Keresés

Részletes keresés

Gyuszi bá Creative Commons License 1999.11.23 0 0 4
Valdidentrotól Livigno nem nagy távolság. Mi tavaly Santa Caterina-Livigno között minden pályát kipróbáltunk. Gyönyörű volt. És az a fél óra utazás nem nagy idő. Mae aztán ha Livignóban tankolsz, fele a benzinár, parfümár, piaár (nem piár!!!!) és a műszaki cikkek ára. A különbözeten akár egy fél utat is be lehet hozni - túl a fantasztikus síélményen.
Előzmény: Futatej (2)
Madár Béla Creative Commons License 1999.10.25 0 0 3
Van egy ilyen topic. Nem ott kéne folytatni? Üdv: MB
Futatej Creative Commons License 1999.10.24 0 0 2
En most voltam eloszor sielni es Olaszorszagban voltunk, Valdidentroban (marciusban). Nekem nagyon tetszett. 6fos apartmantban voltunk, baratokkal. A palyak nekem nagyon tetszettek, igaz en akkor lattam eloszor sipalyat. Valdidnetorban kicsi palya van, viszont Bormioban sok es kozel is volt a szallasunkhoz. A legjobban viszont a livingnoi palyak voltak, de sajons messze volt a szallastol kb 32km. (Livignoban a szallas 2x annyiba kerul, mint Valdidentorban).

Udv Futatej

Előzmény: Zoom (-)
Allia Creative Commons License 1999.10.24 0 0 1
Nálam Olaszország a nyerő. A Dolomitok. Igaz, Franciaországban mág nem voltam, lehet, hogy idén megyünk, de az olaszokat imádom. Szlovákiával egyetértek. A 700 km-t meg lehet überelni: Sella Ronda 1200 km. Na? Egyébként Ausztria is tetszett, bár csak 1x voltam, de kedves emlék köt oda.
Előzmény: Zoom (-)
Horusz Creative Commons License 1999.10.24 0 0 0
Seh0l.
Előzmény: Zoom (-)
Zoom Creative Commons License 1999.10.24 0 0 topiknyitó
Ezt a topic-ot azért indítottam, hogy tapasztalatot lehessen cserélni a különböző országok különböző síterepeiről. Ha valaki ide betéved, tudjon választani hova is menjen. Ne csak a prospektusok csillogó villogó világa táruljon a szeme elé, hanem a kőkemény valóság. Kinek melyik sí üdülőcentrum tetszett a legjobban, melyik érte meg neki pénzügyileg a legjobban, hova NEM megy soha többé, hová szeretne eljutni, mit hallott erről arról, stb...

Indíttatásnak saját magamról:
A Szóba jőhető országokból Svájcban nem voltam még. (Szlovákia, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Ausztria, Olaszország, Franciaország)
Ezekből egyértelműen a franciák jönnek ki győztesként, csak hát rohadtul messze vannak. Drága az odautazás, DE olcsó a szállás és NAGY, NAGYONNAGY az összefüggő sípályák hossza.
Utolsó helyen említeném Szlovákiát. Na ide SOHA többet nem megyek. Igazhogy olcsó, de ha a relatív csúszásidőre (lejtőn csúszással eltöltött idő) számolok elég rossz arány jön ki (Hosszúak a sorok a felvonóknál). Ehhez társul a magyarok iránt érzett ÚTÁLATUK ami úton útfélen megnyilvánul.
Ha beindul a topic akkor konkretizálom a helységeket is.
Hogy hová szeretnék eljutni? Hát persze Franciaországba a 3 völgy sírégióba. 700 Km összefüggő pályarendszer...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!