Keresés

Részletes keresés

bundee Creative Commons License 2001.02.03 0 0 4
Udv...

Hogy lehet megoldani, hogyha van ket win2k gep, es az egyiken van kabelnet is (ket halo kartyaval van megoldva - egyiken kabelnet, masikon a LAN).

Probalkoztam wingate-el, winroute-al, de a "client" geprol sehogy nemsikerul a netezes.

Valakinek van valamilyen tippje, hogy mit kell beallitani az internet share-hez?

koszi

bundee

Dob Creative Commons License 2000.02.17 0 0 3
A gép, amire rá van rakva az internet share a sarokban áll, arra éppen elég, hogy a két hálókátyát le tudja kezelni.
A netbios-t le lehet tiltani, de azért a paranoia győzött, és felraktam egy firewallt.
Előzmény: awake (2)
awake Creative Commons License 2000.02.15 0 0 2
Arra vigyázz azonban, hogy használj vlmi tűzfalat, különben a géped majdhogynem nyitott ajtó a hackertámadások számára, mert a belső tcp/ip kötések miatt a netbios port tutter nyitva. (csak le kell nyomni a kilincset)
Itt tudod tesztelni a géped mennyi látszik belőle
https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2
Az oldal által ajánlott Zonealarm personal firewall kir. , ha felteszed akkor mehet a tcp/ip a LAN-on, no danger
Dob Creative Commons License 2000.02.14 0 0 1
Azóta sikerült megoldani a problémát. Win98SE alkatt van olyasmi, hogy Internet Sharing, az megoold mindent egy klikkre. (FTP,irc,html,mail) minden megy..
Előzmény: awake (0)
awake Creative Commons License 2000.01.26 0 0 0
Szia Dob!

Megnézted a helpet? Ott programonként le van írva, h mit hogyan kell beállítani. Persze ez nem 100%-os, a mIRC-et nekem sem sikerült beállítanom.

Előzmény: Dob (-)
Dob Creative Commons License 1999.11.02 0 0 topiknyitó
Ismeri valaki ezt a hálózati programot?? Nekem sehogy sem sikerül az FTP-t a kliens gépen működtetni, ez gyárilag ilyen, vagy én vagyok béna? Ha valakinek nagyobb tapasztalata van ezzel és tudna segíteni azt megköszönném.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!