Egyszer a Blu-ray lemezre is azt mondta hogy nem lesz többet, aztán nem is lett ..., maradt a DVD :-) Én már az Ákos LP-k előtt elkezdtem az LP gyűjteni (régi lemezek), azzal hitegettem magam, hogy csak olyat veszek meg ami annak idején CD-n nem jelent meg, de azért jó lenne ha máson is meglenne mint a kazetta. Persze nem jött össze, le sem merném írni milyen lemezek jöttek össze, talán az Emelet, Exotic nem olyan szörnyű. Nagyon szerettem ezeket a zenekarokat.
Én első körben, a CD-vel együtt rendeltem elő, mert pozitívan döbbentett meg, hogy Á., aki sokáig ágált az LP ellen, mégis úgy döntött, hogy az Időszigetet így is kiadja.
Elótte csak CD-ket gyűjtöttem kb. húsz évig, és nálam ez az album indította be a vinyl-gyűjtést.
Én is a második körben vettem az Idősziget LP-t, próbáltam megtudni hogy van-e különbség a borítón, gyártón, ... de nem jutottam semmire. Én a többi LP-t a MM-ról szereztem általában, sokszor volt 20%-os kedvezmény + ingyen posta.
Persze, ez extra megjelenés ellent mond a termékleírásban szereplő és a beharangozóban is hangsúlyozott "FIGYELEM! Korlátozott példányszám: csak 1000 darab!"- állításnak. :)
Biztos, hogy nem rendelt újabb ezer darabot az angol lemezgyártól.
Engem az lep meg, hogy a Hűségből meg a Még egyszerből még mindig van neki.