Keresés

Részletes keresés

czimbi Creative Commons License 30 perce 0 0 487994

Nyomtass egyet! :-))

Előzmény: 8Törp reload (487992)
czimbi Creative Commons License 30 perce 0 0 487993

Fargo, ez látod az igazi balkáni közeg, már bocs, de lóf..xt se avatkozott be ott a muszka... Azok ha beavatkoznak, a szőröstalpú fhansziáknak annyi és papíron akkor mi kezdhetnénk örülni (persze erre tudom most itt is sokan felszisszennek a sok polkorrekt agymosás után ;-) )

Simán csak ilyenek, szélkakasok, mindig is azok voltak, bukdácsolnak kormányválságtól válságig, ellopnak mindent, amit lehet.

Előzmény: fargo (487980)
8Törp reload Creative Commons License 2 órája 0 0 487992

Nincs vonóhorgom, nincs utánfutóm. Minden másom van. :-D

Előzmény: czimbi (487978)
8Törp reload Creative Commons License 2 órája 0 0 487991

S70 2.5 10V Aut

Előzmény: kopiteki (487977)
fargo Creative Commons License 2 órája 0 0 487990

A Tarlósra meg a családtagjaira vadászott a libsi skandallum-kommandó, szerintem akkurátus válasz volt a Tarlóstól az "elmentek a JBQ anyátokba, kisgyerekek" kezdetű akció. Bünti befizetve, kamera leszedve, mindenki bekaphatja.

Én még fel is helyeztem volna a kamerát a libsi faxparaxtok ánuszába, csak úgy mókából. Tényleg anyukájukkal szórakozzanak otthon...

Előzmény: keton (487985)
fargo Creative Commons License 2 órája 0 0 487989

Nem, nem csinált suttyót magából, ugyanolyan intelligens maradt, mint amilyen volt. :-)

Nem a "legalja", hanem szándékosan felvett egy stílust, egy szerepet, hogy ellensúlyozza a hasonló baloldali megmondóemberek trágárságait, akikkel érdekes módon sem neked, sem egyik baller kartársnak nincs soha semmi baja. Tudod, akik ezeket a "bajszosxar" meg "lépjen hátra oszt baxxa arcon magát" dumákat nyomatják. No, hát a Bayer Zsolt az ezeknek az ellenében ható erő. A fidesz ugyanis felismerte 2002. után, hogy a saját fegyverével tudja legyőzni a komcsi-libsi bagázst, így aztán megszületett az index ellenében az origó, a Klub Rádió ellenében a Hír FM, a betelefonálós műsoraikkal, meg a Bayer is ebbe a sorba illik. Én egyébként hálás vagyok a faxinak, mert ő vállaltan kimondja azt, amit sokan szintén gondolnak, de ilyen vagy olyan okból nem mondhatnak ki nyilvánosan. Ami meg a Bayer stílusa miatt tiltakozó kartácsokat illeti, hát nekik bizony a pofáknak befogása van és mély kussolás, mert ha nem tiltakoztak a balos Tóta W-k és társaik stílusa miatt, akkor semmilyen jogalapjuk sincs hörögni, amikor megkapják a pofájukba ugyanazt, csak ellenkező előjellel, és kicsit kiműveltebb stílusban :-DDD

Előzmény: pirate82 (487987)
fargo Creative Commons License 2 órája 0 0 487988

Reggel mikor elindultam az irodába, itt hétágra sütött a Nap, bár hideg volt...

Bent kérdezte kollégám hogy a kutyám hogyan bírja a havat. Mondtam neki, az most nincs. Azt válaszolta "majd lesz".

Ekkor indultam haza, háromnegyed órával később itthon:

Hókotró azóta sem járt erre, de érdekes módon nem akadt el a villamos, nem kértek a buszok, nem volt kilométeres dugó :-DDD

(Mondjuk azóta el is olvadt, de nagy hirtelen leesett vagy öt centi, sűrű, hatalmas pelyhekben. A kutya le sem xarta, a fedett teraszról figyelte a csendet...)

pirate82 Creative Commons License 2 órája 0 0 487987

"

Igen. Nem kellett volna odamennie.

A Bajer Zsóttinak kellett volna odamennie :-D"

Bázeg tényleg! Az mekkora egy suttyót csinált magából az elmúlt években, pedig milyen egy művelt ember. 

Na a Bájer az tényleg, az hozza ezt az igazi alja stílust. De Petit megette volna reggelire.

Előzmény: fargo (487983)
pirate82 Creative Commons License 2 órája 0 0 487986

Ez valami bonyolultabb dolog volt, de azt megmagyarázták.

Én úgy tudom, persze ez a Tarlós elmondása szerint, de mindenekelőtt a bünti be lett fizetve. Jogszabályt nem módosítottak, tehát elviekben nem lett megakadályozva a bünti. Forgalmi rend változás történt, amit nem vett észre a zasszony, ezt ugyan elismerték, de vitatták a körülményeket és a vizsgálatok megállapították hogy...

Szóval megoldotta na. De a bünti be lett fizetve.

Előzmény: keton (487985)
keton Creative Commons License 3 órája 0 0 487985

Jóestate!

Tarlós István sajnos nálam ott írta le magát, amikor a drága felesége teljesen egyértelműen tilosban fordult a Szépvölgyi útra, és ezután leszereltette a kamerát és jogszabályi úton megakadályozták, hogy ilyen módon büntetést lehessen egyáltalán kiszabni. Egy igazi úriember ilyenkor sűrű elnézéskérések közepette befizeti a büntetést, és megkéri az asszonyt, hogy legközelebb figyeljen jobban. Ez viszont valami egészen balkáni "megoldás" lett.

Előzmény: pirate82 (487982)
fargo Creative Commons License 3 órája 0 0 487984

A többit nem t'om, nem bírtam fél percnél tovább hallgatni az egészet. Látni nem láttam, azt el sem indítottam (volna) ha belefutottam (volna). Fél perc után pontosan le lehet venni, miről van szó, és azt is lehet tudni, hogy az első fél percben mindent láttál :-D

fargo Creative Commons License 3 órája 0 0 487983

Igen. Nem kellett volna odamennie.

A Bajer Zsóttinak kellett volna odamennie :-D

pirate82 Creative Commons License 3 órája 0 0 487982

Én még mindig azt mondom, hogy nem kellett volna oda menni. Nem arról van szó hogy nem érdemelte meg a pofájába, hanem arról hogy szánalom cirkusz lett belőle ahogy oda lépett hozzá.

Egyre jó volt, hogy akinek van hozzá szeme, az láthatta hogy MP egyébként milyen agresszíven reagált. Nyilván kicsit cél is volt, de például Menczer őszintén meglepődik amikor azt mondja Magyar, hogy "Én értem hogy az a cél hogy megüssem, nem fogom megütni." Látszik a szitun, hogy ilyenre egyébként senki nem gondolt. Viszont MP nyilván magából indul ki, hogy egy provokációnak kizárólag az lehet a célja, hogy valakit tettlegességig idegesítsen. Na most volt ilyen régen úriemberek között is, párbajnak hívták, de ezen a szinten nagyon messze vagyunk az úriember szinttől.

Ott volt a Tarlós - Tordai "beszélgetés" is. Én azt gondolom, hogy a teteje volt annak, amit egy politikus megtehet, vagy megengedhet magának ilyen helyzetekben. Na de a Tarlós az ezekhez képest magasan fentebb van. Én egyébként imádtam a faszinak stílusát, egy igazi úriember a kamerák előtt. Azt gondolom hogy az lenne az a szint, amit egy politikusnak képviselnie kéne. És tette mindezt akkor is, amikor vele szemben néha minősíthetetlen hangnemben nyilatkoztak. Szóval lehet azt mondani hogy Menczernek igaza volt, de a stílus amivel fellépett, az akkor is sudribunkó. Na jóvan hát más parlamentekben még verekednek is a képviselők. Nekünk meg most ez van itthon. :)

Előzmény: fargo (487973)
pirate82 Creative Commons License 4 órája 0 0 487981

"Szóval az a "szedd ki a szőnyeget", az kb ilyen művelet."

Igen, én is akartam mondani, hogy azért kikapni a szőnyegezést egy autóból azért az nem olyan egyszerű mint felkapni egy lábtörlőt egy ajtó elől.

Örülök hogy sikerült megoldanod és kívánok sok erőt az idegrendszerednek ehhez a művelethez.

Úgy hiszem mindenki nevében beszélek, amikor azt mondom, nem lennénk a helyedben. 

Előzmény: 8Törp reload (487975)
fargo Creative Commons License 4 órája 0 0 487980

Czimbi,

Mi ez a cirkusz Romániában?

Tényleg belenyúltak a ruszkik a választásokba, vagy csak a szokásos libsi kavarás, mert nem ballib jelölt nyerte a voksolást?

kopiteki Creative Commons License 4 órája 0 0 487979

Mindenkinek boldog mikit!

czimbi Creative Commons License 7 órája 0 0 487978

Nincs vonóhorgod? Egy utánfutóval csak egyszerűbb a szállítás. 

kopiteki Creative Commons License 10 órája 0 0 487977

Ez milyen autó?

8Törp reload Creative Commons License 10 órája 0 0 487976

A nehezített pálya az az, hogy az alsó szőnyeg az dupla rétegű, melyben az alsó réteg szivacsféle, a felső meg pvc-féle. Ez a felső réteg nem vízáteresztő. Ha a szélénél aláfolyt a víz, akkor az kipárolgással a pvc-n keresztül nem fog kijönni. A szőnyeget fel kell emelni a vasról. A felemeléshez meg szét kell szedni az egész belsejét. Meg lehet csinálni, csak xopás.

Előzmény: Pityuuuu (487971)
8Törp reload Creative Commons License 10 órája 0 0 487975

Most jöttem a szerelőtől. Kiszedtük az üléseket, minden műanyag keretet, fűtéscsövet, kédert, takarót. Találtunk kb 3000 forintot fémpénzben, szóval, már ezért megérte.

A műszerfalat és a középkonzolt is szét kellene szerelni, hogy az alsó szőnyeg is teljesen kiszerelhető legyen. Az azért elkerülném.

Ebben az állapotban viszont fel tudom emelni annyira, hogy valamit alátéve legalább a fele lebegjen, így a levegő alá tud menni.

Ha már lúd, legyen kövér, így bejelentkeztem egy belső takarítóhoz, mert ha már szét van szedve és amúgy is vizes, akkor mossa ki a belsejét tisztára.

Azután itthon lesz ideje kiszáradni, összeszerelés meg csak azután. Addig Nissanozni fogok.

Kb havonta megyek 300 liter desztillált vízért. Vajon mikor fogom ezt a hibát ismét elkövetni? Tudom, alkoholt kellene szállítani, ha azt öntöm bele, akkor attól nem rozsdásodik a vas, nem rothad be a szőnyeg, könnyebben kipárolog és az illata is jobb. Hát ez van.

Szóval az a "szedd ki a szőnyeget", az kb ilyen művelet.

Előzmény: Alex Raps (487970)
kopiteki Creative Commons License 11 órája 0 0 487974

Az is benne van, hogy egy paraszt csak ugyanolyan paraszt leugatásból ért. Szerintem igaza van sanyának, másból nem ért. Azon csodálkoztam, hogy nem verekedtek össze

Előzmény: fargo (487973)
fargo Creative Commons License 22 órája 0 0 487973

A helyzet az, hogy szerencsétlen Menczer kapott egy feladatot: menjen oda ahol MP legközelebb kommandózni fog, és szembesítse a faxit a saját dolgaival. Hiba volt hogy nem utasította vissza a feladatot, ez nem neki való volt. Ugyanis MP ebben a hőzöngős, a másikat leugatós, kötözködős, nagypofájú stílusban verhetetlen, hosszú tapasztalata van, a Menczernek meg nincs. Akkor sem, ha sokkal intelligensebb, mint MP. Ugyi ha beállsz a disznók közé a xarban birkózni, akkor fülig xaros leszel te is, ők meg legyőznek a rutinjukkal. Szóval ez történt szerintem. Menczer nem bunkóbb volt, hanem rutintalan, és naiv hogy bevállalta ezt a haknit. Hibázott. De ez nem menti fel MP-t az alól, hogy mekkora egy gyökér. 

Előzmény: pirate82 (487926)
Ubulaköbön Creative Commons License 1 napja 0 0 487972

3-4 millióért nem fogsz ilyenből jót találni. Ami jó, az 6 millió forint, ennyit nem szánsz rá, akkor inkább hagy a fenébe, vegyél egy kis benzines régi izét, Nissan Micrát, ilyesmit a rövid távokra.

Előzmény: pirate82 (487964)
Pityuuuu Creative Commons License 1 napja 0 0 487971

Gépkölcsönzőben lehet bérelni ipari szárítógépet. Az a levegő páratartalmát gyűjti egy tartályba. Szerintem simán ki lehetne vele szárítani a kocsit, ha bezárod egy napra.

Előzmény: 8Törp reload (487968)
Alex Raps Creative Commons License 1 napja 0 0 487970

Szedd ki a padlószőnyeget és lógasd ki a fészerben. 2-3 nap és kiszárad és addigra még a kocsi is. 

Előzmény: 8Törp reload (487968)
Alex Raps Creative Commons License 1 napja 0 0 487969

Én is a szögegyszerű szívót támogatom a megbízhatósága és az alacsony karbantartási ktg. miatt, viszont sajnos a szükséges teljesítmény hiányában ezek nem tudnak elegendő áramot termelni a nagyobb teljesítményigényű elektromos hajtáshoz. Főleg ha mondjuk az két motoros...és ezért maradt kényszerűen rendszerben a turbinás aggregátor, mert a relatíve kis mérethez (3 henger 1500 ccm) így már elegendő teljesítmény tartozhat, mert ne feledjük, hogy a villanymotorok által közvetetten leadott párszáz kW teljesítményt elő kell valamivel állítani. Érdemes megnézni a Nissan X-Trail e-Power működési elvét. Mostanában gyanúsan sok videó került ki róla vagyis alakul valamiféle sikersztori. Relatíve kis méretű akksi van benne (1-2 kWh közötti ha jól emlékszem) és a belső égésű motor működésének túlnyomó részében közvetlenül a villanymotorokat látja el árammal. A kevéske akkupufferelés csak a zökkenőmentes haladáshoz szükséges, de úgy általában nem az a cél, hogy akksiról fusson a vas. Érdekes koncepció, nekem ez is tetszik.

8Törp reload Creative Commons License 1 napja 0 0 487968

Tegnap vizet szállítottam. A hátsó ülésre pont befér egy 300 literes tartály. A töltőszivattyú betegeskedett, lassan pumpált, aztán váratlanul feléledt. Annyit késtem, hogy betolt kb 20 liter vizet a hátsó ülésre. De szerencsére nem maradt ott, egyenletesen elterült a padlón. Hazáig lötyögött. Ma kiporszívóztam a javát, de ez az időjárás nem kimondottan kocsiszárító klíma. Valamit ki kell találnom. Amikor a 850-es beázott a csomagtartófedél körüli peremből kivezető gumicsövek eltömődése miatt, akkor az egy teljes nyár volt felhúzott szőnyeggel. Ma megnéztem mégegyszer a naptárt, mert hátha, de a nyár messze van. Valamit ki kell találnom, hogy ne rothadjon szét nyárig. (tudom, töltsem fel wd40-nel, az kiszorítja a vizet)

Előzmény: Pityuuuu (487935)
8Törp reload Creative Commons License 1 napja 0 0 487967

Csináld úgy, mint a teslások. A benzines Honda áramfejlesztő ott figyel a csomagtartóban...

Van máááásik!!!

Pityuuuu Creative Commons License 1 napja 0 0 487966

Egy plug-in hibrid kell neked szerintem. Azt este fel tudod rakni töltőre, 30-40 km-t elmennek villannyal és van bennük rendes belsőégésű motor is. Van a Volvonak is a V60-ban 2.4 dízel van mellette. Az egy élhető autó szerintem. Ahogy nézem hahun 4 millióba még bele is férnek a 13-15 közötti gyártásúak. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak ezek.

kopiteki Creative Commons License 1 napja 0 0 487965

Arra én is

Előzmény: Alex Raps (487961)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!