Keresés

Részletes keresés

Dr. Stig Helmer Creative Commons License 1999.11.11 0 0 5
A voksom: az ezredfordulóig még több, mint egy évünk van. Sajnos ez tény. Addig is ünnepeljük az 1-ről 2-re, illetve sok 9-es helyett sok 0 eseményt!
Előzmény: Monsieur (-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.11 0 0 4
Az ezredfordulóra (már ha van egyáltalán értelme egy erősen keresztyén imperialista naptár ekkora becsben tartásának, s a többi naptár negligálásának) szerintem mindenképp egy év múlva kerül csak sor. Elég a rég elfeledett töri órákra gondolni, nem volt ú.n. "0" év, csak -1 (i.e e. / Kr.e.), meg 1, ami tényleg az _első_ évet jelenti. Úgyhogy kár a gőzért idén Szilveszterkor, gyagyások.
Előzmény: Monsieur (3)
Monsieur Creative Commons License 1999.11.07 0 0 3
Carpy,
lehet hogy rosszul fogalmaztam, de én nem
ayt akartam kérdeyni, hogy mikor van az ezredforduló(én egy percig sem kételkedek
a magam igazában, miszerint valójában jövőre
lesz), hanem a véleményekre vagyok kiváncsi).
Carpy Creative Commons License 1999.11.06 0 0 2
Javaslom, legkozelebb ird be a keresesbe, hogy "ezredfordulo", es tobb helyen is megtalalod a valaszt.
Zaza Creative Commons License 1999.11.06 0 0 1
Ezredforduló (csak) jövőre??
originalqszi Creative Commons License 1999.11.06 0 0 0
A címben 8 db 0 van!!!!!!!
Monsieur Creative Commons License 1999.11.06 0 0 topiknyitó
Engem nagyon idegesit, hogy a sok bamba ember, csak azért, mert olyan szép kerek szám, ráfogják, hogy akkor van az ezredforduló. Pedig a nagy ló..t! Hát kérem! Tessék már elgondolkozni egy picit! 2000 nem azt jelenti, hogy kétezer év eltelt, hanem, hogy az a kétezREDIK!.. és ha annak vége, akkor már valóban kezdődik a harmaDIK évezred.
Bár van azért jó oldala is a dolognak. Most óriási bulival köszöntjük az új évezredet, aztán jan. 1-én másnaposságunkban rájövünk, hogy elrontottuk, mégegyszer kell ünnepelni... :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!