Nem szokás a PFT-n megjelent olvtársakról mindenféle ott, IRL megtudott információkat sem a topikokban hangoztatni, sem olyanoknak elmesélni, akik nem járnak közénk, csak tudni szeretnének egy s mást rólunk! Aki kíváncsi arra, hogy melyikünk kicsoda-micsoda a valóságban, jöjjön el, a PFT mindenki számára nyitott.
Gondon nő a gond, és szmogon a szmog.Az ember meg csak piszmog.De! Nem úgy a jó paraszt!Ki imígyen szól: -Pezsdülnek a pozsgások, ébrednek a lágyszárúak, én sem száradhatok.
AI: Az idő soha meg nem áll,mint a kézben a finom homok,elillan, bárhogy fognám,csak emlékek maradnak a nyomok.Nem vár meg reggelt, sem alkonyt,fogy a perc, és fogy a sor,lassan minden csenddé válik,s a pillanat már csak távoli kor.
A másik, ami meglep, hogy milyen mészárlás volt itt: látom, hogy totál alap nickek lettek kipattintva. Ostap Bender, hüjjepatikus, Gerenda, ezek kinyírattattak. Mindig mondtam, hogy az volt a jó, ahogy én moderáltam, nem töröltem senkit és semmit, csak ha tényleg kriminál volt valami.
Annyira durva, hogy benéztem most ide egy pillanatra. És máris ilyen hülye hír. Pindyi. Baszki. Kár volt lelőni ezt a fórumot. Nem volt ez egy rossz csapat. Vigyázzatok magatokra mindannyian.
Utoljára ő hívott fel engem, kérdezett valamit, válaszoltam neki (a szín igazat), majd lebaszta a telefont. EGY ilyen kérdésem lenne csak hozzá, amire én is a szín igazat várnám el tőle. De már letettem róla, csak kortörténeti érdekesség lenne a válasz amit amúgy nagyjából kisakkoztam, a probléma amit ez generált megoldódott szinte magától, csak a károkat nem hozza már helyre semmi és senki.
Wágner úr sajtótörténeti nevezetesség, nem biztos, hogy akárkivel szóba áll. :) Én ugyan már abbahagytam a közvetítést, de próbálkozhatsz más csatornákon.