Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 1999.11.02 0 0 8
Na, szóval, kipróbáltuk, és ment rendesen, hála Néked. :-) Kösz.

Egyébként iagazad volt, a TS tényleg beszaggatott időnként, de a RA ment rendesen, úgyhogy az kárpótolt. Különösen, hogy abban nem kaptam ki, hehe.

Előzmény: Tarathiel (5)
Tamás Creative Commons License 1999.10.24 0 0 7
De mielőtt nekiállsz buherálni a gépben, kérdezz meg egy hozzáértőt, jó? :-)

Köszi a tanácsot, én is kipróbálom!

Előzmény: X Jakab (6)
X Jakab Creative Commons License 1999.10.24 0 0 6
Tarathiel.

köszönöm szépen a segítséged ,még nem próbáltam ki ugyan,de elég bíztatóan hangzik amit leírtál.Ki fogom próbálni,és ha van valamilyen fejlemény akkor értesíteni foglak róla:))))
Szóval mégegyszer KÖSZÖNÖM:))))
X

Előzmény: Tarathiel (5)
Tarathiel Creative Commons License 1999.10.22 0 0 5
Leirom nektek, nalunk ezt hogyan oldottuk meg:

Eloszor is, serial kabel helyett inkabb parhuzamost javasolnek, ugyanis nem biztos, hogy eleg gyors lesz sorossal (pl. a warcraft 2 akadozott).

Ha meg nem lenne fent, akkor tegyetek fel a Direct Cable Connection nevu windows komponenst. Settings - Control Panel - Add/Remove Programs - Windows Setup. A magyarban asszem kozvetlen kabelkapcsolat a neve.

Kovetkezo lepeskent nezzuk a halozati beallitasokat (Control Panel - Network). A Configuration-nal legyen fenn mindenkeppen az IPX/SPX compatible network (a TCP/IP biztosan fenn van, ha netezni tudtok). Az Identification-nal csak arra kell figyelni, hogy mindket gepen ugyanazt a munkacsoportot (workgroup) irjatok be.

Inditsatok el a Direct Cable Connectiont. Az egyik gepet Hostnak, a masikat Guestnek allitsatok be, a kovetkezo kepernyon pedig valasszatok ki a megfelelo kabelt (COM2 vagy LPT1). Password vedelem nem fontos. Ezutan remelhetoleg egymasra talalnak a gepek. Elofordulhat, hogy nem talalja rogton, ilyenkor a megjeleno mezobe irjatok be a masik gep nevet.

Elo a jatekkal, multiplayer, majd IPX network-ot valasszatok. Ha minden igaz, mindketten megjelentek a lobby-ban, lehet jatszani.

Remelem ezutan mar megy, ha megsem, irjatok. Ezzel a modszerrel MINDEN jatek mukodott, es nem kellett penzt kidobni a viszonylag draga halokartyara.

CyberSaS Creative Commons License 1999.10.22 0 0 4
Hat ha adtok Tiberium Sun-t akkor megmutatom :-)

Tenyleg, nem tudtok kolcsonadni egyet ?

SaS

Előzmény: Tamás (3)
Tamás Creative Commons License 1999.10.20 0 0 3
Akkor már ketten vagyunk. :-)))))

Szóval várjuk a konstruktív hozzászólásokat...

Előzmény: X Jakab (2)
X Jakab Creative Commons License 1999.10.20 0 0 2
Sziasztok!
Ebben a témában énis erősen érdeklődnék.Tudjátok én abban a aszerencsében részesülhettem,hogy két igen jó gép van a lakásban.És mivel ezek a kedvenceim (mármint ezek a játékok)szeretném kihasználni a helyzet adta lehetőségeket:))
minden hozzászólást előreis köszi:)
sziasztok
Tamás Creative Commons License 1999.10.20 0 0 1
De bizony :-)))) még mindig... :-))))))))))))

De miért pont én lettem a "híres" nullázós? :-))))))

Előzmény: trollcsi (0)
trollcsi Creative Commons License 1999.10.20 0 0 0
csak nem a híres 0-zós tamáshoz van szerencsém? :-)
(mert én sosem szoktam, csak azért..)
Előzmény: Tamás (-)
Tamás Creative Commons License 1999.10.20 0 0 topiknyitó
Nem tudom kinek mi a véleménye a címben foglaltakról... nekem sajnos semmi, mert még soha nem sikerült összehoznom olyat. :-(

Pedig régóta próbálkozunk már, többször is megtettük, nem sikerült... Ha van valaki, akinek igen, örülnék, ha pontosan, lépésről lépésre leírná nekem, az amatőrnek...

Előre is köszi.

Jöhet a 0 :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!