Keresés

Részletes keresés

lusta Creative Commons License 1999.11.04 0 0 12
Hát ez tényleg szomorú... Én easy-ban csináltam, mert az átvezető animációkra voltam kiváncsi, és úgy relativ könnyű volt addig eljutni. Nekem csak ott volt szükségem a skipre.
Előzmény: Erdei Mike (10)
gregWing Creative Commons License 1999.11.03 0 0 11
Na, ahogy látom, még nem hangzott el a megoldás a pályára, ami a következő:

1. VAgy felrakod a patch-et, amit letölthetsz az X-Wing Alliance HQ-ról:
http://www.hszk.bme.hu/~mg035

2. vagy a nehézségi szintet átállítod HARD-ba :)
Ez nem vicc, ez egy BUG.

Jó játékot

Erdei Mike Creative Commons License 1999.11.03 0 0 10
Csak az a probléma, hogy nem tudom skippelni. Lehet hogy elhasználtam a nagy sietségben az összes lehetőséget... :(
Előzmény: lusta (8)
lusta Creative Commons License 1999.11.03 0 0 9
Szerintem a vadászok is elég keményen támadnak, mert amikor azzal póbálkoztam, hogy dokkoláskor bekapcsoltam a hajtóművet és a pajzsokat is leállítottam, hogy gyors legyek, akkor a dokkolás utáni full speed-es kilövéssel el tudtam távolodni minden lomha dögtől, de a vadászok így is rámakaszkodtak szép számmal.

A másik kisérletem az volt, hogy a hangárban ráálltam a bomázok vektorára és amikor megjelentek akkor megpróbáltam leszedni őket. Ez nem járt sikerrel.

A másik kisérletem az volt, hogy az útjukba próbáltam állni, hátha elekadnak bennem, de sajna kicsit időigényes kisérletezgetés ez, mert az egész pályát újra kell addig csinálni a következő próbához.....
A lényeg, hogy nem akadtak el bennem.....

lusta Creative Commons License 1999.11.03 0 0 8
" A csillagromboló belőtt a zárt űrállomásba."

Gondolom ez program hiba. Az meg az MI bénasága, hogy nem jön rá, hogy az ágyú és a célpont között saját tárgy is van, ezért elvileg kár lövöldözni. Az is érdekes, hogy a hangár maga elég golyóálló ebben a küldetésben. Kár, hogy ilyen trükkökkel operálnak. Egyébként én is itt akadtam el. Skippeltem a pályát, utána a halálcsillag szétdurrantása volt ami megviselt. Fél órát kell kolbászolni abban a k... alagútban, és még meg sem állhat az ember, hogy kényelmesen levakarja maga mögül a TIE-okat, mert a segg kisérői nekimennek.....

lusta

Erdei Mike Creative Commons License 1999.11.03 0 0 7
Próbáltam már azt is! A fedett űrállomásban szétlőttek anélkül, hogy bárki bejött volna... A csillagromboló belőtt a zárt űrállomásba. A bejáratban állva is szétszedtek yol... :(
Előzmény: 6Boci (6)
6Boci Creative Commons License 1999.11.03 0 0 6
Valoszinuleg a kozelben levo nagy csatahajo probal meg szara loni teged, ezert kell minnel tovabb a bazisban maradni.
6Boci Creative Commons License 1999.11.03 0 0 5
Hali!

En mar vegignyomtam a gamet es annal a kuldetesnel vannak sokkal nehezebbek is.Az a lenyege, hogy amikor kirepul a tyderium szepen utannarepulsz, de csak a kijaratig(a bazisban maradsz!).Nezed ahogy megy el, es amikor kiirja, hogy megerkeztek a bomberek szepen elindulsz a tyderium utan. Befogod az elso bombert, rafordulsz, kijelolod celnak az agyuk szamara, majd szetlovod, es mivel egy csoportban vannak a bomberek mindet konnyu kiloni.Ismet mesz a tyderium utan amig ujabb adag bomber nem jon.Ekkor rafordulsz ismet es most szembol lovod szet oket.Tovabbrepulsz a bazis fele, es szetlovod a kijovo bombereket, amig el nem huz a tyderium. Es kesz is.

udv:Boci

Erdei Mike Creative Commons License 1999.11.02 0 0 4
Igen, de már akkor ott vannak az xwingek, mikor kimegyek. És elméletileg csak néhány T/F kéne, hogy ott legyen. Azok meg nem lőnek szét így...
Előzmény: Jissi (3)
Jissi Creative Commons License 1999.11.02 0 0 3
És amikor berepülsz az állomásra akkor ugye még nem vesznek észre? Ha jól emlékszem, a T/F-ek csak azután támadnak, ha a shuttle elindul.
Az xwingeket mikor hívod be? Lehet, hogy túl korán/későn, nem?
Erdei Mike Creative Commons License 1999.11.02 0 0 2
Ja, csak éppen ott van probléma mikor kijövök az űrállomásból. Fél pillanat alatt szétszednek, pedig ott vannak az xwingek és rájuk kellene hogy figyeljenek ...
Nem tudom érteni lehetett-e. Amikor kimegyek folyamatosan mintha 10 gép lőne egyszerre.
Nem tudok kifordulni előle, mert ott is eltalálnak, pedig 111mglt-vel megyek...

Előzmény: Jissi (1)
Jissi Creative Commons License 1999.11.02 0 0 1
Pedig úgy kell, ahogy írtad.

Nyomás a shuttle után, a lövegtoronnyal autofire az esetleg téged támadó T/F-eket, + a bombázókat.
Esetleg segíthet az is, ha csak akkor repülsz ki, ha elindult az első bombázóraj, őket leszeded, és maradsz az úrállomás mellett, várod, hogy jöjjön a többi. Tehát nem követed a shuttle-t, és imádkozz, hogy a T/F -ek nem követnek Téged.

vicky Creative Commons License 1999.11.02 0 0 0
Szegény Mike, ennyi idő alatt 0 hozzászólás.
Erdei Mike Creative Commons License 1999.11.01 0 0 topiknyitó
Szasztok Mindneki!

Ezt a topicot azér indítottam, mert az XwA-val nyomulok (meglepő:)), és nagyon elakadtam.
Annál a küldetésnél vagyok, amikor a 2. Halálcsillag előtt el akarjuk lopni a Tyridium Shuttle-t.
Szépen bemegyek a Sabra-val, megtalálom a shuttle-t, lepakolom a kommandót és behívom az xwingeket. Befejezem a dokkolást, megjöttek az xwingek, mennék ki, szétszednek nagyon.
Hmm, mondom ez nem stimmel. Nézem a térképet, merre nincs senki, kiosonok, piff-paff-puff-bang, megin végem, mintha pajzs nélkül mennék ki!!!! Bevártam az xwingeket, ott írtanak kint vadul, a Tyridium kimegy, csak utána kéne nekem is menni, hogy leszedjem a bombereket, de hogy???

Várom tanácsaitokat! Ja, és nem cheattel akarom megcsinálni :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!