Nem tudja valaki, hogy a frászba' kell Novell 4.2 Smallbusinesshez adminnt-t telepíteni? 95-höz felrakja, 3.1-hez felrakja, meg felrak olyat, hogy nwadmin32.exe, ami meg nem fut, mert nem találja a cw3220.dll-t, ez egyébként a novell telepítőcd-in sincs. Amúgy érdekes módon az admin95 fut, látszólag hiba nélkül, de azért nem vagyok teljesen nyugodt. (NT4.0+sp4)
Más: szintén NT4.0+sp4 rendszerindítás után teleírja a rendszernaplót olyan hülyeségekkel, hogy a 'kiszolgáló leállt a következő hibával: nincs elég tárterület a művelet végrehajtásához'. A többi hiba már ennek a folyománya. Amúgy utána működik az összes hálózati funkció (a novell és a microsoft is) csak utálom, hogy belerondít mindig a rendszernaplóba. A hardver elég bivaly: pentium III, 64M, 4 gigás vinyó, ami majdnem üres. A hálókártya valami PCI-s. Lehet hogy a proci túlzottan új neki? Mert a 3 db PIII-as produkál ilyet, ami van a cégnél, a korábbiak nem. Azokban viszont más a hálókártya.
Köszi
A nem működik sokminden lehet. Nem indul el az adatbázis, vagy nem tudsz a már futó adatbázishoz kapcsolódni, vagy x idő után lehal az egész?
Le tudnád írni, pontosan hogyan telepítetted? (milyen beállításokat választottál a telepítés során?)
Elvileg lenni kéne néhány Oraclexxxxx service a Control Panel/Services listájában. Ott vannak? Az Oracle for Windows NT (nem Enterprise Manageres) Instance Manager mit mutat?
Aztán milyen hálózati protokollt használsz? Milyen adaptert telepített az Oracle? Net8 konfigurálva van-e?
Bár most nekem 7.3 van fennt, itt az /orant/rdbmsxx/trace-ban és a /orant/network/trace-ban van (lehet) néhány log file. Asszem a 8.x directory szerkezete nem tér el jelentősen.
Ja, próbáld meg a 8.1.5-öt beszerezni, 8.0-val már nem érdemes kezdeni. A 30-naposat ingyen adják.
Tudna valaki segíteni?
Oracle Enterprise Edition 8.0.3 (30 napos) programot telepítettem
Windows NT 4.0 -ra.
Valami miatt nem müködik, van-e valakinek javaslata, hogy
hol keressem (milyen LOG file-okban) a hibát?
Esetleg mit kellene telepíteni/újratelepíteni?
Köszönettel: Gabriel
Az esetek tobbsegeben 0 esellyel javithato egy alaplap :)
Na szoval, eddig nekem mindig garis csere volt ilyen esetben a megoldas.. A maski meg az, ha te nem tudod megjavitani akkor egy szakember eltokolhet vele egy hetet, es akkor sem tudja megcsinalni valoszinuleg ....
Csepelen, egy ViComp nevű cégtől vettem egy alaplapot, - ami garanciális, - meghótt, - viszont a cég eltünte magát a szemem elől.
Aki esetleg tuggya, hol keressem őket, kérem, írja meg!
Javítható egy alaplap?
Köszi!