Nono!
Be akarsz te csapni engem!
Ha fiú lennél, tudnád, milyen szökőkút van a Duda fején..
Nem is merem boncolgatni a témát, - rossz voltam ezzel a kedves Dudával... Egy ilyen kényes helyre antennát...
Talán a barátnője örülne neki, - de hogy ő nem, az tuti...
:O)))))
Engem például, ugye, lehallgatnak! De ezt én tudom, de hát, bizony "ők" is tudják, hogy én ezt tudom, tehát úgy csinálnak, mintha nem hallgatnának le! Viszont én tudom, hogy úgy csinálnak, MINTHA nem hallgatnának le, ezért én úgy csinálok, mint aki tudja, hogy lehallgatják, csak úgy csinál, mintha tudná, hogy azok, akik lehallgatják úgy csinálnak, hogy nem hallgatják le.
Eddig vili, nem?
Tehát, amikor dezinformálok, mint James, a Bond, akkor a fentiek tudatában teszem, így úgy csinálok, MINTHA dezinformálnék, de ezt "ők" tudják, tehát akkor nekem nem kell dezinformálnom, és akkor az úgy néz ki, mintha dezinformálnék, miközben nem is!
Jó becsapom "őket"! HEhehe, bebebe...
Esedezem. Mi köze ennek a bp-i főpolgármesternek? :) Követelem, hogy Engem, - mint az éppen időszerű kormány megdöntőjét - tessék lehallgatni vidéken is! Miféle vidék-bp aknamunka ez? Aki nem urbánus az már szart ér? Bástya elvtársat már le sem hallgatják?
Röhej! :)
Kérdezd meg Demszkyt, ő szokott ilyen helyekre bejárni. Esetleg a a személyes adatainkhoz való jogunk okán kellene egy rovat a Népszabadságban, hogy az előző héten kiket hallgattak le.
Hogy lehet ilyet kérdezni? És ha lehallgatnak? Ha van konspirálni való dolgod, akkor konspirálj. Ha nincs, akkor meg nyugodtan hallgathatnak. Nem?
Aludj nyugodtan.
Telefonodat lehallgatjak.
Mi magyarok vagyunk, a budos paraszttal igy kell banni.
Ki az a @va anyja fogja ellenorizni, hogy hallgattak-e vagy sem. Talanm azok?????
Kinek a kez3ben van a magyar hirkozles?????
Nezz mar korul, baratom.
Sose feledjetek: ezert vagyunk a banyasz beka segge alatt, mert vannak olyan "magyarok", akik kiszolgaltatnak minket masoknak.
Na, pa, mara eleg.. Belovai
És ez még csak a kezdet!
Már dolgozunk azon, hogy távirányítani is tudjunk!
A fejeden lesz egy antenna, - a szökőkút helyére fogjuk szerelni...
Bundikám, - ahogy elolvastam az általad nyitott topicok listáját, elhatalmasodott rajtam az érzés: Téged nem az állambiztonság, hanem két-három feldúlt férj hallgat le.
Toljál ki velük, - vegyél fel melltartót, és beszélj mezzoszopránban!
Ha hivatalosan hallgatják le, arról információt csak utólag kapsz.(Kaphatsz).
A lehallgatásra engedélyt a megyei (fővárosi) RFK, az ORFK, polgári személy esetén az NBH, vagy az IH kérhet. Maga a technikai kivitelezés az NBSZ feladata. Ez általában a telefonközpontban elágaztatással történik.
Ha tehát érdekel a dolog, akkor legegyszerűbb a telefonközpontban keresni valami ismerős-ismerősét és megkérni, nézzen már utána.
Ha nem hivatalos a lehallgatás, annak felderítésére pedig megvannak az eszközök.
En eszre szoktam venni, hogy idonkent a baratnom pletykara ehes nagymamaja felveszi a masik telefont. Ilyenkor elkezdunk okorsegekrol beszelni. A rohej az, amikor a szomszedtol visszahalja az ember. :))
Én úgy tudom, hogy Kónya Imre, aki Nikolits alatt a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke volt, irodájában csak úgy tudott tárgyalni, ha nemcsak a rádiót, de a TV-t üvöltette közben, egész idő alatt.
Én hallgatom le a telefonodat.
Mindent tudok!
Ne menj el oda ma este, ahova el kellene menned, és ne találkozz azzal, akivel találkoznod kellene, mert csúnya esős idő van, és még megázol, pedig nem szeretnél.