Nem szokás a PFT-n megjelent olvtársakról mindenféle ott, IRL megtudott információkat sem a topikokban hangoztatni, sem olyanoknak elmesélni, akik nem járnak közénk, csak tudni szeretnének egy s mást rólunk! Aki kíváncsi arra, hogy melyikünk kicsoda-micsoda a valóságban, jöjjön el, a PFT mindenki számára nyitott.
Utoljára ő hívott fel engem, kérdezett valamit, válaszoltam neki (a szín igazat), majd lebaszta a telefont. EGY ilyen kérdésem lenne csak hozzá, amire én is a szín igazat várnám el tőle. De már letettem róla, csak kortörténeti érdekesség lenne a válasz amit amúgy nagyjából kisakkoztam, a probléma amit ez generált megoldódott szinte magától, csak a károkat nem hozza már helyre semmi és senki.
Wágner úr sajtótörténeti nevezetesség, nem biztos, hogy akárkivel szóba áll. :) Én ugyan már abbahagytam a közvetítést, de próbálkozhatsz más csatornákon.
Semmi különös, világért sem szeretnék olyasmibe avatkozni ami esetleg nem publikus, csak feltűnően rég lehetett a nevével találkozni, emiatt gondoltam hogy talán már meghalt.
Ejnye miniszterem, ne vedd rossz néven, de ne csak ilyenkor adj hírt magadról. Aragorn kartács tehát elmentette magát az ismert felhő alapú tárhelyre, ahová optimista kilátások szerint egyszer majd mi is követjük. Lehetőleg minél később. Az itteni írásai alapján klassz srác volt.
Iszom egyet az emlékére, úgyis most bontottam egy minőségi vöröset. A felhőig mindenki vigyázzon magára.
Politika Fórumosok Találkozója 2005. június 2-án, este 19 órakor az Építészpincében. / Bp. Ötpacsirta u. 2., a Nemzeti Múzeum mögött/
Szomjasabbak, titkolózók, különutasok, elhajlók már 18 órára is jöhetnek!
Akik szellemük fényével bevilágítják a pince sötétjét: 1./ toloba 2./ Uránusz...(legalább alapozunk Sopronra!:) 3./ tavir 4./ Pixy (könyvhétről, elősörözött állapotban) 5./ Hős Város 6./ Vissai 7./ liberálmensevik - de jó helyen vagyok.. :) 8./edoo 9./CSamu :)) 10./apple48 /csak egyedül/ 11./ Riki (időjárásra való tekintettel saját rongyait hozza) 12./ Tgyta (időre jövök) 13./ Macstappancsok ék 14:/ peaso25, laci (ez könnyebb) . . 33./ Ostap Bender (ha ő a soros) . . . 42./ Ghanima 42/b./ Wic (ha már nem lehetek válasz az élet, a világmindenség, meg minden kérdéskörre) 69./ H-turul (50 %) . 99./ luciluca (mert a 13. már foglalt) 100./ A haza anyja 101./ kiski Törzsvendégek 1./ Gűzű és Árpi bácsi is 2./ Wágner Úr
Erről a találkozóról most hozta fel a OneDrive a "mai napon történt" funkciója a képeket...
Hányan nincsenek már köztünk azokból, akik ott voltak...