Keresés

Részletes keresés

kopiteki Creative Commons License 1,5 órája 0 0 493718

Olyat én is hallok

Előzmény: inrock (493716)
kopiteki Creative Commons License 1,5 órája 0 0 493717

:o)))))

Előzmény: inrock (493715)
inrock Creative Commons License 2 órája 0 0 493716

A V40-ben tök jól lehetett hallani az AC-t. Az Aurisban meg olyan hangot hallok, mint amikor a CD-lejátszó behúzza a lemezt (miközben nincs benne lemez), szerintem ez nem az AC. Érdekes dolgok ezek :D

Előzmény: kopiteki (493713)
inrock Creative Commons License 2 órája 0 0 493715

Hátőőő, én úgy készültem, hogy 14-kor már mindenki ott van, és rendelünk :) Az így mán érdekes ebéd lesz :)

Előzmény: 8Törp reload (493709)
inrock Creative Commons License 2 órája 0 0 493714

A guglimepszen, a Jegenye utcán végigmenve frankón látszik az a kapu, ami fölött a Monori Center kiírás van. De ha bemegyünk az étterembe (nem a hotelbe), akkor kit keressünk, mit mondjunk, melyik asztalhoz jöttünk?

Előzmény: 8Törp reload (493703)
kopiteki Creative Commons License 2 órája 0 0 493713

Illetve biztosan van olyan, hogy gyújtás, csak nem hallani. Most holnap kijön egy szerelő, ha boldogul oké, ha nem akkor szervíz

Előzmény: kopiteki (493711)
kopiteki Creative Commons License 2 órája 0 0 493712

Vagy nemtom. Fogalmatlan vagyok ilyen ügyben

Előzmény: kopiteki (493711)
kopiteki Creative Commons License 2 órája 0 0 493711

Ez nyomógombos indítású. Nincs olyan, hogy gyújtás. Benyomom, indul

Előzmény: 8Törp reload (493710)
8Törp reload Creative Commons License 2 órája 0 0 493710

A tankban van a kisnyomású, a motortérben van a nagynyomású szivattyú.

Gyújtás ráadásakor hallik, hogy zümmög, majd 2-3 másodperc után leáll, mivel felépült a nyomás.

Ember legyen (vagy Etyi) a talpán, aki meg tudja állapítani, hogy melyiknek a zümmögését lehet hallani. 

Ha jól emlékszem, akkor nekem azt mondták, hogy a hátsó állandóan megy, az első megy nyomásigényre kapcsolgat. Nem tudom, hogy mi az igaz.

Dugd a füledet a csomagtartóban a hátsó ülés mögé a padlóra. Első gyújtásráadáskor (valakit megkérsz rá, mert a kezed nem olyan hosszú) ott azért valami halk zümmögést kellene hallani. 

Régen a sok szar mellett az volt a jó, hogy ha nem indult, (tekerte, de nem indult), akkor vagy az 500 forintos megszakító, vagy az ezer forintos gyertya vagy egy ingyenes takony okozta karbi dugulás volt. Most szerencsére a nemindulás az az ezer forint és az egymillió forint között bármi lehet. De azért nem kellen wartburg a Volvóm helyett. :-D

Előzmény: kopiteki (493707)
8Törp reload Creative Commons License 2 órája 0 0 493709

14 óra volt beceruzázva.

Az lenne jó, ha a többség a 15 óra előtt megérkezne, a többség érkezése előtt nem kellene rendelnünk. Piát igen, kaját nem.

Előzmény: kopiteki (493708)
kopiteki Creative Commons License 3 órája 0 0 493708

Hány órakor találkozunk?

kopiteki Creative Commons License 3 órája 0 0 493707

Bocs, nemtom mit kéne hallanom

Előzmény: Ubulaköbön (493702)
kopiteki Creative Commons License 3 órája 0 0 493706

Azé' ez jobban hangzik

Előzmény: Ubulaköbön (493704)
Ubulaköbön Creative Commons License 3 órája 0 0 493705

Képet nem tudok feltenni valami oknál fogva, lehet, hogy feketelistán vagyok

Próbáld meg másik böngészővel.

Ubulaköbön Creative Commons License 3 órája 0 0 493704

Na, szóval elvittem anyámat a szörnyű kórházba, 10 órára volt időpontja a szakorvoshoz, 10 órakor nyílt az ajtó, behívták megnézték, kisebb veseelégtelenség, és meglehetősen vérszegény ennek utána akarnak járni, 1 hónap múlva befektetik egy hétre, komplett gasztroenterológiai és nőgyógyászati kivizsgálás, ha minden oké, akkor kap egy kis EPO-t, aztán mehet a Tour de France-ra. :) Szóval, szerintem abszolút korrekt volt.

Előzmény: Ubulaköbön (493693)
8Törp reload Creative Commons License 3 órája 0 0 493703

Dec 13 Szombat: 8T(sajna a +1 a munkanap miatt nem jön), A kínaiFeri, Kopi, pirate +1, Repcés, (inrock), fargo (+1), Ubulaköbön

Sajnos, nem a 16-tól, hanem a 10-től is még messze vagyunk. Több ember = nagyobb választék!  Gyerünk, gyerünk!

Milky way étterem, de ne az interneten található Monor utcai címet keressétek.

Képet nem tudok feltenni valami oknál fogva, lehet, hogy feketelistán vagyok. Egyszerűen nem működik. Szóval, szakba öntve így néz ki:

A Kőbányai útról be kell menni a Monori utcába és onnan az első balra a Jegenye utca. A Jegenye utcán továbbmenni, majd kb 100m múlva jobbra egy általában nyitott vaskapun keresztül bemenni egy belső nagy udvarba. A Kapu felett a "Monori Center" felirat van. A kapuval szemben az udvar átellenes oldalán, a sarokban van az étterem bejárata, bent a lépcsőn felmenni. Az udvaron belül van egy Milky Way hotel is, ne oda menjetek. 

Parkolás: általában van, de nem sok, belül kevésbé, kívül mégcsak, keresni kell. Az utca sem fizetős zóna. A sok szlovák meg román AMG merci az mind kínaiaké, ha nem láttok fehér embert a környéken, no para, az ilyen hely. Kóbor kutyák sincsenek, bár annak az okát nem ismerjük. :-D

Ubulaköbön Creative Commons License 3 órája 0 0 493702

Tényleg, az AC pumpa hangját hallod gyújtás ráadáskor?

Előzmény: kopiteki (493701)
kopiteki Creative Commons License 4 órája 0 0 493701

Köszönöm törpém, kértem a szervíztől csere autót hétvégére. Aszonták lesz.

Most ennyit tudok. Holnap kb dél felé/ után többet

Előzmény: 8Törp reload (493700)
8Törp reload Creative Commons License 4 órája 0 0 493700

A békávézás szükségessége nem kifogás, hogy megjelenj a zabbantásra. Esetleg valaki arrakanyarodik és felvesz. Megoldjuk.

Előzmény: kopiteki (493683)
8Törp reload Creative Commons License 4 órája 0 0 493699

Bár nekem Volvóm van, mégis előfordult már, hogy nem indult be. Emlékezetből, nem időrendi sorrendben.

1: Benzintankban lévő üzemanyagpumpa azt mondta, hogy nyet. Előjele nem volt, fogta magát és meghalt. Mivel gázzal járok, menet közben nem lehetett érezni, hogy esetleg puhányul a szállítás, bár állandóan pörög, benzinre csak indításkor van szükség. Sarki szerelő+bárdi utángyártott pumpa.

2: Nedves hidegben 1-2 perc kocsikázás után nem indul újra: Nyirkos motor, a melegebb helyekről erősen párolog a víz és lecsapódik a közeli, de még hideg alkatrészekre, mint pl a gyújtáseloszó. Megoldás: Semmi, kb egy óra múlva indul rendesen. Ez kb 3x fordult elő az elmúlt 15-20 évben.

3: Meghalt akku. Csere.

4: Nem pörget rendesen, mint a lemerült akkunál. Új akkuval sem. Tréller Lestyán Pali bácsihoz. A főbűnös a beállt légkondi kompresszor volt. A szoruló kompresszor fékezte a motort, indításkor erőlködött az önindító. A testkábel is megégett.  Egy kisebb szíj kihagyta a kompresszort (most csak nehezékként cipeli), kapott új testkábelt és egy felújított önindítót.

Amikor azért nem tudom beindítani, mert nem találtam meg a kulcsot, azt szerintem nem lehet műszaki hibának nevezni, pedig az ilyen már többször volt.

Lassan 20 éve van nálam ez a kocsi, a fenti lista azért így nem túl rossz. A fenti nemindulások is szerencsére max pár utcasaroknyira voltak otthontól, szóval nem volt gáz. (az új mercibusz, az bezzeg swájcban esett szét)

Előzmény: kopiteki (493698)
kopiteki Creative Commons License 7 órája 0 0 493698

Kicseréltem az akksit, továbbra sem indul. Baxxameg

Alex Raps Creative Commons License 7 órája 0 0 493697

Korrekt a logika.

Előzmény: kopiteki (493695)
kopiteki Creative Commons License 7 órája 0 0 493696

Még tegnap beszéltem az egyik cimborával, ő mondta, hogy járt úgy, hogy az akksi jó értéket mutatott, terheléskor meg a felét sem tudta, annak, ami rá volt írva. És ettől az sem menti meg, hogy Exxide.

Előzmény: kopiteki (493695)
kopiteki Creative Commons License 7 órája 0 0 493695

Naszóval! Felhívtam reggel a szervízt, hogy akkor kérnék egy trélert.

Aszongyák, ne kezdjük a drágábbal, jöjjön be, adunk egy akkumulátort, vigye haza, szerelje be, nézze meg, hogy indul-e. Ha igen, akkor rendelünk egy gyári akksit, ha megjön beszereljük, jóvilág. Ha nem, akkor kövi

Előzmény: czimbi (493689)
fargo Creative Commons License 18 órája 0 0 493694

Szerintem sem rendszerhiba.

Előzmény: Ubulaköbön (493693)
Ubulaköbön Creative Commons License 20 órája 0 0 493693

Én holnap viszem anyámat a kórházba, laboron kibökték, hogy csökkent a vesefunkciója, igazából semmi panasza, de azt mondták, hogy jobb ezt kivizsgálni. Szóval tudja a tököm, ez egyéni lelkiismeretesség kérdése, nem rendszerhiba. Szerintem.

Előzmény: fargo (493692)
fargo Creative Commons License 20 órája 0 0 493692

Ma megint sikeresen felbaxtam az agyam az orvosokkal kapcsolatban. Kétszer.

Az egy dolog, hogy a háziorvos olyan inkompetenciát mutat rendszeresen, hogy az már fáj.

De hogy a körösztanyámat, aki 83 éves, és sok nyavalyával küzd, egyszerűen hagyják csak lógni a levegőben, nem foglalkoznak vele, nem segítenek neki -- na ez azért már botrányos. Magánorvosokhoz jár általában, azok is csak a kötelező minimumot adják (jó sok pénzért), de amúgy xarnak rá magasról...

kopiteki Creative Commons License 20 órája 0 0 493691

Ma semmire se volt idő, talán holnap többet tudok

kopiteki Creative Commons License 20 órája 0 0 493690

Semmi, ma dolgoztam, nemrég értem haza

Előzmény: fargo (493687)
czimbi Creative Commons License 20 órája 0 0 493689

Úgy úgy, mi a hellzet a vasaddal??

Előzmény: fargo (493687)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!