Keresés

Részletes keresés

Kisssyfur Creative Commons License 2012.12.11 0 0 14

Sziasztok!

Globális környezeti problémákról írom a szakdolgozatomat, az ehhez kapcsolodó kérdőívemet megtennétek hogy kitöltitek? Segítségetket előre is köszönöm!
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dDRLQXZzMHMxSmlXcEoxZl9VTU9DTFE6MQ

ökocsaj Creative Commons License 2012.11.20 0 0 13

Kérlek segítsetek nekem azzal,  hogy kitöltitek a környeztvédelemmel kapcsolatos kérdőívem.

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/5bd6e18dd8c119b8302d6364b3cb1d75

Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!!!

névtelen Creative Commons License 2000.02.08 0 0 12
Meghalt a Tisza :-C

Meghalt a Tisza. A Szőke Tisza. Aki visszavágyik, ha vizét issza...
Elhunyt....

És szerződésekről beszélnek, meg arról, hogy nem tartozik Románia kártérítési igénnyel...

Erre a válasz, hogyha nem vagyunk felelősek az országhatáron túli károkért, akkor állítsunk fel néhány nagy katapultot és hajigáljuk át a paksi atomhulladékot Romániába, a gépkezelőt meg büntessük meg 10e Ft-ra...

A cián: a Románoké: vigyék!!! Vigyék el a halat, övék a cián, miénk a hal.. az, hogy ezt hogy oldják meg, más kérdés....

Jó kis önpusztítósdi!!!!!!!!!
Addig nincs jövő, míg az elsődleges cél nem az élő környezet megóvása......:-C

névtelen Creative Commons License 1999.10.28 0 0 11
De abból a címből nekem ez nem derül ki...:-(
/azt a topicot még nem láttam, nem tűnt fel, de megnézem/
Előzmény: micu (10)
micu Creative Commons License 1999.10.28 0 0 10
Van itt egy másik hasonló témájú topic, a civilizált emberiség 8 halálos bűne ...
névtelen Creative Commons License 1999.10.27 0 0 9
ha felrobbantod lecsuknak.
ha valami szupervegyiszaptrutyi mérgezésben kimúlsz, akkor....
Télleg: lakossági kezdeményezések, egyebek?
Hallott valaki, valamit????
Előzmény: riGormORtiS (8)
riGormORtiS Creative Commons License 1999.10.27 0 0 8
Nem tudom, lakik-e valaki Rákoscsabán? Én mindennap arra járok vonattal, és a közeli vegyi üzemből olyan szintű bűz árad állandóan, hogy az ember számára elviselhetetlen. Kiváncsi lennék rá, hogy az ottani lakosok milyen ellenlépéseket próbáltak tenni ennek elhárítására, és ezeknek mi lett az eredménye. Én ha ott laknék biztos felrobbantottam volna már azt a gyárat :-))
Előzmény: Lappantyú (6)
névtelen Creative Commons License 1999.10.27 0 0 7
Grrr..
Optimizmust... pesszimistának könnyű lenni, de ne legyen világvége topic ebből plíz...
ne a miért ne, hanem a hogyan..

_névtelen aki idealista.. legalábbis az akar lenni, mert még fijatal....

Előzmény: Túlélő (4)
Lappantyú Creative Commons License 1999.10.27 0 0 6
Hogy igazad van a témafelvetésben, az bizonyos. Csak sajnos abszolúte megoldhatatlannak tűnik a probléma, legalábbis ebből a székből, amelyikben én ülök. Sajnos, elintézzük ezt egy kézlegyintéssel, mint a többieket: éheznek, fáznak, meghalnak emberek, pedig lehetne rajtuk segíteni. De sem te, sem én nem segítünk.
Te többet teszel nálam, mert topicot indítasz a témában. Én még ennyit sem teszek, de nem is nagyon van ötletem, hogy mit tehetnék.
Lappa
riGormORtiS Creative Commons License 1999.10.27 0 0 5
Nálunk a kertünkben van egy kis patak. Szerintem ha abba én önszorgalomból beleöntenék egy nagyobb adag veszélyes trutymót, akkor 100%, hogy jól megbüntetnének. Bár én csak egy 1szerű földi halandó vagyok.
Előzmény: Kicsi_Lany (3)
Túlélő Creative Commons License 1999.10.27 0 0 4
Az emberek 1 dologban értenek1-et :első a PÉNZ. A más baja az a más baja. Az ember a legbutább állat. (L.még: Homo SAPIENS)

Mondta valaki hogy van jövő !?!?!?

Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.10.27 0 0 3
Nagyon igazad van, erdekes otlet.
A szandekos emberoles bizonyithatosagaban nem vagyok biztos, de a gondatlansagbol elkovetett emberoles szvsz lehetne komoly vad es jarhato ut egy esetleges birosagi eljarasban.....

Nem vagyok viszont jogasz. Jogaszok, Ti hogy latjatok?

KL

Előzmény: névtelen (-)
névtelen Creative Commons License 1999.10.27 0 0 2
szomorú vagyok, hogy ez a téma 2 hozzászólással így elsüllyedt...

Jogértők!
Szerintetek meg lehet próbálkozni próbaperrel?
Azaz, ha bizonyított, hogy valaki a környezetkárosodás miatt halt meg, s bizonyított, hogy a környezetkárosítás szándékos volt, az az én fogalmaim szerint szándékos emberölés.

Épp az a blablabla, hogyha _ugyanazt a mérget az illető poharába keverem, akkor lecsuknak, ha pedig szétszórom a háza körül a 100x-át (mer' ugyebár a "hatásfok rosszabb"), akkor befizetem a 10e Ft birságot, azt alle...

Előzmény: Nikolett (1)
Nikolett Creative Commons License 1999.10.27 0 0 1
Szerintem csak pusztába kiáltott szó. Amíg a politika és a pénz irányítja az életünket, addig senkit nem érdekel, hogy megdöglünk. Sokkal régebbi demokráciákban is csak a kirívó esetekben tettek valamit. Gondolom emlékeztek a nagy franciaországi halpusztulásra. Bár ott sem lett volna semmi belőle, de már veszélyeztette az idegenforgalmat is, az meg egy kis bevételkiesés lett volan. Tehát tenni semmit nem tudunk. Egyébként, tudod, hogy mennyi műanyagot eszel meg fél kiló margarinnal, meg amiről még nem tudod ? Ehhez képest a szmog már csak elenyésző ...
Janibacsi Creative Commons License 1999.10.27 0 0 0
Hát az biztos hogy nem 0 a körny.szennyezés miatt elhunytak száma...

JAno

Előzmény: névtelen (-)
névtelen Creative Commons License 1999.10.27 0 0 topiknyitó
Nem. nem a politikába teszem, bár jogi téma, de nem szabadna politikának lennie:

Most, ha egy buszsofőr felborítja a buszt és meghal egy csomó ember, pl. akkor mindenki a fejét akarja: joggal, hisz meg kell büntetni.

Ha viszont egy gyár okádja magából a mocskot, és x-szeresre nő a rákos elhalálozás, meg y-szorosra a halvaszületések aránya a környéken, meg egy csomó embernek oda az egészsége, az még csak nem is bűncslekmény...?????
Röhög a vezérigazgató amikor a környezetvédelmi felügyelő kiszabja az évente egyszer adható 50ezer forintos bírságot....

Véleményem:
Szándékos,
egészségkárosodást/halált okozó környezetszennyezés:
Szándékos emberölés/veszélyeztetés

Nem szándékos,
egészségkárosodást/halált okozó környezetszennyezés:
Gondatlan emberölés/veszélyeztetés

Mit gondoltok? Jogilag mennyire járható a dolog? Vélemények? Ellenvélemények? Buktatók?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!