Keresés

Részletes keresés

fuego Creative Commons License 1999.10.30 0 0 23
Szánom - bánom, de igenis szeretem tudni ,hogy merre halad a politika. Kár, hogy Téges nem érdekel, illetve egy kicsit mégis ? Mindenesetre ha lehet próbálj meg nem nagyon elterjedni :)), egy ország életében ugyanis a politikai apátia a jövőt illetően elég kétségbeejtő.
Kár, hogy magadra vetted az " általánosításom", én nem támadni akartam, megállapítást tettem. Nem is akartam és most sem akarok belemenni a részletekbe, ez a topic nem erről szól. Azt azért nyilván Te is tudod, hogy a politikai újságírásra gondoltam.
Súlyos tévedés, hogy a politikával foglalkozni hiba. Szerinted történelmünk nagyjai mind feleslegesen törődtek a nemzet sorsával, simán hülyék voltak ?
Nagyon könnyen átlépsz a múlton. Nem lehet. Ld. a történelem ismétli önmagát, tanuljunk a múltból stb. Ahogy a nácizmust nem lehet ( és nem is hagyják ) elfelejteni, úgy az orosz megszállásra és az őket támogató magyar (?) árulókra is legalább egy évben egyszer emlékezni kell.
Nagyon örülök, hogy Pokorni ezt megtette. Az, hogy Friderikuszt ez zavarta az ő személyes problémája. Neki nyilván nem volt zavaró, hogy Horn anno a másik irányba lőtt.


fuego Creative Commons License 1999.10.29 0 0 21
Ordasom,
nem, nem voltam ellenálló. Elveimmel, világképemmel ellenkezett a hazaárulók kommunizmus címen folytatott diktatúrája. Ez van. De remélem a felszabadulás után 10 évvel ez nem szégyellnivaló.
Az nem kétséges, hogy a média kulcsfontosságú minden hatalom számára. Így volt ez kádáréknál is. Gondolom tudod, hogy más kellett ahhoz hogy mondjuk orvos, mérnök, vagy hentes legyél, és megint más szűrő működött a bizalmi állásoknál . Épp ezért az akkoriban nem lehetett akárki a sajtónál. Az akkor kinevelt generációtól viszont nem várható el az objektivitás. De ez tök természetes, ld. emberek.
A Nyugathoz való állandó hasonlítgatás viszont ezért is értelmetlen.
Ja, igen most Neked állok ellent :))
fuego Creative Commons License 1999.10.28 0 0 18
"Ez a fajta kérdezési technika elfogadott más tájakon." És aztán ? Az biztos, hogy "más tájakon" az újságírók krémje nem a volt cucilista időkből serkent kis pattanás.
Csokis2 Creative Commons License 1999.10.27 0 0 17
> Friderikusz Sándor a kommunikáció terén kőkemény profi
Hat ha ilyenek a profik, akkor milyen egy amator? :-) Ezek nagyon jopofi, magyar mediasztarok addig profik, szellemesek es gordulekenyek, amig vagy kellemesen es feluletesen cseveghetnek valakivel, vagy annyival a kerdezett felett allnak kommunikacios kepessegekben, hogy teljesen elnyomhatjak oket. Abban a pillanatban, hogy osszekerulnek egy ertelmes, igazan szellemes emberrel, meghalnak. Igy pusztult meg a Fabry Sanyi Benedek Miklos es Balazs Peter mellett, es igy jart most Friderikusz Pokornival. A tovabbiakban maradjon a jakupcsekgabriellaknal, akkor nem eghet le nagyon.
Előzmény: Törölt nick (16)
tündérlala Creative Commons License 1999.10.26 0 0 15
Szerintem is iszonyú bunkó volt a Pokorni.
Mikor lesznek már európai színvonalú politikusaink?!?
stewep Creative Commons License 1999.10.26 0 0 14
nem a szubjektívitással van gondom, hanem szvsz Fridi félreismerhette Kerényit.
talán jobban felkészül Fridi a vendégeiből... (ld: Pokorni beszédét megszerzi papíron)
üdv
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.26 0 0 13
stewep, objektív már volt. És az objektív volt minden esetben?
stewep Creative Commons License 1999.10.26 0 0 12
nem csodálkoznék, ha a következő műsorok nem lesznek szubjektívek :-)
Fridi biztos, hogy nem fog olyan személyt meghívni, mint Kerényi, aki nem volt egy hullámhosszon vele... mert ugye Kerényi adta a kegyelemdöfést...
fuego Creative Commons License 1999.10.25 0 0 11
Lehet egy műsor neve Szubjektív, de hogy Pokorni arrogáns lett volna ? Amilyen a mosdó, olyan a törülköző. Azér' az vicc, hogy a "kultúrált rendszerváltás" c. agymosás ennyire megfogant. Büszkék vagyunk a békés átmenetre, arra hogy még mindig nem tudni a hazaárulók nevét, az ügynökökét stb. Én tök békés vagyok, és jó is, hogy nem volt zűr a rendszerváltáskor. De ez nem a néptől függött, asszem ezt senki sem vitatja.
Szóval ne legyen akasztás, ne legyen bíróság, ne legyen nyilvánosság előtti megszégyenítés, de hogy tíz év után ne mondhassa ki valaki, hogy "igen, azért volt forradalom, mert kétfelől lőttek ".. ezért ez vicc.
Fridit nagyon bírtam eddig, és elnéztem politikai kötődését, de azér' mán!!!!
Tripletheader Creative Commons License 1999.10.25 0 0 10
en is a heti7e reklam alatt lattam fridit. Pokorni baromi huje volt, nem tudok mast mondani. Sajnos Fridi nem csapta le a labdat, amikor a Demszky-ugynel arrol volt szo, hogy a Demszky/Szdsz-nyilatkozatbol hogyan vont le tanulsagokat Pokorni.
Mert ugye Pokorni okos es le tud vonni kovetkezteteseket, mig mindenki mas huje, es az o a beszedeben nem utalt semmire, csak ugy kiallt, aszt mondta.

- th

THX Creative Commons License 1999.10.25 0 0 9
Hali !

És azt láttátok ahogy a műsor végén Kerényi Imre lealázta Fridibuszt? Nyíltan megmondta, hogy alulmaradt Pokornival szemben.
Már az elején is látszott a döbbenet Fridi arcán amikor a hatásvadász kérdéseire (metró, Ambrus) Kerényi nem ostoba divatos szólamokat puffogtatott, hanem önálló gondolatai voltak.
Látszott, hogy Fridi ehhez nincs hozzászokva - gondolom a jó társasága miatt.

Aztán jött a feketeleves, a végszó tulajdonképpen az volt, hogy Fridi rossz riportot készített.

gézakékazég Creative Commons License 1999.10.25 0 0 8
Sziasztok!

Bocs, kicsit off-topic:

Nem tudja valaki, hogy hová lehet most mail-t írni a Fridiéknek??? A homepage-ükön még mindig az RTL-es cuccok vannak fenn, viszont szeretnék írni nekik???

Írjatok már lcci 1 mailt: peryke@usa.net

Köszönöm

GKÉ

klim Creative Commons License 1999.10.25 0 0 7
Ezért F-Szubjektív a műsor címe és nem F-objektív...
Előzmény: nedudgi (6)
nedudgi Creative Commons License 1999.10.25 0 0 6
Elég mocskos riportertrükk, amikor kérdésszerűen indítva kijelentünk egy csomó mindent (az, hogy igaz vagy sem a módszer szempontjából mellékes) aztán kijelentésszerűen befejzeve a mondatot várjuk a partner válaszát. Ezzel kapásból elfogadtatva vele az álltalunk közölt "tényeket" rögtön védekezésre késztetve őt. A vak sem látta, hogy Fridi nem volt pártatlan. (Főleg a Kuncze riport után). Ezzel most nagyon elásta magát nálam.
Előzmény: disp (0)
gargoyle Creative Commons License 1999.10.25 0 0 5
nos, nekem se nagyon tetszett a pokorni, de szerintem a legjobb védekezés a támadás taktikát alkalmazta

egy riporternek nincs keményebb ellenfél mint az, aki szakszerűtlenséggel vádolja, jelen esetben a fridinek ilyeneket beszólni - amennyiben érezte a miniszter, hogy a beszédében valóban voltak kifogásolható elemek - a lehető legjobb taktika...azért mégiscsak miniszter és vérciki a fridinek, ha egy ilyen méltóság ilyen stílusban megszólja (aztán lehetett esetleg személyes szimpátia kérdése is a dolog, mittudomén)

az biztos, hogy meglepett, mert tényleg eddigi nyilatkozataiban nem volt ilyen céltudatos...

mr.hyde Creative Commons License 1999.10.25 0 0 4
Az senkinek nem tűnt fel, hogy Kunce úr milyen tisztára nyalt hátsóval távozhatott Fridi jóvoltából?
És milyen undorítóan tömjénezte magát?
Pokorny tényleg agresszív volt, de Kuncze stílusától majdnem kidobtam a taccsot: "Nem akarok magammal példálózni, de mit tegyek, ha ilyen tökéletes vagyok..." Pfujj.
vomit Creative Commons License 1999.10.25 0 0 3
a hetihetes reklámja alatt volt szerencsém a kukactévét lesni.
éppen hatalmes sebességgel adagolták pokorni szájába a plasztik ndk-s műfaszt :-)
Előzmény: Törölt nick (-)
naya Creative Commons License 1999.10.25 0 0 2
vajon pokorni vagy fridi nullásabb???
Légtornász Creative Commons License 1999.10.24 0 0 1
Komolyan, csak tátottam a számat! Azt hittem, a Pokorni még egyike a normális(abb) fideszes arconak... erre olyan arrogánsan viselkedett, hogy szólni se tudtam! "Mi a kérdés?, Ezt meg ki mondta magának?" ilyesmi stílusban nyilvánult meg kedves miniszterünk. Most az állítások és a vita vizsgálatátül függetlenül, egy miniszter semmilyen körülmények között nem engedhetne meg magának ilyen hangnemet, hacsak nem Torgyánnak hívják!
disp Creative Commons License 1999.10.24 0 0 0
0-ás társaság....
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.10.24 0 0 topiknyitó
Most beszél a Pokorny miniszter úr a TV2-n Friderikusz műsorában. Köszönöm neki, felhívta a figyelmemet, hogy Friderikusz társasága vagyok. Én is olyanról hallottam, ami 2 részre osztásról szólt. Akkor (bocs): szia Fridi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!