Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.13 0 0 141
Ilyesmire gondoltam én is, amikor az élvezhető testekről nyitottam topicot.
Előzmény: Imothep (-)
SuperBoy Creative Commons License 2001.02.15 0 0 140
Hát RIPityom, most megint (/ mint mindíg? :-) nagyokat szóltál!

Legjobban a:
"Nem hinném, hogy buddhista az anarchista terroristával; a „Világbékét!” virággyermek a workaholic yuppival; a Domestos illatú vécésnéni a Hugo Boss vezérigazgatóval hosszútávon harmonizálhat.

Ez nagyon ROTFL!!!

"Ha másnak így könnyebb, akkor az egytől ötig terjedő skálán, a meglehetősen ritka *5ös, zseniális-szuper szexről.

De figyelj: Tételezzük fel van egy tipikus pasi, volt 2 nője. 1ik nőjével nem volt jó, a másikkal meg jó. Akkor neki az utobbi a csillagos ötös, mert még nem fogott ki egy nimfomániás pornósztár hasonmást, aki úgy lestrapálja, hogy másnap a munkahelyen csak bólogat... :-)

Mert egy ilyen után az első nőnek kettest, a másodiknak meg hármas alát adna... érted...

Másik kérdés, hogy lehet hogy az a szuperjól szexelő nő erre a pasira egyáltalán nem gerjed, vagy ha igen, akkor meg az izgalomtól felsül 2 perc alatt, tehát nem is bontakozhatott ki a szex közöttük... De ez megint más...

Ha már azt nem is fogjuk soha eldönteni, hogy a bombázó nők milyenek is az ágyban, de azt azért el lehetne dönteni, hogy alkalmi kapcsolatban lehet-e szuper jó a szex?

Erre az utóbbira nyitok mindjárt egy új topicot, tehát majd ott nullázzatok! :-)

SuperBoy

Előzmény: RIPityom (139)
RIPityom Creative Commons License 2001.02.15 0 0 139
Kedves Kiran
naéspersze Kedves mindenki!

Hát,
jó sokáig kattogott az agyam, mire „ez” kijött… nem is magyaráznám a bizonyítványom…. tehát, én itt kifejezetten a jó szexről beszélek. Nekem, a jó szex nem a langyos, nem az átmeneti szükség(kényszer)megoldást jelenti. Nem is majomcsapdát, nem is a szélsőséges transzekszikuláris-nekro-animal-voyeaur nem t’oménmicsodát.
Hanem a jó szexről beszélek. A teljes szexről; a szinte tökéletes szexről.
Ha másnak így könnyebb, akkor az egytől ötig terjedő skálán, a meglehetősen ritka *5ös, zseniális-szuper szexről.

Kiran jó messziről futott neki, szerintem nagyon helyesen, hiszen itt fajfenntartó, genetikailag kódolt, erősen müködő ösztönök belénk égtek a 10ezer évek alatt… Nos, én ha ennyie nem is, de azért kicsit messzibbről futnék neki, mint az első- és másodlagos nemi jegyek.
Tehát, ott áll a reményteli megismerkedés előtt CsipkeRózsika, ill. az ajtó előtt várakozik a már nagyon várvavárt FehérLó Fia.
Én azt gondolom,
mielőtt még egymásra néznének, mielőtt egymással szót váltanának, már jóelőre eldőlt hogy lesz-e, lehet-e köztük jóSzex. Tehát mégegyszer, igazán jó szex.

1) Gyermekkori Trauma
Szerintem, az az ember, aki a gyermekkorában szert tett egy nehezen, vagy egyáltalán fel sem dolgozható szexuálisan negatív élményre, kórosan befolyásolja a későbbi viselkedését. A nagytata, aki egy bazi nagy magnummal csábította bokorba egykis matatásra áldozatát; vagy a mormon Nagyi terrorizálta 5éves kisonokáját a sterilizált prüdériába; vagy akit az iskolában csúfoltak csúfsága miatt minden egyes nap –
képtelenné vált már a kora prehistorikus időkben a felhőtlen, felszabadult szexualitásra.

2) Szülői kondicionálás
Sok szülő kimondva-kimondatlan kivetíti gyermekére meg nem valósult vágyálmát. Elvárva helyette a sikeres, a boldog életet. Ami sokszor annyira eleve irracionális elvárás, hogy a gyerek ha 1.000évig is él, mint a mocsári teknős, akkor sem tud eleget tenni, mert várnia kell a 777 pozitív tulajdonsággal felruházott hercegre, hercegnőre.
A másik véglet, amikor a szülő saját nyomorúságát enyhítendően fusztrálja gyermekét hajléktalan kukabúvárrá.

3) Altuális elvárások
Azt gondolom, hogy különböző életszakaszoknak megfelelően az ember különböző partner után vágyakozik. A tizenéves világsztárral álmodik, gimnazista a galeri vezéregyéniségébe szerelmes; húszontúl pedig a tapasztalatszerzés után állandó, megbizható társat szeretne. Aztán meg család. Gyerekek. Szerető(k). Ilyenek.

4) Hasonlóság
Véleményem szerint ha ugyan vonzák egyáltalán az ellentétek egymást, annak felettéb rövid románc lesz a vége. Nem hinném, hogy buddhista az anarchista terroristával; a „Világbékét!” virággyermek a workaholic yuppival; a Domestos illatú vécésnéni a Hugo Boss vezérigazgatóval hosszútávon harmonizálhat.
Azt gondolom, hasonló a hasonlónak örül.

5) Motiváció
Mekkora ellenállást kell leküzdeni a másik megszerzéséhez, megtartásához. Minnél nagyobb a befektetett energia, idő, fáradtság, annál értékesebb a választás. A lehetetlennel egyenesen arányos az érzelmi ragaszkodás is.
A megszerzés, akárcsak a választás – minősít.

6) A várható időtartam
A spontán „egyéjszakás” kalandban meglepő dolgot is bevállalhat az ember fia. Esetleg lánya. De én mégis azt gondolom, hogy a rövidtávú, rapid kapcsolatokban aligha kéri meg a társát bárki is, hogy fürdés közben ugyanmár pisiljen a fürdőkád-vizébe. Az intimitás, az őszinteség; az esetleges folytatásos perspektíva hosszabb távon inkább eredményezi a „Szeretném, ha bégetnél közben…” megnyilatkozásokat.

Tehát én azt gondolom, hogy ezek a dolgok lelki szinten dőlnek el. Igenkomoly, lélektani kontraktusok zajlanak a szinfalak mögött, alatt. Mindkétfél a másiktól valamit megkapni remél. Visszaigazolást, megerősítést; státuszt, presztizst, biztonságot, gondoskodást, megalázást, csalást, vagy épp’ megcsalatást.
Ez alapján robban fel Mr.Testosteron feromon háztartása. Az antiBébi ovulációja.
Lehetne sorolni, a sort folytatni a továbbiakban, a fantázia, gyakorlat, a gátlásosság hiánya, az igényesség, IQ és szenvedély –
de én mégis inkább ragaszkodnék ahhoz, Piroska a szatírt (nagyFarkas szerepében John Holmes) hecceli, hogy megmenthesse a vadász; disszonáns Hótehénke pedig a deviáns Frankesteint várja, mert ez illik a világképébe. Ettől lesz az ugyanis korrekten… vagy épp’ foghíjasan kerek. A szex pedig figyelmes és gyengéd, netán szaftosan kemény.

Na?

RiP



Nyomkereső Creative Commons License 2001.02.12 0 0 137
Vigyázzá' vazze, mer' kielemezlek benneteket, aztán lesz nemulass...Kapkodhassátok majd a fejetek...

:-)

ny

Előzmény: RIPityom (136)
RIPityom Creative Commons License 2001.02.12 0 0 136
Neharagudj
Kedves SuperBoy… (bocsánat, hogy „hanyagoltam” az észrevételeid, de nem akartam „elterődni”:-) … izé,
nyomassad plíz Te is a frankót;
na meg webvandor meg többiek, nosza, hajccs!!!

Több-nick-többet-látott-alapon,
csak még annyit… izé, erősen szerencsés volna a fontossági sorrend!

RiP
PS.:hamarosan jön az enyém is, csak még under processing van…

Előzmény: SuperBoy (135)
SuperBoy Creative Commons License 2001.02.12 0 0 135
egyre jobban tetszik a topic... :)
RIPityom Creative Commons License 2001.02.12 0 0 133
Kedves Kiran,

0FF:
vagányság'95: „
…követöké. Ugyanígy a szex. Ha piszkáljátok ez utóbbi tételt, akkor majd kérdezek töletek valami kényeset.
0N:

…semmi különösebben meglepöt nem fogok mondani.
Háááát, nekem kellemesen meglepő és újdonság volt, hogy ffinak ösztöneiben kódolt követelményeknek való megfelelés, továbbá vérvonal, etc. Bazze, nem gondoltam ezt. Most komolyan.
Ez nekem nem jutott az eszembe. Szóval, máris megérte beírnod.

A bombanős dolgot, melye szerint nem a „bombanő” meghatározása a vérciki… – teljesmértékben osztom.
Jó a kérdésed, miszerint mit nevezünk jó szexnek, s mennyivel tudnak ezek a B52esek többet. Tényleg jó.

Ellenben,
én azt gondolom, hogy legeslegelőször szerencsésebb volna talán inkább azt tisztázni, mitől lehet igazán jó a szex.
Bombanők – átmenetileg – ide vagy oda.

RiP

Előzmény: Törölt nick (124)
bertocorleone Creative Commons License 2001.02.09 0 0 132
a_girl!
Szerintem is fontos momentum, de ha vki tapasztalt az nem jelenti egyértelműen azt, hogy tudja, mi jó Neked! Hisz minden mbernek más és más jó és hogy mi az, ami éppen aktuális partnerednek jó, azt csak az együtt szerzett tapasztalatokból tudhatod. Nem?
arrivederci.
Előzmény: a_girl (129)
a_girl Creative Commons License 2001.02.09 0 0 131
Kiran!

Na igen, a nőkről nem nagyon tudok nyilatkozni, ilyen téren csak önmagam ismerem. Ezért is vetítettem ki a férfiakra a témát.
Egyébként köszi a kedves szavakat.
Remélem a megtakarított időt hasznosan töltötted el.:-)

a_girl

Előzmény: Törölt nick (128)
Nyomkereső Creative Commons License 2001.02.09 0 0 130
a_girl,

most írtam az itteni mailcímedre, mert a másikat elhagytam.
Válaszolj, kérlek.
Köszönöm.

ny

Előzmény: a_girl (129)
a_girl Creative Commons License 2001.02.09 0 0 129
Gentleman!
A másik megjegyzésemen azért átsiklottál: miszerint nagy valószínűség szerint tapasztaltabbak az ágyban. És azért szerintem ez is elég fontos momentum. Nem mindegy, hogy egy olyan lánnyal (fiúval) vagy együtt, aki semmit nem tud arról, hogy mi jó neked, vagy esetleg nem mer mondjuk a tapasztalatlansága, esetleg szemérmessége, szégyenlőssége miatt - ami nyilván egy "bombanőből" hiányzik, hisz nincs mit szégyellnie - bizonyos dolgokat megtenni.
Ez lett volna az egyik ellenvéleményem az általánosítással kapcsolatban.
Előzmény: Gentleman Looser (127)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.02.08 0 0 127
Pontosan erre jutottunk (mivel úgyis könnyen találnak másikat, kevésbé odaadóak). Ezert altalanositottunk, hogy az altalanossagban jol kinezo nok, altalanossagban nem olyan jok az agyban, mint egy altalanos no altalanossagban.
Előzmény: a_girl (125)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.08 0 0 126
a_girl

Rendben, nem ücsörgök itt a gép előtt.

Hanem inkább KIPRÓBÁLLAK ! OK?

Előzmény: a_girl (125)
a_girl Creative Commons License 2001.02.08 0 0 125
Sziasztok!

Csak egy rövid hozzászólás erejéig zavarom meg köreiteket.
Igazából nem értem, hogy miért kellene törvényszerűnek lennie annak hogy a bombanők jók vagy épp ellenkezőleg, rosszak az ágyban. Nyilván van ilyen is, olyan is. Ahogy kevésbé bombasztikus lányok esetében is nagy valószínűség szerint változó a felállás. Mint ahogy ez nálatok, férfiaknál is van. Azért mert valaki jóképű, még nem feltétlenül jó az ágyban, és fordítva.
Talán a jó nők(férfiak) azért vannak előnyben, mert több tapasztalattal rendelkeznek, hiszen nekik nem nehéz párt találniuk. De lehet, hogy éppen ezért, mivel úgyis könnyen találnak másikat, kevésbé odaadóak. DE változatlanul azt mondom, hogy nem lehet általánosítani.

a_girl

u.i: Egyébként meg inkább próbáljátok ki, minthogy itt ültök a net előtt és elmélkedtek róla.:-)))

webvandor Creative Commons License 2001.02.07 0 0 123
én is várom a kérdést.

RIPityom: kiran már régen beírta, hogy a neje tudja, hogy ő itt hancúrozik más nőkkel. :))))
webvandor

Előzmény: RIPityom (122)
RIPityom Creative Commons License 2001.02.05 0 0 122
Szóval,
ami a „viszonylag fair elszakadás politikáját illeti” – Kedves Kiran, Te ’95ben hetykén beigérted a vagányságot.
Nosza, én állok elibe. Az, hogy ez mást (kevéssé) érdekel, vagy sem, engem hidegen hagy, mert az érdekel, Te hogy’is látod, gondolod.

Ezta „bombanő=bombaszex” dolgot ugyan nem értem, bár tetszene lereagálnom, de inkább kihagyom.

Csevely zéró?
Bocsátassék meg, deazilyen csalazsuzsákat nem veszem komolyan. Menő orca vagy; szóval nosza, csapjunk a lovak közé!

Persze-persze,
halaszd csak holnapra, nyugodtan. Ráér. Ha már ennyit tudtam várni =)
Sajnos azonban nem tudok mindig aznap reagálni. Néha dolgoznom is kell :(
{meghát, az sem árt azért néha, ha alszom rá egyet-kettöt, ugye}

RiP
PS.: gondoltam is, hogy tetszeni fog ez a gyakorlati merülés… tudom is, hogy üzöd, csak Kedves nejed nyilván otthonról olvassa a zindexed…
sz’al értek én mindent ;)

SuperBoy Creative Commons License 2001.02.05 0 0 119
Nyugi RIP, szerintem ez a tervezett procedúra része, hogy a türelmedet borzolja! :-)

SuperBoy

Előzmény: RIPityom (118)
RIPityom Creative Commons License 2001.02.05 0 0 118
Kedves Kiran!

Mély tisztelettel kérlek, tedd fel a kérdésed, melyet oly’ erényes türelemmel várok már több mint egy hete.
Ha esetleg jut rá időd; s nem IRL – gyakorlati – tapasztalatszerzésben merülnél mélyre (akárcsak a topic) a bombanők ágyában…
Esetleg ¦¬)

RiP
PS.: s kérlek ne feledd azokat a bizonyos szempontokat sem.

Előzmény: Törölt nick (117)
Imothep Creative Commons License 2001.01.25 0 0 116
Úristen ! Most látom csak, milyen lavinát indított el ártatlannak tűnő kérdésem ! Kedves Kiran ! Aranyos vagy, hogy levezetted, hogy ki mire kiváncsi a HUSz -ban, de bennem semmi tudományos érdeklődés nem volt, mikor a topikot indítottam. Egy egyszerű statisztikára lettem volna kíváncsi, hogy másoknak milyenek a tapasztalatai a szóban forgó nehézbombázókról. Abszolút szubjektív a kérdés, ugye, ilyen válaszokat is vártam. Végkövetkeztetésként le kell vonnom, hogy már az elején megvilágosodott bennem, nem sok értelme van az egésznek, úgyis mindenki egyénileg ítéli meg kedvese bombázóságát ill. nembombázóságát. Szerintem itt zárjuk le a vitát, nem kell több "savanyú a szőlő" és egyéb közhelyek, ennek tényleg nem sok értelme volt ...
RIPityom Creative Commons License 2001.01.25 0 0 115
Sok beszédnek sok az alja.

Kedves Kiran,
nem tudom mi lesz a kérdésed, de kérlek, tovább ne csigázz’ - tedd fel és egyenes kérdésre egyenes választ kapsz.
Illetve, mi(k) is az(ok) a szempont(ok), egész konkrétan?

RiP

Előzmény: Törölt nick (114)
Csalabácsi Creative Commons License 2001.01.23 0 0 112
Szevasztok!

Sok igazság van a leveleitekben...

1.) IMHO A szépség szubjektív a bombaság már inkább egy csoport véleményére utal (tudniillik több férfinak a véleménye alapján). A bomba nő után megfordulnak és nem csak egy valaki fordul meg :-)

2.) Talán nem kell rossz tapasztalat ahhoz, hogy érezd most jó-e vagy sem!

3.) A "jó az ágyban" teljesen megfoghatatlan dolog!!!!! Szerintem is...

4.) Itt valaki állít valamit a többiek meg vagy elhiszik vagy nem. Én nem bizonyítok semmit és nem is igénylem, hogy mások bizonygassanak.

Csak azért írtam a minap, mert zavart, hogy a bombázó csajok 0-k az ágyban topicot komolyan gondolta a kitalálója...

Üdv

Csalaba'

[Közellenség: ne áskálódj, mert aki másnak áskálódik maga esdeklik bele :-) ]

Előzmény: Törölt nick (110)
RIPityom Creative Commons License 2001.01.22 0 0 111
NamostanakkorkéremszépenKiran,
hullajtodittenmégakrokodilkönnyeketvagyelőjösszvégreafarbával?

Kiran,
az elmúlt két hozzászólásodban említettél szőnyeg alásöprögetést, kioktatást, nem haladást és elfojtást, továbbá sértődést.

Engedelmeddel,
akit ki lehet oktatni, annak úgy kell; akinek a véleményét idemegoda, le vagy alá lehet söpörni, sajnálom. Dettó igaz ez az elfojtásra is.
Hogy nem halad a topic az biz’a’igaz.

Tiszteletteljes néma csendben vártam egészen ezidáig a 98as oktánszámú hozzászólásom óta,
kérdezzed már meg légy oly’szives azta kényeset!
Illetőleg árúld el légyszi, mik is azok a szempontok amik odahatnak, hogy idézem:
VANNAK szempontok, melyek oda hatnak, hogy az ő "szereplésük", és teljesítményük az ágyban nem feltétlenül áll arányban a szépségükkel

MegaDänikeen:
RiP

SuperBoy Creative Commons License 2001.01.22 0 0 109
Sorry Kiran, igazad van, most gondoltam át, hogy mi alapján tudom bebizonyítani, hogy milyen nőim is voltak... És hát igazán sehogy...

SuperBoy

Előzmény: Törölt nick (108)
SuperBoy Creative Commons License 2001.01.22 0 0 107
Itt 1 nagyon nagy kérdés van, mégpedig hogy a nőről beszélünk, az mennyire jó nő!

Nem hiszem, hogy valaki azt fogja mondani, hogy:
"Nekem egy ronda, igénytelen nőm van, csúnya mellekkel, alaktalan fenékkel - DE AZ ÁGYBAN NAGYON JÓ!"

Mivel a kedvesünket nem rakhatjuk a csúnya kategóriába, ezért a szerényebbek átlagosnak, a kicsit nagyobb arc emberek pedig bomba nőnek hívják a barátnőjüket.

FIGYELEM! Ezt ne vegye senki személyes sértésnek! (Bárkinek lehet bomba nője - Csak nem tudja bebizonyítani... :-)

Amíg nem mutat mindenki a "bomba nőről" több fényképet, közötte teljes alakosat, fürdő ruhásat, arcáról közelit, majd egy videót hanngal, ahol szépen bemutatkozik valami feszes ruhában... addig nem lehetünk biztosak abban, hogy tényleg bomba nőről beszélünk.
És a (szexuális) kisugárzásáról nem is beszéltünk...

De mivel nem hiszem, hogy valaki is a fórum miatt megtenni ezeket, ezért nem tudunk meggyőződni, hogy tényleg milyen nőről beszélünk.

Ami valakinek tetszik és bomba nő, másnak lehet hogy átlagosnak, esetleg rondának számít... :-)

(Lásd: kövér nők? Topicban a nőkről és a képekről vélekedés... Ami nekem tetszett, az más férfinak nem jött be, és viszont... )

Szóval amíg nem tudunk meggyőződni arról, hogy a szóban forgó hölgy hogyan néz ki, addig nem tudjuk megitélni, hogy tényleg bomba nő-e, és ez alapján szinte tárgytalan a topic is...
Mások véleménye meg nem mindig valós...

SuperBoy

webvandor Creative Commons License 2001.01.22 0 0 106
Csalabácsi
Nem tudom, eszedbe jutott-e egy logikai bukfenc a hozzászólásodban. Az frankó dolog, ha a te nőd bombázó. Azt pedig kénytelenek vagyunk elhinni, amit mondasz, hogy

"MINDEN korábbi nőm szuperbombázó volt"
Egyre szebb. Csak azt nem értem, akkor honnan tudod, milyen egy nem annyira bombázó nővel. Az is lehet, hogy fingod sincs, lehetne-e még jobb is egy nő, mert te csak a hiperhez vagy szokva.

webvandor

Előzmény: Csalabácsi (100)
Közellenség Creative Commons License 2001.01.22 0 0 105
Höhöhö,

dehogy téveszt meg, amit mondasz azt nagyon igaznak tartom. Csak hát a kiegészítés... :)))

[feltételeztem instállom, hogy te is a szépek, fiatalok, okosak és gazdagok közé tartozol, akik ellen a magamfajták egyfolytában áskálódnak :P]

Előzmény: Csalabácsi (104)
Csalabácsi Creative Commons License 2001.01.21 0 0 104
Hello Közellenség!

:-)

Csalabácsi egy csóró öregember... (de nem vénember)

Vannak lányok, akik szeretik, ha szeretik. És ez a típus a csinosak közt is megvan és a csúnyábbak közt is. Valószínűleg ilyen nőből több is van, mint azokból, akik ezt nem igénylik. Ha a nő érzi, hogy biztonságban van és szeretik, akkor kivirul és az ágyban is ezerszer jobb, mint szeretet nélkül. Ugye ezt nem kétled?

Tapasztalataim nem az ujjamból szoptam...

A nickem ne tévesszen meg!

Szeretettel

Előzmény: Közellenség (103)
Közellenség Creative Commons License 2001.01.21 0 0 103
Három dolgon áll ebben a kategóriában:

  • jó a nő
  • jó az ágyban

    ezt tudtuk, ez kell

  • jó a pénztárcád

    Törd ki a nyakad, legyen valami kórságod, aztán zizzennek elfele, mint a legyek a tehénlepényről, ha valami gáz van. Tisztelet a kivételnek, de aztat már ne akarjad beadni nekem, a világlátott Gonosz Zseninek, hogy a tiéd ezzel a mailcímmel kivétel! :)))

  • Előzmény: Csalabácsi (100)
    Imothep Creative Commons License 2001.01.21 0 0 102
    Hosszú idő óta nem néztem sajnos a topik felé, de most elolvastam hozzászólásokat.
    A "savanyú a szőlőre" szeretnék először reagálni. Mint említettem az elején, feltehetőleg csak rossz lehetett a mintavétel, nekem és szűkebb környezetemnek, - akikkel beszélgettem a témáról - ugyanez a tapasztalata. De itt is megjelentek vélemények pro és kontra, de én sem állítottam azt, hogy a bombázók nullák, hanem csak megkérdeztem, kinek mi a tapasztalata !!!
    szappan Creative Commons License 2001.01.20 0 0 101
    Szia Imothep!A bulineten dumaltam egy lannyal aki teljesen el volt toled ajulva ha ott is ezen a neven futsz.Az eredeti temara reagalva van benne igazsag,ahogy visszagondolok,mindig a kicsit csunyacska lanyokkal volt az igazi.Bar attol fugg kinek mi szamit szepnek.Volt olyan hogy az alomno az egesz aktus alatt magat stirolta meg dogonyozte.Nem azt mondom,hogy rossz volt,ugy ereztem magam mint egy vibrator:(
    Előzmény: Imothep (-)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!