Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Ez IS szempont volt amikor ajánlottam. Jól megközelíthető és van parkolója. Én Törökbálitról 45 perc alatt szoktam átjutni a nulláson. Persze nem csúcsban, de ugye jól gondolom hogy mi sem csúcsforgalomban tervezünk zabbantani egyet?
Egy útra 16 km Cimbiéknek a különbség. Számít ez autóval? Szűcséknél is asztalt kell foglalni és a mostani Branco már sajnos nem az a Branco ahova korábban jártunk. Mi azt tapasztaltuk hogy leromlott a 10 évvel ezelőtt megszokotthoz képest a konyha minősége. Emellett meg kell jegyeznem hogy a Kecskemét-i Sasfészektől legutóbb nem voltam elájulva. A konyhájuk az 1-10-ig skálán nálam négyest kapott. Meg különben is. A változatosság gyönyörködtet. :)
Ne csináljuk már ezt! A véleményvezéreltség tuggyukkik' logikai érvelése és ennek okán mi éppen ezért meg se próbáljuk manipulálni az olvasót holmi étlapok képei alapján. A Szűcsék rendes adagokat csinálnak* és az hogy mit látsz a fotón és vagy abból mit vélsz látni adagok méretének teljességgel lényegtelen. Összesen hatan voltunk most szombaton és KV-val a maradék becsomagolásával együtt fizettem ~54 eFt-ot (nem fogyaszt egyikünk sem alkoholt - nem ettünk édességet - és csak ketten ettek levest). Egy kényelmes körülmények közt jó társaságban elköltött minőségi vacsoráért egyáltalán nem pénz fejenként ~9-10 eFt. Minőségi a konyha, kellemes a hely, jó a kiszolgálás és azoknak is meg fognak felelni az adagok akik a külső megjelenésük alapján a vitaparnereiket IS szeretik inkább csak megenni. :D
*Erik a második fogásból mindenhol duplát rendel aztán legutóbb a második adag felét haza kellett hozni.
Nekem jó szinte bárhol, csak talizzunk már végre. Amúgy halkan dobnám fel, hogy simán lehet a zabbantás januárban is, ha már ennyire elfoglalt mindenki az év vége felé :)
A Sógor vendéglő lesz az szerintem, messze a legjobb. Egy világbajnok kajakos üzemelteti már vagy 35 éve. nekem ott is jó, általában a hétfők és a szerdák jók nekem, a többi napon este is dolgozom.
Megszólítottál, jelentkezem! :-) Hát Karcagot, mint helyszínt a csapat elvetette, ezután már csak annyi maradt részünkről, hogy a Sasfészek mellett tegyük le a voksunkat, ha lehet egy vacsora miatt nem autózunk Dunántúlra, aztán vissza. Az időpontot is be kellene lőni. Nekünk 28-a kiesik.