Keresés

Részletes keresés

czimbi Creative Commons License 45 perce 0 0 493828

A holnapi közös ebéden résztvevő keménymag! Érezzétek jól magatokat, aztán várom a beszámolókat! :-) Sajna nem tudunk idén eljutni, betervezett programunk van. Mindig a VOLVO no meg az életfogytig tartó barátság!

Előzmény: fargo (493825)
fargo Creative Commons License 1 órája 0 0 493827

"környékén"... hm, nem elfogadható :-P

Előzmény: pirate82 (493826)
pirate82 Creative Commons License 1 órája 0 0 493826

14:00 környékén ott leszünk!

Előzmény: fargo (493825)
fargo Creative Commons License 3 órája 0 0 493825

Holnap azért próbáljon meg mindenki időben érkezni, ne kelljen várni.

14:00:00 a cél. 

Aki késik, az fizet :-D

kopiteki Creative Commons License 8 órája 0 0 493824

Még várom DéeL páppá jelentkezését, hátha jön ő is.

Előzmény: fargo (493823)
fargo Creative Commons License 8 órája 0 0 493823

Sajnos az én +1-em is lemondta aholnapi napot, nem tud jönni. :-(

Sorry :-(

Alex Raps Creative Commons License 10 órája 0 0 493822
pirate82 Creative Commons License 13 órája 0 0 493821

Felvásároltak egy zsák know-how-t, az elmúlt időszak autókiállításaira kiözönlött szakújságíró elmondta hogy komoly autókat építenek. Szerintem nincs már arra szükségük hogy átverős videókat készítsenek. Egyszerűen jó autókat csinálnak, nem túlárazva. A jót úgy értem, hogy a mostani időszakhoz képest. A közelében sincs ma már az egykori drága autó szinthez. Ezek szerintem már nem lesznek olyan tartósak mint mondjuk egy százas audi, egy 124-es merci, vagy egy 850-es volvo. Gyakorlatilag mindegyik ugyan az a minőség, csak van ami drágább és van ami kevésbé. Azért megnézel egy mai luxus kínait, simán hozza az S merci kategóriát töredék áron. Az más kérdés, hogy nekem valamiért ez már sok. Túl sok. Nem elegáns és letisztult, hanem túlzás. 

Előzmény: Alex Raps (493820)
Alex Raps Creative Commons License 14 órája 0 0 493820

A posztok sorozatosan a temu pálmafáról szólnak, de aki figyel az látja a kaszni mozgásából hogy kamu ebben a videóban nem sok van. Illetve csak abban az esetben lehetséges kamuzás, ha az egész CGI.

Előzmény: Alex Raps (493819)
Alex Raps Creative Commons License 14 órája 0 0 493819

Ezt pedig csak úgy a Volvo fanoknak akik szereik a tankokat: https://www.facebook.com/share/r/17k4jh5nod/

fargo Creative Commons License 22 órája 0 0 493818

Aha, ezek mind jók!

A Yellowstone-t elkezdtem nézni anno, de aztán pár rész után abbahagytam, akkor és ott éppen nem volt kanalam a szokásos jenki faxméregetéshez és felesleges, öncélú erőszakhoz, meg a kényszeres ego-parádéjukhoz. Oszt azóta sem kezdtem újra, de tervben van valamikorra...

A 'Hell or High Water', vagy mifene volt a címe, viszont tetszett a manustól...

Előzmény: misaaa (493816)
misaaa Creative Commons License 25 órája 0 0 493817

*Billy Bob

Előzmény: misaaa (493816)
misaaa Creative Commons License 25 órája 0 0 493816

Fargo, mindenkinek ajánlom azokat a film/sorozat alkotásokat, amiben Taylor Sheridan keze benne van. Mást már képtelen vagyok megnézni.
Én ezeket a több évados sorozatokat fogyasztottam el tőle az elmúlt pár évben.

• Yellowstone
  • Major of Kingstown
  • Lioness
  • Landman

Ez a fickó egy zseni. 
Taylor Sheridan - IMDb

Így ünnepekre ajánlom a Bad Santa 1-2 filmet Billy Bobb-al :D

Boccs az OFFért :P

Előzmény: fargo (493771)
Alex Raps Creative Commons License 27 órája 0 0 493815

Az van hogy a bérleti díjat, az energiaköltségeket és a bérköltséget valamiből ki kell termelni.  

Előzmény: pirate82 (493814)
pirate82 Creative Commons License 27 órája 0 0 493814

Ezt én is utálom, amikor a szakmunka mellé még kereskedelmet is folytatnak. Nyilván így több pénz van benne.

De ezt csinálják a kivitelezők is, autószerelők is. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbben haszonnal adják tovább az alkatrészt, nyersanyagot, építőanyagot. Ha meg ezt meg szeretnéd előzni és mondod hogy viszed/veszed az anyagot/alkatrészt, akkor megy a szájhúzás. Akkor még van a "B" terv, hogy mondja meg, milyen alkatrészt szeretne, vagy mivel szeretne dolgozni, én azt beszerzem. Ha erre is megy a szájhúzás és nem vagyok ráutalva, akkor ilyen embereket nem bízok meg munkával.

Ez a lakberendezés hogy működik? Mondom az összeghatárt és abból főz a szaki, vagy ez már a korlátlan kategória?

Előzmény: fargo (493805)
pirate82 Creative Commons License 27 órája 0 0 493813

Nem csodálkozom hogy megvadult a majom. Én is megvadulok ha nyugdíjast találok a saját otthonomban. :D

Előzmény: 8Törp reload (493809)
Alex Raps Creative Commons License 27 órája 0 0 493812

Az emberek rendszeresen elfelejtik, hogy valójában vadállatokat tartanak, aztán előbb-utóbb ez lesz belőle.  

Előzmény: fargo (493808)
czimbi Creative Commons License 28 órája 0 0 493811

Már azt is bebukta a kismajmunk! :-)))

inrock Creative Commons License 29 órája 0 0 493810

Hát ez csodálatos :D

Előzmény: fargo (493804)
8Törp reload Creative Commons License 29 órája 0 0 493809

Minek ment be a nyugdíjas a majom otthonába?

fargo Creative Commons License 30 órája 0 0 493808

Magyar Péter országjáráson van?

:-DDD

fargo Creative Commons License 30 órája 0 0 493807

Nem úgy vót azzz! :-D

Előzmény: Alex Raps (493806)
Alex Raps Creative Commons License 30 órája 0 0 493806

..és a légy röptében??? :D

Előzmény: fargo (493800)
fargo Creative Commons License 1 napja 0 0 493805

Némelyik lakberendezőtől kifordul a gyomrom, bonyek. Komolyan, nem tudom mit képzelnek...

Tervez a picha valami közepesen xar konyhát egy új házba.

Elviszi a tervet valami lapszabászathoz, aztán egy asztaloshoz, meg berendel hozzá lámpákat, szanitereket, vasalatokat, háztartási gépeket. Összefésüli a cuccokat egy csomagba, amihez külön-külön árat kér mindenkitől írásban, amit majd benyújt a megrendelőnek. De előtte bejelentkezik mindegyikhez: a lapszabászathoz, az asztaloshoz, a lámpás céghez, a szaniteres-vasalatos céghez meg a gépeket áruló céghez is, és kér tőlük, mindenkitől egyenként 15% jutalékot, amit majd ő kiszámláz nekik. Majd a csomagba gyűjtött árakat átadja a megrendelőnek, és jelzi hogy "projekt menedzsment" címszó alatt tőle is kér 15%-ot az egészre vetítve. De kiszámlázza még természetesen a saját tervezői díját, ahol szintén jó vaskosan fog a ceruzája, legalábbis ahhoz képest, hogy sikerült neki megtervezni szép, unalmas, unásig használt szürkékből összegányolt, szabvány kocka alakú konyhabútorokat.

Oszt csodálkozik, hogy miért nem versenyképesek az árai.

Ész megáll némely embernek a kapzsiságán meg a bődületes méretű arcán...

Felvetettem neki, hogy mi lenne, ha megtanulna rendesen bútort tervezni, elkérné a normális tervezési díját, és nem élősködne a többiek biznicén. Megsértődött. Mert hogy akkor miből vesz jövőre új Audi Q5-öst. 

A "terv", amit leadott, hogy abból kalkuláljon neki mindenki, totál használhatatlan és átgondolatlan volt...

fargo Creative Commons License 1 napja 0 0 493804

Ezt azért érdemes elolvasni:

Index - Belföld - Morális mélyrepülésként definiálja egy népszerű mémoldal, hogy cseszteti őket a HVG és a Telex

Mert hogy független, meg elfogulatlan, aha. Kettős mérce meg sehol a láthatáron... :-DDD

fargo Creative Commons License 1 napja 0 0 493803

Gonosz vagyok ma, megint eljátszottam, hogy úgy hívtam fel valami lakberendező csajszit, hogy a háttérben dübörgött az űrhajózós "station noise". Tök meg volt hatódva, hogy utazás közben is foglalkozok vele. Mindaddig míg el nem kezdtek lőni... :-DDD

fargo Creative Commons License 1 napja 0 0 493802

Lehet a Bettit kellene feldíszíteni, oszt beállítani a sarokba. 

Tűznék rá csillagdíszt, meg beporcukroznám... :-D

Előzmény: fargo (493801)
fargo Creative Commons License 1 napja 0 0 493801

El kellene mennem karácsonfát választani, nehogy ne jusson valami csinoska...

fargo Creative Commons License 1 napja 0 0 493800

A birkákról nem beszélünk... Heeeejj, pedig ha némelyik főzni is tudna... :-D

Előzmény: Etyi (493799)
Etyi Creative Commons License 1 napja 0 0 493799

"meg minden nőt aki hajlandó volt" 

de finnyás vagy!!

Előzmény: Alex Raps (493797)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!