Keresés

Részletes keresés

Zsoldos Creative Commons License 2005.09.05 0 0 97

Ezt a topikot még nem láttam :) Megnyitom az autóstáskám és feltárom titkait:

Egyik zippzáras oldalrekesz:

- egy darab gomb (még nyáron szakadt le a térdnadrágomról és nem akartam elveszíteni. Most már ősz van, úgyhogy nem sűrgős a felvarrása. Elfér)

- egy 6695 forintos baumax-blokk (semmi garanciális cucc nincs rajta, de szükséghelyzetben jól lehet majd jegyzetelni a hátuljára. Elfér)

- egy névjegykártya (kollégámé, akinek fejből tudom ugyan a számát, de rosszul esne neki, ha nem hordanám magammal. Elfér)

- 3 darab csekkbefizetést igazoló szelvény. A legkorábbi március 6-ról (... ez egy kozúti szbálysértésről szólt. Inkább itt legyen, minthogy elveszítsem. Elfér)

- 12 darabos sebtapasz (férfiember egy lépést sem tehet nélküle. Még a Rambó imidzsnek is jót tesz. Meg el is fér)

- egy tüdőszűrő-lelet. (Negatív ezt bármikor igazolnom kellhet, jó ha nálam van, hisz elfér)

- Jé! 2 db, 160 forintos BKV-vonaljegy (Státuszszimbólum, elfér)

- tértivevény egy postai küldeményről (Máshol elkallódna, itt elfér)

- blokk egy tankolásról (Na jó, ezt kidobom, bár elférne)

- autópálya matrica vevő bizonylata nyárról (nem tudom meddig kell megőrizni, de míg kiderül, addig elfér)

- postai hívósorszám augusztus 8-ról (kidobom)

- 8400 forintnyi Ticket Restaurant kajajegy (marad, mert kell és el is fér)

- aktuális 5 hetes lottoszelvény. (Ezt már hetek ota ki akarom tenni otthon de nem jut eszembe soha mert észrevétlenül elfér)

- 1 db kulcs a még fel nem épült házunk kapujához (egyszer úgyis kész lesz, addig meg ... :))

Másik zippzáras oldalrekesz:

- egy Auchan-blokk 1857 forintról (na jó, kidobom)

- 3657 forint készpénz (bőven elfér)

És végül a középső, fő rekesz:

- 1 db német szótárfüzet (csak ma kellett - igazából el se fér)

- egy 512-es Kingston pendrive a nyakbavaló szalagjával (végre megvan :)

- 3 db golyóstoll (bármikor kifogyhat az egyik. a másik meg már lehet, h ki is fogyott :) Elférnek)

- kulcscsomó anyám lakásához. (3 napig nála aludtam, ma kirakom)

- BKV bérlet

- TB kártya, Adókártya

- egybecsomagolva: személyi-, lakcím-, bankkártya és dugipénz :)

- forgalmi

- jogosítvány

Hát ennyi vót! Nem mondhatja senki, hogy ez sok :)

Caipi Creative Commons License 2005.09.04 0 0 96
Tetszik a topikcím. Olyan Conan Doyle-os..:-) Fogadjunk, hogy DN novellát írna belőle. Off, beszéltem!
Előzmény: Csokis (95)
Csokis Creative Commons License 2005.09.04 0 0 95
Új, vagy régi tartalmak?
Nehez Creative Commons License 2004.08.11 0 0 94

Kedvesemnek hiába vásároltam évekkel ezelőtt szép kinézetű táskát, nem használja, minden fontosat a zsebében tart :-(. De ahogy itt a férfikollégáimat megfigyelem, egynek van csak táskája, a többiek zsebben-kézben viszik az iratokat-tárcákat.

Én (nő) táska nélkül már elindulni sem tudok :-) Alapfelszerelés az A4-es üres lapokat tartalmazó mappa, tollak, 2 m-es mérőszalag, esernyő, szatyrok (hogy bevásárláskor ne kelljen külön venni), iratok, notesz, pénztárca, kulcs, kiskanál-bicska készlet, sminktáska, fésű, aktuálisan olvasott könyv, zsebkendők, mobiltelefon.

Törölt nick Creative Commons License 2004.04.18 0 0 93
Nekem sincs napi táskám, csak "zsebben" gondolkodom. A hátizsákot rühellem, de kénytelen vagyok hordani hasonló méretű oldaltáska hiánya miatt. De abban csak edzőfelszerelés lakozik.

Viszont zsebem kész iroda.

Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.18 0 0 92
Felhozom mert jo ez a topic...

Amiota megnosultem egyre jobban idegesitenek a no taskak....:) amikro a felesegem hordta az en hatizsakomat egy darabig (3 honap) hat nem ertettem h miert nem fer el benne....:)

Mostansag en minimalba megyek at. Mobila zsbeben..ugyan itt headset a telcsihez. mellet supershop kartya. masik zseb kulcscsomo. Az ovon ezermester tool es aprotarto...ennyi

ehhez annyit kell tudni h mostanaban rovidnaciban (oldalt zsebesben) es poloban+szalmakapalban maszkalok melozni. A max kiegesztio plusz az 1 db konyv h nem halodjak meg unalmamban.

Horasz

Ernesto Serra Creative Commons License 2002.06.20 0 0 91
jó kis topik!

bár a női táskás az érdekesebb!

nekem a hátizsákomban:

a nemzeti sport mai, tegnapi, és a tegnapelőtti száma
A Focivilág hetilap eheti száma
7 db CD
-1db Yoonderboi
-1db Anima Sound System
-1db Moby
-1db Massive Attack
-1db Cypress Hill
-2db Tricky
+3db üres Philips CD
+1 könyv
+1 mobiltelefon

a zsebembe kulcsok + némi kápé

asszem ennyi

BahnScorper Creative Commons License 2002.02.12 0 0 90
Nálam a maximális túlélőkészlet, általában akkor, ha vonatokra megyek vadászni:

- Diákigazolvány BKV-bérlettel
- Bunkofon
- Lakáskulcs

ez a három majdnem mindig van nálam

aztán ami szokott lenni:

- Jegyzettömb
- Pénztárca
- Toll
- Vasúti négyszögkulcs
- Fényképezőgép
- Tartalék film (ha kevés van a gépben)
- Zsebkendő (szigorúan nem pzs, hanem igazi)
- Névjegyek
- Kaja (szendvics, csoki, keksz kombinációi)
- Rágó (Orbit Winterfresh) vagy TicTac
- Pia (valami kis dobozos, vagy házi paradicsomlé üvegben, vagy 5-7 dl. csapvíz)

Ha egyetemre megyek akkor csak a könyvek, füzetek és toll van nálam az alapdolgokon kívül, ha meg valami bulifélébe, akkor a hanghordozóimat szoktam vinni.

Julo Creative Commons License 2002.02.12 0 0 89
Képes voltál begyömöszölni? ;O)
Előzmény: Gyötör (88)
Gyötör Creative Commons License 2002.02.12 0 0 88
Ahogy Te tévedsz! ;-D
Előzmény: Julo (87)
Julo Creative Commons License 2002.02.12 0 0 87
Jesszuskám, az a Viktor, akire én gondolok, nem fér el a belső rekeszben! ;O)
Előzmény: Gyötör (86)
Gyötör Creative Commons License 2002.02.12 0 0 86
Új témát nyújtok a ffitáskák titkait boncolgató hölgyeknek! :-) (a Táska: bőr, akta fajú)

1, külső, zipzáras fakk: bérlet, irodakulcs, lakáskulcs, még kulcs (de vajh' mié is?), 1 toll, 4 db cetli (címekkel, telefonszámokkal), Orbit (winterfresh)

2, egyes számú belső rekesz: Angol-Magyar kisszótár, zsebszámológép, újság (2 db), A Viktor (végre +szereztem!), pénztárca, sajnos az esernyőt minap kiraktam :-(

3, kettes belső rekesz: személyi iratok, telefonos notesz, céges zsebnaptár, 3 db formatált lemez, Labello szájápoló, kisüveges HUGO Boss parfüm, Victorinox zsebkés (15 funkciós), névjegytartó, Parker toll, szendvics (már nem sokáig :-)

4, belső zipzárás irattartó: egy rövid tanulmány fénymásolata (Kéri)

Csak szerényen, tehát a legminimális dolgok... :-)

Julo Creative Commons License 2002.02.12 0 0 85

Kémeim jelentették, hogy a gólya felétek repült. Gratulálok!

Előzmény: Maminti (84)
Maminti Creative Commons License 2002.02.01 0 0 84
Az lehet, de ugyanolyan őrültségek bírnak lenni; néha már azt is lehetne mondani, hogy a mennyiség minőségbe csap át. :)
Előzmény: X polgártárs (83)
X polgártárs Creative Commons License 2002.01.29 0 0 83
azért a cuccosok terén szerintem komoly mennyiségi különbségek merülnek fel, kedves Maminti polgártás :))
Előzmény: Maminti (82)
Maminti Creative Commons License 2002.01.25 0 0 82
Nahát, hogy előkerült az én kis topikom! :) Amint látom, a pasik továbbra is pont olyan őrült dolgokat birnak hordani, mint a nők. Csak valahogy a táskák ellen berzenkednek, inkább a zsebek divnak a különböző ruhanemükön... :)
Julo Creative Commons License 2002.01.17 0 0 81
Nyáron is hosszúkabátban jársz? ;o))
Előzmény: Route66 (80)
Route66 Creative Commons License 2002.01.17 0 0 80
Én is az a típus vagyok, aki a ruházatában próbálja meg elhelyezni a cuccokat, tekintve hogy egyrészt lusta voltam körülnézni még egy elfogadhatónak tartott kinézetű oldaltáska után, másrészt meg... lusta voltam, na. :)

Ennek köszönhetően jobb farzsebben pénztárca, bal farzsebben lakáskulcs. Hosszú nagykabátot hordok, jó nagy zsebei vannak. :)
A baloldali belső zsebében a papírok egy rendőrségi igazolvány-tokban (egybe befér minden kártya, igazolvány, forgalmi, jogsi, mindenféle ilyen marhaság, és ha a kocsiban a szélvédőnél hagyom, akkor még az autót se buszogatják :)))

A nadrágszíjon jobb oldalt egy tokban egy bicska (kajázni), valamint a telefon letéphetetlen övcsipesszel (ha a ahoszzúkabátot összekötöm, akkor a telefon átkerül a jobb belső zsebbe). A nadrág bal első zsebébe csíptetve a másik bicskám, ez egy kis rövidpengéjű "belező". A fémlemez darabolásától kezde húsbontáson keresztül kábel-blankolásig mindenre jó! :)

A kabát kűlső zsebeiben pedig kocsikulcs, kesztyű, sál, pár zsepi...

Olvastam itt egy-két extrém ötletet. :)

Még szerencse, hogy minimalista vagyok, és képes vagyok egyetlen genothermben néhány A4-es lappal, meg egy darab tollal elmenni bárhová. De ezeket is csak akkor viszem magammal, amikor tudom, hogy írnom kell majd valamit. :))

Julo Creative Commons License 2002.01.17 0 0 79
Szumma: a férfiak pontosan olyan sok fontos és alapvető életmentő cuccot hordanak magukkal, mint a nők. Ki gondolta volna...
Azért az fárasztó lehet, egyik nadrágból örökké átpakolni a másikba!
Julo Creative Commons License 2002.01.17 0 0 78
Sziasztok, jééé, ilyen topic is van?
Na, nekiveselkedek...
(A női táskák felől gyöttem.)
Nemozoli Creative Commons License 2001.08.13 0 0 77
Felhozom, a saját túlélő-táskám tartalmának leírásával (Samsonite válltáska)

1., elülső rekesz: lakáskulcs, munkahelyi kulcsok+pecsétnyomó, Kés No.1 (SOG), Kés No. 2 (Spyderco), Gerber Multi-Tool és a hozzávaló imbusz-és csavarhúzó-feltétek tokban, (hiába, a késmánia tagadhatatlan), Chap-Et szájzsírzó és egy kis darab kő, amelyet Zalalövőn szereztem egy 8 km mélységből származó olajfúrási kőzetmintából (jé, ez itt van?)

2., fél-elülső rész: pénztárca iratokkal, Evőkészlet á la Victorinox (bicska, villa, kanál piros tokban), kis üveges parfüm (Givenchy Ultramarine), műanyag kábelbilincs (jó hosszú, de minek?), bagó+öngyuszi, KFOR hímzett vállra varrható címke (főleg könyvjelzőként alkalmazva), Fisherman's Friend 2 zacsival, ragtapaszok, 2 facsavar, 1 varrótű, cérna, kiskanál, tollak, régi lakk- és festékvásárlás blokkja.

3., fő tároló-rész: edző- vagy úszócucc, esernyő, filofax, Késmánia magazin (mondtam, nem tagadható...), elemlámpa, egy korábban eltörött késpenge fele, 411 Ft-os blokk (miről, azt ki tudja már...)

4., hátsó dokumentum-tároló: fizetési kimutatások, önéletrajz, elrontott útlevéligénylő lap, további ragtapaszok, zsebkendő-halom (allergia hatáscsökkentésére...)

hát most így hirtelen ennyi. Utólag visszaolvasva akár női táska is lehetne, csak túl sok benne a kés... Ez csak növekedhet, mivel a leírt a minimális menetfelszerelés :-)

ja és a farzsebben az elmaradhatatlan Kés No.3 (Smith+Wesson) :-)

Némó

Fabrik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 76
Ja, bocs, mobil oldalt tokban.

És így igencsak hiányérzetem volt, amikor eljöttem otthonról. Ez a cucc light

Fabrik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 75
Ja a zsebeimben egy belépőkártya, egy autokulcs, egy risztó távirányító (külön!, ráadásul nem autóval jöttem), 1 csomag rágó, némi apró, egy kulcscsomó.
Fabrik Creative Commons License 2001.06.07 0 0 74
Ez cool topic, felhozom...

A múlt héten ürítettem ki a táskám, de így is:

Egyik zseb:
- 1 munkahelyi kulcscsomó
- személyi (benne pénz), forgalmi, jogsi, bankkártya, 2 cetli (most ki is dobom...), diákigazolvány, kártyás fizetési bizonylat, 2 toll (fognak), palmtop

Másik zseb:
- 1 csomag bontatlan papirzsepi (kb. 1 éve), kék és piros alkoholos filc, fém névjegykártya tartó, bicska, 2 toll, egy szervíz névjegycetlije, algopyrin, 1 cetli (kidobom...)

Első fakk:
- nylonzacsi, 1 cetli (kidobom...), jegyzettömb, mégegy cetli (kidobom...), vonalzó, még 2 cetli (kidobom...), 1 toll, 1 elem (rossz, a gyüjtőbe hoztam és kb fél éve hordozgatom), mégegy jegyzettömb, mégegy cetli (kidobom...), 1 vinyó (1 hete hordom, de particionálva sincs), még két cetli (kidobom...), még két jegyzettömb, 2 toll (egyik nem fog), 1 alkoholos filc.

Hátsó fakk:
- 4 benzinkutas blokk, 2 államvizsga tematika (ugyanaz, de volt, amikor 7-et hordozgattam), 3 tétel, 2 névsor a munkahelyemhez, 1 köteg (kb 20 db) A/4-es lap, 1 Westel számla (februári, pedig 1 éve Dominós vagyok), egy márciusi email kinyomtatva, egy angol nyelvű hivatalos WAP architektúra specifikáció, 3x3 oldal tájékozatató, 1 Doglas Adams: Étterem a Világ Végén könyv nyomtatva, 1 cetli, kb. 15 oldalas doksi a lakáshitelekről, a Benczúr ház júniusi programfüzete, 1 CD

Master Szaki Creative Commons License 2000.06.15 0 0 73
Na lássuk csak :
1 Walkman Fejhallgatóval
2 irható CD
1 2 gigás wincsi az adatoknak
5-6 villáskulcs a kerékpárhoz
1 tartalék belső gumi
1 monitor tisztító
Sok-sok toll
1 db boot floppy (Mindig jól jön.)
1 db bicska (Ez is jól jön)
A mobilomat az övemben tartom.

Ja még 2 leszorító gumi a kerékpárhoz.

Ennyi : Szaki

Gofry Creative Commons License 2000.06.15 0 0 72
Hát igen, a csurig tömött zsebek (különösen télvíz idején, amikor még kesztyűsapkasál is belekerül), nálunk is konfliktusforrás. Sebaj, egyszer majd a hímneműeknél is divatba jön a széles csípő..:)

Nemrég takarítottam, így munkahelyi táskámban az alábbiak találhatóak:

-könyv
-nagyfüzet
-kisfüzet
-egészen kicsi füzet
-rágott és repitollak, kb. öt darab
-névjegyek dögivel
-Airport minibusz nyugták
-két kulcscsomó
-rondasárga "carte de débarquement", amit persze megint nem adtam le az illetékes hatóságnak
-valami rövid bőrszíjféle
-két éve lejárt behívó tüdőszűrésre
-ceruza
névjegytartó üresen
-cetlik
-számlák
-cetlik tömkelege
-narancssárga gyanús plasztikfésű
-esernyő
-útlevél
-pénztárca
-cd
-esküvői meghívó (ha nincs ez a topic elfeledkezem róla)
-színes prospektus
-notesz
-kétfajta badge-szerűség lánccal és annnélkül
-képeslapok
-fényképek
-hivatalos és magánlevelek
-térkép

Csak azt tudnám, hogy hová tűnt a cukorkászacskó?

Sumo Creative Commons License 2000.06.15 0 0 71
mar nagyjabol mindent elmondtatok, csodalkozom is:)
hozzatok kepest en akar meg igenytelennek is vagyok mondhato:)

a legkisebb tulelocsomag verzio:
1 penztarca teletomve minden sz@rral - bal farzseb
1 mobil - jobboldalt ovon bortokban
1 szemuvegtok - na ez az, amit ruhellek, mert nem lehet sehova tenni. nem is mindig van nalam.
iratok - masik farzsebben.

a penztarca tartalmazza a finomsagokat: a default mellett van benne egy halom nevjegy, maiden koncertjegy, videoteka tagsagi, klubtagsagi, hat ket eve lejart telefonkartya (hogy ez minek?), vagy harminc honapokkal ezelott befizetett csekk feladoveveny, es a legfontosabb: 1g-os kiszerelesu so a mcdonaldszbol vagy burger kingbol:)

Kilroy Creative Commons License 2000.06.15 0 0 70
Vesetáska, ebben két kulcscsomó (saját és céges), két doboz gyufa (jelenleg egy full, egy kb. félig), egy tollkészlet (toll+cerka, Union Jack-mintás :-D), menedzser-kalkulátor, brifkó. Brifkóban: névjegyek, papírok, ajánlott küldeményhez nyomtatvány (sok!), ebédjegyek (sok, fogyasztani kéne... :-D), a nagy Ő képe (:-PP), egy kis számológép, saját névjegyek tartóban (qrva régiek, még hatjegyű telefonszámmal, nem szoktam igazán névjegyet adni :-D). Talán más is van a vesetatyóban, de az nem jut eszembe :-)) Övemen baloldalt (balkezes vagyok... :-D) C25 mobiltelcsi, headsettel (tegnap vettem :-D), jobboldalt bőr tartó (cigi+öngyújtó). Ha mindez rajtam van, elég érdekesen nézhet ki, apám szokott néha tréfálkozni ezen, én egyébként már megszoktam. Ja, hátsó nadrágzsebben némi pénz.

Kilroy

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.15 0 0 69
De kar, hogy csak most vettem eszre azt a topicot...
Deafault beallitasok most igy nyaron:
Farmer zsebei+öv:
Jobb oldalt az övön: Leatherman nevezetu ezermester szerszam, 4 fele bepitett csavarhuzo, csipo/harapofog, allateleskes, koromreszelo, pipaszurkalo.
ugyanitt GD-50es mobil.
Elol az ovon, kicsi kerek bor ize amiben az arot tartom igen praktikus.
Job oldali farzseb: Penztarca=3 db bankartya, belepteto kartya, szemelyi, veradoigazolvany, sajatnevjegyek, tb, apeh, minden franc.
Bal oldal: Sharp EL-6790 es kalkulator (regebben gyurus naptar de az nem fert zsebbe...:)
Altalaban vesettaskaval maszkalok ha ennel tobbet viszek, ami a kov:
Walkmen+3 db kazi,
Floppyk,
Win98+office install cd
Teljes csavarhuzokeszlet,
Gyurus naptar
A kalkulator telepitoszoftverje es adatkabele...
Konyv ha unatkoznek,
Corvin mozibol jegy amit a burger kingben szencsora lehet valtani..kb 15 db...
toll 4 db 1 muxik...
Horasz
Ripittyom Creative Commons License 2000.06.15 0 0 68
Tegnap ota egy kis csapdat is hordok a penztarca mellett, par szazas van benne. A 6-os villamoson nagy szolgalatot tesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!