Keresés

Részletes keresés

Tiborc Creative Commons License 1999.11.25 0 0 336
Kedves speaker!

Elnézést a késői, és e rovatbeli ismételt megszólalásért!
Volt valami gyanús nekem is Bencsik akkori vízlépcsős megjelentetett véleményeiről. Vártam, mert meglepetést szimatoltam: Bizony, ezek az „idióta” mérnökök néha a cáfolatnál kezdik a bizonyítást! Irodalmiasabban, netán tán jogászilag kifejezve: az executionál kezdik a processzust!
Javasolom a következő szám megszólalóinak véleményét is figyelembe venni! Szégyellem, de a Magyar Fórum is foglalkozott az Alföld szabályozás okozta problémáival, ezeket nem archiváltam, de szintén gondolatébresztők! A vízgazdálkodás-politikai koncepció még ma is hiányzik, szégyellem, ennél jobb kifejezés nem jutott eszembe!
Nincs most évfordulója, de tisztelettel emlékezem meg dr. Jócsik Lajos Professzor Úrról, lehet, én voltam az utolsó magántanítványa. Ember volt abban a korban is, és az akkori karrieristák, ma managernek neveztetnek, ocsmányul kiszorították! Ember és humanista volt egy olyan korban, amikor Ő csak megtűrt személy lehetett! Nem topicot, poszthumusz kitüntetést érdemelne! Kevesen emlékeznek rá, pedig a világháború után Ő volt az, aki a trágyából kitrágyázta az országot! / Elnézést kérek a durva fogalmazásért!/
Lehet nem jó helyen szólaltam meg, de engedtessék meg, hogy a tisztelt asztaltársaságot a magam módján emlékeztessem azokra a névtelen hősökre, -mert azok voltak-, akiknek létezésüket köszönhetnék!

Kedves speaker!

Óriási képzavar, hogy a képernyőn, esetleg LCD kijelzőn javasolom márványtábla felállítását a névtelen hősöknek! Nem állítom, hogy a helyes utat, megoldást én találtam meg. Vannak olyan elődeink, akik megérdemelnék, és itt megint önző leszek, mert ennek hasznát csak utódaink látnák!

A zavarásért elnézést kérek, tisztelettel
Tiborc

Előzmény: speaker (102)
Tiborc Creative Commons License 1999.11.08 0 0 335
Kedves lujza!

Nem a magam véleményét írtam, volt ott egy idézőjel is! Sajnálom, hogy ennyire lovasistvánosra sikerült!
A várható reakciók kesznek ilyenek!

Tisztelettel
Tiborc

Előzmény: lujza (334)
lujza Creative Commons License 1999.11.07 0 0 334
"egy huszadrangú közigazgatási dolgozó kicsiny hibázásának Demszky Gábor Főpolgármester Úr számlájára való kenése az uszító, fasiszta lap kitalációja alapján, aljas rágalomária..."

1. Eloszor is nem neveznem kicsiny hibanak.
Ocsmany es otromba dolognak neveznem, amelyik meg mellesleg torvenyserto is.

2.DG felelos mindenert, ami a varoshazan tortenik.
Ha a gondnok az o tudta es beleegyezese nelkul dobalta szet a merget, akkor DG-nak modja lett volna nyilatkozatban elhatarolodni a dologtol es tajekoztatni a kozvelemenyt, hogy XY ellen fegyelmi eljaras indult a felelotlen macskamergezes miatt. Nem tett ilyet. Ez a hallgatas beszedes.
SZVSZ az o utasitasara tortent.

3. " A macskák sorsa már senkit sem érdekel.."
Csak a sajat nevedben beszelj. Engem pl. nagyon is erdekel. Es nem fogok errol (sem) megfeledkezni, mikor legkozelebb valasztas lesz.

Előzmény: Tiborc (332)
Tiborc Creative Commons License 1999.11.07 0 0 333
Kedves rezső!

Ad. 329-re válasz
Nehéz a "lökött mérnököt" követni, magyarázat kissé lentebb, és másnak írva.
Előállt egy helyzet, megpróbálom kikövetkeztetni a lépéseket.
Bencsik András lapja gyűjteni fogja a reakciókat, az index gerjesztette a lépést, tehát illik bét is mondani! Nem a Tisztelt Asztaltársaság az ötszáz, vagy ezerfős reprezentatív közvélemény-kutatási egység, de érdekes adat jön ki így is!
A lökött mérnök képes a téves adatokból is helyes eredményt kihozni,nem hiszem, hogy a közvéleménykutató ne tudna ilyent!
B.A. Úrnak pedig az ország legpontosabb eredményeit produkáló közvélemény kutatói vannak, én hosszú ideje hiszek nekik, mert nem olyan dolgokat írnak le, amelyek tetszenének!

Tisztelettel
Tiborc

Tiborc Creative Commons License 1999.11.07 0 0 332
Kedves Judge Brad!

Nem hiszem, hogy mi vitatkoznánk itt!
Szokás szerint kicsit kések, ezért kérek elnézést!

A tények:
Volt egy szerencsétlen témájú rovatindítás itt az indexen: „Cirmosgyilkos Demszky” Nem tartom jónak, de itt e fórumon senki megnyilvánulási jogát nem tehetem szóvá, nem kifogásolhatom.
Politikailag helytelennek tartom, mert egy másik fő kérdésről eltereli a figyelmet, de hát ilyen a közvélemény manipulálása! Egy politikus valószínűleg az egyébként valóban undorító és aljas tettért a valódi felelős X-párti államigazgatási dolgozót vette volna célba, tudván, hogy az elkövetett hibáért kirúgják, és akkor az ő Y-párti embere ülhet a helyére! Egy poszt kipipálva!

A Magyar Demokrata részéről is helytelennek tartom az árnyékra vetődést, mert elterelték a főcsapásról az olvasóik figyelmét, és teret adtak az ellenfél támadásának! Az újság más, mint a vitafórum, szintén manipulálja, és/ vagy formálja a közösség véleményét, de a megjelent írás alapján az ellenfél pontokat gyűjthet:” egy huszadrangú közigazgatási dolgozó kicsiny hibázásának Demszky Gábor Főpolgármester Úr számlájára való kenése az uszító, fasiszta lap kitalációja alapján, aljas rágalomária, amelyet a Demokrata kezdett el” fogja lihegni majd az örökké panaszkodó Kovács Úr! (Milyen Lovas Istvánosra sikeredtem? Nem helyes, ez nem az igazi, csak utánzata.)
A lényeget illetően mindketten ugyanazt mondjuk, tesszük! Ki fiatalon, ki öregen, de az öregebb (sajnos, de így igaz) több emlékkel bír!
Nem szüleidre, nagyszüleidre nehezteltem én, illetve nem én hoztam fel Őket! Én mindig tisztelettel szólok, és említem meg Őket, mert létem részei voltak, akkor is, ha Ők már felületesen emlékeznek rám! Nagyon szűk baráti körömben Magdi néniről csak a legszebbeket hallom!

A cikk viszont egy másik vitát kezdeményezett a politikai fórumban,most ebben találkozunk, ezt a vitát sem helyeslem, de azon kívül, hogy tartom a mértéket, esetleg tompítom, mást nem tehetek. Szeretném, ha nem durvulna el a dolog, de az egész lényege elsikkadt! Nem minősítem, ami elhangzott, mert túlzás zöldségekről beszélni, de ezzel sikerült az eredeti témáról teljesen elterelni a figyelmet. A macskák sorsa már senkit sem érdekel, de ki emlékszik már rájuk? Elfedik az örök, soha ki nem beszélt, meg nem oldott dolgok szaporodó halmazai.

A beígért Szent Koronás válogatás pedig újabb olaj lesz, újabb füst, amely a lényeget ismét elfedi, beborítja. Ezért tiltakozom.
Elnézést kérek, ha a leírtak kioktató jellegűek voltak-kaptam ilyen megjegyzést-nem rossz a szándék, az ifjúkori hevesség nem mindig ad helyes megoldást, tapasztaltam már elégszer.

Könnyebbre véve a komoly beszédet: azt hiszem, valahol írtam a macskáimról, és még nem tudtam befejezni! Proli környezetem autómotor felett melegedő kóbor macskáiról pedig regényt lehetne írni! Jobb soruk van, mintha az V. kerületben születtek volna!

Tisztelettel
Tiborc

lujza Creative Commons License 1999.11.05 0 0 331
"Tehát inkább értékelni, mint kritizálni kellene!! "

Jo. Az otlet onmagaban nem rossz.
De kellene ele egy cikk is. Mondjuk a cikk mellekletenek az osszeallitas elmenne. Igy eleg fura hatast kelt szvsz.
Meg aztan nem artott volna gondosabban eljarni a valogatasnal. A levegoben maradt pl. egy rakas DG mellett felhozott "mentseg" is, ami itt a neten megvalaszolodott. (pl a veszettseg, meg, hogy a hozzaszolok nem is lattak kozelrol kobormacskat, stb) Egy par hozzaszolas meg nem tudom hogy kerult bele, pl rakpart elterelese)
Azert nem is "kritizaltam" ezt a cikket eddig, mert jo szandekot teteleztem fel.

Ami a macskabaratsagot illeti, az nekem is pl. megvan.
(aki nem nem hiszi, megnezheti a torzsasztal matskak2 topicjaban) Akkor is utalnam az ilyen gusztustalan, otromba eljarast, ha nem DG csinalta volna.)

Viszont sajna a Duna iranti elkotelezettsegem is megvan. Nem politikai szimapatiabol ellenzem a vizlepcsoket, ellenkezoleg, a Duna-ugy kihat a szimpatiamra : Olyan partra, amelyikrol feltetelezheto, hogy belemegy a gatepitesbe, soha nem szavaznek.

Tiborc szemelyeskedese elott ertetlenul allok :
Termeszetesen valamennyi Duna-koros tuntetesen ott voltam, de emlekeim szerint ott nem vertek meg senkit.

Csillagfény Creative Commons License 1999.11.05 0 0 330
Haliho!!!

Hát bíz én sem tudtam, hogy e topic csak koros, tapasztalt, megfontolt, nagy bölcsességeket mondó ügyfeleknek van fenntartva!!
Nem tudtam, de észre sem vettem lévén a hozzászólásokból nem derült ki!!!!

Na meg persze azt sem értem, hogy ha valaki tisztességesen kibújik az álarc mögül és felfedi kilétét akkor másoknak miért kell azon csámcsogni...lehet, hogy a kor teszi ?
Persze amennyiben Tiborc által felfedett családfa valós....nincs mit szégyelnie Judge Bradnek.
Valószínű innen is ez az ugyan egy kicsit kamaszos, de őszinte hangvitel.
Tehát inkább értékelni, mint kritizálni kellene!!

Az viszont tény, hogy nem a macskák kiírtásába történő beleegyezés a legnagyobb hibája Demszky úr város"vezetésének".
De ez már más kérdés. A lényeg, hogy a cicusos hozzászólások belekerültek a Demokratába és a lap olvasói véleményt formálhattak sok sok mindenről még a macskákon kívül is!!!

Judge Brad Creative Commons License 1999.11.05 0 0 329
Kedves Tiborc!

(Tisztelt Holgyek, es Urak!)

Miutan az egesz kozelet manipulalva van, itt is hatalmas zoldseghegyeket hordtak ossze, holmi Demszky ellenes politikai tamadasokrol, plusz, peldanyszamemelesrol, es az olvasok kegyeirol. Most elerkezett az igazsag pillanata, es elarulom miert szuletett meg a valogatas: a Demokrata foszerkeszto helyettese egy elkotelezett macskabarat, amint ez a ki kicsodaban is olvashato. Mar az is melysegesen felhaboritotta, amikor egy macska falkat befalaztak elve a Continental szallodaba. Mivel szinte semmi nem tortenik M.O-n az allatvedelem erdekeben, legalabb annyit megprobalt, hogy teret adott ennek a tortenetnek, ugyanis a vitatkozok mindenrol beszeltek, csak egyrol nem: hogy 40 macskat a budapesti varoshaza udvaran, keserves kinok kozt kivegeztek, es ahol macskakat gyilkolnak, ott az emberekre sem var kulonbs sors. Ennyi volt a valogatas uzenete, es nem tobb...

Egyebkent a Demokratas macska is, ami illusztaciokent szerepel, a foszerkeszto helyettes macskaja...

Ami pedig a beleszolasaimat illeti: apam, anyam, es az egesz csaladom melyen nemzeti elkotelezettsegu, ilyen tekintetben ilyen is a velemenyem. Aki ezt nem toleralja, az csak predikal a demokraciarol, es a velemenyek sokszinusegerol.

Es a lenyeg: tortent valamifele felelossegre vonas, ebben a peldatlan ugyben? Mert ha nem, akkor az egesz vitanak semmi ertelme nem volt...

Előzmény: Tiborc (326)
rezső Creative Commons License 1999.11.05 0 0 328
kedves Tiborc!

Gondolom következő, nagy lélegzetű beírásával már nem elégszik meg a tilkakozás szervezésével, hanem tüntetést is szervez a szerkesztőség elé.

Előzmény: Tiborc (326)
Patmore Creative Commons License 1999.11.05 0 0 327
Off Tényleg, elég sok lökött mérnök van itt. On
Tiborc Creative Commons License 1999.11.05 0 0 326
Tisztelt Asztaltárs Urak, Úrhölgyek!

Ez nem vita, ez egy fárasztó egymásra acsarkodás!

Mindkét oldalon hibát követtek el:

A szemelvény, bár érdekes, de nem való egy komolyabb hetilapba, nem fogja komolyan megnövelni az olvasók számát! Nem fog emelkedni a megcélzott fiatalabb olvasók száma, bár átmeneti emelkedés bekövetkezhet. Politikailag is hibás szerkesztői döntés egy mellékes, csúnya ügyet összefüggésbe hozni a Demszky Gábor Úr egyéb irányú támadásaival, mert ehhez személyesen nem sok köze lehetett! A színvonalból nem szabad engedni, mert akkor hosszú távon fognak olvasótáborukból veszíteni. Demokratát olvasó komolyabb ismerőseimnek nem tetszett a cikk! Elolvastam, nekem sem.

Az asztaltársak válaszai sem tetszenek ebben a rovatban.
Mazsolázok, az Önök szakkifejezése szerint:
_Judge Brad, alias Domokos András összes beírása
-Woland (57)
-lujza (77)
-rezső (93)
-speaker (103)
-rezső (132 )
-szimpatizáns (169 )
-Pupu (dok )
-rezső (201 ) és mások reakciói

Kissé offtopic ez a rovat, keverve előttem esetleg ismeretlen adatokkal!
Engedtessék meg megkérdezni a billentyűpörgető uraktól, olvasták Önök 1966 tájékán a „Kutyafülűeket”? Találkoztak már esetleg személyesen Varga Domokos író Úrral?
Kollégáimnak meglepetés volt, amikor megtudták, hogy a családi átörökített tudás alapján ismerem Stolte Magdolnát! Önök ismerik? Csillagászati kérdésekben nekem ma is Ő az etalon!
Más: olvasta valamelyikőjük is Seszták Ágnes Úrhölgy cikkeit a „ Jövő Mérnökében”? Én még emlékezem, bár már nincs belőle egy sem!
Nem követem az idő múlását, bár woland (57) rádöbbenthetne, öregszem! Nem gondoltam volna, hogy egy 18 éves „gyerek”, / elnézést kérek Judge Brad Úrtól, de kiérdemelte a megszólítást! / rápirít az index középkorú közönségére! Fiatal, megvan a joga a tévedéshez. Azért van némi kételyem, ki lehet a név mögött, nem biztos a célzás!

Bizony megkavartatott Lujza Úrhölgy is a folyóirat vásárlásával! Csak azt nem értettem, 1988.-ban ki volt az, aki a Duna-kör tüntetésekor megverte Tisztelt Asztaltársnőnket ?

Tisztelt rezső Úr! (93)
Szégyellem, de nekem is mérnöki diplomám van, -igaz, önerőből, és nem a régi rendszer kegyéből! Mi még ismertük Sándor Györgyöt, de Tompa Lászlót is hallgattunk! /” Minálunk vannak fenyvesek- emlékszik valaki erre? / Az emberben a humán-reál oldalnak össze kell tartoznia, mert így lesz ember, és teljes ember! Teljes embernek (és nem mellesleg, de magyarnak is) tartom Misztótfalusi Kis Miklóst, az ellenpéldát nem nevezem meg, ki fogja találni!

Teljesen mellékes, ad (169). Most vásároltam meg Szenes Imre riporter elvtárs (! )1957-es könyvét, az akkori 5.-, a mai 20.- Ft-ot megérte! Tiszteletből Szíj Rezső Úrnak fogom adni! Szíj Rezső nem azonos a fórum rezső Urával! Elnézést, ha olyan nevet említettem meg, aki Önöknek nem ismerős!

Nincs kedvem tovább hivatkozni bárkire is!
Az asztaltársak is rengeteg helyről szednek össze ide adatot, szemelvényt, idézetet, én is megtettem nem egyszer. Ez egyszer mi kerültünk idézésre, kár ezért az elkövető felmenőit is szájra venni!
Volna egy javaslatom, ha követnék, sikerre vezetne. Egy szavas rövid, tömör vélemény megküldése a Magyar Demokratának drótpostán: a cikk tetszett/ nem tetszett, helyeslem /nem helyeslem az ilyen cikkek megjelentetését!
Mellékelem az emilt:
mailto:demokrata@mail.datanet.hu

Az én véleményem: A „Cirmosgyilkos Demszky” című cikk megjelentetését helytelenítem, nem tetszett, ilyen cikkeket a jövőben sem kívánok látni!

Tisztelettel
Tiborc

iudex Creative Commons License 1999.11.04 0 0 325
Jo helyen jarsz, csak kozben "kisse" elment a vita mas iranyba. Ugyhogy Demokrata nuku. :))
Előzmény: lujza (323)
Trebitsch Creative Commons License 1999.11.04 0 0 324
Elkanyarodtunk picit, lujza kedves... De ez az. Valójában nem offtopic, olvasd végig. Csak kicsit messzire vezetett. De Ádám és Éva még csak most jön, türelem... :)
Előzmény: lujza (323)
lujza Creative Commons License 1999.11.04 0 0 323
Bocsanat eltevedtem ?
Ez itt nem a Demokratas topic ?
Zmac Creative Commons License 1999.11.04 0 0 322
Kik lövettek le kiket? És a fiatalok, akiket lelőttek, milyen nemzetiségűek voltak? (Ugye ha magyarok, akkor magukat lövették le...)
Előzmény: kerdojel (320)
Trebitsch Creative Commons License 1999.11.04 0 0 321
Bezony.
Baromi gondatlanság volt: lebuktál... :)
ezt némileg enyhíti, hogy Szálasinak (Kádárral ellentétben) ha lyól értem, nem adsz felmentést, és nem örüülsz neki maradéktalanul, pedig ugye a realitások, meg a körülmények, meg egyébként is... :))
Előzmény: HitetlenTamaska (315)
kerdojel Creative Commons License 1999.11.04 0 0 320
Vajh kik dontottek helyesen?
A magyarok '56-ban, mikor egy rakas fiatalt lelovettek az oroszokkal, ellenallas cimszo alatt, vagy a csehek '68-ban, mikor nem lovettek le a Varsoi Szerzodessel egy rakas fiatalt ellenallas cimszo alatt?

sotetbunkokerdojelbacsi

Potkerdes: A magyar , vagy a cseh vezetok arultak-e el hazajukat?

Zmac Creative Commons License 1999.11.04 0 0 319
Rosszul érted, nem akartam semmire bizonyítékot szolgáltatni, csak ajánlottam egy jó könyvet a témában.
Előzmény: HitetlenTamaska (318)
HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.11.04 0 0 318
Kedves Zmac
ha jol értem, ezzel leginkább Kádár nem áruló voltára akartál bizonyitékot szolgáltatni, hiszen öt haáláig a legnagyobb tisztelettel kezelték szovjet elvtársai.(*)
(Ha az árulot nem becsülik, akkor akit becsülnek nem lehet áruló) :-))))

----
Az Aczél György röl szólo kiváló könyvben van egy történet, miszerint Gorbacsov személy szerint kérte meg Aczélt, hogy legyen az elgyengülö Kádár támasza.

Előzmény: Zmac (316)
Trebitsch Creative Commons License 1999.11.04 0 0 317
Igen, azért is kért bocsánatot. Mert félreérthető volt. Azoktól, akik félreértették és magukra vették, bocsánatot kért, éppen mert félreérthető volt, és nem nekik szánta.
Előzmény: HitetlenTamaska (314)
Zmac Creative Commons License 1999.11.04 0 0 316
Steinbeck: Lement a Hold (The Moon is Down)
arról, hogy mennyire becsülik az árulókat azok, akiknek segítettek. Egyébként is alapkönyv a demokráciáról, és sok egyébről.
Előzmény: szimpatizans (299)
HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.11.04 0 0 315
Hü micsoda baromi gondatlanság volt a részemröl.
Es rádásul már egy "lélekben -legalábbis - fél, de lehet, hogy teljes hazaárulás",
hiszen a tök magyar és legitom Szállasi kormánynak se tudhattam megfelöen örülni, az idegen megszálló csapatok által ránk oktrojált gyanus és nemzetellenes "hazaáruló" ideiglenes kormánnyal szemben.

Előzmény: Trebitsch (313)
HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.11.04 0 0 314
Kedves Trebi
"Miniszterünk kizárólag a tényleges hazaárulókat hazaárulózta le, "
Azért kellett azután bocsánatot kérnie?
Vagy csak félreértették? Persze, elsö sorban a gyönyörü uj fogalom szerinti "lélekben hazaáruló"-k.
Előzmény: Trebitsch (311)
Trebitsch Creative Commons License 1999.11.04 0 0 313
Tamáska, te akkor szóltad kriptokommunista magadat el, amikor 45 kapcsán felszabadulásról, fekszabadítókról beszéltél egy viccben...
Előzmény: HitetlenTamaska (312)
HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.11.04 0 0 312
Kedves Black
Talán arra a beirásra kéne hivatkoznod, amit cikizel, és akkor mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy a kontextus követeli meg a "nyugat-" jelzö használatát, és nem az én kriptokommunista elszólásomra deritettél fényt.
Egyébként manapság igencsak "ossi"-knak és "wessi-"k nek hivják egymást.
Előzmény: Black (308)
Trebitsch Creative Commons License 1999.11.04 0 0 311
Dír Tamáska,

már ismerlek, úgyhogy hiába provokálsz: azér se fogok megint káromkodni. :)

"Tehát a korziakaiak "csak tisztában vannak a realitásokkal", viszont ugye a Kádár vezette MSZMP hazaáruló volt? "
A ló farát, sógorasszony. A korzikaiakkal ne az MSZMP-t vesd össze, hanem a magyarokat. Azok is tisztában vannak a realitásokkal, meg tisztában is voltak, mer népek nem hülyék.
Ezen kívül sose mondtam, hogy az MSZMP hazaáruló lett volna. A Kádár, az igen. De egy párt nem lehet hazaáruló, csak egyes emberek. Amelyik ember (szigorúan 56-nál maradva!) tapsolt az oroszoknak, az _lélekben_ hazaáruló volt (ez szerintem max. 5%, rezső szerint 1% körül, te pedig elsunnyogtad a választ), amelyik meg nem, az nem. Ez sajnos ilyen egyszerű... :)

"Csak tudod nekem nem jön össze, hogy jól érezzem magam, ha a miniszterem le hazaárulozza a fél országot."
Csak éas kizárólag tudatosan ferdíthetsz ennyire, mert tudom, hogy értesz magyarul. Miniszterünk kizárólag a tényleges hazaárulókat hazaárulózta le, akik akkor tevőlegesen hazát árultak az oroszoknak, anyagiakért és pozíciókért cserébe. Lásd idevágó topic.
Ez nem a fél ország volt, csak párszáz-párezer ember. De ezek tényleg hazaárulók voltak, ha tetszik neked, ha nem.

Előzmény: HitetlenTamaska (307)
iudex Creative Commons License 1999.11.04 0 0 310
"Csak tudod nekem nem jön össze, hogy jól érezzem magam, ha a miniszterem le hazaárulozza a fél országot. "
1. Igazold szamadatokkal a "fel orszagot".
2. Mar megint az emocionalis racionalizmus. :))))
Előzmény: HitetlenTamaska (307)
iudex Creative Commons License 1999.11.04 0 0 309
Ne keverd a terrorizmust a fegyveres nepfelkelessel. Az IRA-tipusu "politizalasnak" tobb volt mindig is az artatlan aldozata, mint a hozadeka. A vakvilagban valo robbantgatas, aminek gyakran vannak vetlen "celpontjai", sot, ezek a civilek nem egyszer fo celpontnak szamitanak, nem azonos a tomeges, nyilt harccal.
Előzmény: HitetlenTamaska (305)
Black Creative Commons License 1999.11.04 0 0 308
Hát igen Tamás. Meg a nyugatnémetek. Ha jól emlékezek, akkor ők nem nevezték magukat annak.
Előzmény: HitetlenTamaska (307)
HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.11.04 0 0 307
Kedves Trebi, amit irtál, az olyan jo hangulatu békülékeny témazáronak tünik, de hagytál olyan ziccreket, amiket nem birok nem leütni:
Tehát a korziakaiak "csak tisztában vannak a realitásokkal", viszont ugye a Kádár vezette MSZMP hazaáruló volt?

Mekkora töredéke tüntetett a németeknek a katonai támszpontok ellen?
Mit is irt Böll a Baader-Meinhofékról? "Hatan hatvan millió ellen."

Mikor hallottad, hogy Németországból kivonták volna az amerikai csapatokat? Honnan jöttek fölénk elöször a tankerek?

Nagyon igazat irtál, azzal hogy "ember esze kizárólag azt a célt szolgálja, hogy jól _érezze_ magát."

Csak tudod nekem nem jön össze, hogy jól érezzem magam, ha a miniszterem le hazaárulozza a fél országot.

Előzmény: Trebitsch (306)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!