Ezt mosz komolyan mondtad?
Tenyleg ez tart lazba?
Hat nem szivesen mondom, de ez szegyen...
Valahogy nem ez a jatek lenyege...
Persze, biztos ez is hozzatartozik, es biztos en nem ertem a dolgot, bocs, hogy megsertettelek, de ez a velemenyem!
ha pedig nem sertettelek meg, annal jobb
:))
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de en egy kisse meguntam a jatekot.
No nem, azert az orszagomat nem toroltem, csak ritkan latogatom, ugy hetente egyszer...
Szoval kisse uncsi, csak nem tudom miert is untam meg....
Most nem a sajatomrol irok a fennallo nehezsegeim miatt. Ugyanis elhagytam a kodomat:)
Anno egyutt jatszottunk a Monarchyval es most ismet beneveznek nehanyan. Valahogy szeretnem ujra felvenni a kapcsolatot de az e-mail cimed valtozott azota es az icq-m meg ujra lett telepitve. Remelem olvasod valamikor es valaszolsz is nekem.
Most nem a sajatomrol irok a fennallo nehezsegeim miatt. Ugyanis elhagytam a kodomat:)
Anno egyutt jatszottunk a Monarchyval es most ismet beneveznek nehanyan. Valahogy szeretnem ujra felvenni a kapcsolatot de az e-mail cimed valtozott azota es az icq-m meg ujra lett telepitve. Remelem olvasod valamikor es valaszolsz is nekem.
Hát az úgy történt, hogy én írtam egy levelet Neki a program elkészültekor, de mivel így jónéhány hónap elteltével sem kaptam rá választ, érdektelenségnek fogtam fel a dolgot, s letettem róla, hogy felajánljam neki.
Egyébként ebben a programban is körülbelül annyit láthatsz a többiekből, mint az internetesből. Hát igen annyi, amennyi a gép intelligenciájába belefért. Na és nem küld üzeneteket.
Amúgy élvezhető.. néhány emberkével már leteszteltem.
Ha jogsértés az egész, végül megtartom magamnak-
Miért is lenne jogsértés? Olyan programot ír, amilyet akar. Ha úgy tetszik, még jót is cselekedett, hiszen Internet elérés nélkülieknek lehetőséget ad egy jó játékra!
Mellesleg, ha a játékot népszerűsíti, és felkelt a figyelmet az online játékra, akkor Attilláék inkább örülni fognak...
Bár már hét napja nem szólt hozzá senki ehhez a Topichoz, s a Hódítóról is a Monarchyra terelődött a szó, azért szenzációs ajánlatom van azok számára, akik valamit is láttak az online Hódítóban, vagy nincs állandó internet kapcsolatuk, mégis szeretnének egy országot vezetgetni.
Még a Hódító 1.0-ról van szó, amit megírtam önálló pc-s verzióra.
Aki kíváncsi rá, levélben elküldöm neki!
Cserében észrevételeit, fejlesztési ötleteit küldje el nekem.
Hát, a Monarchy-ban éppen most írták meg így a kódot, és a nyavajgás éppen amiatt megy, hogy túl erős a szűrő és így nem tudnak az emberek egy háztartásból egynél több account-ot tartani.
Kijátszani egyébként úgy lehet pl. hogy mondjuk egy gépteremben a belépésnél random kapja meg a gép a negyedik szintű IP számot, és így mindig más IP-ről játszik. De a 12 éves (vagy a szintű) cheatereknek kb 99%-át aki nem ért az IP-hez, meg a proxyhoz, sikeresen kiszűri a kód. Szóval a semminél jóval jobb.
Persze. Mondj egy módszert, amivel ki lehetne szűrni az ilyeneket, mert szerintem nem nagyon van... Komoly adatbányászati módszerekkel ki lehetne találni, hogy kik azok, akik nagyon mindig összehangoltan támadnak / lopnak / védekeznek / mittomén, de még ezeket sem lehetne bizonyítani. Ez van.
Én azt szeretem, hogy amikor valaki információt akar megtudni az országomról, akkor én azt közlöm vele: azonnal kifosztom, meg szétlopom. Igy megtudja, hogy mi vagyunk többen. :))))))
A multi azt jelenti, hogy egy ember egynel tobb orszagot indit a szabalyok ellenere. Az ilyen orszagokat torlik, amennyiben a fentebb emlitett teny napvilagra kerul...
pierrotto, a Monarchy címe: http://monarchy.shareplay.com
Van valahol egy linkgyűjtemény a browseres stratégia játékokhoz, majd megkeresem.
eMM,
Hát éppen le lehet nyomni de felesleges. Ugyanis például egy normális támadással, amennyiben sikeres a megtámadott királyság földjének 10%-át veszed el. Egy királyság akkor hal meg, ha a földje 300 acre alá kerül. Viszont minél nagyobb a két harcoló királyság között a távolság, annál több körbe kerül egy támadás. Azaz, ha a két királyság nagyjából ugyanolyan erős, akkor a támadás 4 körbe kerül (Megj: óránként 2 kört kapsz, 125 gyűjthető fel maximálisan), de ha a te királyságod mondjuk már kétszer olyan erős/gyenge mint a másiké, akkor egy támadás már 6 körbe kerül, és így tovább. Assszem 14 körig mehet ez fel. Tehát ha te/a klánod mondjuk 10-szer olyan erős mint a másik akkor már nem érdemes tovább ütni őket mert az csak körpazarlás. Inkább rájuk kell erőltetni egy megnemtámadási szerződést mondjuk 1 hónapig.