Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Hát gyerekek, nem hiszitek el... Akkut cserélt, beült, kicsit indítgatott még nem tudom mit csinált, és egyszercsak vruuum. Beindult. Húú, nagyon örülök...
Mindenkinek köszönöm az együttérzést, meg a segítő jószavakat
A tengeriherkenytyűket én sem szeretem, még a halat sem nagyon.
Mint említettem, rendeléskor egy gyors konzultáció van betervezve, hogy ki mi és mit nem és annak megfelelően rendelünk majd.
Van ugyan halféle, de nem lett betervezve. A hal a kantoni és főleg a délkelet kínai konyhára jellemző erősebben, olyan vietnámiasan. Az európai ember gyomrához a szecsuáni ételek vannak közelebb.
A plázás kínai cukroscsirkére se számítsatok, az nem kínai étel.
Hallom, hogy forgat, de nem indít. A műszerfal olyan mint máskor, csak fent marad a piros motor piktogram és a sárga színű kormánykerék, a rádió is szól.
Szerintem ne szarjatok be, gugli térképen fent van az étterem (lásd link) és az ottani képek alapján van ott jónak tűnő csülök is, meg valami ciiike is. Gondolom sertés és nem polip csülök :D :D
Éljen a szólásszabadság és a szabad vélemény nyilvánítás!
Ilyenkor azért örülök hogy itt Magyarországon mi diktatúrában és a nem egy jogállamban élünk, mert még a végén mehetnénk a sittre, ha mi is olyan szabadok lennénk mint Európa többi része. :D
Nyígunk itt mint a feredőskurvák, közben Ángliában meg 20 hónap börtönre (!!!) ítéltek egy fazont, mert a közösségi médiában kritizálni merészelte a migriket, azt mondta hogy ő nem akarja, hogy a befizetett adóját migránsokra költsék, akik "megerőszakolják a kölykeinket és előnyöket élveznek". És még örülhet a szentem, mert a maximum kiszabható büntetés 7 év (!!!) lett volna, de beszámította a bíró, hogy megbánást tanúsított.
Idejében még vissza lehet mondani a foglalást. Csak én arra számítottam hogy a szokásos kaják lesznek. Takony leves, szecsuáni csirke, 5 ízű akármi, szerencsesüti, sült fagyi, mogyorós csirke, ilyenek. Étlapot nem találtam a tejúthoz, de képekről nekem semmi nincs amit ennék. Tehát a másik étterem gondolata engem is mozgatna, ne haragudjatok. Vagy nálam is marad a bigmac és fargoval eszem a kocsiban. :D
Valami szuper hondás szerviz van itt a közeli xarféxekben, oda hozta a kocsiját (Accord kombi) valami spéci javításra.
Csak jelzem, hogy van itt egy kitróbált, bejáratott szuper hondás szerviz. Valami fórumról szerezte. Hátha majd ecccer jól jön neked is. Míg reszelik a vasadat, téged is elviszlek kajálóba :-D
Látásból ismerem is a szervizes csávót, meg a barátnőjét, sokszor belefutok a csili-vili Hondáikba az utakon. Mindig próbálkoznak "dinamikusan haladni", de úgy vezetnek, mint egy holland takarítónő :-))))
Bocsi urak, az nálam dealbreaker, én képtelen vagyok tengeri herkentyűket nem hogy megenni, de még nézni is. Konkrétan meglátom, és belehányok a tányérba, és ez nem vicc, iszonyom van tőle.
Sajna nem tudok leülni egy asztalhoz semmiféle tengeri herkentyűvel :-(
Fú ez nagyon tengeriherkentyű speckó étterem. Remélem lesz valami rendes kaja is, mondjuk rántott hús krumplipürével. :D De tényleg, a tengeri cuccokon kívül van azért más is? :)