Keresés

Részletes keresés

Rastaman Creative Commons License 2000.04.03 0 0 98
Hat hogy a topic cimre reagaljak, mar semmi, mivel matol a 3.0-nal tartunk

A jatekot megtalalhatod itt.

Rastaman Creative Commons License 2000.03.24 0 0 97
Ha jol tudom, csak a Hodito nev van bejegyezve, de nem bizots...
azert nezz utana
Ott van a hodito.netkapu.hu oldal aljan
Előzmény: speedz (96)
speedz Creative Commons License 2000.03.24 0 0 96
vigyázok.. no
mennyire kellene átírni a programot, hogy ne ütközzön copyright jogokba?
Rastaman Creative Commons License 2000.03.13 0 0 95
A hodito nyitooldalan, a lap aljan jelzik, hogy a Hodito mint nev be van jegyezve, vagyis le van vedve...

ugy hogy speedz ugy vigyazz!
:))

csak szolni akartam...

Rastaman Creative Commons License 2000.02.26 0 0 94
Ezt mosz komolyan mondtad?
Tenyleg ez tart lazba?
Hat nem szivesen mondom, de ez szegyen...
Valahogy nem ez a jatek lenyege...
Persze, biztos ez is hozzatartozik, es biztos en nem ertem a dolgot, bocs, hogy megsertettelek, de ez a velemenyem!
ha pedig nem sertettelek meg, annal jobb
:))
Előzmény: Herold (93)
Herold Creative Commons License 2000.02.24 0 0 93
Pedig most kezd izgalmas lenni, mikor a fegyver ára lassan 2000 arany lesz.
Előzmény: Rastaman (92)
Rastaman Creative Commons License 2000.02.23 0 0 92
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de en egy kisse meguntam a jatekot.
No nem, azert az orszagomat nem toroltem, csak ritkan latogatom, ugy hetente egyszer...

Szoval kisse uncsi, csak nem tudom miert is untam meg....

Wicked Creative Commons License 2000.01.17 0 0 91
Hali Egon!

Most nem a sajatomrol irok a fennallo nehezsegeim miatt. Ugyanis elhagytam a kodomat:)
Anno egyutt jatszottunk a Monarchyval es most ismet beneveznek nehanyan. Valahogy szeretnem ujra felvenni a kapcsolatot de az e-mail cimed valtozott azota es az icq-m meg ujra lett telepitve. Remelem olvasod valamikor es valaszolsz is nekem.

Zola

Előzmény: egon (80)
Wicked Creative Commons License 2000.01.17 0 0 90
Hali Egon!

Most nem a sajatomrol irok a fennallo nehezsegeim miatt. Ugyanis elhagytam a kodomat:)
Anno egyutt jatszottunk a Monarchyval es most ismet beneveznek nehanyan. Valahogy szeretnem ujra felvenni a kapcsolatot de az e-mail cimed valtozott azota es az icq-m meg ujra lett telepitve. Remelem olvasod valamikor es valaszolsz is nekem.

Zola

Előzmény: egon (80)
speedz Creative Commons License 2000.01.13 0 0 89
Te tudod :-)
Előzmény: Rastaman (88)
Rastaman Creative Commons License 2000.01.12 0 0 88
Bocsi, de nem tudtam visszanezni...
Most erre mit mondjak? En nem reagalhatok Attila helyett...

Es en, bar nem lattam, es nem is hasznaltam a jatekot, maradok a netnel...Vahogy annak megvan a varazsa...

Rastaman

Előzmény: speedz (87)
speedz Creative Commons License 2000.01.04 0 0 87
Na: körülbelül ugyanez volt a reakció arra a levélre is, amit mr. hódítónak írtam;
néma csönd :(
Előzmény: speedz (86)
speedz Creative Commons License 1999.12.20 0 0 86
Hát az úgy történt, hogy én írtam egy levelet Neki a program elkészültekor, de mivel így jónéhány hónap elteltével sem kaptam rá választ, érdektelenségnek fogtam fel a dolgot, s letettem róla, hogy felajánljam neki.
Egyébként ebben a programban is körülbelül annyit láthatsz a többiekből, mint az internetesből. Hát igen annyi, amennyi a gép intelligenciájába belefért. Na és nem küld üzeneteket.
Amúgy élvezhető.. néhány emberkével már leteszteltem.
Ha jogsértés az egész, végül megtartom magamnak-
Rastaman Creative Commons License 1999.12.19 0 0 85
Bar azert csondben megjegyeznem, hogy a jatek lenyege epp az, hogy interaktiv, es elo ellenfelek ellen jatszom...
Rastaman Creative Commons License 1999.12.19 0 0 84
Nos nem vagyok benne biztos, hogy ez nem jogsertes, ehhez a reszehez nem ertek, de gondolom Attilaék levedtek a jatekot...

Abban sem, hogy Attilaeknak tetszik, bar ki tudja...

Előzmény: Kistel (83)
Kistel Creative Commons License 1999.12.18 0 0 83
Miért is lenne jogsértés? Olyan programot ír, amilyet akar. Ha úgy tetszik, még jót is cselekedett, hiszen Internet elérés nélkülieknek lehetőséget ad egy jó játékra!

Mellesleg, ha a játékot népszerűsíti, és felkelt a figyelmet az online játékra, akkor Attilláék inkább örülni fognak...

Kistel

Előzmény: Rastaman (82)
Rastaman Creative Commons License 1999.12.18 0 0 82
Hat oszinten szolva ez jogsertes!
Nem tudom, Attilaekkal egyeztettel-e, de nem hinnem, hogy orulnek neki...
:((
Előzmény: speedz (81)
speedz Creative Commons License 1999.12.17 0 0 81
Sziasztok.

Bár már hét napja nem szólt hozzá senki ehhez a Topichoz, s a Hódítóról is a Monarchyra terelődött a szó, azért szenzációs ajánlatom van azok számára, akik valamit is láttak az online Hódítóban, vagy nincs állandó internet kapcsolatuk, mégis szeretnének egy országot vezetgetni.
Még a Hódító 1.0-ról van szó, amit megírtam önálló pc-s verzióra.
Aki kíváncsi rá, levélben elküldöm neki!
Cserében észrevételeit, fejlesztési ötleteit küldje el nekem.

speedz@index.hu

egon Creative Commons License 1999.12.10 0 0 80
Hát, a Monarchy-ban éppen most írták meg így a kódot, és a nyavajgás éppen amiatt megy, hogy túl erős a szűrő és így nem tudnak az emberek egy háztartásból egynél több account-ot tartani.

Kijátszani egyébként úgy lehet pl. hogy mondjuk egy gépteremben a belépésnél random kapja meg a gép a negyedik szintű IP számot, és így mindig más IP-ről játszik. De a 12 éves (vagy a szintű) cheatereknek kb 99%-át aki nem ért az IP-hez, meg a proxyhoz, sikeresen kiszűri a kód. Szóval a semminél jóval jobb.

Előzmény: Kistel (79)
Kistel Creative Commons License 1999.12.09 0 0 79
Szerinted ez nem játszható ki egyszerűen (pl. van proxy / nincs proxy)? Akkor - bocsáss meg - nem bíznám rád a szűrést :-)

Kistel

Előzmény: egon (78)
egon Creative Commons License 1999.12.08 0 0 78
IP cím összevetés. Ha egy címről egy időben egynél több királyság fut, az multi..

Ehhez persze egy botot kell írni.

Herold Creative Commons License 1999.12.07 0 0 77
A Teljes krónika varázslattal azért elég sok dolgot ki lehet deríteni.
Előzmény: Kistel (76)
Kistel Creative Commons License 1999.12.07 0 0 76
Persze. Mondj egy módszert, amivel ki lehetne szűrni az ilyeneket, mert szerintem nem nagyon van... Komoly adatbányászati módszerekkel ki lehetne találni, hogy kik azok, akik nagyon mindig összehangoltan támadnak / lopnak / védekeznek / mittomén, de még ezeket sem lehetne bizonyítani. Ez van.
Előzmény: eMM (75)
eMM Creative Commons License 1999.12.06 0 0 75
De sajnos ritkán kerül nappvilágra, a primitív próbálkozásokon kívül.
Az én csoportomban nem egy multigyanús egyén van.
Előzmény: Hungary01 (72)
Rsüni Creative Commons License 1999.12.06 0 0 74
Én azt szeretem, hogy amikor valaki információt akar megtudni az országomról, akkor én azt közlöm vele: azonnal kifosztom, meg szétlopom. Igy megtudja, hogy mi vagyunk többen. :))))))
Herold Creative Commons License 1999.12.06 0 0 73
Nem csak ez a multi, hanem a játékon kívüli szövetség is. (Tehát ha nem csak a 3 szövivel hanem még másokkal is összefogsz egy ország ellen.)
Előzmény: Hungary01 (72)
Hungary01 Creative Commons License 1999.12.06 0 0 72
A multi azt jelenti, hogy egy ember egynel tobb orszagot indit a szabalyok ellenere. Az ilyen orszagokat torlik, amennyiben a fentebb emlitett teny napvilagra kerul...
printini Creative Commons License 1999.12.05 0 0 71
haliho hódítók
Ki tudja a MULTI mit jelent?
Mit nem szabad és kivel csinálniuk?

Előzmény: misked (70)
misked Creative Commons License 1999.12.04 0 0 70
Gyertek a hétvégi fordulóba, nagyon pörög a játék!
egon Creative Commons License 1999.12.03 0 0 69
pierrotto, a Monarchy címe: http://monarchy.shareplay.com
Van valahol egy linkgyűjtemény a browseres stratégia játékokhoz, majd megkeresem.

eMM,
Hát éppen le lehet nyomni de felesleges. Ugyanis például egy normális támadással, amennyiben sikeres a megtámadott királyság földjének 10%-át veszed el. Egy királyság akkor hal meg, ha a földje 300 acre alá kerül. Viszont minél nagyobb a két harcoló királyság között a távolság, annál több körbe kerül egy támadás. Azaz, ha a két királyság nagyjából ugyanolyan erős, akkor a támadás 4 körbe kerül (Megj: óránként 2 kört kapsz, 125 gyűjthető fel maximálisan), de ha a te királyságod mondjuk már kétszer olyan erős/gyenge mint a másiké, akkor egy támadás már 6 körbe kerül, és így tovább. Assszem 14 körig mehet ez fel. Tehát ha te/a klánod mondjuk 10-szer olyan erős mint a másik akkor már nem érdemes tovább ütni őket mert az csak körpazarlás. Inkább rájuk kell erőltetni egy megnemtámadási szerződést mondjuk 1 hónapig.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!