fargo: én is örülnék, ha ilyen egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot, de a divat változik, ami egyrészt azt jelenti, hogy nem lehet ugyanazt felvenni 30 éven kereesztül, másrészt pont a változás miatt már nem is kapható a boltokban. Abba meg végképp ne menjünk bele, hogy milyen anyagokra cserélődtek le a jó kis természetes dolgok, így szinte lehetetlen (kis pénztárcával) normálisan vásárolni.

Előzmény: ribizli (51)
fargo Creative Commons License 1999.12.14 0 0 52
Szörnyű. Mint hímnemű, biztosan belehalnék egy ilyen tortúrába. Sosem értettem, miért nem működik a nôknél, hogy bemennek a kedvenc, bejáratott boltjukba, vesznek a mindig is használt ruhadarabjaikból színenként 3-3 darabot, azzal egy fél évig el lehet vegetálni, míg le nem szakad az emberrôl ;-). Szóval csak gratulálni tudok az "erôfeszítéshez", bár magamévá tenni képtelen lennék. Mármint az ideát, hogy 3 héten keresztül járjak, szakadatlan, vásárolni.

(ribizli kedves, maga inkább pihenjen, mert holnap nem bííírja ellátni a borítékjaim baját :-)

ribizli Creative Commons License 1999.12.13 0 0 51
hirvike, gratula, és megnyugtatlak, vannak érdeklődők! :-)
ribizli
hirvike Creative Commons License 1999.12.08 0 0 50
Az esetleges erdeklodokkel ezuton kozlom, hogy faradtsagos bevasarlokorutjaim eredmenyekepp sikerult nemi ruhatarat osszeallitanom, de az biztos, hogy egy darabig 6 loval sem lehetne bevonszolni egy boltba. (Most mar csak a januari leertekeleseket varom, addig meg pihentetem az idegeimet. :-)
nyman Creative Commons License 1999.11.24 0 0 49
Ja hogy tobben vagytok egy irodaban? Akkor ertheto :)) Egyebkent ezt anno nalunk ugy oldottak be, hogy korlevelben kiirtak, hogy 21C a megengedett (20C a szabvany), es nekem kellett felugyelni es a "reklamacios" ugyeket intezni. De a vezetosegre senki nem ment emiatt panaszkodni :))
Előzmény: Konyak (48)
Konyak Creative Commons License 1999.11.24 0 0 48
Nálunk teljesen le van csavarva a fűtés a titkárságon. De ez nem jelent semmit, mert egyterű az iroda. Ebből következik, hogy mindig van egy hisztis, aki miatt nem lehet szellőztetni. Szóval meg lehet sülni.
nyman Creative Commons License 1999.11.24 0 0 47
OFF
Ezt mar tobbszor hallottam, hogy az irodak tulfutottek, nem lehet, hogy csak tekerni kellene egy kicsit a termosztatikus szelepen. Emlexem, mikor olyan helyen dolgoztam, ahol kb 75%-ban nok, ebbol orokos problema volt. A masik ilyen problema, hogy hideg a radiator es csak 21C-van.
ON
Előzmény: Konyak (46)
Konyak Creative Commons License 1999.11.24 0 0 46
Mint gyakorló titkárnéni én is a varratás mellett voksolok. Igaz, nekem nagyon jó varrónőm van, aki mellesleg divattervező, így segíteni tud a megfelelő fazon kiválasztásában. De még így is olcsóbb, mintha konfekciót vennék, ami még csak nem is áll jól.
Az irodák pedig elképesztően túlfűtöttek, erre készülj fel! Nekem mindig van bent egy lapossarkú, de csinos cipőm, ami kosztümhöz is, nadrághoz is megy - váltócipőnek. Én egy kis kardigánom, ha mégis huzat lenne. Amúgy nagyon lazán érdemes öltözni. Én a kosztümhöz egy rövid mellényt is csináltattam, hogy levehessem a blézert, ha túl meleg van.
hirvike Creative Commons License 1999.11.24 0 0 45
????? :-)
Előzmény: lady (44)
lady Creative Commons License 1999.11.24 0 0 44
Hát sajnos minden nagyon drága. Szponzorok ügyében intézkedem...:-) Küldöm Emilt...:-)
hirvike Creative Commons License 1999.11.24 0 0 43
lady: az ötlet tökéletes, de légyszí ajánlj hozzá szponzorokat is :-) Egyébként magánemberként nagyon tetszik ez a stílus, de most nem ezt keresem.

Jelentem, kb. 5 órás Duna Plaza - és környéki üzletek - felderítése 1 nadrág és 1 kendő beszerzéséhez vezetett. :-(

lady Creative Commons License 1999.11.23 0 0 42
Mit szólnál a következőhöz:
-Vastag mintás puha kötött garbó (aminek nincs passzé az alján)10.000 körül szokott lenni
-Miniszoknya valamilyen gyapjú szövetből (árat nem tudok mondani, mert nekem mindig anyukám varrja)
-Szolidan mintás vastag harisnyanadrág 4000 körül.

Ez kényelmes.

nyman Creative Commons License 1999.11.22 0 0 41
es mi a helyzet a farmet polo variansal? :)
Előzmény: hirvike (40)
hirvike Creative Commons License 1999.11.22 0 0 40
Csokis2: a sötét blúz nálam default, ugyanis a világos színű cuccokban határozottan hullaszínem van. Azért ötlett adtál, majd letesztelem, hogy akad-e olyan hímnemű, aki eljönne velem shopping-olni. (Gyötör kollega tudna egy kicsit mesélni a ruhavásárlási módszereimről... :-)

lady: már nézelődtem garbóilag, de az a gond, hogy az elegánsabb kiadás max. viszkózig jut el a természetes anyagok skáláján. Speciel nekem a selyem nagyon tetsz, de a valódi egy kicsit húzós lenne most árilag.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!