Keresés

Részletes keresés

Alex Raps Creative Commons License 1 órája 0 0 493815

Az van hogy a bérleti díjat, az energiaköltségeket és a bérköltséget valamiből ki kell termelni.  

Előzmény: pirate82 (493814)
pirate82 Creative Commons License 1 órája 0 0 493814

Ezt én is utálom, amikor a szakmunka mellé még kereskedelmet is folytatnak. Nyilván így több pénz van benne.

De ezt csinálják a kivitelezők is, autószerelők is. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbben haszonnal adják tovább az alkatrészt, nyersanyagot, építőanyagot. Ha meg ezt meg szeretnéd előzni és mondod hogy viszed/veszed az anyagot/alkatrészt, akkor megy a szájhúzás. Akkor még van a "B" terv, hogy mondja meg, milyen alkatrészt szeretne, vagy mivel szeretne dolgozni, én azt beszerzem. Ha erre is megy a szájhúzás és nem vagyok ráutalva, akkor ilyen embereket nem bízok meg munkával.

Ez a lakberendezés hogy működik? Mondom az összeghatárt és abból főz a szaki, vagy ez már a korlátlan kategória?

Előzmény: fargo (493805)
pirate82 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 493813

Nem csodálkozom hogy megvadult a majom. Én is megvadulok ha nyugdíjast találok a saját otthonomban. :D

Előzmény: 8Törp reload (493809)
Alex Raps Creative Commons License 1,5 órája 0 0 493812

Az emberek rendszeresen elfelejtik, hogy valójában vadállatokat tartanak, aztán előbb-utóbb ez lesz belőle.  

Előzmény: fargo (493808)
czimbi Creative Commons License 2 órája 0 0 493811

Már azt is bebukta a kismajmunk! :-)))

inrock Creative Commons License 3 órája 0 0 493810

Hát ez csodálatos :D

Előzmény: fargo (493804)
8Törp reload Creative Commons License 3 órája 0 0 493809

Minek ment be a nyugdíjas a majom otthonába?

fargo Creative Commons License 4 órája 0 0 493808

Magyar Péter országjáráson van?

:-DDD

fargo Creative Commons License 4 órája 0 0 493807

Nem úgy vót azzz! :-D

Előzmény: Alex Raps (493806)
Alex Raps Creative Commons License 4 órája 0 0 493806

..és a légy röptében??? :D

Előzmény: fargo (493800)
fargo Creative Commons License 5 órája 0 0 493805

Némelyik lakberendezőtől kifordul a gyomrom, bonyek. Komolyan, nem tudom mit képzelnek...

Tervez a picha valami közepesen xar konyhát egy új házba.

Elviszi a tervet valami lapszabászathoz, aztán egy asztaloshoz, meg berendel hozzá lámpákat, szanitereket, vasalatokat, háztartási gépeket. Összefésüli a cuccokat egy csomagba, amihez külön-külön árat kér mindenkitől írásban, amit majd benyújt a megrendelőnek. De előtte bejelentkezik mindegyikhez: a lapszabászathoz, az asztaloshoz, a lámpás céghez, a szaniteres-vasalatos céghez meg a gépeket áruló céghez is, és kér tőlük, mindenkitől egyenként 15% jutalékot, amit majd ő kiszámláz nekik. Majd a csomagba gyűjtött árakat átadja a megrendelőnek, és jelzi hogy "projekt menedzsment" címszó alatt tőle is kér 15%-ot az egészre vetítve. De kiszámlázza még természetesen a saját tervezői díját, ahol szintén jó vaskosan fog a ceruzája, legalábbis ahhoz képest, hogy sikerült neki megtervezni szép, unalmas, unásig használt szürkékből összegányolt, szabvány kocka alakú konyhabútorokat.

Oszt csodálkozik, hogy miért nem versenyképesek az árai.

Ész megáll némely embernek a kapzsiságán meg a bődületes méretű arcán...

Felvetettem neki, hogy mi lenne, ha megtanulna rendesen bútort tervezni, elkérné a normális tervezési díját, és nem élősködne a többiek biznicén. Megsértődött. Mert hogy akkor miből vesz jövőre új Audi Q5-öst. 

A "terv", amit leadott, hogy abból kalkuláljon neki mindenki, totál használhatatlan és átgondolatlan volt...

fargo Creative Commons License 6 órája 0 0 493804

Ezt azért érdemes elolvasni:

Index - Belföld - Morális mélyrepülésként definiálja egy népszerű mémoldal, hogy cseszteti őket a HVG és a Telex

Mert hogy független, meg elfogulatlan, aha. Kettős mérce meg sehol a láthatáron... :-DDD

fargo Creative Commons License 6 órája 0 0 493803

Gonosz vagyok ma, megint eljátszottam, hogy úgy hívtam fel valami lakberendező csajszit, hogy a háttérben dübörgött az űrhajózós "station noise". Tök meg volt hatódva, hogy utazás közben is foglalkozok vele. Mindaddig míg el nem kezdtek lőni... :-DDD

fargo Creative Commons License 6 órája 0 0 493802

Lehet a Bettit kellene feldíszíteni, oszt beállítani a sarokba. 

Tűznék rá csillagdíszt, meg beporcukroznám... :-D

Előzmény: fargo (493801)
fargo Creative Commons License 6 órája 0 0 493801

El kellene mennem karácsonfát választani, nehogy ne jusson valami csinoska...

fargo Creative Commons License 6 órája 0 0 493800

A birkákról nem beszélünk... Heeeejj, pedig ha némelyik főzni is tudna... :-D

Előzmény: Etyi (493799)
Etyi Creative Commons License 7 órája 0 0 493799

"meg minden nőt aki hajlandó volt" 

de finnyás vagy!!

Előzmény: Alex Raps (493797)
Etyi Creative Commons License 7 órája 0 0 493798

Igen, szeretem, ha ott vannak!  :-)

Előzmény: fargo (493793)
Alex Raps Creative Commons License 7 órája 0 0 493797

Én 16 éves koromban a hasonló korú lányokat hajtottam (meg minden nőt aki hajlandó volt velem lefeküdni), de amint betöltöttem a 18. életévemet már nagyon óvatos lettem. Az otthoni nevelés ezirányban nagyon szigorú volt. ...és ahogy Fargo monja amikor az ember 16 akkor a fiatalabb csajok valamiért kevesek. Egyféle természtes gát van. 

Előzmény: Etyi (493791)
Alex Raps Creative Commons License 7 órája 0 0 493796

Nem csak a cigóknál van ez. A "művészvilág" legmélyebb bugyraiban az irányítók szinte összessége beteg ragadozó és vannak olyanok akik nem művészek, viszont "a három feles után minden nőbe szerelmes vagyok korosztálytól függetlenül" csoportba tartoznak. 

Előzmény: fargo (493792)
fargo Creative Commons License 8 órája 0 0 493795

Ja, és még emlékszem Krasznokvajdán a 10-11 éves kis cigánylányra, aki zsebpénzért járt xopni az öreg Béla bácsihoz. 

Takarított meg főzött is, de valójában xopni járt oda. Önszorgalomból.

Jól működő szimbiózis volt, mindenki legnagyobb kimegelégedésére...

Készült róluk fénykép 1995-ben (?), de fogalmam sincs, hol keressem...

Előzmény: Alex Raps (493789)
fargo Creative Commons License 8 órája 0 0 493794

El kellene jönnöd szombaton velünk, és akkor jól megdumálhatnánk a 30-as csajok világban elfoglalt helyzetét, különös tekintettel a mellméretükre zintellektusukra... :-D

fargo Creative Commons License 8 órája 0 0 493793

30 és 40 között vannak a csúcson a csajok. :-)

fargo Creative Commons License 8 órája 0 0 493792

Gondolom itt a romák azon szokására gondolsz, hogy 9 évesen már házhoz adják a leányaikat :-D

Nomármost. Ezen a szokáson az, hogy valami puhapöcsű, félimpotens belvárosi jogász milyen törvényt hoz, egy pöttyet sem fog változtatni, mert:

A: alapból xarnak rá,

B: ezek náluk ezeréves hagyományok,

C: ezek a jogszabályok csak az éppen aktuális PC társadalmi agymenésen alapulnak és várhatóan pár évtizedenként változnak, ahogy a széljárás diktálja, miközben a hagyományok meg... ugye ezredéve mennek... sz'al a törvény számukra irreleváns,

D: ezért aztán a romák mindig is a többségi társadalom (és jogrendszer) peremén, magukat azon kívül és felül helyezve élnek,

E: továbbá magyarázd már el egy bepiált, erőszakhoz szokott kancigónak hogy ő nem húzhatja meg a 10 éves kishúgát, ha éppen rájön a kangörcs -- mert amikor beáll az állapot, akkor az tuti hogy nem az jár a fejében, hogy "jajmilesz-ezttiltjaatörvény-nemkelleneinkábbelengedni?", hanem hogy ne ő legyen a lucskos harmadik a tripperes apja meg a retkes bátyja után. Badarság azt elvárni, hogy ha "helyzet van", akkor majd hirtelen törvénytisztelő lesz az, aki tán sosem tisztelte a törvényt.

De ez csak a nyugati társadalmak életképtelenségét és valóságtól való elszakadtságát mutatja. Azt a 10 éves lányt akkor is meg fogják erőszakolni, ha a törvény szövegében 18 pontos, félkövér, pirossal szedette betűvel írják le, hogy nem szabad...

És akkor térjünk vissza a Feróra, hogy mennyire igaza volt, amikor a "prostitúcióra kényszerített" intézeti nők win-win szituációjáról beszélt. Csak ő már nem kerülgeti a kását, szókimondó, és mellesleg 100%-ban igaza is volt. Csak ugye manapság kötelező mindenkinek moralizálni meg jóemberkedni, főleg belpesten, meg főleg ha ezt valamilyen módon negatív kontextusban rá lehet kenni a kormányra...

Etyi Creative Commons License 8 órája 0 0 493791

Én nem vagyok egy hebrencs pali, stabil jellem vagyok.

16 évesen is a 30+os csajokat stíröltem, és ez a mai napig megmaradt.. :-)

Előzmény: fargo (493786)
Etyi Creative Commons License 8 órája 0 0 493790

Vannak olyanok, hogy a kislányt leültetik a konyhaszékre, ha leér a lába mehet az "esküvő"

Alex Raps Creative Commons License 8 órája 0 0 493789

A törvény azért kell, mert vannak olyan csoportok ahol ne működik az erkölcs. Eredeti célja szerint erre találták fel a jogi-normát. :)

Előzmény: fargo (493786)
fargo Creative Commons License 8 órája 0 0 493788

Mégis valahogy mindenki elsiklik a tény felett, hogy a mai 14-16 évesek önszorgalomból 2x annyit kefélnek, mint mondjuk a fiatal házasok, és akkor a 40-es, 50-es korosztályról ne is beszéljünk :-DDD

Alex Raps Creative Commons License 8 órája 0 0 493787

Az erkölcseid mentén ez igaz, viszont jogi értelemben pedig nem. A 18 év feletti létesíthet például egy 17 évessel szexuális kapcsolatot ha az nem erőszak. 

Előzmény: inrock (493783)
fargo Creative Commons License 8 órája 0 0 493786

Namost, nekem már 16 évesen sem kellett egy 14 éves. Nem t'om, hiába néz ki jól és van meg mindene, annyira "gyerek az még", hogy agyilag nem kell. Az meg, hogy valami egészen fiatal lényre nézzek úgy, mint vágyam tárgyára, egyszerűen nem működik. A normális emberek úgy vannak bedrótozva, hogy eszükbe sem jut megdugni egy 10 évest. Neadjisten egy 3 évest. Az beteg és gonosz. Kenderkötél-kúrát neki.

De 16 évesen, amikor tombolt az ember vérében a sok hormon, nem rugdostam le magamról egyik csajszit sem, bár volt amelyik (pár hónappal) fiatalabb volt mint én. Egyszerűen az ember szellemi fejlődése fokozatosan lemaradt a testi fejlődése mögött. Sokkal hamarabb ivaréretté válik egy homo sapiens, mint ahogy szellemileg képes lenne elhelyezni a világban a testi kontaktust, agyilag nem érett hozzá. Ezért van ez az ellentmondás. De ez nem újkeletű, a homo sapiens a világ kezdete óta ilyen korban ivarérett, csak a szellemi felépülése lassult le...

Szerintem nem kell itt törvényhez meg számokhoz kötni a korhatárt, normális ember "érzi" azt. Ha meg úgy csábítja el egy 16 éves hogy 25-nek néz ki és úgy is viselkedik, akkor magára vessen utólag. Más a helyzet amikor megerőszakolnak valakit, meg más amikor az illető sorban áll a faxért...

Előzmény: Alex Raps (493777)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!