Keresés

Részletes keresés

kossie007 Creative Commons License 2020.09.19 0 0 9548

Sziasztok!
Ákos vagyok, és a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Német állami nyelvvizsgát csinálok decemberben, amire egy prezentációt és mappát a kell készítenem a kutatási anyagaimmal. A témám a tetoválások, a tetovált emberek megítélése és a velük szemben élő előítéletek.
Nagyon örülnék hivatalos tetoválók véleményének a témával kapcsolatban, akik hozzájárulnak, hogy a munkámban megjelenjenek a válaszaik.

Az anonym válaszoknak is örülnék (azaz ha odaírjátok, hogy ne jelenjem meg a munkában a nevetek és a hely, ahol dolgoztok, akkor a munkámban, ahogy dokumentálom és fordítom a válaszaitokat nem tüntetem fel)

• Hogy hívnak és hol dolgozol?
  • Milyen rég óta tetoválsz?
  • Miért lettél tetováló?
  • Milyen gyakran mennek hozzád vendégek? (heti/havi periódusban)
  • Milyen korosztályból mennek hozzád a legtöbben?
  • Milyen képek, formák, idézetek, motívumok a leggyakoribbak?
  • Milyen okból tetováltatnak a vendégek?
  • Milyen gyakran szedetnek le tetoválást, milyen okokból? Milyen tetoválásokat varratnak át, miért?
  • Mennyire elővigyázatosak az emberek mikor egy új tetoválást varratnak, hogy mit és hova, munka vagy előítéletek miatt?
  • Szerinted mennyire él még előítélet a mai társadalomban tetoválásokkal szemben? Sztereotípiák. Miért lehet ez?
  • Ha vannak tetoválásaid más munkákban vagy az utcán néztek/nek-e rád furán, előítélettel, megbámulva?
  • Milyen előnyei, pozitívumai vannak a tetoválásoknak?
  • Milyen hátrányi, negatívumai, veszélyei vannak a tetoválásoknak?

Előre is köszönöm a rám szánt időd, energiád és segítséged!

Ákos

András82 Creative Commons License 2020.03.05 0 0 9547

Ezt attól kellene kérdezni, aki csinálta... 

Előzmény: Gyurii567 (9545)
BaGira-79 Creative Commons License 2020.02.24 0 0 9546

Hogyan kezelted?

Milyen kenőccsel, víz mennyire érte? Stb.

Előzmény: Gyurii567 (9545)

Gyurii567 Creative Commons License 2020.02.24 0 0 9545

Hello. Mi lehet az oka ha a legyogyult tetovalas foltos halvany es zolde arnyalu lesz ami egyebkent a tetovalas vegeztevel korom fekete volt? 

BaGira-79 Creative Commons License 2020.02.13 0 0 9544

Vagyok-vagyok! 

Raknék fel fotókat is, csak nem férnek fel, pedig épp tegnapelőtt kezdett el készülni új tetkó a lábamon.

Előzmény: ren14 (9543)
ren14 Creative Commons License 2020.02.13 0 0 9543

Hali, valaki látogatja még ezt a topicot?

Rebeka Harci Creative Commons License 2019.08.27 0 0 9542

Kedves mindenki!
Kérlek, töltsétek ki nekem ezt a két kérdőívet. Az elsőt mindenképp, a másikat csak akkor, ha vezető pozícióban dolgoztok. Köszönöm a segítséget. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHnFyKEpUuq9rx5ZH2GSe3WDp-WrBiVXRdXzWN-By1WeHiEg/viewform?fbzx=-1431228293212390771

https://docs.google.com/forms/d/1M8pAD7dNBgrbF27UpQXaiTKPYTvSupZvLZlOLW-czpI/edit

BaGira-79 Creative Commons License 2018.08.24 0 0 9541

Keresd Art-úr -ékat!

Szerintem ár-érték arányban nagyon jók. Én is hozzájuk járock.

Előzmény: elusive butterfly (9540)
elusive butterfly Creative Commons License 2018.08.04 0 0 9540

Sziasztok!

Tudtok ajánlani budapesti tetoválót, szalont?

Egy sor szöveget szeretnék, tiszta, vékony vonalú betűkkel, fekete festékkel, viszont tükörírással (nem tudom, ez mekkora kihívás...)

BaGira-79 Creative Commons License 2018.05.12 0 0 9539

Szervusztok!

Megújult a régi tetoválásom 14 év után (a nickem is közben...)

Itt az új.

Az Art-Úr stúdióban készítette Varsányi Angéla.

kószák egyike Creative Commons License 2016.12.29 0 0 9538

Jogilag? A tetoválót aki elvállalja azt kellene picsán rúgni de nem kicsit. 

Előzmény: spanrew (9537)
spanrew Creative Commons License 2016.12.28 0 0 9537

Jogilag szerintem semmi. Ám érdemes nagyon de nagyon meggondolni, hogy mit varrat magára az ember. Jöhet annyi dolog az életben még. Most óriási és lángoló a szerelem ez teljesen természetes. Ám mi van ha magáravarratja a neved és ne adj véletlenül mégsem együtt élitek le az életeteket. Ott marad rajta örök emléknek. Kitörölni nem nagyon lehet nyomtalanul meg reménytelen. Szerintem ilyen "fiatalon" még nem kéne, vagy éppenséggel nem nevet. Hanem valamit mást valami olyat aminek van mondanivalója. Nonfig az eleve nem jó. Az csak arra jó, hogy elmondhassa valaki, hogy van tetkója egyébre nem.

Előzmény: Leo Thorn (9536)
Leo Thorn Creative Commons License 2016.12.28 0 0 9536

Üdv! :)
Ha a barátnőm aki 17 és magára akarja tetoválni a nevem és én 18 elmúltam abból nekem lehet valami jogi problémám?
Lévén hogy a tetováló tetoválja és a lány tetováltatja. Igaz hogy azt mondtam neki, hogy tetszene a dolog de kicsit félek.
A szülők tudtán kívül akarja megcsináltatni és nem akarok bajba kerülni. 

mrtinx Creative Commons License 2016.10.31 0 0 9535

sziasztok kérdésemre válasz tud adni valaki?

egy olyan kérdése lenne ,hogy az adaptert általában hány volton használható??12??és ha túl mélyre nyomjuk a tüt lehet nagyobb sebesedés a tetoválásnál?valamint gyogyúlás útán a tetoválás foltoegy tetováls lett a színe se lett feketés hanem hol halvány hol meg sötétebb zöldes (amugy a tintát egy tetóváló "barától"kaptam aki nem használta ez is lehet a baj talán lejárt???kösszi ha tud valaki segíteni

blaszlo80 Creative Commons License 2016.08.08 0 0 9534

Szerintem ha felkeresel egy tetoválót fog tudni neked segíteni.. Úgyis neki kell "megrajzolni" a mintát és még az is lehet ha elmondod az ötleteidet még egy koncepciót is sikerül majd összeraknotok együtt..

Előzmény: Castlebridge. (9533)
Castlebridge. Creative Commons License 2016.08.05 0 0 9533

Sziasztok!

segítséget szeretnék kérni egy tetoválás terveivel kapcsolatban. ismeritek a true detective- nevű sororzatból Rustot? az ő világnézete hogy az emberek elfajzottak és hogy a természetnek kellene újra uralkodnia. vagy éppen egy jobb világban univerzumban reménykedni.

első terv ez lenne:(én alakítottam átt).

ezt egy kicsit másolásnak gondolom. ezért jó lenne egy olyan grafika ami a fent említetteket ábrázolja. ha tudtok ilyeneket elküldenétek? vagy éppen sok kicsiből egy egész koncepciót összerakni. Segítséget köszönöm! 

LemonAce69 Creative Commons License 2016.07.02 0 0 9532

Csak mellesleg mondom, hogy szülői hozzá járulással 14 éves kortól lehet csináltatni.

Előzmény: Allia (3400)
Tita-mita Creative Commons License 2016.05.11 0 0 9531

Hogy van a tetoválásod? 

Legyógyult szépen?

Előzmény: ZittyZutty (9528)
arianatetovalas Creative Commons License 2016.05.11 0 0 9530

Tökéletes tetoválás ragyogó színekkel. Áron alul. Egyedi trendi művészi katalógusból választhatsz mintát amelyek saját tervezésűek. Különleges tündöklő felemelő idézetek. eternaltetovalas@gmail.com

karfetish Creative Commons License 2016.02.17 0 0 9529

Szexuálisan vonzanak a szép női karok, könyökhajlatok!

Lányok, mi a véleményetek erről?

Keresnék olyan párokat, ahol akár nem szállok be többesbe, de élvezek előttük a lány karja látványára!

Címem, írjatok, ha érdekel!

armfetis@gmail.com

:) :)

ZittyZutty Creative Commons License 2016.02.17 0 0 9528

Sziasztok!

Remélem van itt valaki, aki tud segíteni :)

Pénteken csináltattam egy tetoválást a combomra (kb 15cm átmérőjű yin-yang jel), illetve a kontúrját már 3héttel korábban, most csak színezés volt. A tetováló adott rendesen tájékoztatást,hogy mit hogy csináljak (2-3napig fólia legyen rajta, 3-4óránként Clarasepttel lemosni, krémezni, újrafóliázni, utána már fólia nélkül napi 3-4x lemosni,krémezni)

Már péntek délután, munka közben éreztem,hogy nagyon fáj a lábam, be is volt dagadva a minta és körülötte piros volt. Gondoltam csak azért, mert elég nagy felületen lett színezve, sokáig nyüstölte és ez még normális. Éjszaka alig bírtam aludni, annyira fájt és égett, lüktetett. Szombaton jegeltem, bár ha nem volt rajta a jég akkor ugyanígy fájt. Később vettem be Flector port, az végre elmúlasztotta a fájdalmat, bár még ugyanúgy dagadt és piros volt körülötte. Vasárnap ugyanígy nézett ki, ráadásul 1-2 pici hólyagot is észrevettem rajta délután, estére meg mintha fel lett volna ázva az egész, annak ellenére,hogy vékonyan kentem krémmel és mindig csak óvatosan, gyorsan lemostam.

Írtam a tetoválómnak,hogy ez mégis mi lehet és mit csináljak. Azt írta valószínűleg allergiás reakció lehet valamire, igyak kalciumot. A bepanthenre biztos nem, esetleg a Clarasept, vagy a színes festék? A kontúrnál semmi problémám nem volt, nagyon szépen gyógyult és lehámlott gyorsan az egész. Hétfőre sem lett jobb, elmentem orvoshoz aki írt fel antibiotikumot és egy allergiagyógyszert.Ezeket azóta szedem, már nincs is nagyon bedagadva, körülötte a pirosság és az égő érzés is elmúlt, DE kijött a színes rész körül egy kb ujjnyi vastagságú piros folt félkörívben, amiben pici kis hólyagok vannak. Azt olvastam,hogy a bepanthen zsírossága miatt lehet ilyen...vagy valami más lenne?

A színes rész meg egyáltalán nem szép, nyomja ki a festéket....ha bekenem, akkor olyan mint egy felázott seb,fóliával meg pláne felázik...de ha nem fóliázom nadrágot pl rávenni nem jó, mert beleragad...de ha meg megszárad akkor húzódik nagyon. 

Valami okosat légyszi mondjatok, mert nem tudom mit csináljak.. :(

kószák egyike Creative Commons License 2016.01.06 0 0 9527

Én a helyedben konzultálnék több orvossal olyannal aki nyitottabb is nem konzervatív tetkó témában, de mégis szakember. Sok orvos kapásból az előítéleti miatt mondja azt amit. Valamint több tetováló mesterrel is beszélnék. Hangsúlyoznám a mester szót. Nem olyanokkal akiknek csak az számít, hogy ott hagyd a pénzed hanem olyannal akik felelősséggel dolgozik és adott esetben a valós veszélyeket mondja el.

A címem publikus írj rám.

Előzmény: f.bogi (9526)
f.bogi Creative Commons License 2016.01.04 0 0 9526

Sziasztok! nem tudom, hogy jó helyen járok, de sajnos más ötletem nincs, hogy hol kaphatnék választ a kérdésemre. 
ICD (beültethető defibrillátor) készülékes vendége volt már valakinek? Nekem sajnos októberben kellett beültetni a készüléket, de nagyon szeretnék tetoválást a korábbi mellé. Az orvos persze nem ajánlja, mert a tinta miatt elkaphatok vm fertőzést vagy a szervezetem nem jól reagál rá.... 
Valakinek van tapasztalata, mi a véleményetek?

Vivi77 Creative Commons License 2015.11.25 0 1 9525
geza066 Creative Commons License 2015.08.15 0 0 9524

a farkamra pontosabban a makkomra szeretnék tetkót

valaki tud segíteni?

geza066@citromail.hu

SomeFun Creative Commons License 2015.08.13 0 0 9523

Sziasztok! 

Tud valaki olyan budapesti tetováló-szalont ajánlani, ahol nem csupán igényesen dolgoznak (ez nyilván alap), de privát környezetben zajlik a munka, és a varró-ember esetleg nem kap szívbajt extrémebb kívánságoktól? :) 

5sos Creative Commons License 2015.03.24 0 0 9522

Ha van a bal csuklom jobb oldalán egy évszám de én az egész dátumot szeretném az mennyire helyes szabályok szerint hogy a dátum elejét (tehát nap-honap) így utolag feltetováltatni

A tetko arab számokkal lenne

Az évszám igy az amerikai szabályok szerint (nap-honap-év)

Szerintetek ez így nem lenne gáz???

kószák egyike Creative Commons License 2015.02.22 0 0 9521

Ki mondta, hogy nem lehet? Amúgy kinek szólt a hsz? Mert csak úgy beledobtad újként. Gondolom az írta akinek szólt...

Előzmény: Oláh Szabolcs (9520)
Oláh Szabolcs Creative Commons License 2015.02.22 0 0 9520

Már miért ne lehetne eltakarni egy tetkót másik tetoválásal? Te biztosan tapasztalt tetováló vagy.....

kószák egyike Creative Commons License 2015.01.27 0 0 9519

Az jó. ;) Sokan elkapkodják a választást.

Előzmény: CBFVitya (9518)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!