Keresés

Részletes keresés

fargo Creative Commons License 1,5 órája 0 0 452924

-- Gázszerelő? Aha, lehet. Bár az legalább DOLGOZIK, gázt szerel. A Kóka elfti mit dolgozott? MErt az abból lett milliárdos sokkal rövidebb idő alatt, hogy az összes iskolának nála kellett előfizetnie kötelezően a vérgagyi sulinetre, negyed megabitet sem kaptak valami havi 160 ezerért. Akkor sopánkodtál?

Persze mindig lesz egy halom ember aki irigy lesz ra gázszerelőre. Nem az bántja őket alapvetően hogy az egy tahó, vagy hogy mit tett a pénzéért, hanem az hogy GAZDAG lett, míg ők meg csórók maradtak :-D

 

-- Elzárják az újságírókat a képviselőktől? Egyrészt én azokat a figurákat nem tartom újságíróknak, sem szakmailag, sem emberileg. Másrészt a szomszéd birkáinak sem engedném a közelébe, nem hogy a Parlamentbe flangálni. Harmadrészt majd ha nem rövidnaciban mennek be a Parlamentbe, akkor panaszkodhatnak. Negyedrészt meg mi tartja vissza őket attól, hogy felkeressenek bárkit is a Parlamenten kívül? A Hadházy nevű seggfej a drónjával röpköd (engedély nélkül) a kormánypárti politikusok ingatlanai felett, az mennyivel kreatívabb?

 

-- A nemzeti valuta naponta dönt rekordokat? Na és? Engem konkrétan inkább pozitívan érint, mondjuk azért mert exportra termelő cégnél dolgozok. Az azonban felmerül bennem, hogy amikor a gyurcsányék alatt csinált ilyesmit a forint, akkor is elégedetlenkedtél vajon? Na és az felmerült benned hogy szándékosan tartják alacsonyan a forint árfolyamát? Mert hogy erre is lehet több indokot is mondani, amit egy gazdasági szakember simán átlát és megért, míg a mezei prollerok csak azt nézik hogy Ausztriában többe kerül nekik a sör meg a belépő a vidámparkba. Na és mi van a britekkel? Náluk is xar a világ? A font ott is elég rossz helyzetben van :-D

 

 

Előzmény: SLX-350 (452915)
keton Creative Commons License 4 órája 0 0 452923

Eddig is az volt. Tarlós is állandóan fenyegetőzött meg zsarolt (lemond, leállítja a metrót, stb.), hogy megkapja a város a működéséhez (nem a fejlődéséhez) szükséges pénzeket.

Előzmény: Alex Raps (452920)
keton Creative Commons License 4 órája 0 0 452922

Kényelmesnek kényelmes, de ebben a korban (nem írtad, mennyit futott) már lehetnek zsebbenyúlós meglepetések, főleg, ha elmaradtak korábban az olajcserék.

Előzmény: Baga416 (452921)
Baga416 Creative Commons License 4 órája 0 0 452921

sziasztok újból hozzátok fordulok. S60 2007 2.4d 163le automata jo választás? Mennyire kenyes a volvo automata köszönöm a válaszokat sziasztok 

Alex Raps Creative Commons License 4 órája 0 0 452920

Majd figyeld csak ki Karigerit! Hanyadik munkanapja volt a mai? Máris kijelentette egy _nemzetközi_ sajtótájékoztatón, hogy a főváros allulfinanszírozott. :D Eddig persze nem volt az. Lesz ebből még IMF hitel! 

Előzmény: next_opponent (452917)
keton Creative Commons License 5 órája 0 0 452919

Ilyen jellegű kilengéseket bármelyik országban találsz, úgyhogy ezzel a lendülettel akár fel is kötheted magad, szar az egész bolygó...

Előzmény: SLX-350 (452915)
Alex Raps Creative Commons License 5 órája 0 0 452918

A narkó állítólag egyik felvételen sem látható. Az csak hozzá lett szájalva a történethez.

Előzmény: next_opponent (452916)
next_opponent Creative Commons License 6 órája 0 0 452917

Borkai egy hülye tuskó tolvaj, nem volt szükség csapdára.

Előzmény: fargo (452891)
next_opponent Creative Commons License 6 órája 0 0 452916

Szerintem meg inkább Pokornitól és Schmitt Páltól kellene undorodni ebben az esetben. Nehogymár a tükör legyen a hibás...

 

Borkai esetében pedig nem az a lényeg, hogy kokózott és kurvázott (bár így, hogy horvát nők is voltak a hajón, húzósabb, mert ez ott bűncselekmény), hanem az, hogy szénné lopta magát, az ügyvéd haverja és a slepp pedig nemkülönben - mindez pedig könnyen bizonyítható, mert egy balfasz az ügyvéd.

 

Kaposváron pedig akkorát bukott Krakus, amekkorát csak bukhatott. Éppen meglett a többsége, neki ez óriási visszaesés.

Előzmény: fargo (452886)
SLX-350 Creative Commons License 6 órája 0 0 452915

Az lenne a normális ország ahol:

- valaki (például egy gázszerelő) néhány év alatt legálisan(?) több milliárdos vagyonra tehet szert?

- az országgyűlés nagybajszú elnöke hermetikusan elzárja az újságírókat a képviselőktől?

- a nemzeti valuta szinte naponta dönt negatív árfolyam rekordokat az Euroval szemben?

Előzmény: fargo (452909)
kopiteki Creative Commons License 7 órája 0 0 452914

Nem biztos, hogy rögtön lesz válasz. Tudod ez egy viszonylag új modell, nem nagyon van ilyen itt a topik kollégáinak. Ha valakinek lesz tapasztalata, segíteni fog. Légy türelemmel.

Anno a 163 lovas dízel (ahogy írtad) tényleg jó motor volt, viszonylag kevés problémával. Aztán jött a 185 már kicsit nyűgösebb volt, majd a 205 és így tovább. Talán etyi tudja melyik jó, és ha idenéz elmondja.

Előzmény: m.Lajos (452913)
m.Lajos Creative Commons License 8 órája 0 0 452913

Sziasztok, örülök hogy ide találtam.

 

Autóvásárlás előtt állva kérném a segítségeteket.

2014-16 közötti s60-as volvot nézek kézi váltóval, 136 lovas kivitelt 100e km körül. A vásárlás jövő tavasz, de addig szeretném begyüjteni az infókat. Valószinüleg hozatni fogom külföldről.

Érdekelne a véleményetek erről a modellről.  Teszteket olvasva inkább a régebbi 400nm-es 163 lovas verziót elemezgették ki. Azthiszem a normális közlekedésre bőven elég ez a motor. A felszereltsége nekem bőven jó, biztonság, kényelem kár is rá szót vesztegetni….ez pipa. Alakatrészárakat látva nagyon nem hűltem le, nem aranyár, de nem is olcsó.

 

Ami visszatart esetlegesen az a szervizköltség és az esetleges meghibásodási dolgok, tipushibák, szóval röviden a megbízhatóság.

Köszönöm, ha valaki szán rám pár mondatot.

pirate82 Creative Commons License 12 órája 0 0 452912

Mindenhol akad valami olyan, amitől ketténéz az ember :D

A felsorolt országok közül, talán Kanada amiről azt csiripelik hogy Kánaán. De nem éltem ott, nem tudom.

Franciaországról mondják még, hogy nagyon jó a szociális hálója, de ott se szívesen élnék. Ők se szeretnék hogy bárki, aki nem francia, ott éljen. :)

USA... hagyjuk...

Britektől meg mostanában hazajönnek szülni, mert állítólag csapnivaló az egészségügy.

 

Szóval mindenhol jó, de legjobb sehol.

Előzmény: keton (452911)
keton Creative Commons License 15 órája 0 0 452911

Furcsa, nekem is pont ez a szóösszetétel ütötte meg a szememet. Ha most csak nagyon általánosan nézem, a mi kultúrkörünknek megfelelő "normális világ" kb. a következő:

- Európai Unió

- USA, Kanada

- Egy marék egyéb ország (Svájc, Japán, Új-Zéland stb.)

 

Ezeket leszámítva a Föld többi részén éhínség, nyomor, háború, kiszámíthatatlanság, mi mércénkkel nézve rettentően alacsony életszínvonal, rövid várható élettartam stb. a helyzet. Úgyhogy én részemről nagyon örülök neki, hogy egy normális országban, békében élhetem az életemet, tulajdonképpen a Föld 90%-ához képest luxus körülmények között. Nyilván van jobb, de néha azért nem árt reálisan értékelni a helyzetünket. Pl. nem lesz attól "nemnormális" az ország, ha valahol olyan vezetőt választanak meg, aki nekem nem szimpatikus.

Előzmény: Alex Raps (452910)
Alex Raps Creative Commons License 17 órája 0 0 452910

Számomra az a normális ország ahol demokrácia van (lásd Kari Geri megválasztása, ha esetleg még eddig nem...), ahol a napi politika bizonyítható módon törekszik a területen élők gazdasági életének jobbá tételében (alacsony jegybanki kamat, szigorúan szabályott hitelezési rendszer, könnyített ingatlanszerzési koncepció a fiatal házasoknak, törekvés a GDP arányos adósság kezelhető szintre csökkentésére, stb.) és ahol nem a PC vezérli a gondolkodást, hanem az annál "picit" régebbi társadalmi normák. Aztán akinek ez nem tetszik "annak el is lehet menni innen kéremszépen'". Sőt! Szívesen segítünk csomagolni is. :)

Előzmény: bollinger (452907)
fargo Creative Commons License 18 órája 0 0 452909

Oszt melyik lenne az a "normális ország"?

 

Amelyikben gyerekeken nemváltoztatást hajtanak végre immár tömegesen, mert azok mondjuk 7 évesen (hét évesen, bonyek!) úgy gondolják, hogy ők most inkább punxit szeretnének a kukijauk helyett? Vagy mert a szülő gondolja úgy, hogy a fiában inkább leánka lelke lakozik?

 

Vagy az lenne a "normális ország" ahol a belügyminiszter körlevelet küld ki, amelyben konkrétan leírja hogy az alsótagozatos tanárok figyeljenek a lányokra, mert amelyiknek copfban van a haja, annak jó eséllyel nácik a szülei, és a gyereket alkalomadtán ezért el kell venni a szülőktől hogy "átneveljék"?

 

Vagy az a normális ország amelyik a mai napig 14 afrikai államtól húz gyarmati adót?

 

Esetleg az, ahol a helyi önkormányzati képviselő felveti, hogy az ő körzetében, tekintve hogy a muszlimok többségbe kerültek, meg kellene fontolni a burka és a többi vallásilag előírt viselet kötelezővé tételét az őslakos nők részére is?

 

Mesélj még, királylány! Melyek azok a hótt normális országok?

Meg arról is hogy te vajon ott élsz-e már, ha itt olyan nagyon xar neked. És ha nem, akkor miért nem? :-D

Elvakít az orbánfóbiád, csak mondom :-P

Előzmény: bollinger (452907)
bollinger Creative Commons License 1 napja 0 0 452908

Nem is lehet, a prémiumszegmensben szerintem 10 éven belül itt Európában szinte csak elektromos vagy hibrid autót lehet eladni.

Előzmény: Alex Raps (452906)
bollinger Creative Commons License 1 napja 0 0 452907

Egy normális országban max 10%-ot kapnának, konjunktúra idején még ötöt sem. Az eredmény alapján remélem visszavesznek, bár Orbán megmondta, hogy ne arra figyeljenek amit mondok, hanem amit csinálok...

Előzmény: Alex Raps (452904)
Alex Raps Creative Commons License 1 napja 0 0 452906

Még az is lehet, hogy ebben a villanyautós izében kicsit sem marad le a márka: https://totalcar.hu/magazin/hirek/2019/10/17/bemutattak_az_elso_tisztan_elektromos_volvot/

Alex Raps Creative Commons License 2 napja 0 0 452905

Nem. Az idelista fogalomköre nem ez a fajta ráutaló magatartás. :)

Előzmény: dokeee (452903)
Alex Raps Creative Commons License 2 napja 0 0 452904

Mindegy. Csak az a lényeg hogy diktatúra van* és nincs demokrácia. Csak ezért - meg az antennástévét' néző parasztnénik-bácsik miatt - van hatalmban a Fidess. :D 

 

 

*Eztet az a törpepárt tagsági könyvvel rendelkező 45 éves komenista jóasszony kisasszony is megmondta az EU parlamenben, úgyhogy mindenki tuggya' valójában ez így is van. 

dokeee Creative Commons License 2 napja 0 0 452903

Eléggé idealista vagy. Nem ilyen szigorúak a határok . :))

Előzmény: SLX-350 (452902)
SLX-350 Creative Commons License 2 napja 0 0 452902

Ha BTK akkor nem politika. PONT.

Előzmény: dokeee (452901)
dokeee Creative Commons License 2 napja 0 0 452901

Nem ez volt a kispesti történetben?

Előzmény: SLX-350 (452900)
SLX-350 Creative Commons License 2 napja 0 0 452900

Szerinted ez politika? Ha ez így valóban elhangzott (és megtörtént) akkor egyszerűen a BTK-ba ütköző cselekmény.

 

 

Előzmény: dokeee (452899)
dokeee Creative Commons License 2 napja 0 0 452899

Az  "úgy kell szerződni, hogy a vállalkozóktól jöjjön vissza a pénz" úgy önkormányzati képviselőnként évi száz milla erejéig,, az nem szakmai?

Előzmény: SLX-350 (452898)
SLX-350 Creative Commons License 2 napja 0 0 452898

" ... bemutatják a pógi szakmai alkalmatlanságát ... "

 

Hol láttál akár egy árnyalatnyi szakmai vonatkozást is a kispesti történetben?

Előzmény: fargo (452896)
czimbi Creative Commons License 2 napja 0 0 452897

A szócséplés helyett úgy hiszem, újra itt a helye ennek a gondolatnak!

 

 

fargo Creative Commons License 2 napja 0 0 452896

Azért van némi különbség aközött, amikor bemutatják a pógi szakmai alkalmatlanságát meg amikor rejtett kamerával felveszik ahogy kefélsz és azt hozzák nyilvánosságra :-D

Nem érzed a különbséget?

Ja, persze hogy nem :-D 

Előzmény: SLX-350 (452894)
dokeee Creative Commons License 2 napja 0 0 452895

Olvastam a Facebookon Nagy Zoli posztját, ezen felbuzdulva kicsit takarítottam én is, igazából hat-nyolc bolond szarta tele a facebook fiókomat politikával.

Előzmény: SLX-350 (452894)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!